|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
taki już mam charakter, ludzie mi bliscy wiedzą jak się ze mną "obchodzić"
ja zawsze wszystko planuję a jak mam dziurę co do przyszłości bliższej czy trochę dalszej to jest hardcore. Dlatego byłam mega wściekła jak mi tż nie mógł odpowiedieć czy gdzieś pojedzimy bo powiedziałby tak albo nie no to okej poukładałabym to sobie jakoś a takie "nie wiem" jest dla mnie najgorsze...---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- jakie fajne |
|
|
|
#2732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja wiem, że picie na skejpie jak najbardziej jest realne
|
|
|
#2733 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
chciałabym takie coś dostać, jak będę w ciąży albo sama sobie kupię
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na bank
|
|
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:P Hehe :P nie popadaj w paranoje! niespodzianki czasami są miłe:PCytat:
tak mnie kręcą takie "bajery"
|
||
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubię niespodzianek
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na @ się nie robi, z tego co wiem. ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Co tu taka cisza zapadła?? dj napisał mi 2600 wow
Edytowane przez Beezee Czas edycji: 2013-07-23 o 19:06 |
|
|
|
|
#2739 |
|
na przekór do celu
|
Pozmywałam, posprzątałam całą kuchnię, a tu ani jednego nowego posta
|
|
#2740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
viva91 głównie pracuję na produkcji tak ta firma jest z Wro, ale więcej nie zdradzę ![]() zostały mi na szczęście tylko 3 dni do końca a jak cenowo wypada, metraż, ile pomieszczeń i lokalizacja? ![]() Gratulacje to podobno bardziej wiąże nie ślub! ![]() ![]() co do wakacji to mimo, że uwielbiam się szwędać po wybrzeżu albo górach to jakoś nie mam z tym problemu, że nigdzie nie pojadę najważniejsze jest dla mnie spędzanie czasu z TŻ ![]() chociaż gdybym planowała wyjazd do Włoch lub Rumunii (moje obecne faworyty i marzenia na daleką przyszłość niestety) i nagle mi coś wypadło byłoby mi szkoda ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- TŻ mi zasnął na siedząco przed kompem ![]() Teraz warczy, że go budzę |
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
no to spoko cena
za jedną osobę czy dwie?mój zawsze mówi "obiecaj, że obudzisz mnie za 30minut" a jak go budzę to jest wielki foch
|
|
|
|
#2742 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() dobra, to wyliczanka: 214 tys, 64 m2, 3 pokoje + schowek/garderoba, boczna Hubskiej. już nie będę mieć takiego pięknego dojazdu jak z Sępolna, ale pod późniejszy wynajem lokalizacja git ![]() mój tak samo przyczołgał się później do łóżka, potem znowu się przebudził, powiedział coś niezrozumiałego, więc go spytałam, co ma piernik do wiatraka, a on ze złością, że ciągle na niego burczę
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
viva masz w suwaczku 4 część wątku a jesteśmy już dobrze w piątej
|
|
|
|
#2744 |
|
na przekór do celu
|
wiem, ale mało spotykam osób, które czytają podpisy
pamiętam o tym, ale nie chce mi się zmienić
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2746 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Książę William, trzymając syna na rękach, powiedział: "Przypomina Kate, i całe szczęście". Ale w sumie ma racje ![]() I proszę, wczoraj rodziła, dziś samodzielnie wyszła ze szpitala
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
serio już mam dość tego Royal Baby
tzn nie samego dziecka, bo fajnie cieszę się ich szczęściem ale całego tego łaaaał ja nie czytam nawet wiadomości żadnych a i tak mimo woli rzuca mi się to w oczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- A czemu ona ma nadal taki brzuch jakby była w ciąży? |
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha!!! właśnie przed chwilą mój zdegustowany TŻ zapytał się mnie: "eeeej!! to po ciąży nadal ma się taka wielki brzuch????" z wielkimi oczami i ze zdziwieniem i żalem w oczach :P
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() <piona tż joasi> |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
kurde.. faktycznie patrze teraz na zdjęcia i ma dość duży :P hm.. bo porodzie naturalnym chyba aż tak duży nie zostaje? a po cesarce by jej jeszcze chyba nie wypuścili?:O
A TŻ stwierdził że to drugie jakieś bejbi :P w sieci krąży zdjęcie Kate z murzynkiem na rękach i TŻ mówi że to w brzuchu to "OBA MA" :P |
