Buty carsona ?! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-04-25, 19:42   #1
Żaneta19
BAN stały

Lightbulb

Buty carsona ?!

Witam dziewczyny mam pytanko czy któras z was orientuje się w jakiej cenie sa buty carsona???????? Prosze o odpowiedz.
Żaneta19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-29, 23:12   #2
aksot2
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Buty carsona ?!

OMIJAJCIE Z DALEKA WŁASCICIELA SKLEPU CARSONA W WARSZAWIE W KDT.... Bleeeeeeeeeeeeeee Butyyyyyyyyyyy....szczerz e? Niezachycajace .....ceny...? Od 150zł w zwyz.....
aksot2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 15:05   #3
jasienka
Przyczajenie

GG do jasienka
Dot.: Buty carsona ?!

Nieprawda, kupilam za 107:P i bardzo zadowolona jestem, o.

Wlasciciele? Czad
jasienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-10, 23:23   #4
Magda Turkel
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Buty carsona ?!

witajcie, ja rowniez odradzam jakakolwiek wspołprace z ta firma.
to sa niepowazni ludzie.. odradzam kontakt z nimi stylistkom itp.
Jezdzilam do tej firmy do ktd trzykrotnie z 30 km spod warszawy aby wypozyczyc buty na sesje na ktora wylatujemy jutro wczesnie rano.
Zabieramy ze soba suknie slubne, zlote naszyjniki, kostiumy, bielizne ogolnie kilka modelek i dosc duze przedsiewziecie.
Oczywiscie bylam dogadana juz z wlascicielami sklepu ( ble niedobrze mi sie robi jak o nich pomysle) kilka razy pokazywalam im umowe czy jest to dla nich wystarczajace itp, oczywiscie wszystko bylo w porzadku wiec skoro juz mialam dogadane ok 15 par butow a byla to dla mnie ilosc satysfakcionujaca mnie to nie szukalam dalej...
Dzisiaj bylam umowiona na odbior i podpisanie umowy.. i co i frajer do mnie tekst ze tvn ma inne umowy i ze tym swistkiem moge sobie dupe podetrzec.. cytuje!
najpierw sie rozryczalam poniewaz zostalam o godzinie 20 na lodzie bez butow na wyjazd ktory pochlonal tyle inwestycji mojego czasu i zaangazowania rozniez innych uczesnitkow wyjazdu a tu prosze bardzo taki numer...
Ci ludzie sa nienormalni popsortu naprawde odradzam, nie spodziewalam sie ze ktos moze odwalic taki numer.. poszlam z tym samym gownianym swistkiem zeby nie bylo umowa z magazuny do zlotych tarasow i bez problemu wypozyczylam kilkanascie par z deichmana itp! ktory chyba jednak troche wyzej stoi ranga niz jakas podrzedna firemka..

oby tak dalej to napewno wylansuja swoje logo!

odradzam i jeszcze raz odradzam jakiekolwiek kontakty, babka falszywa a facet jakis agresor psychiczny...
Magda Turkel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 16:31   #5
Leni80
Przyczajenie

Witam, ja też jestem posiadaczką butków firmy Carsona i zapewne niebawem wejdę w posiadanie kolejnych par i zdecydowanie je polecam.
Buty są wygodne, mają stabilny obcas, nawet ten bardzo wysoki, są dobrze wyprofilowane, stopa dobrze się trzyma, jako jedne z nielicznych mają bardzo miękką wkładkę oraz podeszwę antypoślizgową, przez co nadają się do chodzenia na co dzień po ulicy, a nie tylko po równych parkietach, a i na parkiety są super bo już przetestowałam na nauce tańca

Co do recenzji powyżej, wpadłam na nią jak szukałam jakiś wiadomości i zdjęć butów Carsona i o zgrozo zobaczyłam opinię o jednej z moich ulubionych firm obuwniczych.
Ja też miałam okazję współpracować z firmą Carsona, i przyznać się muszę ze ową współpracę bardzo sobie chwalę. Nie wiem czemu tu wylano tyle gorzkich i nie miłych słów. Oczywiście ja tam nie znam sprawy, nie widziałam umowy, nie wypożyczałam tylko kupowałam, ale mimo to mogę powiedzieć że podejście firmy do klienta jest super. Zamawiałam białe szpilki na własny ślub i rozmowa z Panią Małgosią to była dla mnie czysta przyjemność.
Zrobiono mi buty na zamówienie, dokładnie jak chciałam, w kolorach jakie chciałam, z beżową podeszwą, nawet z dopasowaną wyłącznie dla mnie długością, bo prosiłam o to, i to wszystko z zamówienia przez telefon, bez żadnych wielkich umów. Jak dla mnie firma jest bardzo otwarta na klientów, i każdego potraktuje dobrze, zostałam nawet zaproszona do sklepu firmowego żeby sprawdzić i dopasować rozmiary, bo w moim mieście nie mi ich butków, i na pewno kiedyś chętnie skorzystam z zaproszenia, a póki co przez telefon dostałam tyle informacji że nie musiałam pędzić 300 km żeby zamawiać buty ślubne

A tak nawiasem mówiąc to może i Deichman jest bardziej znany, ale ja nie spotkałam osoby która chciała by chodzić w butach z Deichmana - są koszmarne, moje nogi cierpiały w nich katusze i z opinii wielu osób wiem że nie jestem odosobniona w tej opinii. Może i miewają ładne wzory ale w butach trzeba jeszcze chodzić, a oni robią buty chyba na nogi ze stali. Skusiłam się dwa razy i dwa razy to była porażka, więc ja zostanę przy butach w których daje się chodzić, a co więcej w których lubię chodzić
Leni80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-09, 12:34   #6
Osmiornica_11_macek
Przyczajenie

Wątek stary, ale wpadłam na niego przypadkiem, więc dorzucę też swoją opinię.

Kupiłam 13,5-cm szpilki w sklepie Carsona na Marywilskiej. TO SĄ NAJWYGODNIEJSZE BUTY, JAKIE W ŻYCIU MIAŁAM!!!!

Nie wiem, czy trafiłam na taki świetny model, czy może moje stopy mają akurat taki kształt, że pasują idealnie, ale naprawdę - nigdy nie miałam na stopach wygodniejszych obcasów. Wprawdzie zapłaciłam za te buty koło 250 zł, ale są warte swojej ceny. Oczywiście są skórzane.

Zakładam je na każdą imprezę wymagającą włożenia szpilek i noszę je bez przerwy po parę godzin - rekord to od 19:30 do 4:30 = 9 godzin. I stopy nie bolały mnie zupełnie! Aż niewiarygodne.

Do tego faktycznie są niesamowicie stabilne. W ogóle nie czuć, że obcas jest taki wysoki. Moje mają oprócz tego platformę chyba ze 2 albo 3 cm.

Kupowałam już naprawdę wiele butów na obcasie różnych firm i zawsze uważałam, że bolące stopy, trudności w chodzeniu i tak dalej to po prostu ich urok. Ale teraz, kiedy odkryłam tę firmę, nie wiem, czy kupię kiedykolwiek szpilki innej firmy.

A, kupiłam je jakoś w marcu, miałam na sobie z 7, 8 razy i nie są prawie w ogóle zniszczone. (ale to może być kwestia tego, że bardzo dbam o buty)

W przyszłym tygodniu jadę kupić następną parę i po wypróbowaniu dam znać, czy będzie taka genialna jak ta. Moja przyjaciółka też ma zamiar je kupić, więc dopiszę również jej opinię.
Osmiornica_11_macek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości