|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
smaczne są ale wygladają obrzdliwie
jak jakieś podeszwy obiecałam Wam filmik ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ScdJ1...ature=youtu.be |
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Cześć ciocie:-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa ona jest swietna ciekawa jestem jak by moja teraz zareagowala na kociaka ach no i Linka, zazdroszcze ci cyckow czesc |
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4625 |
|
Zadomowienie
|
Byliśmy nad jeziorem. Zabrakło mi i chęci i odwagi aby wejść do zimnej wody. Nie było mi aż tak gorąco.
Za to jestem śpiąca, chyba po kąpieli Lidki pójdę z nią spać. I zasnę pierwsza
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
obiecane
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne mieszkanie i ten widok z balkonu |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4628 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny.
Wszyscy trabili jakie dzis upaly, a ja nawet tego nie odczulam bylo mi ok i az sama jestem zdziwiona, bo nawet moj tz (on lubi cieplo) mowil, ze temp dawala sie we znaki. No nie wiem, moze mialam jakis lepszy zryw dzis... Linka jaka ona sliczna Color wpadam na kawe wysciskac Tymka Do kocura tez chetnie zajrze kiedy wypadSantom super, ze juz po przeprowadzce. Teraz czekamy na efekty snu, wiec nie obijac sie tam ![]() Dzis nam kotka uciekla na klatke, a ze drzwi na dwor byly otwarte to wystrzelila jak strzala na osiedle. Nie wiem skad u niej ten zew wolnosci zlapalismy ja, ale powiedzialam dla tz, ze nast razem jej nie ganiam, jak jej zle to niech se tam znajdzie miseczki z mleczkiem i karma! Co pewnie jest bzdura, bo znowu bym ja ganiala, ale kurzylam sie, ze hej.I nacieszylam sie dzis corka siostry, ktora konczy 4 mce i jest tak kochanym bobasem, ze hej. W ogole nie placze, ciagle sie usmiecha, no cud, miod i orzeszki! Poprosili tez mnie na chrzestna ( ) wiec po porodzie trzeba bedzie szybko dojsc do siebie...
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4630 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Linka mala jest urocza. Juz nie moge sie doczekac az ja poznam osobiscie.
![]() Color, Tymek jaki zalotnik :p Fajny chloptas z niego rosnie ![]() Isia, gdybym tylko miala okazje byc dzis nad jeziorkiem to nawet w ubraniu bym do wody wlazla. Rozplywam sie dzis. Santom piekne macie lokum teraz. Takie jasne, przestronnie wyglada i ten widok... cudo ![]() Ja dzis zarobiona. Rano zakupy, potem porzadki, umylam okno w kuchni, pomylam wszystkie doniczki (a troche tego mam :p), potem ukladanie rzeczy w nowej szafie, obiad, upieklam ciasto, ugotowalam kompocik z wisni. W miedzyczasie latalam co chwile polezec choc 5 minut pod wiatrakiem, bo inaczej bym nie wyrobila w tym ukropie. Teraz wpadl do nas brat i piwkuja sobie chlopaki. A mnie cos glowa rozbolala. Chyba ich zostawie i.zaraz pojde lulu.
|
#4631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
mi się podoba takie duże B albo C !!! Kotka faktycznie fantastyczna aaaaaaaaaale cudo! przeprowadzam się do Ciebie!!! choćby dla tego widoku z okna!ale wielkie i przestrzenne mieszkanie..eh a ja mam aż całe 30m2... Cytat:
Ja worciłam z Neptunaliów w Trzebieży, ja kocham upał ale dziś dla mnie przesada..w nocy sie budzilam i nakładałam sobie na łepetynę zimny ręcznik jak myślę co bedzie jutro...ma byc jeszcze 7 stopni wiecej niż dziś...nie wiem gdzie uciec..nad morze korki , jezior nie lubie...bleeeeeeeee |
||
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
Chciałam dać znać, że żyję .. Linka kot cudny Color - jaki Tymek uchachany super musi być uczucie, gdy taki mały człowiek się tak cieszy bo po prostu mu dobrze ![]() Santom zazdroszczę balkonu ![]() No i na dziś tyle, spać już lecę. Dzisiejszy upał był okropny, nie znoszę ![]() Dobranoc!
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
![]() Dzien dobry ![]() Pierwsza???? ![]() Dzis bedzie ukrop Ide sniadaniowac, bo sie Agata domaga... Santom zapomnialam napisac, ze zakochalam sie w Waszym widoku
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() co do temperatury.... boze ja wczoraj nosa nie wystawilam z domu do 19, a wyszlam i tak tylko dlatego bo musialam do stargardu jechac :/ ale wracajac do domu zajechalismy z tz na grzeszne lody z okazji jego urodzin, boze jak mi dobrze bylo, no orgazm normalnie! ![]() a dzisiaj chociaz z rana ta marna burza byla i ulewa, tylko co z tego jak i tak juz ponad 25 st chyba jest
|
|
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
U nas na szczęście chmury są i temp 28 stopni, potem nawet jak wyjdzie słońce to już będzie po drugiej stronie bloku i mi nie nagrzeje ..uff
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
bry!
U nas właśnie patrze na termometr 35 stopni w cieniu..niby powinnam się czuć jak w raju..kocham wysokie temp ale ta wilgotność polska mi nie pasuje do końca... wymyslilam sobie ze bede brała dupka..po nim mniej boli@ o! |
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio @ prawie nie boli, jestem zdziwiona, bo nawet po laparo tak dobrze nie było .. może to zasługa bromka?
Z drugiej strony @ są coraz skąpsze .. Wizytę u endo zaplanowałam na urlop, teraz nie mam siły na nic, nie dość, że te upały to jeszcze praca ze mnie wypompowuje całą energię.
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mąż pojechał o 3 w nocy więc wracam i kończymy wątek ![]() U nas też gorąco, aż mnie mdli od nowa
|
#4640 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Witam
Linka gdzie u Ciebie 35 stopni? U mnie 25 i chmury. Rano lal deszcz. Ale i tak jest parno, ze siedze pod wiatrakiem. Weekend mi schodzi na sprzataniu. Wczoraj okno w kuchni i szafa, dzisiaj podlogi, lazienka. W tygodniu chcemy pojechac z mezem nad morze na jeden dzien. Planujemy w srode po moim usg. Swoja droga ciekawa jestem tego usg.
Edytowane przez cebulova Czas edycji: 2013-07-28 o 11:15 |
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Cebulova genetyczne będziesz miała i pomiary?
|
#4642 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc nie wiem. Ginka dala mi skierowanie i napisala usg I trymestru. Przypuszczam, że będą robili pomiary typu kosc nosowa itp, ale tak naprawde dowiem się na miejscu.
|
#4643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tez 25. schemat podobny jak u ciebie, tyle ze ja sie bycze... na materacu bo pozbylam sie wszystkich mebli z salonu a nowy naroznik dopiero za dwa tyg bedzie :/ty sie tez tak nie przemeczaj kochana. Cytat:
taka nazwa sie utarla. sprawdzaja kosc nosowa, przeziernosc i wszystkie inne pomiary
Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2013-07-28 o 11:37 |
||
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
kochane, melduje, że żyjemy ale mamy gości od piątku. Wszyscy przyjezdzaja ogladac Julcie i bratanka, wiec nie pasuje mi siedzieć na kompie. Teraz są w kościele więc postanowiłam dać znać
![]() Mała strasznie marudzi na tych upałach, nie może spać, co po chwilę płacze i chce na ręce. I zastanawiam się, czy mogę jej dać się napić wody przegotowanej skoro karmie piersią?? Do tej pory dawałam tylko cyca?? santom mieszkanie cudo ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- U mnie jest 34 i bezchmurnie
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie niby mówią nie dopajać... a ona takim serkiem z nadmiaru wymiotuje a co po chwilę chce cycka bo pić... spróbuje jej dać bo upał straszny
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
nuna, mysle, ze spokojnie mozesz dac jej piciu
woda nie moze zaszkodzic, a w upaly doroslemu latwo sie odwodnic, a co dopiero dziecku.dzien dobry piekne
|
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
hej santi
|
#4649 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
My dziś z rana pojechaliśmy na giełdę. Jeszcze póki rano to jakoś dało się wytrzymać ale ok 9.30 zmykaliśmy do domu, bo gorąco. Teraz mała śpi, my już po obiadku a starsza pojechała na koncert ze znajomymi. Mąż chyba coś chce.. ![]() Santi - powtórzę za dziewczynami...ALE MASZ PIĘKNIE!!! Linka - piękny kotek, kociczka znaczy ![]() Maru - a kiedy urlop? Cytat:
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
no nasze dzieciaczki tutaj sa rozesmiane
![]() a przyjaciolka ma coreczke i ona niestety powazna jest. ale w sumie moze ma to po mamie, bo mama tez powazna jak lecialam do norwegii w czerwcu to siedzialam z babka, ktora miala 9 miesiecznego synka i temu skubanemu sie buzka nie zamykala, tak cieszyl ryjka a jak mama wyskoczyla do toalety, a maly zostal ze mna, to nawet nie zauwazyl, ze mamy nie ma a przeciez ja go w zyciu nie widzialam, ani on mnie zupelnie obce dziecko![]() alez mnie dzis muli, chyba mam malego kacyka, bo wczoraj z mezekm opedzlowalismy butelke wina
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

jak jakieś podeszwy 

bylo mi ok i az sama jestem zdziwiona, bo nawet moj tz (on lubi cieplo) mowil, ze temp dawala sie we znaki.
kiedy wypad
jak myślę co bedzie jutro...ma byc jeszcze 7 stopni wiecej niż dziś...nie wiem gdzie uciec..nad morze korki , jezior nie lubie...bleeeeeeeee