|
|
|
#2751 | |
|
Wtajemniczenie
|
viva91 jak za taki metraż i lokalizację wydaje się być tanio! to kamienica? jakie ogrzewanie? oczywiście nie musisz zaspokajać mojej ciekawości
![]() ![]() po porodzie zazwyczaj zostaje jeszcze kilka dni brzuch, głównie skóra wisi... chociaż zdarzają się szczęściary co po porodzie nadal są niezłe laski bez rozstępów itp. ale rzadko ![]() trzeba się potem troszkę nagimnastykować, żeby wrócić do figury sprzed ciąży ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() tak też widziałam tego murzynka |
||
|
|
|
#2753 | |||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
A taki brzuch to normalne, macica nie jest z kauczuku, nie skurczy się w jeden dzień po tym jak rozszerzała się 9 miesięcy ![]() Za to widziałam zdjęcia mojej kuzynki, która jest już 2 tygodnie po porodzie i brzuch wrócił już do normalnych rozmiarów ![]() Cytat:
W zasadzie wygląda jak blok, tyle że jest z cegły, a nie z wielkiej płyty![]() Ogrzewanie napędziło nam stracha jak poczytaliśmy o nim w necie - elektryczne. Ale właścicielka przyniosła nam prognozy z poprzedniego roku i prognozy na następny rok, w zimowych miesiącach płacili 300 zł za cały prąd (czyli plus oświetlenie, pralka, tv), a mieszkają z trójką małych dzieci Zawsze lepsze byłoby miejskie, ale nie można mieć wszystkiego![]() Cytat:
takie szczuplutkie dziewczyny jak Ty to w 9 miesiącu ciąży wyglądają jak w 3
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płaciliśmy takie dość niskie prognozy a nagle pod koniec roku przyszedł rachunek po 1000zł na głowę zapłaciliśmy i zmieniliśmy mieszkanie Chciałabym!
|
|
|
|
|
#2755 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
kuchenka czy ciepła woda już nie. no i faktycznie, dość fajna taryfana początku też byliśmy pełni obaw, ale właścicielka przytargała całą papierologię opłat i wszystko zobaczyliśmy
|
|
|
#2756 |
|
Zadomowienie
|
ja tez bym chciala byc sszczupla mama, ale znajac me gabaryty, to przy tym wzroscie bede kolumną z worem cementu. Po porodzie zrobie wszystko, czyli skalpel i killer, zeby zas kusic mego męża TZta:P.
|
|
|
|
#2757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam właściciel miał całą kamienicę na własność i tylko co roku jak mu lokatorzy się wyprowadzali to brał fachowców, zamalowywał pleśń na ścianach, wynajmował panią do posprzątania takiego gruntownego i jak po kilku miesiącach wychodziło na nowo to ludziom było szkoda kaucji i mieszkali aż do końca umowy i tak w kółko ponoć lokatorzy po nas wyprowadzili się przed końcem umowy jeszcze a jak mój tż był tam jakoś w październiku bo mieliśmy coś jeszcze z rachunkiem załatwić to się dziwili, że pewnie bardzo mocno grzaliśmy skoro takie rachunki, a potem sami zobaczyli ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2759 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
czułabym się jak w muzeum ten nasz budynek to nawet nie wiedziałam, że to kamienica, dopóki właścicielka go tak nie nazwała![]() z tą łazienką na korytarzu to ![]() u nas mam nadzieję że wszystko będzie ok, to mała uliczka i wszystkie budynki na niej są odnowione, nasz też ma wszystko powymieniane od dachu po ocieplenia fundamentów, jedynie elewacja została do zrobienia na przyszły rok, okna i wszystkie instalacje wymienione w ostatnich 2 latach i nawet się cieszę, że mieszkanie do odświeżenia bo dzięki temu widać, że ściany ucierpiały jedynie od kredek świecowych, a nie od wody czy grzyba bo czasami jak jest tak odpicowane to można mieć wątpliwości.a co do ciąży to wyluzujcie ja chodząc z brzuszkiem będę dumna, że go mam, a później będę mogła mieć pretensje tylko do siebie, że nic z nim nie robię
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łał! no to ja jednak w mojej mamy ciuchach się topię bo ma M a ja XS/S ale i tak chcę mieć taką figurę w jej wieku mam nadzieję, że tak będzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

ja zawsze wszystko planuję a jak mam dziurę co do przyszłości bliższej czy trochę dalszej to jest hardcore. Dlatego byłam mega wściekła jak mi tż nie mógł odpowiedieć czy gdzieś pojedzimy bo powiedziałby tak albo nie no to okej poukładałabym to sobie jakoś a takie "nie wiem" jest dla mnie najgorsze...

:P
niespodzianki czasami są miłe:P

dj napisał mi 2600 wow

zapłaciliśmy i zmieniliśmy mieszkanie