Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-16, 23:32   #91
Debrah
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Debrah, moja Oliwka też jest jednym z niejadków, ale tak tylko nieśmiało się przypominam... Bo zawsze rozmawiacie na ten temat tylko między sobą... A tu jeszcze ja przecież jestem z moim glucikiem. I też nie wiem, co robić z tym problemem dalej...
Przepraszam** pamiętam o Tobie tylko jak cię czytam to mi się zdaje że Oliwia coś tam jednak je? Mogłabyś mi napisać jaki macie plan dnia jeśli o jedzenie chodzi?

Bo ja się tak bardzo gubię że mnie stresuja posiłki i nie wiem jak je zaplanować:///
Nie może być wtedy spiaca bo nie zje..a z kolei bezpośrednio po drzemce może glodna nie jest skoro je przed spaniem często bo zasypia przy piersi już nie wiem gdzie ja błąd robię

Twoja mała je chociaż kaszki, moja nic.
Boję się, od października znów szkoła..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 23:54   #92
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Czesc!
Podczytywalam w nocy i za wiele nie pamietam...
lady kciuki.
Odparzenie wyleczone?
fewciu umylam zapobiegawczo zeby wczesniej i curry przetrwalo nietkniete.
Reszta jak mi sie przypomni...

Yae dzis wstala o 4.30 i kiedy juz stracilam wszelka nadzieje na spanie, ona wtulila sie w slonika i zasnela. Watalysmy obie w cidownych humorach o 7.45!
Od niepamietnych czasow tak dlugo nie spalysmy!
Mam nadzieje, ze dzis wszystkie tez sie wyspicie. Zwlaszcza ezzo.

Edytowane przez meneq
Czas edycji: 2013-08-16 o 23:57
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 06:03   #93
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

A tu co? Jeszcze spimy? Weekend jakis czy co?

meneq, super! Moze juz tak zostanie?

U nas dzis jedna pobudka o 4, o 6:30 zmiana pampa, teraz cyc i cos czuje, ze drzemka sie szykuje...

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-08-17 o 06:05
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 06:21   #94
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
A tu co? Jeszcze spimy? Weekend jakis czy co?

meneq, super! Moze juz tak zostanie?

U nas dzis jedna pobudka o 4, o 6:30 zmiana pampa, teraz cyc i cos czuje, ze drzemka sie szykuje...
I jak? Drzemka?

Milo by bylo, zeby tak zostalo.
Tz skonczyl najgorszy etap stazu, a jutro ma dzien wolny - pierwszy od niepamietnych czasow
Stary 2013-08-17, 06:38   #95
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
o matko- nałogowiec z Ciebie

mówisz

chyba mnie zupełnie odmóżdżyło- Harrego Pottera włączyłam

jak wam cos napisze to padniecie bo ja wybuchnełam takim smiechem, ze małego w wózku wystraszyłam na spacerze
małzon na 14 do roboty pojechał, przed wyjazdem powiedziałam mu to i owo o moich warunkach a ten mi esa przysyła za godzine gdzies: Sylwia, ja cie kocham, ja chce byc z Wami, najwazniejsi jestescie dla mnie, zmienie sie.
O boziu, akurat mu wierze pewnie sie biedak wystraszył, ze żadam zwrotu kasy albo mu wytocze pozew o rozwód z jego winy zamiast bez orzekania wiecie co? zupełnie mnie nie rusza to co pisał i bedzie mówił, nołłej, decyzje podjełam i jej nie zmnienie, zmarnował trzy szanse, wiecej nie dostanie

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

a poza tym- heloł w nowej części
Delicjanko, pieronem domek chcecie postawic, mam nadzieje,ze Wam sie uda
O naiwny! Miał już tyle szans że na kolejna zwyczajnie nie zasłużył! Patafian! Myślę że boi się co w pracy powiedzą na temat rozwodu z żona i małym dzieckiem,jeszcze z jego winy! Niech się buja cham
!

Cytat:
Heeeeej.

Byliśmy dzisiaj o krok od kupna samochodu. Wycofaliśmy się w ostatniej chwili i teraz w sumie nie wiem, czy dobrze zrobiliśmy, fajny był...

Może tata coś utarguje

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Sylwia SZACUN !!!

Bokeh no to miałaś pechowy dzień, szkoda tylko aparatu i sukienki ;/ Ale mam nadzieję że szybko Ci naprawią .

Mika Buziaki dla Julaska

TZBokeh heeeejka co tam u Ciebie ?:P

Kurdę a ja nadal walcze z kozami z nosa u Blanki, psiukać wodą morską też nie da, jak widzi że moje ręce zbliżają się do jej twarzy to głowa jej lata jak u opętanej ;/

A u nas wręcz przeciwnie-jak Blanka widzi fridę to się cieszy jak głupia

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ah i zapomnialam, malz dojrzal do awansu! zwolnilo sie jedno miejsce i bedzie skladal o awans (w tym roku proponowali mu 3 razy ale sie nie zdecydowal, a teraz dojrzal do tego ) takze kciuki plis!

black, to jak w poniedzialek tata podjedzie to moze bardziej wam sie bedzie to oplacalo
my poki co rezygnujemy z poszukiwan, jak malz dostanie ten awans to bedzie mial sluzbowe auto, za niewielka oplata miesieczna mozna uzywac jak prywatne, wiec....ja sobie zrobie prawko i moze jakiegos fordzika dla mnie wtedy kupimy

A czym się zajmuje Twój mąż? Trzymamy wizażowe kciuki.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Co jest z Djerbą?

Ja nastawiam się psychicznie na jutrzejszy dzień
Zobaczę swojego eks
po roku czasu.
Już widzę jego wytrzeszcz ślipiów jak zobaczy że mam dziecko

Ostatnio mnie widział z średniozaawansowanym brzuszkiem i nawet zajarzył że w ciąży jestem choć mu tego wprost nie powiedziałam (jemu trzeba wszystko łopatologicznie tłumaczyć ).

A po co się z Nim spotykasz?

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Lady?Jak u Was z jedzeniem? U nas kicha totaln dalej, buzia zamknięta na 4 spusty kiedy łyżeczkę widzi.. T. dziś u mnie była i szook, no bo jakto przecież ona "musi jeść".

7 miesięcy będzie miała zaraz, no nie wiem już..

Kochana nie wiem co poradzić,może łyżeczkę zmien? A Próbowałas tego smoczka którego Ci kiedyś wklejałam?

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
I jak? Drzemka?

Tz skonczyl najgorszy etap stazu, a jutro ma dzien wolny - pierwszy od niepamietnych czasow
Brawa dla Yae za piękny sen i super że w końcu TZ będzie z Wami W końcu się doczekałas!

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 07:11   #96
iffonka7
Zadomowienie

Lady trzymam kciuki za prace TŻ

hje a twój TŻ miał jechać do Austri? udalo sie załatwić ta prace?

U na nocka nawet ok, zasnął o 20 o 22 obudził się z mega płaczem (chyba brzuszek go bolał) ale po chwili tulenia usnął dale o 4 pobudka na mleko i teraz o 8 już na dobre
Stary 2013-08-17, 07:16   #97
Krowa1989
Raczkowanie

Hoho, jakie pustki. Witam się z rana. Tż poszedł z młodą na spacer, a ja miałam sobie jeszcze pospać, ale cosik mnie sen nie bierze.
Krowa1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 07:18   #98
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
I jak? Drzemka?

Pewnie, 7-minutowa

Ooo, to piekne czasy u Was nastana

Kuba ma nowa zabawe - wypluwa sutka i sciska go w raczce... Mnie to akurat nie bawi :P
Poza tym stęka od wczoraj.
Lezy i steka, siedzi w bujaku i steka, przerywa jedzonko i steka
Nie wiem, cos go boli? Kupy sa normalnie...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 07:36   #99
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Pewnie, 7-minutowa

Ooo, to piekne czasy u Was nastana

Kuba ma nowa zabawe - wypluwa sutka i sciska go w raczce... Mnie to akurat nie bawi :P
Poza tym stęka od wczoraj.
Lezy i steka, siedzi w bujaku i steka, przerywa jedzonko i steka
Nie wiem, cos go boli? Kupy sa normalnie...
Szalony...

Yae zagryza dziasla na sutku i odchyla glowe w tyl. Szczypanie tez ja bawi.
Moze zeby?
Stary 2013-08-17, 07:39   #100
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej Hej.
U nas nocka średnia - bywały lepsze. Zasnęła o 20.30. Potem pobudka na mleczko o 1.30 , potem o 4.30 no i potem o pół godziny się budziła :/

Cytat:
Nie pisałam wam-kupiłam dziś mleko (w końcu po 2 tygodniach). A dziś był dzień ostatniej szansy
Mieli dużo szczęścia bo by stracili klienta
Nooo wreszcie
No mieli szczęście, mieli

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
ledwo co nadrobiłam poprzedni wątek a tu już kolejne strony nowego

ale będę twardka i dam radę
I tak trzymać. Nie poddawaj się!

Cytat:
Zobaczę swojego eks
po roku czasu.

Ostatnio mnie widział z średniozaawansowanym brzuszkiem i nawet zajarzył że w ciąży jestem choć mu tego wprost nie powiedziałam (jemu trzeba wszystko łopatologicznie tłumaczyć ).
hm hm hm. A czemu się z nim spotykasz??

Cytat:
Yae dzis wstala o 4.30 i kiedy juz stracilam wszelka nadzieje na spanie, ona wtulila sie w slonika i zasnela. Watalysmy obie w cidownych humorach o 7.45!
Od niepamietnych czasow tak dlugo nie spalysmy!
Mam nadzieje, ze dzis wszystkie tez sie wyspicie. Zwlaszcza ezzo.
Super że się wyspałyście

Cytat:
Napisane przez Krowa1989 Pokaż wiadomość
Hoho, jakie pustki. Witam się z rana. Tż poszedł z młodą na spacer, a ja miałam sobie jeszcze pospać, ale cosik mnie sen nie bierze.
To tak ja u nas. Tż poszedł z Darią na spacerek. Ja miałam jeszcze pospać ale jakoś nie umiem. No to co? Wizaż

Debrah, Lady, Black - przykro mi że Wasze dzieciaczki nie chcą jeść.
Stary 2013-08-17, 07:42   #101
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!
ale piekna nocka za nami!
mlody zjadl kaszke na noc, myslalam ze juz go uspilam wiec chcialam odlozyc a ten bach na brzuch i wscikansko uskteczna. dalam cyca, pociagnal konkretnie (gdzie ten szczypior to zmiescil to ajdontnoł ) ale nic, dalej wscikansk no to sie pobawilismy z pol godz na lozku a potem sandardowe boczki, raz na lewo, raz na prawo. i po ktoryms tam razem w koncu sam zasnal do tej pory sie tylko zastanawiam, kt zasnal pierwszy, on czy ja
i jak po ostatnich nockach gdzie pobudki na cyca byly srednio co godz ta dzis obudzil sie albo o 3.30 albo o 4.30 z tego szoku nie pamietam dokladnie az sie sama kilka razy budzilam w nocy bo jakos tak mi dziwnie bylo ze mnie nikt nie tarmosi za cyca
no ale zeby nie bylo tak za rozowo bo przeca rownowaga w przyrodzie musi byc to pobudka byla o 5.30. ale i tak bylo super
Cytat:

jak wam cos napisze to padniecie bo ja wybuchnełam takim smiechem, ze małego w wózku wystraszyłam na spacerze
małzon na 14 do roboty pojechał, przed wyjazdem powiedziałam mu to i owo o moich warunkach a ten mi esa przysyła za godzine gdzies: Sylwia, ja cie kocham, ja chce byc z Wami, najwazniejsi jestescie dla mnie, zmienie sie.
O boziu, akurat mu wierze pewnie sie biedak wystraszył, ze żadam zwrotu kasy albo mu wytocze pozew o rozwód z jego winy zamiast bez orzekania wiecie co? zupełnie mnie nie rusza to co pisał i bedzie mówił, nołłej, decyzje podjełam i jej nie zmnienie, zmarnował trzy szanse, wiecej nie dostanie [COLOR="Silver"]
oj, krucho wokół doopy sie zaczyna robic - o tym wlasnie pisalam w klubie
badź twarda

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42298274]

wiesz, co wymyśliłam? że po prostu rano ma pierś (koło 6), potem ok. 9:30 kaszkę, potem obiadek, deserek i po prostu jak nie będzie Dorcia chciała butli z mlekiem, to jeszcze raz kaszka, bo co innego? ale dziwne, bo kaszkę mleczną zje, czyli toleruje inny smak mleka... no chyba, że po prostu zrobiona taka lajtowa - na mm bezmleczna, to pełnowarościowe mm się zrobi + ze 3 miarki kaszki, coby nie tuczyć dodatkowo, a da radę spokojnie to łyżeczką dać ja ciągle się marwię że ona nie zje obiadku i głodna będzie
[/QUOTE]

no i git! ja robie bardzo podobnie
a moze zamiast tej kaszki na mm to mm z kleikiem?

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Dziewczyna ja juz na prawde nie wiem co jest ani jak pomoc mojemu dziecku. On w dzien jest takim pogodnym dzieckiem, a w nocy nie pospi dluzej niz 30 minut i co chwile budzi sie z tym przerazliwym placzem. Przed chwila tez byl atak histerii, tak silny, ze plakalam razem z nim. Dostal wieczorem 2/3 czopka vibrucol, ale nie widze zeby mu to cokolwiek pomagalo, do tego dziaselka posmarowane dentinoxem. Obecnie spi, ale co kilka minut sie tak nerwowo rzuca. Bylismy juz u tylu lekarzy i nikt nie ma pomysly jak pomoc.

Cytat:
Mi się wydaje, że pieniądze niewielkie jak na ten samochód, ale coś tam w nim skrzypiało, dlatego ja się wycofałam, chciałam powiedzieć facetowi, że się zastanowimy na spokojnie w domu i żeby go trzymał dla nas do poniedziałku - ale nie zdążyłam, bo się obraził i pojechał (). Dlatego tata zamierza jechać, rzucić okiem, stargować cenę i wziąć go dla nas już wtedy, jeśli faktycznie warto. Minus jest taki, że nie ma klimy... A silnik ma 1,6, więc na 100km pali jakieś... 7 litrów? W trasie, czyli nie tak malutko.
zastanowcie sie z ta klima jeszcze... ja bez klimy bym nie brala
no i to jest sedan tak? nie lepiej cos w hatchbacku?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-17, 07:44   #102
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
djerba do mnie dzwonila, macie pozdrowienia od niej, ale do nas juz raczej nie wroci na stale na watek
ooo, szkoda
mam nadzieje ze chociaz bedzie wpadac raz na jakis czas
co z Szadka? co w ogóle u nich slychac?

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Wstawiam zosie samosie
Przystojniacha! i do tego jaka zdolniacha z niego!
jejciu, za kazdym razem jak patrze na niego to taka hmmm dobroc od niego bije. taki jest slodziak kochany, tylko go calowac
taki sie wydaje spokojniutki, grzeczniutki, taka "dobrotka"

Cytat:
ah i zapomnialam, malz dojrzal do awansu! zwolnilo sie jedno miejsce i bedzie skladal o awans (w tym roku proponowali mu 3 razy ale sie nie zdecydowal, a teraz dojrzal do tego ) takze kciuki plis!

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wieczór Witam się w nowym wątku. Nie ma mnie chwilowo bo cały czas działam przed jutrzejszymi imieninami teściowej. Niby szwagierka miała przyjechać pomagać w sprzątaniu ale stwierdziłam że nie chcę żeby mi kąty przeglądała i wolę sama. Dzisiaj myłam okna których mam potworne ilości Z tym że mycie okien lubię, gorzej z prasowaniem którego cała sterta czeka A niestety będzie paru gości którzy jeszcze u nas nie byli więc pasuje wszystko ogarnąć, nie tylko dół. No ale niech się teściowa jara że jej syn z synową użyczyli chatę na imprezę, w końcu mi nie ubędzie Tylko że musiałam zrobić przymusową przerwę w oglądaniu serca Clarity

Cytat:

Zobaczę swojego eks
po roku czasu.

ooooooooooo
pamietaj - zrob sie na mega hiper wyczesane w kosmos bóstwo!
a co to za okazja ze sie bedziecie widziec? twoj chop wie?

jejku, jakbym ja wiedziala ze spotkam swojego exa to chybabym do kosmetyczki na mejkapa, do fryzjerki na fryz i do stylisty po ciuchy w biegu leciala
tak bym sie na wysoki połysk zrobila ze hej
cobym mu sie taka lachoniasta do konca zycia snila

Cytat:
I jak? Drzemka?

Stary 2013-08-17, 08:03   #103
Debrah
Zakorzenienie

Witam się z mega śniadaniem i kawa - ciekawe czy dzieć mi da zjeść, bo trochę jojczek, nie dospała chyba. Serek Amlette jabłko z gruszką jest mega (użyłam go do posmarowania omleta biszkoptowego i na górę jeszcze nektarynkę świeżą skroiłam ) chociaż raz zjem rano coś konkretnego.

Idę czytać
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 08:04   #104
gochaa_p
Zakorzenienie

czy Wasze pociechy też się już robią takie charakterne??
Ewcia jak coś pójdzie nie po jej myśli, wypadnie jej, Wojtek jej zabierze, mleko jak się kończy - to tak krzyczy że aż bębenki w uszach pękają :/
No i mamy ostatnio ciżkie nocki, ale to przez zęby :/
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 08:09   #105
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

jejku, jakbym ja wiedziala ze spotkam swojego exa to chybabym do kosmetyczki na mejkapa, do fryzjerki na fryz i do stylisty po ciuchy w biegu leciala
tak bym sie na wysoki połysk zrobila ze hej
cobym mu sie taka lachoniasta do konca zycia snila

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
Ewcia jak coś pójdzie nie po jej myśli, wypadnie jej, Wojtek jej zabierze, mleko jak się kończy - to tak krzyczy że aż bębenki w uszach pękają :/
U Darii zauważyłam tylko takie coś że jak się czymś bawi (czymś co ją baaaardzo interesuje) i jak jej się to zabierze to jest ryyyyyk
Wcześniej tak nie robiła. Cwaniara nauczyła się
Stary 2013-08-17, 08:11   #106
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
o matko- nałogowiec z Ciebie

mówisz

chyba mnie zupełnie odmóżdżyło- Harrego Pottera włączyłam

O boziu, akurat mu wierze pewnie sie biedak wystraszył, ze żadam zwrotu kasy albo mu wytocze pozew o rozwód z jego winy zamiast bez orzekania wiecie co? zupełnie mnie nie rusza to co pisał i bedzie mówił, nołłej, decyzje podjełam i jej nie zmnienie, zmarnował trzy szanse, wiecej nie dostanie

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

a poza tym- heloł w nowej części
Delicjanko, pieronem domek chcecie postawic, mam nadzieje,ze Wam sie uda

niech sie goni! ciot jeden.. weź... ale jest słabiak...noo nie moge.. !!

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A ja lubię Harrego Pottera
ja tez
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Witam się z mega śniadaniem i kawa - ciekawe czy dzieć mi da zjeść, bo trochę jojczek, nie dospała chyba. Serek Amlette jabłko z gruszką jest mega (użyłam go do posmarowania omleta biszkoptowego i na górę jeszcze nektarynkę świeżą skroiłam ) chociaż raz zjem rano coś konkretnego.

Idę czytać
smacznego!
ja wlasnie oszamałam...łazanki tzt wczoraj zrobił. Teraz pojechał z tatą cos tam spawać a ja sobie odpoczywam, ale musze ogarnąć bałagan po jego pichceniu ale ja go kocham

Amelka chyba lada moment zacznie siedzieć a teraz spi mój okruszek ach..

Black- co do samochodu;> a nie mozecie pozniej zainstalowac LPG w tym citroenie powiem Ci szczerze, ze ja zamontowalam w listopadzie (2 tys ) i juz mi sie zwróciły koszta.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-08-17 o 08:23
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 08:20   #107
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Pstrynku, no własnie boję się że mm z samym kleikiem nie przejdzie.

Dorka ma zabawę też- bierze swojego miękkiego kotka, kładzie sobie na buzi i czeka wydaje różne odgłosy radości, po czym go ściąga

I... wreszcie wpadłam co ona robi przed raczkowaniem jak wasze dzieci stawały na kolankach i rączkach i jechały w tył i przód - to ona robi to samo, tylko... na leżąco za ciężko jej się podnieść, ale ruszać się trzeba
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 08:23   #108
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42301812]Pstrynku, no własnie boję się że mm z samym kleikiem nie przejdzie.

Dorka ma zabawę też- bierze swojego miękkiego kotka, kładzie sobie na buzi i czeka wydaje różne odgłosy radości, po czym go ściąga

I... wreszcie wpadłam co ona robi przed raczkowaniem jak wasze dzieci stawały na kolankach i rączkach i jechały w tył i przód - to ona robi to samo, tylko... na leżąco za ciężko jej się podnieść, ale ruszać się trzeba [/QUOTE]

spryciula, chwila moment i ruszy z kopyta!

sory, ale nie moglam sie powstrzymac i musialam to wkleic!
http://www.pomponik.pl/zdjecia/zdjec...e,1,iAId,87658
i oczywiscie wisienka na torcie na sam koniec -
tym co robi, nie jest zachwycony jej chłopak.

Stary 2013-08-17, 08:31   #109
s i l v e r
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42301812]
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
smacznego!
ja wlasnie oszamałam...łazanki tzt wczoraj zrobił. Teraz pojechał z tatą cos tam spawać a ja sobie odpoczywam, ale musze ogarnąć bałagan po jego pichceniu ale ja go kocham
Łazanki tak wcześnie rano? Ja jeszcze śniadania nie jadłam

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:

OMG! Pstryczku Ty to zawsze takie rzeczy wyszukasz w necie że

Burczy mi w brzuchu. Idę sobie śniadanie zrobić.

A mężuś jeszcze spaceruje z Darią. Już ponad godzinę go nie ma (on myśli że śpię )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-17, 08:32   #110
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Łazanki tak wcześnie rano? Ja jeszcze śniadania nie jadłam

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

OMG! Pstryczku Ty to zawsze takie rzeczy wyszukasz w necie że
nie moja wina one na mnie spoglądały zjedz nas, zjedz nas! :d

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-08-17, 08:34   #111
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

przez Ciebie i Twoje łazanki burczy mi w brzuchu
Stary 2013-08-17, 08:37   #112
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2013-08-17, 08:41   #113
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Deli nie bylam gorsza dzien zaczelammod kawalka kielbasy samej

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:01   #114
litllesweetangel
Lurker ;)

Witam z rana. Ja na sniadanko dostalam od tza hot doga z sosem czosnkowym

Co do linka Pstrynia, czytalam o tej lasce... to chore. Do tego to pasztet, widac ze dla niektorych facetow liczy sie tylko dziura... A przyszle dzieci na pewno beda z mamy dumne.

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:03   #115
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Witam z rana. Ja na sniadanko dostalam od tza hot doga z sosem czosnkowym

ale zjadłabym, zjadłabym
Stary 2013-08-17, 09:12   #116
pstryczek84
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/4188810/Niektorych-pytan

przeczytalam, parsknelam smiechem i obudzilam Kube

Stary 2013-08-17, 09:13   #117
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
http://demotywatory.pl/4188810/Niektorych-pytan

przeczytalam, parsknelam smiechem i obudzilam Kube

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-08-17, 09:22   #118
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja sama nie wiem już z tym samochodem. Chyba go nie weźmiemy, bo jednak ważnym czynnikiem jest klima, a ta Cytrynka jej nie ma...

Pstryczku, jest hatchback, ale fajny hatchback, z dość dużym bagażnikiem, natomiast my szukamy dużego kombiaka, więc też nie do końca to...

Debrah
, a więc tak:
około 9:00 - kaszka (łyżeczką), nie wiem dokładnie, ile - myślę, że jakieś 100ml by wyszło... Bo robię na oko zawsze. Średnia konsystencja.
Około 13:00 - deserek albo jogurcik. W międzyczasie, między śniadaniem a deserkiem czasem mleko, jak mała zje za mało kaszki i się uprze na mleczko.
I potem już mleko tylko, bo obiadków mała nie rusza. Czasem je też chrupeczki kukurydziane w ciągu dnia.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-08-17 o 09:26
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 09:38   #119
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:

OMG

silver mam pytanie odnoście wózka bo mamy ten sam czy zanim Daria sama nauczyła się siedzieć była w wózka w pozycji półleżącej? Bo mój nie za bardzo chce leżeć, siedzieć nie umie a ta pozycja półleżąca wydaje mi się bardziej siedząc niż leżąca.
Stary 2013-08-17, 09:46   #120
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
zacisnięte i powodzenia
Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Ja kupuję w rosmanie, ale widziałam również w marketach różnych.
dziękuje za podpowiedz

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
... dobry. Ile razy się słyszy, że kobieta n-ty raz dawała szansę facetowi, a ten dalej robił swoje. A potem, że "on jej nie szanuje". Ale u Ciebie nie ma takiej opcji, i tego się trzymaj.
Kiedyś znalazłam na necie taki tekst, że "pierwsza dana przez nas szansa drugiemu człowiekowi jest wyrazem zaufania, druga - nadziei, kolejne, to już tylko naiwności." Mam pewność, że u Was już kolejnej nie będzie.

--------------------------

Umyśleliśmy sobie z tż bungację, a tu w samym środku działań Pola się budzi.. Dałam jeść, wracam do łóżka. A skończyło się tak, że je.aliśmy śmiechem przez 5 minut, zrezygnowaliśmy, ja włączyłam lapka, a po mnie mężu skorzysta.
o boziu, jeszcze by sie rodzenstwa doczekała to zapobiegliwa jest
dziękuje za wsparcie - kolejny raz

Cytat:
Co jest z Djerbą?

Zobaczę swojego eks
po roku czasu.

ooooo, a czemuż to bedziecie sie widziec? zrób sie na bóstwo, niech mu mózg w poprzek stanie, albo i nie tylko mózg
Cytat:
I jak? Drzemka?

ojjjjjj, to bedzie sie działo

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
TAK, kilka przykładów:
- usypiam na rekach, ciagnie mnie za wlosy że mi swieczkiw oczach stają, zabieram mu reke, mówie stanowcze "nie wolno" a ten mi mlask w polik i od nowa swoje
- na pełnym biegu "wchodzi" pod stól (mam z poprzeczną pólką pod spodem i wyrżnałby łepkiem), zatrzymuje, znowu mówie nie wolno i groze palcem- smieje sie tymi dwoma zębami, odwracam sie a ten swoje
- idzie do kabli, zaczyna je ciągnąc- no to ja znowu nie wolno, palcem mu groze, ten sie smieje i nieruchomieje, odwracam sie a on kabelki hyc

i nawet miałam sie Was pytac, czy Wasze bobasy tez tak łobuzują czy tylko mi rosnie bisurman jeden

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42301812]Pstrynku, no własnie boję się że mm z samym kleikiem nie przejdzie.

I... wreszcie wpadłam co ona robi przed raczkowaniem jak wasze dzieci stawały na kolankach i rączkach i jechały w tył i przód - to ona robi to samo, tylko... na leżąco za ciężko jej się podnieść, ale ruszać się trzeba [/QUOTE]
nagraj

dziecie wstało o 6,30 ale w nocy strasznie niespokojnie spał, chyba znowu go cos roi w dziąsełkach, bo po dentinoxie troche sie uspokił, ale budziłam sie non stop, bo nogami kopał, rekami wymachiwał, na spiocha sie podniósł i prawie usiadł juz jest po godzinnej drzemce, buszuje na podłodze, ja kawusiuje, zaraz mu dam kaszkę i musimy sie wreszcie po chlebek wybrac bo nam wykupią
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości