|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
#902 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#903 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a drutu w filtrze brak, trzeba jednak rozkręcić pralkę. Cytat:
![]() 2 na żywca ![]() ![]() 2 u nas dzieci ważone są w pieluszce ![]() a powiedz mi kupiłaś płytkę czy masz ćwiczenia z youtube? mam zamiar zacząć ćwiczyć z Chodakowską po tych wszystkich metamorfozach które zobaczyłam na fp ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
po obstukaniu łyżeczką i dzisiejszym odkryciu(wczoraj stukałam to dziada jeszcze nie było) dałam jej chyba kilo calgelu i padła. Mam wreszcie czas dla Was
![]()
#906 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() ![]() a czemu sam nie je? nie próbowałaś mu dawac? Jagoda na początku bawiła się jedzeniem, oglądała i wyrzucała. Teraz tak robi tylko z tym co jej nie smakuje ![]() ![]() ![]() ![]()
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-08-07 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Tamlin brawa dla Mateuszka za ząbek!
![]() Na jej stronie internetowej chyba też jest kilka. ![]()
#908 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do pytań 1. W taką pogode jak teraz nie,bo pediatra nie kazała ![]() 2. "na żywca" Jagoda z zaciekawieniem patrzy co mama robi, nawet u stópek bez problemu od ur obcinamy ![]() 3. Ja waże zazwyczaj u pediatry,bo w domu sama mi na wadze nie ustoi,a na siedząco wynik nie wychodzi. Nie raz razem ze mną ją zważę to w pampku i bodach ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ja nie wiem jak doczekam drugiego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#909 | |
Zakorzenienie
|
dziękujemy
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() a dżem to taka raczej konfitura,bo nic nie dodaje tylko smażę bez tłuszczu na patelni z małą ilością cukru ![]() masakra z tym drutem ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- dearlie teraz doczytałam,że u Was drugi ząbek sie przebił, super! ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- ![]()
![]() |
#910 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Hej
![]() Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi ![]() ![]() ![]() a czytałam ostatnio, że wit d nawet do 18 roku życia trzeba dawać ![]() My dzisiaj byliśmy z rana na rehabilitacji i kupiliśmy małej w końcu prezent ![]() http://allegro.pl/baby-mix-pojazd-3w...420083343.html fajny nawet ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() marta1986222;42146051, Dearlie, kaczuszka69 zazdroszczę samozaparcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-08-07 o 15:31 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Monarika ale wypasiony ten jeździk
![]() ja szukam jakiegoś do 50zł i chyba nie znajdę ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- co sądzicie o takim?http://tablica.pl/oferta/jezdzik-dis...tml#3b75595d52 lub taki http://tablica.pl/oferta/jezdzik-car...tml#9a005b02a5 dobrze,że do 5 jeszcze troche czasu, może się coś trafi ![]()
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my od chrzestnego chyba na roczek zażyczymy sobie taki skuterek rowerek http://allegro.pl/rowerki-skuterki-s...435053571.html
![]() |
#913 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dearlie a co z naszym zakładem?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja po całodziennym gotowaniu słoiczków - padam...rozpływam się, wypociłam się lepiej niż przy skalpelu....wyszło mi 22 słoiczki plus dzisiejsza porcja, byłoby więcej ale nie mam już nakrętek do słoiczków ![]() ![]() Spadło raptem kilka kropel deszczu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za gratulacje.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Brawa dla dzieciaczków za ząbki
![]() Pokaż kiecki ale jak się ochłodzi bo póki co jest strasznie gorąco i ogólnie jestem wykończona po dniu w pracy.
#918 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do słoiczków możesz z każdym ![]() Cytat:
![]() ![]() To se załóż ![]() Cytat:
![]() Nieciekawie z pralką ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przyjechali goście,facet po wejściu rzucił się tv włączać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Gratuluję zębów! U nas wyrosła druga górna dwójka, więc mamy 7 zębów. Jeszcze dolna dwójka i mam nadzieję spokój na jakiś czas
![]() My nie sprzedajemy po dziecku niczego, bo czekamy na drugie bobo z nimi. ![]() Muszę się pochwalić, że też robię codziennie Skalpel jak jestem tu na działce bez dostępu do siłowni ![]() Tylko niestety zdałam sobie sprawę, że mój brzuszek nie dojdzie do stanu przed, bo podejrzewam, że mam ten cholerny rozstęp mięśni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | ||||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Hurtowo idzie ![]() Tak jak u nas ![]() Cytat:
oho, coś to miesiąc wyrastających zębów u wątkowych dzieciaczków ![]() Cytat:
oooo, heheh no wysyp zębów dzisiaj na wątku ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do jedzenia samemu to on narazie jest na etapie bawieniansie jedzeniem, ale będe próbować mu dawać częsciej samemu ![]() Cytat:
Tak, mam upatrzoną caretero gringo. Tylko ja nową kupuje. Jeszcze w piątek jade do sklepu zobaczyć ją na żywo i cene porównać i czy mają to samo w zestawie co na allegro. Zaraz podeśle linka do wózka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ej, ale Alan dopiero staje sam przy czymś - gdzie mu tam do chodzenia ![]() ![]() Chyba że mnie zaskoczy znowu ![]() Kurczaczek, nie zacytowało mi wszystkiego ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Baobabku tu jest link do wózka co mi sie podoba http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3435717295 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
MONARIKA mnie się te rowerki podobaja, chrzesniaczce na roczek kupilam to do 3 lat jeździła . Chrzestny powiedział że kupi przed roczkiem tak żeby Jaś mógł sobie jeszcze w tym roku pojezdzic.
ULA ja właśnie z domu wyniosłam że zelfix dodawalo sie jako taki zageszczacz. GDA brawo dla Henia za zabek ![]()
#923 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja kupuję rowerek na pewno, ale na wiosnę, bo Kinga jeszcze nie obczai jak pogoda będzie sprzyjająca. Na roczek zamawiamy saneczki, bo się pewnie prędzej przydadzą, chyba, że zima będzie wyjątkowo bezśnieżna ![]() Rowerek mi się podoba taki http://allegro.pl/rowerek-trojkolowy...437953523.html |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam trening z gwiazdami i padam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy zasnę,tak mamy nagrzane w mieszkaniu ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- o możesz być dumna ![]() Ja czekam z niecierpliwością na nową płytkę Skalpel Wyzwanie. ![]()
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jak była mała to na śpiąco. Teraz już na żywca. 3. Teraz latem jak ma tylko bluzeczke i spodenki to ze wszystkim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Brawo!
A wiecie ile mamy w pokoju na górze, gdzie śpimy z Heniem stopni? 29!!! Tu są skosy i nagrzany cały dach... A pod dachem mieszkają nietoperki. Teściowa naliczyła ich raz 250 - usiadła na leżaku i liczyła po zmroku wylatujące z pod dachu. W ciągu dnia jak dach się nagrzewa, to zaczyna śmierdzieć w naszej sypialni... Nie wiadomo jak rozwiązać ten problem, bo nietoperze są pod ochroną. |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.