|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9691 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
HiHiHi :P
Właśnie.... ![]() Chociaż zapach tego z kofeiną niezbyt mi się podoba (chociaż wąchałam go tylko na stronie w katalogu)... Ale zazwyczaj używam mentolowych lub miętowych kremików (przez przypadek napisałabym miętowych skarpetek ![]() ![]() Niby mogłabym robić tak, żejak posmaruję stópki to od razu się kładę spać, ale zazwyczaj mam taką sklerozę, że jeszcze kilka razy muszę wstać coś spakować, zamknąć okno, nakarmić moje zwierzaki i w ogóle ![]() Z tego co mi się wydaje, to u nas jest, ale w innej kolorystyce ![]()
![]() |
#9692 |
Zakorzenienie
|
to ja powiem jak ja odczuwam te zapach o które się pytałayście
![]() surrender - mocny, ciężki ale słodki, mój faworyt w avonie bbe kissable - jak by był fajny to bym zapamiętała ![]() różowa linnia do ciała SSS - kwiatowy ale tak dziwnie słodki że aż mdły właśnie, mnie odrzuca od niego, choć jest ogólnie lubiany |
![]() ![]() |
![]() |
#9693 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki może wiecie jakie prezenty są w aktualnym TPS?
![]() ![]() ![]() ![]()
#9694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwsza kampania - Tusz "Pełnia rzęs" druga kampania - Krem na noc do cery dojrzałej SPF 15 z linii Avon Solutions trzecia kampania - Zestaw: Odżywcze mleczko do kąpieli i Rozświetlający balsam do ciała z japońskiej serii Planet Spa czwarta kampania - Kuracja wyszczuplająco-liftingująca brzuch i pośladki z serii Anew Clinical piąta kampania - Krem aktywnie liftingujący Thermafirm i Program liftingujący okolice oczu z serii Anew Clinical szósta kampania - Woda perfumowana Today Tomorow Always In Bloom i torba Konsultantki
![]() |
#9695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9697 |
Raczkowanie
|
jeszcze jest coś takiego w TPS, że dają katalogi gratis, a działa to na takiej zasadzie Ty kupujesz 5 katalogów dostajesz 5 gratis, kupujesz 20 katalogów dostajesz 20 gratis itp, mozesz równiez wziąść udzuał w szkoleniu tzn Ty płacisz za podstawowe a za szkoelnie te juz zaawansowane płaci Avon
|
![]() ![]() |
![]() |
#9698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest takie coś? ![]()
![]() |
#9699 |
Zakorzenienie
|
#9701 |
Zakorzenienie
|
A w którym stopniu TPS te gratisowe katalogi?
![]()
#9702 |
Rozeznanie
|
od 2 poziomu do 20 katalogów na kolejną kampanię gratis - za każdy zamówiony katalog Konsultantka otrzymuje dodatkowy katalog gratis
od 4 poziomu Sztuczki i tajniki makijażu - zaawansowane szkolenie kosmetyczne gratis Tak jest napisane w strefie konsultanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9703 |
Zakorzenienie
|
to chyba niedawno wprowadzili...
#9705 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9706 |
Wtajemniczenie
|
Ja po prostu dojśc do siebie nie mogę, kiedy zajrzałam do pudełka z promiennym błyszczykiem. Zamówiłam sobie Frosty Shimmer, bo na zdjęciu bardzo mi się podobał kolorek (delikatny różyk). Mam ten błyszczyk, nazwa się zgadza, ale kolor w ogółe nie jest do porównania do tego na zdjęciu w katalogu! Dostałam transparamentny z mnóstwem brokatu! O co jest grane?
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. Edytowane przez sportsmenka86 Czas edycji: 2007-04-23 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#9707 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9708 |
Wtajemniczenie
|
Jakoś dwa tygodnie temu pisałam właśnie, że w Coku obejrzałam te błyszczyki i ten kolor o którym mówisz, jest transparentny, a raczej powiedziałabym biały :|
a naprawdę z katalogu wynika, że to delikatny róż .. A w katalogu 06 to powiedziałabym, że ten kolor przedstawiony jest bardziej intensywnie... Wiadomo, wszystko zalezy od koloru ust. a zauważyłyście, że w katalogu (k05) błyszczyk bezbarwny (str.33) ma identyczne "zdjęcie" jak ten z CT zmieniający kolor (str.44)? (te ciemniejsze usta, już po zmianie koloru)
![]() |
#9709 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9710 |
Raczkowanie
|
mam podgląd faktury z drugiego terminu. Dobiłam do 30%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9711 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Od początku było, poszłam wtedy na spotkanie okręgu i dostałam ulotkę z tymi właśnie informacjami ![]() Ma któraś z was preparat do usuwania skórek? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#9712 |
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4198014]Nie zgodze się z tym, jak zapłaciłabyś starą cene to i tak by odjęli. Ja raz zapłaciłam a korektę miałam wystawioną na drugi dzień a jak doszły moje pieniążki to saldo było na minusie i odjęło mi się przy kolejnym rachunku
![]() [/quote] Byłam w coku...pan z okienka też mi powiedział że przy następnej dopiero odliczą..i teraz patrzę w danych finansowych jest na minusie..czyli dobrze reeva mówisz.. ![]() W Coku nie było nowości z K06 ![]() ![]() U mnie w okręgu OMS- czy jak jej tam- wymyśla już takie konkursy aby pozyskac nowe konsultantki patrzcie : UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!! Ogłaszam Wiosenny Konkurs na katalog 6/2007 Każdy kto spełni następujęce warunki bierze udział w losowaniu upominków: DVD, 2* toster, oraz 10 zestawów kosmetyków 1. Polecenie do wsółpracy 1 osoby- 4 pkt 2. sprzedaż 3*woda "TRUE GLOW - 2 pkt 3. sprzedaż 3* tonik SOLUTIONS - 2 pkt 4. sprzedaż 3* AVON BRONZE - 2 pkt Zbierz 10 pkt i weż udział w losowaniu. (Np. sprzedaż 9 wód to 6 pkt + 1 polecenie = 10 pkt ) UWAGA !!!!!!!!!! Jeśli polecisz mi 1 osobę do współpracy w kampanii 6 otrzymasz ( dodatkowo oprócz 4 pkt ) piękny naszyjnik z kolekcji AVON Zachęcam i zapraszam A jeszcze wcześniej było coś takeigo że jak polecisz ileś tam osób ( nie pamiętam czy była podana liczby czy na zasadzie kto najwięcej) dostaje 200zł ![]()
#9713 | |
BAN stały
|
Cytat:
U mnie nigdy nie było takich konkursów.. a szkoda szkoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja kolorówki nie kupuję bez sprawdzenia w COKu... Ale mimo wszystko ten kolorek Twojego błyszczyku nie jest zły ![]() Tylko jak dla mnie, te drobinki są za duże ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9715 |
Zakorzenienie
|
Ja już to dawno zauważyłam. Po prostu super :|
#9716 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9717 |
Zakorzenienie
|
ja też dziś już mam podgląd fakturki, wszystko przyjdzie, ale paletek nie zamawiałam, nie brałam też nic z of. internetowej. ze stron z wyprzedażą brałam błyszczyk/różdżkę always - i dostanę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9718 |
Raczkowanie
|
Hej a co myślicie na temat tego nowego toniku z solutions? Opłaca się kupić? Bo musze jescze namówić na niego jedną osobe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#9719 |
Raczkowanie
|
odcienie brązu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9720 | |
BAN stały
|
Cytat:
A słuchajcie ma już ktoś ten lśniący duet (cień do powiek i eyeliner) nowość z 06? Edytowane przez kittyyy1 Czas edycji: 2007-04-23 o 20:43 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.