|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10351 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10352 |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Kochana ty sie nie sugeruj cyframi, ja sie zdalam na doktora bo to on finalnie decyduje ja cie pokroi, mialam zamowione 3 rozmiary na opercaje plus powiedzialam mu ze wole wieksze w razie i co i jak sie obudzilam to odrazu mi powiedzieli ze wlozyl 520 czyli najwieksze z mozliwychi teraz codziennie mu w myslach za to dziekuje bo sa perfect
![]()
#10353 |
Zakorzenienie
|
Elminio moim zdaniem bierz największe jakie możesz,bo tak naprawdę są to różnice w milimetrach,więc znikome
![]() Star Kochana moja co ja się dowiaduję...trzymam kciuki ![]() Saba jak to mówią...Jeszcze się nie urodził co by babie dogodził ![]() Ja na boku zaczęłam spać po około miesiącu... I tak jak Call podkładam kołderkę pod piersi,bo mi twardo:P Majka odpisałam pod foto ![]() SOFIALU gratulacje!!!Czekamy na foto ![]()
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa ![]() ![]() * 29.10.2013r...brwi ![]() **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-08-09 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#10354 |
Zakorzenienie
|
No wiec bylo spoko
![]() Otworzylam sobie piwko siadlam w salonie i czekalam az mama dolaczy ![]() Zaczelam rozmowe " mamus pogadamy? " Mama: tylko mi nie mow ze jestes w ciazy.. Ja; nie co innego.. No wiesz.. Mama: cycki? Ja: no.. Skad wiedzialas... Mama: no to juz wolalabym zebys byla w ciazy ![]() No ale wiem ze jednak by nie wolala tej ciazy ![]() ![]() Ogolnie pogadalysmy sobie, wie juz ze chce tego . Skonczylysmy rozmowe bo tata wpadł ![]() Ogolnie jestem zadowolona , nie plakala, nie krzyczala , nic z tych rzeczy. ![]()
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-08-09 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#10355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10356 |
Zakorzenienie
|
Na luzaku , jutro dokoncze rozmowe i pogadam o terminie 10 pazdziernika, to w sumie dwa miechy jeszcze to powinna sie oswoic
![]() ![]() ![]()
#10357 |
Zakorzenienie
|
Star,ale byłam ciekawa twojej rozmowy.Extra,extra,extra !gładko poszło
![]() To ja chyba też wrzucę bombę...bo pieniążki na op.mogę mieć szybciej niż się spodziewałam ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10359 |
Raczkowanie
|
star ja swojej mamie powiedziałam.
Bardzo się o mnie boi, to zrozumiałe jestem jej dzieckiem. Powiedziała Patka przemyśl to sobie jeszcze 1000razy ![]() Co do taty tez jakiś wstyd jest ale powiem, że sobie zrobię, żeby potem nie miał pretensji nawet do mamy, że wiedziała i nic mu nie powiedziała ; |
![]() ![]() |
![]() |
#10360 |
Rozeznanie
|
Kochana nie wiem jeszcze gdzie bede brac kredyt...w październiku zaczne szukac teraz jeszcze nie ma sensu...albo przez medi albo moze moj bank...
|
![]() ![]() |
![]() |
#10361 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witajcie pozna pora, przepraszam, czasu na pisanie nie mam ale odwiedzila mnie sliczna Majeczka ze swoimi nowymi piersiaczkami ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#10362 |
Rozeznanie
|
Justynaaaa, nie denerwuj się na mnie za to, co piszę, ale nie wiem, czy branie kredytu na całą kwotę bez żadnego zaplecza finansowego, to dobra decyzja... Może przesadzam, ale co zrobisz, jeśli będą konieczne dodatkowe wydatki, poprawka, albo cokolwiek? Mając kredyt na 12 tys, nie dostaniesz od razu kolejnego na taką kwotę... Już nie wnikam w kwestię spłacania ich.
Ja też pożyczałam część pieniędzy na operację, ale nie była to połowa, czy całość operacji. Kiedyś Mya opisując swoją historię, powiedziała, kiedy jej zdaniem kogoś nie stać na operację. Wiem, że należy podchodzić optymistycznie itp, ale jaką macie pewność, że nie będziecie w tych kilku procentach powikłań. Ja takie rzeczy rozważałam zanim podjęłam decyzję o operacji. hmm...Biorę pod uwagę poprawki lub komplikacje...ale nie chce juz odkladac operacji na pozniej...do operacji uzbieram max 4 tys a 12 biore moze mniej...jak cos bedzie zle a mam nadzieje, ze nie to zezme kolejny kredyt to akurat nie jest problem....to nie jest 300tys ze kolejnego mi tak latwo nie dadza. Ja podchodze do tego racjonalnie a nie optymistycznie. Wiem na czym stoje i jaka mam zdolnosc kredytowa. I wiem na pewno, ze nie umiem kasy odkladac ( nie trzyma sie mnie:P) wiec latwiej jest mi cos oddawac jak musze:P ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Widzę, że się starzeję coraz bardziej...nie wiem jak was cytować, odpowiadać na zadane pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10363 |
Raczkowanie
|
Witam. Wracam do Was już dziewczynki i poczuję się zaszczycona jeśli dopiszecie mnie do listy oczekujących na 17 września. Całuję wszystkie po kolei.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10364 |
Zadomowienie
|
Star gratuluję rozmowy
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Kapetki Tobie też ![]()
M.W. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-08-09 o 23:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#10365 |
Raczkowanie
|
U mnie nikt nie wie, że 17 września o godzinie 12 zapadnę w głęboki sen by po kilku godzinach obudzić się jako kobieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10366 | |
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Aniu jestes mloda z tego co widze po nicku, czemu nie chcesz powiedziec nikomu ?
Ja sobie nie wyobrazalam zeby mama nie wiedziala ( i tak by zauwazyla ze cos jest nie tak) dzis mam zamiar powiedziec o terminie za dwa miesiace. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#10367 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja mama się domyśla. Pewnie jak będę jechała do Warszawy to będzie wiedziała w jakim celu, ale nie potrzebuję już teraz "ględzenia" nad uchem i tak mi już wyjątkowo ciężko... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10368 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, powodzenia kochana
![]() Tak mialam miec i nie na 100% bede miala za dwa miesiace. Bo nie wiem jak z $$$ , bede miala odlozone 6 tys na reszte musze wziac kredyt a mam problem z jego uzyskaniem .wiec jak nie dostane to i nie zrobie . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#10369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10370 |
Raczkowanie
|
Witam sie z rana
![]() Napiszcie prosze jak było u Was. mnie lewa strona duuuzo mocniej ciągnie niż prawa. Pod pachami mam twarde jak kamień i meega boli po dotykaniu, do tego ten bandaż uciska i wogole dramat!!!!- Mam wrazenie, że ten stanik pancerny jest za ciasny. Kiedy to minie??????? Czy po sciagnieciu szwow jest lepiej?? Wiem, ze panikuje, ale fisiuje ze cos jest nie tak ;/ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10371 | |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Wiem ze sie boisz i wierze Ci, ja tez bede się bała, jak każda😘 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#10372 |
Raczkowanie
|
Witajcie pozna pora, przepraszam, czasu na pisanie nie mam ale odwiedzila mnie sliczna Majeczka ze swoimi nowymi piersiaczkami
![]() Amorcio dziekuje za pyszna drozdzowke,palce lizac ![]() ![]() ![]() Milego dnia zycze dziewczyny ![]()
#10373 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10374 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() zaraz dodam w koncu roczne fotki ![]() to juz beda ostatnie ![]() bede powoli was opuszczac ale do klubu dalej zagladac ![]() ![]() ogolnie co do recenzji piersi do roku ![]() to tak jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() jedynie blizny no coz jakies tam mam zastrzezenia ale wszystkiego miec nie mozna ![]() cycki idealne nie sa choc mam wrazenie ze na fotach sutki bardziej mi uciekaja niz normalnie ![]() zaraz pododaje fotki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10375 |
Zakorzenienie
|
kasik, dlaczego nas opuszczasz?
![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10376 |
Zadomowienie
|
chcialam jeszcze powiedziec ze moje cycki na fotach wychodza takie bardzo okragle od gory mega sztuczne w rzeczywistosci sa fajne
![]() zaraz jeszcze zrobilam na siedzaco to bardziej oddaje ich wyglad ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- bede czasem zagladac ![]() ![]() ![]() a na Figurke to ja dopiero pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10377 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Kasia lecę do albumu ![]()
![]() |
#10378 |
Raczkowanie
|
probuje wstawić zdjecia do albumu, ale podczas ładowaniaa zawiesza sie stronka;/ Nie wiem co jest grane, sprobuje wieczorem... Chociaz wydaje mi sie, ze teraz serwer powinien lepiej chodzić..hm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czesc Maju ![]() Ja jestem 1.5 tygodnia po operacji i jeszcze mnie prawa strona ciagnie i jest bardzo opuchnieta, szwy mialam sciagniete 2 dni temu i chyba jeszcze bardziej mnie boli, ale za pare dni minie ![]() ![]() Co do zdjec tez mialam taki problem, musisz poprostu zmniejszyc te zdjecia a potem zaladowac ![]() Gratuluje nowych cyckow i zycze szybkiego powrotu do zdrowka ![]()
![]() |
#10380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już po wakacjach, niestety tylko 5 dni u nas nad morzem ale za to było 30-32 stopnie! U nas! Nigdy takiej pogody nie mieliśmy ![]() Zdjęcia zaraz wrzucam z wakacji, tzn zdjęcia moich prawie 2 miesięcznych (.)(.) ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.