|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Zapomniałam o tym
![]() Na razie mam te: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka! Maly bobasek w brzuchu buszuje, mama szczęśliwa wyprawkę szykuje Śpiochy , wózki i butelki - wyprawkowy zawrót głowy. Wyginam śmiało ciało, a w brzuchu miejsca mamy już mało Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Witam się niedzielnie.
Zaczynam pierwszą ture prania ciuszków ![]() i jem słonecznikOn wcale nie wygrał, bo pamiętam że jak ryba zakładała topic to jeszcze sprawdzałam specjalnie jakie tytuły miały najwięcej głosów. Tamten musiał dostac jakies już po utworzeniu nowego |
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, już sama nie wiem jaki wózek wybrać
|
|
|
|
#4355 |
|
Zadomowienie
|
Maya też mam problem z wózkiem ale chyba zdecyduje się jednak na Ballila Slim z Tako, strasznie zachorowałam na ten wózek a ja nie chce mieć skrętnych kół w wózku bo mnie trafia prowadzenie takiego wózka...ale jeszcze nie podjęłam do końca decyzji.
|
|
|
|
#4356 |
|
Zadomowienie
|
jejciu,żeby wszystko dobrze było z rybką
( trzymam kciuki. Ja też mam nadzieje że szpital mnie ominie,jutro z rańca kardiolog na 7.30( bo mam wysokie tętno,choć czytałam, że może być ponad 100,nie wiem,czemu położna robi tyle krzyku)następnego dnia krew i mocz by sprawdzić czy to nie gestoza i czy nie ma białka w moczu a po południu lekarz rodzinny i on zdecyduje co dalej czy szpital czy nie, ja nie chcę ale gdy bede musiala
|
#4357 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam żeby było okWitam dziewuszki i maluszki Jak dobrze że tak mało było nadrabiania RYBKO wracaj do zdrowia szybciutko Właśnie wcinam pomidoróweczkę jeszcze w piżamie Już nie mogę się doczekać wizyty a wogóle jaki miałam dziś zły sen, nawet go nie będę tu opisywać, a jak się obudziłam to tylko sprawdziłam gdzie jestem i odetchnęłam z ulgą że w domu. Myślałam dziś że chce już grudzień i mojego syneczka już mieć przy sobie i całować te malusie stópki |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wgl zaczynam zastanawiac się czy chcę dać na imię dziecku Ula
|
||
|
|
|
#4359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale Tż się uparł
|
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
Wrócilismy z kosciola. Oj dzisiaj strasznie bylo... większość przesiedzialam |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi się ta wersja z fioletem---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
to będzie trudna sonda
|
||
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013.
|
|
|
|
#4364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII
Cytat:
fajne tematy Cytat:
|
||
|
|
|
#4365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Własnie tez dzisiaj znowu czytam o wózkach.... mam dość. Na oku aktualnie Passo Euro-Cart ale własnie doczytałam, ze oparcie od spacerówki ma tylko 40 cm i wydaje mi się że to malutko! Jak patrzałam na inne wózki to mają 50-52 cm.... Łeb mi pęka od tych wózków...
Edytowane przez ktosiula Czas edycji: 2013-08-04 o 12:07 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie X
Czekamy jeszcze na Trele, żeby przypomniała swoją propozycję tytułu, coś nie świta, że było o pokazywaniu brzuszków, ale wyszukiwarka nie chce ze mną współpracować. Ktoś jeszcze ma jakieś propozycje?
![]() Ja jadę będę popołudniu lub wieczorem ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
zaczekajmy do 4500 postów i na wszystkie propozycje .Miałam też taki pomysł, żeby propozycje przenieść na kolejny wątek a część CI nazwać właśnie tym tytułem: Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. VI, ale nie chcę sama decydować. |
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żona wyciskała od dołu a mąż od góry. ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- ![]() Lineczka Jaki sposób ![]() Fajny przewijak ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- A zapomniałam się przywitać ![]() Resztę nadrobię później ![]() Miłego dzionka |
|
|
|
|
#4368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czekamy na wieści od Ciebie ![]() Cytat:
Będzie bez problemu skoro i tak sondy się nie da zrobić
|
|||
|
|
|
#4369 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnieszka mocno zaciskam kciuki, żeby obeszło się bez szpitala
Mya, bo się tak pewnie do Luli przyzwyczaiłaś, że już sobie zwykłej Ulki nie wyobrażasz, co? Super ta Lula brzmi jak dla mnie A te wóżki retro jakoś do mnie nie przemawiają Ja też myślę, że można sobie darować takie manualne głosowanie, bo będzie sporo zamieszania z tym Bo takie "poważne" problemy to właśnie prowadzą czasem do takiego zapętlenia w związku, że u znajomych mało do rozwodu nie doszło, bo dostali na ślub taką szklaną deskę do krojenia malowaną ręcznie w kwiaty, ona się w niej zakochała, a on stwierdził, że wieś i chciał schować, podczas gdy ona ją dała w centralnym miejscu kuchni i potem to ju ż nie o deskę chodziło, tylko że nikt nie chciał odpuścić i zaczęli taką wojnę, że padło w końcu słowo rozwód. Szczęśliwie w końcu się opamiętali i okazało się, że wszystko jest ok, kiedy deska została w kuchni na widoku, ale w trochę innym miejscu ![]() Teściowie mojej chrzestnej znów wojny całe toczyli na początku małżeństwa, bo w domu u jednego matka suszyła szklanki na suszarce denkiem do góry, a u drugiego denkiem do dołu Edytowane przez anulka2205 Czas edycji: 2013-08-04 o 13:38 |
|
|
|
#4370 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamu
Mi sie ten pomysł podoba
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypróbowałam z ciekawości ten sposób na płeć i mi się nie pieniło ale myślę że to w ogóle nic się nie dzieje dziewczęta, byłam dzisiaj w biedronce i zobaczcie co kupiłam ![]() były jeszcze jakieś dinozaury, żyrafki, pszczółki, jakieś 3D naklejki, filcowe i różne jeszcze
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#4373 | |||||
|
Zakorzenienie
|
korzystając z komputera nadrabiam zdjęciowe posty
![]() Cytat:
![]() dzięki brzuszek jest mały tylko z rana przed śniadaniem. wieczorem wyglądał tak P1180725.jpg Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobbrze ukrywasz synusia ![]() w ogole podejrzewamy, że oni robili urodziny, ale dla rodziców i rodzeństwa.... ![]() Cytat:
![]() fajny ![]() chyba się powoli zbieram z córą na grilla... mąż już pobiegł |
|||||
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4375 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe, to u nas szał na sówki na całego na wątku
fajne ale dziś puuuusto tu, akurat jak mam trochę czasu
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle dzisiaj wpadają znajomi zaprosić nas na wesele ciekawe czy nam się nie pokryje któreś
|
|
|
|
#4377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam wczoraj ten wózek Bebetto nawet fajny była, ale coś mi się w nim nie podobało :P
poczekam aż będzie chłodniej i biorę się za robienie makaronu ze szpinakiem i piersią z kurczaka
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie spacerówka
ja i tak pojadę pewnie najpierw do szczecina pooglądać wózki a potem będę zamawiac |
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie spacerówkę widziałam
właśnie nie pamiętam co mi nie pasowało :Pdobrze że ja nie mam problemu z wózkiem i mam już wybrany ![]() muszę się do Ikei wybrać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

i jem słonecznik

( trzymam kciuki. Ja też mam nadzieje że szpital mnie ominie,jutro z rańca kardiolog na 7.30( bo mam wysokie tętno,choć czytałam, że może być ponad 100,nie wiem,czemu położna robi tyle krzyku)następnego dnia krew i mocz by sprawdzić czy to nie gestoza i czy nie ma białka w moczu a po południu lekarz rodzinny i on zdecyduje co dalej czy szpital czy nie, ja nie chcę ale gdy bede musiala

trzymam żeby było ok
Już nie mogę się doczekać wizyty

ale Tż się uparł

za tydzień i już 6 miesiąc