Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, cz.59! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-07, 09:44   #151
cowie
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
Laleczko... ja na bank będe tańczyć z każdym tylko nie z TŻtem, bo On na hasło taniec ucieka dalej niż możesz sobie wyobrazić.
A super ujęc to my miec nie będziemy bo nasz taniec ograniczy się do przestępowania z nogi na nogę

Laluniu mój TŻ zaszywał się w najciemniejszym kącie, kiedy ktoś wypowiadał w jego okolicy słowo taniec.
A na własnym weselu jakaś nowa energia w niego wstąpiła, jakich duch czy coś i tańczył do upadłego

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 09:44   #152
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie

Cytat:
Laleczko... ja na bank będe tańczyć z każdym tylko nie z TŻtem, bo On na hasło taniec ucieka dalej niż możesz sobie wyobrazić.
A super ujęc to my miec nie będziemy bo nasz taniec ograniczy się do przestępowania z nogi na nogę
Bejbe ale zawsze możecie się do siebie uśmiechnac, przytulić, dac buzi, no nie wiem... Cokolwiek...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

tusia0708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 09:45   #153
Kin_Ga07
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
Kinga, plan był skończyć wczoraj i dziś wysłać do druku... ale i tak nie dałam rady... z tym jest tyle p*eprzen*a się że głowa mała.... schodzi 5 razy więcej czasu niż zakładałam...
bo jak pokazać na 50 stronach tyle fajnych rzeczy, które działy się na ślubie i weselu...? postarać się umieścić choć po 1 fotce każdej babci i cioci, zgrać to jakoś tematycznie i kolorystycznie (co jest cholernie trudne jeśli fotograf połowę zdjęć z WESELA obrobiła mi na czarno-biało no i jeszcze wszystkie odstępy, marginesy itp muszą być co do milimetra równe bo przy tak dużym formacie każda nierówność będzie widoczna...
w dodatku inne zdjęcia będą odpowiedniejsze dla rodziców, inne dla mamy TŻa więc poza stronami z fotkami z pleneru, projektuję jakby drugi album na nowo... czyli blisko 100 stron
musiałam wczoraj zarwać nockę - dzięki temu jest szansa, że dziś to wyślę mam nadzieję, że się wyrobią

delikatnie powiedziane

btw 100 lat Tusiu!!!!

przebiję CIę.... 1 zdjęcie (chyba wrzucałam do klubu) - 1 fotka składająca się z 4 mini-zdjęć + kilka zdjęć detali....

wielbię teraz męża za to, że uparł się by fotograf oddał nam całą surówkę - wszystkie RAWy... większość foto nie chciała się na to zgodzić, tak zaakceptowała i teraz cieszę się bo co prawda te fotki musimy sami obrabiać ale mamy wiele ujęć na których by zabrakło, gdybyśmy polegali na selekcji Pani fotograf...

do mnie wczoraj przyszedł z tarasu taki wieeelki pająk z włochatymi nogami
normalnie mąż wziąłby delikwenta wyprowadził na dwór... ja w takiej sytuacji miałam tylko kapcia (TŻowego oczywiście) do obrony

Kurka rzeczywiście jest z tym dużo zabawy, móżdżenia i że Ty miałaś tyle cierpliwości Ja jestem choleryk, pi.zneła bym to przy pierwszym rozsypaniu się strony Dobrze, że projekt już skończony

Cytat:
Naiat a jaką macie piosenkę na pierwszy taniec?

U&I
Kin_Ga07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 09:46   #154
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać le

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
ogólnie masz 300 zdjęć?

Jakbyśmy nie mieli RAWów to ona nie miałaby kasy....
Wpisaliśmy to sobie w umowę
Jednak brakuje z wesela i ślubu zdjęć z niektórych momentów... nie wiem, gdzie ona wtedy była
brama, którą zrobili mi koledzy, jak nam kazali wódkę słodzić na stole, jak TŻa podrzucali do "rudy się żeni"... w dodatku nie ma żadnego sensownego ujęcia z tego jak mnie TŻ wnosi na salę a przeniósł mnie przez jedną salę, w której było powitanie szampanem, zszedł ze mną po schodkach na salę taneczną i zaczął ze mną wirować po tej sali
byłam przekonana, że będą z tego mega fotki i co? nic!
Ogólnie mamy ponad 900ale też wielu momentów mi brakuje...

Stary 2013-08-07, 09:47   #155
cowie
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać le

Cytat:
Napisane przez tusia0708 Pokaż wiadomość
Bejbe ale zawsze możecie się do siebie uśmiechnac, przytulić, dac buzi, no nie wiem... Cokolwiek...

Pamiętaj, że Ty z Naiat rozmawiasz
Jakieś romantyzmy mi nie pasują

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-08-07, 09:49   #156
naiat
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać le

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Laluniu mój TŻ zaszywał się w najciemniejszym kącie, kiedy ktoś wypowiadał w jego okolicy słowo taniec.
A na własnym weselu jakaś nowa energia w niego wstąpiła, jakich duch czy coś i tańczył do upadłego
Mój już sobie zarezerwował miejscówkę siedzącą obok mojej ciotki bo lubi z nią gadać, więc szanse na szlaeństwo na parkiecie są nikłe

Cytat:
.
Żadnego dawania buzi... TŻ zaczyna od dawania buzi a kończy na... czymś co się nie nadaje do oglądania

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Kin_Ga07 Pokaż wiadomość
Naiat a jaką macie piosenkę na pierwszy taniec?
Nie mamy. O to wlaśnie chodzi, ze nic nie mamy.
Może Sunrise, sunset?
Albo Niebieską Piosenkę?
Albo You look beatiful in white?

Cytat:
Pamiętaj, że Ty z Naiat rozmawiasz
Jakieś romantyzmy mi nie pasują
Dokładnie. Z romantycznych rzeczy to u mnie przejdzie może calus po przysiędze
Stary 2013-08-07, 09:51   #157
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, c

Naiat ... Wyje.. Leże... Kwicze... Dobrze że nikogo w domu nie ma

Stary 2013-08-07, 09:53   #158
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
Naiat ... Wyje.. Leże... Kwicze... Dobrze że nikogo w domu nie ma
.
A śmiej się na zdrowie Dziewczyno
Stary 2013-08-07, 09:58   #159
Kin_Ga07
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mamy. O to wlaśnie chodzi, ze nic nie mamy.
Może Sunrise, sunset?
Albo Niebieską Piosenkę?
Albo You look beatiful in white?
Sunrise, sunset - straszna, tzn wzbudza we mnie mało pozytywne dreszcze...

Niebieska piosenka - piękne, ale ryczałambym przy niej jak bóbr ( Nait oczywiście, że wiem, że Ty płakać nie będziesz )

You look beautiful in white - do bujania najlepsza

U&I
Stary 2013-08-07, 10:02   #160
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie

Cytat:

Niebieska piosenka - piękne, ale ryczałambym przy niej jak bóbr ( Nait oczywiście, że wiem, że Ty płakać nie będziesz )

Kinia a Wy do czego tańczycie?

Stary 2013-08-07, 10:07   #161
cowie
Zakorzenienie

Cytat:

No co Ty, można mieć ciary

Choć fakt, w odpowiedniej oprawie może być przerażająca

18.05.2015
Leoś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-07, 10:08   #162
acidka
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013,

Dzień dobry

10 dni do ślubu

Biorę się za winietki

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 10:09   #163
Kin_Ga07
Wtajemniczenie

Cytat:
Kinia a Wy do czego tańczycie?

Do TEGO

U&I
Stary 2013-08-07, 10:10   #164
amarela
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013,

Moja relacja ślubna to będzie długie
Piątek był generalnie dniem z piekła rodem, pokłóciłam się ze wszystkimi, czekaliśmy z TŻ na moich rodziców prawie godzinę, TŻ się wkurzył, ksiądz przy spowiedzi był nie miły, paznokcie mi zrobili niedokładnie. W nocy nie mogłam spać, strasznie się kręciłam, TŻ mi później mówił, że miał tak samo.
sobota
wstałam koło 7, pogadałam chwilę z ciotkami, próbowałam coś zjeść. Pojechałyśmy z mamą do fryzjera, pan mnie uczesał bardzo ładnie, później na makijaż i tu pani się spisała naprawdę super po drodze do domu odebrałyśmy kwiatki, były takie jak chciałam w domu było coraz więcej gości, wszyscy mówili, że pięknie wyglądam poszłam do pokoju się ubierać patrzę w lustro a na czubku głowy zaczął mi się łuszczyć lakier do włosów prawie się popłakałam, całe szczęście moja świadkowa uratowała sytuacje i pięknie naprawiła fryzurę. Zaczęłam się ubierać a tu już słyszę trąbienie że TŻ jedzie. Świadkowa szybko pomogła mi się ubrać. Dwa głębokie wdechy i mogę schodzić po schodach do TŻ. Jego reakcja mam to na filmie wsiedliśmy do samochodu, całe szczęście z klimatyzacją
Wysiadamy pod kościołem, spotkaliśmy znajomych i chwilkę pogadaliśmy. Myślę sobie czemu ja tak krzywo stoję, w jakieś dziurze czy co, chciałam się przesunąć, a tu się okazało, że to szpilki zatopiły mi się w asfalcie ksiądz wyszedł z kancelarii i zawołał nas żebyśmy weszli do środka się ochłodzić. Podpisaliśmy tam dokumenty i wróciliśmy pod kościół, wszyscy goście już siedzieli w środku. Msza była piękna. TŻ czytał pierwsze czytanie, kuzyn drugie, moja siostra psalm, ja modlitwę wiernych. Przy przysiędze miałam ciśnienie 220 albo i większe. Nie pomyliliśmy się mówiliśmy z pamięci i wyszło bardzo naturalnie Poszliśmy zostawić kwiatki u Matki Bożej, pan organista pięknie zagrał Mendelshona zostaliśmy osypani kwiatkami, i ustawiliśmy się w cieniu do życzeń, z których nic nie pamiętam
Po drodze na salę zatrzymaliśmy się pod Wawelem na kilka zdjęć. Na sali rodzice nas przywitali chlebem i solą, zaczęliśmy od toastu i usiedliśmy do obiadu. Zaczęłam się stresować pierwszym tańcem więc mało co zjadłam. Choreografię troszkę zmieniliśmy, ale nikt nie zauważył, goście chwalili nasze umiejętności taneczne DJ dwoił się i troił żeby zachęcić ludzi do zabawy. Wyszliśmy z foto na kilka zdjęć do lasku koło sali. Później wyszliśmy z gośćmi na tort na taras, wyglądał tak jak chciałam okazało się to super pomysłem, bo było już chłodniej, także goście się ochłodzili i pooglądali panoramę miasta. Po powrocie na salę zaczęła się ta część której wolała bym nie pamiętać Była godzina jakoś koło 21. Otóż jedna ciotka TŻ zaczęła jojczeć, że ona chce już jechać (przez całe wesele siedziała z wielce obrażoną miną w kącie, dla wszystkich była nie miła, dla mnie nawet bardzo, zachowywała się jak jaśnie pani, która nam zrobiła wielką łaskę, że przyszła.) Mój kuzyn się zaoferował, że może ją odwieść, bo nic nie pił, a ona na to, że ona z nim nie pojedzie bo go nie zna, więc TŻ musi jechać z nimi. W rezultacie zabrała mi męża na prawie godzinę
Koło 22 ściągnęłam szpilki i tańczyłam do końca imprezy. Jak TŻ wrócił DJ nas poprosił na środek, okazało się, że rodzice się zgadali i przygotowali nam albumy ze zdjęciami z całego życia. Później my poprosiliśmy rodziców i wręczyliśmy im prezenty, które się bardzo spodobały. Generalnie i ja i TŻ nie zjedliśmy nic z ciasta, bo nie było kiedy, tak samo z zimną płytą. Cały czas tańczyliśmy, albo podchodziliśmy do gości pogadać. Po imprezie kuzyn nas odwiózł do apartamentu, trochę pooglądaliśmy kartki i poszliśmy spać.
niedziela
Mieliśmy obiad dla rodziny. Okazało się, że moja siostra i kuzynka zrobiły nam niespodziankę. Zorganizowały nam księgę gości w postaci odcisków palców i tak wszystko zorganizowały na weselu, że się nie zorientowaliśmy. Miałam łzy wzruszenia w oczach, bo jeszcze w piątek myślałam, że ze wszystkiego co chciałam tylko tego nie udało mi się zorganizować
Stary 2013-08-07, 10:12   #165
anius_7
Wtajemniczenie

dziewczyny kupowała któraś z Was firanki w necie? I może chciałaby polecić jakąś stronkę fajną? Bo nie mam kiedy iść do normalnego sklepu, a przydałyby się firanki w oknach

anius_7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-07, 10:13   #166
naiat
Zakorzenienie

Cytat:

Straszna?
Ja ją lubię... i chyba ma wyraźny takt do walca angielskiego. gdyby się TŻ zdecydował...

Albo do wielkiej miłości krajewskiego
Albo do zawsze tam gdzie Ty lady pank
albo niebo z moich stron czerwonych gitar
Stary 2013-08-07, 10:13   #167
biibi
Zakorzenienie

zastanawiam się nad piosenką na wejście na salę...
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 10:13   #168
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzyk

Cytat:
będzie miodzio

Stary 2013-08-07, 10:13   #169
Kin_Ga07
Wtajemniczenie

Cytat:
No co Ty, można mieć ciary

Choć fakt, w odpowiedniej oprawie może być przerażająca
Słuchałam TEJ wersji no i się przeraziłam

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

10 dni do ślubu

Biorę się za winietki
Acidka a jak stoisz z przygotowaniami?

U&I
Stary 2013-08-07, 10:16   #170
Kin_Ga07
Wtajemniczenie

Cytat:
Straszna?
Ja ją lubię... i chyba ma wyraźny takt do walca angielskiego. gdyby się TŻ zdecydował...

Albo do wielkiej miłości krajewskiego
Albo do zawsze tam gdzie Ty lady pank
albo niebo z moich stron czerwonych gitar
Takt jest to fakt
A ja swojemu TŻtowi dałam 3 propozycje piosenki na pierwszy taniec i miał zdecydować, do wyboru miał:
Yugopolis - O nic nie pytaj
S. Krajewski - Miętowe pocałunki
R. Brzozowski - Za mały świat

Cytat:
będzie miodzio

U&I
Stary 2013-08-07, 10:18   #171
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, c

Amarela na każdym weselu musi być jakaś czarna owca...

Stary 2013-08-07, 10:21   #172
perfuzja
Zakorzenienie

Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, cz.59!

Odkrylismy co jest nie tak w megatanim mieszkaniu - budynek jest z 2002 roku, spółdzielnia splajtowala i wciąż nie jest oficjalnie oddany do użytku Do tego nie ma zrobionych garaży ani patio.
Stary 2013-08-07, 10:23   #173
tusia0708
Zakorzenienie

My to chyba mieliśmy w ogóle nie znana piosenkę... Ja jej przynajmniej nigdy nie słyszałam

Stary 2013-08-07, 10:26   #174
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Hej

tusia urodzinki? Sto lat

Chcę już weekend
Ale wiecie co... Pierwszy raz od nie wiem kiedy, spałam 8 godzin
Tak jak ja W końcu!

Cytat:
Dziewczyny!! Ja mam dzisiaj urodziny!!! Koniec smutów!

Wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
Moja relacja ślubna to będzie długie
Piątek był generalnie dniem z piekła rodem, pokłóciłam się ze wszystkimi, czekaliśmy z TŻ na moich rodziców prawie godzinę, TŻ się wkurzył, ksiądz przy spowiedzi był nie miły, paznokcie mi zrobili niedokładnie. W nocy nie mogłam spać, strasznie się kręciłam, TŻ mi później mówił, że miał tak samo.
sobota
wstałam koło 7, pogadałam chwilę z ciotkami, próbowałam coś zjeść. Pojechałyśmy z mamą do fryzjera, pan mnie uczesał bardzo ładnie, później na makijaż i tu pani się spisała naprawdę super po drodze do domu odebrałyśmy kwiatki, były takie jak chciałam w domu było coraz więcej gości, wszyscy mówili, że pięknie wyglądam poszłam do pokoju się ubierać patrzę w lustro a na czubku głowy zaczął mi się łuszczyć lakier do włosów prawie się popłakałam, całe szczęście moja świadkowa uratowała sytuacje i pięknie naprawiła fryzurę. Zaczęłam się ubierać a tu już słyszę trąbienie że TŻ jedzie. Świadkowa szybko pomogła mi się ubrać. Dwa głębokie wdechy i mogę schodzić po schodach do TŻ. Jego reakcja mam to na filmie wsiedliśmy do samochodu, całe szczęście z klimatyzacją
Wysiadamy pod kościołem, spotkaliśmy znajomych i chwilkę pogadaliśmy. Myślę sobie czemu ja tak krzywo stoję, w jakieś dziurze czy co, chciałam się przesunąć, a tu się okazało, że to szpilki zatopiły mi się w asfalcie ksiądz wyszedł z kancelarii i zawołał nas żebyśmy weszli do środka się ochłodzić. Podpisaliśmy tam dokumenty i wróciliśmy pod kościół, wszyscy goście już siedzieli w środku. Msza była piękna. TŻ czytał pierwsze czytanie, kuzyn drugie, moja siostra psalm, ja modlitwę wiernych. Przy przysiędze miałam ciśnienie 220 albo i większe. Nie pomyliliśmy się mówiliśmy z pamięci i wyszło bardzo naturalnie Poszliśmy zostawić kwiatki u Matki Bożej, pan organista pięknie zagrał Mendelshona zostaliśmy osypani kwiatkami, i ustawiliśmy się w cieniu do życzeń, z których nic nie pamiętam
Po drodze na salę zatrzymaliśmy się pod Wawelem na kilka zdjęć. Na sali rodzice nas przywitali chlebem i solą, zaczęliśmy od toastu i usiedliśmy do obiadu. Zaczęłam się stresować pierwszym tańcem więc mało co zjadłam. Choreografię troszkę zmieniliśmy, ale nikt nie zauważył, goście chwalili nasze umiejętności taneczne DJ dwoił się i troił żeby zachęcić ludzi do zabawy. Wyszliśmy z foto na kilka zdjęć do lasku koło sali. Później wyszliśmy z gośćmi na tort na taras, wyglądał tak jak chciałam okazało się to super pomysłem, bo było już chłodniej, także goście się ochłodzili i pooglądali panoramę miasta. Po powrocie na salę zaczęła się ta część której wolała bym nie pamiętać Była godzina jakoś koło 21. Otóż jedna ciotka TŻ zaczęła jojczeć, że ona chce już jechać (przez całe wesele siedziała z wielce obrażoną miną w kącie, dla wszystkich była nie miła, dla mnie nawet bardzo, zachowywała się jak jaśnie pani, która nam zrobiła wielką łaskę, że przyszła.) Mój kuzyn się zaoferował, że może ją odwieść, bo nic nie pił, a ona na to, że ona z nim nie pojedzie bo go nie zna, więc TŻ musi jechać z nimi. W rezultacie zabrała mi męża na prawie godzinę
Koło 22 ściągnęłam szpilki i tańczyłam do końca imprezy. Jak TŻ wrócił DJ nas poprosił na środek, okazało się, że rodzice się zgadali i przygotowali nam albumy ze zdjęciami z całego życia. Później my poprosiliśmy rodziców i wręczyliśmy im prezenty, które się bardzo spodobały. Generalnie i ja i TŻ nie zjedliśmy nic z ciasta, bo nie było kiedy, tak samo z zimną płytą. Cały czas tańczyliśmy, albo podchodziliśmy do gości pogadać. Po imprezie kuzyn nas odwiózł do apartamentu, trochę pooglądaliśmy kartki i poszliśmy spać.
niedziela
Mieliśmy obiad dla rodziny. Okazało się, że moja siostra i kuzynka zrobiły nam niespodziankę. Zorganizowały nam księgę gości w postaci odcisków palców i tak wszystko zorganizowały na weselu, że się nie zorientowaliśmy. Miałam łzy wzruszenia w oczach, bo jeszcze w piątek myślałam, że ze wszystkiego co chciałam tylko tego nie udało mi się zorganizować
Konkret. Fajnie, że wsyztsko się udało Ja chyba w stresie nie dałabym rady powiedzieć przysięgi z pamięci, choć niby znam ją na wyrywki

A ciotka - jak rozwydrzone dziecko Nie mam słów na takich ludzi...

Cytat:
Słuchałam TEJ wersji no i się przeraziłam

Acidka a jak stoisz z przygotowaniami?
Zostało trochę rzeczy do
-kupienia: buty i koszule dla J., woalka dla mnie, soki na salę
-zrobienia: winietki, rozsadzenie gości, lista gości nocujących
-zorganizowania: spotkania z księdzem, foto, organistą, kwiaciarką itp.
Musimy poćwiczyć taniec, wysłać dj set piosenek na zakończenie wesela, już sama nie wiem co.

Więcej chwilowo nie pamiętam, ale mam ostatnio wrażenie, że już za dużo się teraz dzieje na moją głowę.

Tż z kolei wziął się teraz za malowanie pokoi On jest taki uparty. Wsiadł wczoraj w samochód i stwierdził, że będzie może w czwartek...

A u Ciebie??

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
My to chyba mieliśmy w ogóle nie znana piosenkę... Ja jej przynajmniej nigdy nie słyszałam

jaką?

mama 2015 i 2018
Stary 2013-08-07, 10:29   #175
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2

Cytat:
Tak jak ja W końcu!

Wszystkiego najlepszego

Konkret. Fajnie, że wsyztsko się udało Ja chyba w stresie nie dałabym rady powiedzieć przysięgi z pamięci, choć niby znam ją na wyrywki

A ciotka - jak rozwydrzone dziecko Nie mam słów na takich ludzi...

Zostało trochę rzeczy do
Musimy poćwiczyć taniec, wysłać dj set piosenek na zakończenie wesela, już sama nie wiem co.

Więcej chwilowo nie pamiętam, ale mam ostatnio wrażenie, że już za dużo się teraz dzieje na moją głowę.

Tż z kolei wziął się teraz za malowanie pokoi On jest taki uparty. Wsiadł wczoraj w samochód i stwierdził, że będzie może w czwartek...

A u Ciebie??

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

jaką?
This I promise you ronana keitinga czy jakoś tak

Stary 2013-08-07, 10:32   #176
Kin_Ga07
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

Odkrylismy co jest nie tak w megatanim mieszkaniu - budynek jest z 2002 roku, spółdzielnia splajtowala i wciąż nie jest oficjalnie oddany do użytku Do tego nie ma zrobionych garaży ani patio.
Dobrze, że dowiedzieliście się tego przed zakupem mieszkania

Cytat:
Zostało trochę rzeczy do

A u Ciebie??
A u mnie...
- koszyczki awaryjne
- przykazania weselne
- księgi gości nadal nie mam
- przygotowanie pudełeczek na zapałki i zimnych ogni na podziękowanie dla rodziców
- spotkanie z zespołem i foto/video
- spotkanie z księdzem i organistką
- próbny makijaż przede mną
- zamówić kwiaty dla rodziców

i chyba tyle....

U&I
Stary 2013-08-07, 10:36   #177
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

no niestety.... niskie ceny nie biorą się znikąd...
Cytat:
podobnie jak u nas - nikt wcześniej nie słyszał ani tej piosenki ani tego wykonawcy ale wszystkim się podobało już nawet instruktor tańca dopytywał się co to jest
po weselu kilka osób poprosiło mnie o nazwę/linka a mój tata ustawił to sobie jako dzwonek na telefon

to naprawdę było miłe

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Amarela, fajna relacja szkoda tylko, że taka króciutka...
a ciocia...

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 10:43   #178
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
This I promise you ronana keitinga czy jakoś tak

Nie znałam. Ale ładna

Cytat:
Dobrze, że dowiedzieliście się tego przed zakupem mieszkania

A u mnie...
- koszyczki awaryjne
- przykazania weselne
- księgi gości nadal nie mam
- przygotowanie pudełeczek na zapałki i zimnych ogni na podziękowanie dla rodziców
- spotkanie z zespołem i foto/video
- spotkanie z księdzem i organistką
- próbny makijaż przede mną
- zamówić kwiaty dla rodziców

i chyba tyle....
Oj ja też jeszcze mam próbny make up i fryzurę

U Ciebie niedużo

mama 2015 i 2018
Stary 2013-08-07, 10:47   #179
biibi
Zakorzenienie

Nie no ekstra, ściągnęłam skype rano bo jutro mamy pogadać z fotografem i okazsło się, że niechcący ściągnęlam go razem z jakimś mega wirusem, komputer mi umarł
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 10:49   #180
Laidee
Raczkowanie

tusiu wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin Duża rośnij

amarela super relacja. Fajnie, że ten dzień wam się udał A ciotka TeŻeta... bez komentarza...

Idę spać... Przez te głupie buty tak się wczoraj zestresowałam, że nawet nie zmrużyłam oka. Jeszcze się z TŻ pokłóciłam o pierdoły...
Laidee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości