|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Powiem wam dziewczyny, że ja mam cały prawie czas taki olewczy czas jak to mówią co ma być to będzie. Nie na wszystko mam wpływ a najważniejsze, że z moim Tż-tem się kochamy, chcemy spędzić ze sobą całe życie, będziemy sobie ślubować miłość wierność itp
:PGdybym chciała mieć idealne wesele to najpierw w totka muszę wygrać a i tak by pewnie wszystkim nie dogodził. A po ślubie- wesele a na nim najważniejsze żeby goście dopisali, dobra muzyka i jedzenie oraz zimna wódka i można bawić do rana
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Cytat:
![]() Aisog - w końcu z tego wszystkiego nie złożyłam ci życzeń. Zatem wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia! Mam nadzieję, że wszystko poszło tak jak sobie zaplanowałaś, ale tak na prawdę po ślubie czeka was również piękny czas i niech będzie wypełniony on bezgraniczną miłością
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
talk Nam niedziela zleciała bardzo szybko
Ponad pół dnia spędziliśmy poza domem. Obiad jedliśmy na mieście, więc dzisiaj miałam wolne od gotowania ![]() nunny już nie mogę się doczekać zdjęć tego wszystkiego Kate fajne pomysły na prezent, może któryś kiedyś wykorzystam
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Aisog - wszystkiego naj naj na nowej drodze życia
mam nadzieję, że jest super!Wioli - czekamy na relację ![]() my wczoraj też byliśmy na weselu, wybawiliśmy się, wytańczyliśmy i najedliśmy ![]() A teraz odpoczywamy. Jutro czeka nas pierwsze malowanie łazienki. A wieczorem jedziemy na wieś oglądać perseidy może w końcu jakąś zobaczę, bo mam multum życzeń
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Paula na jaki kolorek łazienka??? spadające gwiazdy? >> super, my w tamtym roku mieliśmy w planach jechać w Bieszczady, wyjść na połonine , spać w schronisku i je ogladać, ale nic z tego nie wyszło. a my dzisiaj wycinanie drzew koło domu ... |
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, jestem taka wykończona, że chwilami już nie wiem nawet co się ze mną dzieje, te upały i duchota tak na mnie działają
no i jeszcze przyszły szwagier przychodzi do nas do restauracji do pracy, normalnie rodziny interes się robiA tak z innej paki, co może pomóc na poparzenia, coś naturalnego? w sobotę Tż-t przez przypadek poparzył mnie papierosem i strasznie to wygląda ![]() Aha i dziewczynki, mogę się ubiegać o przyjęcie do klubu, czy mnie nie chcecie???
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
salę mam, barmana mam, resztę się jeszcze znajdzie, mam kupę czasu ![]() chciałabym w totka wygrać. najlepiej co najmniej miliona ![]() a co to ten klub?
|
|
|
#1808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cos cicho tutaj dziś Tak mi się nudzi w pracy że nie mogę wysiedzieć... Jeszcze trzy dni i długi weekend Słuchajcie, zastanawiam się nad butami na zmianę... Mam 10 cm. obcasy, niby jestem przyzwyczajona do chodzenia w takich szpilkach i nigdy na żadnym weselu nie zmieniałam butów, ale mimo to zastanawiam się czy kupić coś w rezerwie, nawet jakieś kolorowe albo cappuccino (coby do pasa pasowały). Warto wydawać kasę ? O balerinach nie ma nawet mowy...
|
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że dobrze jest mieć jakieś zapasowe buty, nigdy nie wiadomo co się może stać oczywiście odpukać
|
|
#1810 |
|
Zadomowienie
|
nunny Zawsze lepiej mieć jakieś buty na zmianę, pomimo tego, że jesteś przyzwyczajona do obcasów
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam tylko naszą salę i barmana, może jeszcze jakiegoś fajnego dj znajdę i myślę, że na 2 lata przed ślubem spokojnie starczy ![]() ja uważam że butów nigdy dość i jak najbardziej bierz drugie tylko kup takie, które jeszcze nie raz w razie co założysz )
|
|
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
buty się zawsze przydadzą. Jak nie na wesele, to na kiedyś indziej
|
||
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Tyle, że na koturnach się gorzej tańczy. Przynajmniej mi ;-)
Właśnie wróciłam z gwiezdnych połowów. Było super, a jeszcze sobie zafundowalusmy kolację - ziemniaczki pieczone na grillu z boczkiem i świeżymi ziołami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
To muszę coś kupić rzeczywiście... ja nigdy chyba nie tańczyłam na koturnach
Ale mi się nie chciało wstać dzisiaj
|
|
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
simpre ja nie zapraszałam nikogo z pracy pracowałam tam jakies 5 miesiecy dwa dni po ślubie byłam w pracy żeby poczęstować plackiem i nie czułam potrzeby zapraszania szefa czy współpracowników byłam tam krótko a poza tym moj tż już długo pracuje w tym samym miejscu i też nikogo nie zapraszał, poza pracą nie utrzymują kontaktów wiec nie wiem jaki byłby sens zapraszania kogoś, później sobie pomyśl z kim miałabyś posadzić szefowa?
u mnie drugi dzień urlopu, pierwszy dzień szybko zleciał ciąg dalszy poszukiwania wózka idealnego tym razem z mamą bo Tż w pracy, już wybraliśmy ale będę zamawiać przez neta bo w sklepie nie było wymarzonego koloru a poza tym na necie troche tańszy Małgoś jak już mały sie urodzi i będziemy wózka używać to dam ci znać czy wartobyło wieczorkiem spotkanie z dziewczynami z liceum dzisiaj drugi dzień urlopu i TŻ też ma wolne ale ja siedze przed kompem bo musze prace mgr pisać a TŻ ciągle w biegu, co chwile jeździ na budowe, spotyka się z fachowcami i dowiaduje się o ceny materiałów więc jak widać nasz urlop zapowiada się baaardzo romantycznie ja przy komputerze a tż na budowie:/ |
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Agniecha witaj
![]() na kiedy ty masz termin??? podeślij linka do wózka też chętnie zobacze / p.s na pewno chcesz 3 w 1 trafiłąm ostatnio na ogłoszenie na tablicy dot, wózka / 850 zł, stan bardzo dobry, kolor kremowy+czarny, do tego dodawała jeszcze łóżeczko drewniane i mate edukacujną beżową z misiem/ oferta pojawiłą sie w niedziele rano, za kilka godzin już nie było po niej śladu, a wózek taki jak w linku na dolehttp://allegro.pl/nowosc-wozek-carin...439720569.html Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-08-13 o 14:07 |
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
p.s
a ja ostatnio też mam faze ma ubranka dla dzieciaczków / zwłaszcze jak jestem na 1 zł hehe/ ostatnio kupiłam dla małego / synek koleżanki/ spodnie dzinsowe/ ale takie mięciutkie/+koszula z kołnierzykiem w paseczki i czapeczka- całosc 3 zł. a poniżej zdjęcie małęgo przystojniaczka >> skończył 6 mies. |
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, szkoda że żadna mi nie odpisała... Ok nie będę się narzucała, nie chce pisać jeżeli czuję się źle odbierana, dla tego nie udzielam się dość często. Nie odbierajcie tego jako jakieś wyrzuty czy coś, mam ostatnio ciężki okres w życiu i szukam jakiegokolwiek pocieszenia, może zrozumienia, nie wszystko da się opisać na forum publicznym...
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na co Ci nie odpisałyśmy?
|
|
|
#1821 |
|
Wtajemniczenie
|
Laski ---> poczta
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Anteria luzik ja tez pytalam o klub co to jest , na czym dokladnie polega, na jakiej podstawie staje sie czlonkiem i nikt mi zadnych z tych info nie podal widocznie nie czas;p
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Anteria - jednym z warunków, żeby zdobyć dostęp do klubu jest regularne udzielanie się, a po tym jak ostatnio o to pytałaś to zniknęłaś na dość długo, więc pewnie jeszcze troszkę musisz poczekać... to przynajmniej tak z mojej strony
Aga - pewnie, daj znać jak wózek się sprawuje, a masz jakiś na oku? Niestety w wielu wózkach 3w1 podobno foteliki są bardzo słabe (jeśli chodzi o bezpieczeństwo), niestety nie jestem jeszcze w pełni w temacie ![]() Paula, Nunny - mi tańczyło się w butach na koturnie bardzo wygodnie, nie były to jakieś wysokie koturny, ale były super lekkie i wielka ulga dla moich stópek |
|
|
|
#1825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Beezee w klubie piszemy to, czego z różnych względów nie chcemy pisac na forum publicznym, dostęp do niego mają dziewczyny które zdobędą nasze zaufanie i przez dłuższy czas aktywnie udzielają się na wątku Muszę spróbować potańczyć na koturnach Druga lekcja tańca za nami, normalnie aż się zgrzałam wczoraj, tż się lekko wkurzał , bo coś tam mu nie wychodziło . Chyba musimy zacząć ostro trenować w domu, po pierwszej lekcji mieliśmy zakaz
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Sorki dziewczyny, ale chodziło mnie o to że często coś piszę i czuję się jak gdyby olewana, nie wiem czemu tak jest, może wymyślam, ale tak po prostu czuję, dlatego znikłam ostatnio, wróciłam i jakoś nie wiem może po prostu tu nie pasuje...
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Dziewczyny już to pisałam, ale jeszcze raz poproszę (oczywiście to do tych, co się udzielają) żebyście mi napisały coś o sobie, może wiek, czy jesteście przed czy po ślubie, czy jesteście już mamusiami, czy jeszcze nie (widziałam, że jedna z Was niedługo będzie mamą chyba), oj wiecie o co mi chodzi Lepiej będzie mi się wczuć
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Nie właśnie nie Chyba muszę tabsy zmienić, bo nie wiem co jest...
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa ja nie biorę to nie wypowiem się w tym temacie. Ale piwko sobie strzel i może przejdzie.;p mi pomaga a jak chcesz pogadać na nie publicznym zawsze możesz napisać do mnie na priv
|
|
|
#1830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

:P
i można bawić do rana 

no i jeszcze przyszły szwagier przychodzi do nas do restauracji do pracy, normalnie rodziny interes się robi

Tak mi się nudzi w pracy że nie mogę wysiedzieć... Jeszcze trzy dni i długi weekend 

Chyba muszę tabsy zmienić, bo nie wiem co jest...