![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Bo ja się tak bardzo gubię że mnie stresuja posiłki i nie wiem jak je zaplanować:/// Nie może być wtedy spiaca bo nie zje..a z kolei bezpośrednio po drzemce może glodna nie jest skoro je przed spaniem często bo zasypia przy piersi ![]() ![]() Twoja mała je chociaż kaszki, moja nic. Boję się, od października znów szkoła.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Czesc!
Podczytywalam w nocy i za wiele nie pamietam... lady kciuki. Odparzenie wyleczone? fewciu umylam zapobiegawczo zeby wczesniej i curry przetrwalo nietkniete. Reszta jak mi sie przypomni... Yae dzis wstala o 4.30 i kiedy juz stracilam wszelka nadzieje na spanie, ona wtulila sie w slonika i zasnela. Watalysmy obie w cidownych humorach o 7.45! Od niepamietnych czasow tak dlugo nie spalysmy! Mam nadzieje, ze dzis wszystkie tez sie wyspicie. Zwlaszcza ezzo. Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-08-16 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
A tu co? Jeszcze spimy?
![]() ![]() meneq, super! Moze juz tak zostanie? ![]() U nas dzis jedna pobudka o 4, o 6:30 zmiana pampa, teraz cyc i cos czuje, ze drzemka sie szykuje... ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-08-17 o 06:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Milo by bylo, zeby tak zostalo. Tz skonczyl najgorszy etap stazu, a jutro ma dzien wolny - pierwszy od niepamietnych czasow |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |||||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
! Cytat:
Może tata coś utarguje ![]() Cytat:
A u nas wręcz przeciwnie-jak Blanka widzi fridę to się cieszy jak głupia ![]() Cytat:
A czym się zajmuje Twój mąż? Trzymamy wizażowe kciuki. ![]() Cytat:
A po co się z Nim spotykasz? ![]() Cytat:
Kochana nie wiem co poradzić,może łyżeczkę zmien? A Próbowałas tego smoczka którego Ci kiedyś wklejałam? Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Lady trzymam kciuki za prace TŻ
hje a twój TŻ miał jechać do Austri? ![]() U na nocka nawet ok, zasnął o 20 o 22 obudził się z mega płaczem (chyba brzuszek go bolał) ale po chwili tulenia usnął dale o 4 pobudka na mleko i teraz o 8 już na dobre ![]()
#97 |
Raczkowanie
|
Hoho, jakie pustki. Witam się z rana. Tż poszedł z młodą na spacer, a ja miałam sobie jeszcze pospać, ale cosik mnie sen nie bierze.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo, to piekne czasy u Was nastana ![]() Kuba ma nowa zabawe - wypluwa sutka i sciska go w raczce... Mnie to akurat nie bawi :P Poza tym stęka od wczoraj. Lezy i steka, siedzi w bujaku i steka, przerywa jedzonko i steka ![]() Nie wiem, cos go boli? Kupy sa normalnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yae zagryza dziasla na sutku i odchyla glowe w tyl. Szczypanie tez ja bawi. Moze zeby? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej Hej.
U nas nocka średnia - bywały lepsze. Zasnęła o 20.30. Potem pobudka na mleczko o 1.30 , potem o 4.30 no i potem o pół godziny się budziła :/ Cytat:
![]() No mieli szczęście, mieli ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Debrah, Lady, Black - przykro mi że Wasze dzieciaczki nie chcą jeść.
![]() |
#101 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka!
ale piekna nocka za nami! mlody zjadl kaszke na noc, myslalam ze juz go uspilam wiec chcialam odlozyc a ten bach na brzuch i wscikansko uskteczna. dalam cyca, pociagnal konkretnie (gdzie ten szczypior to zmiescil to ajdontnoł ![]() ![]() ![]() ![]() i jak po ostatnich nockach gdzie pobudki na cyca byly srednio co godz ta dzis obudzil sie albo o 3.30 albo o 4.30 z tego szoku nie pamietam dokladnie ![]() ![]() no ale zeby nie bylo tak za rozowo bo przeca rownowaga w przyrodzie musi byc to pobudka byla o 5.30. ale i tak bylo super ![]() Cytat:
![]() ![]() badź twarda ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42298274] wiesz, co wymyśliłam? że po prostu rano ma pierś (koło 6), potem ok. 9:30 kaszkę, potem obiadek, deserek i po prostu jak nie będzie Dorcia chciała butli z mlekiem, to jeszcze raz kaszka, bo co innego? ale dziwne, bo kaszkę mleczną zje, czyli toleruje inny smak mleka... no chyba, że po prostu zrobiona taka lajtowa - na mm bezmleczna, to pełnowarościowe mm się zrobi + ze 3 miarki kaszki, coby nie tuczyć dodatkowo, a da radę spokojnie to łyżeczką dać ![]() ![]() [/QUOTE] no i git! ja robie bardzo podobnie ![]() a moze zamiast tej kaszki na mm to mm z kleikiem? Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i to jest sedan tak? nie lepiej cos w hatchbacku? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze chociaz bedzie wpadac raz na jakis czas ![]() co z Szadka? co w ogóle u nich slychac? Cytat:
![]() jejciu, za kazdym razem jak patrze na niego to taka hmmm dobroc od niego bije. taki jest slodziak kochany, tylko go calowac ![]() taki sie wydaje spokojniutki, grzeczniutki, taka "dobrotka" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pamietaj - zrob sie na mega hiper wyczesane w kosmos bóstwo! ![]() a co to za okazja ze sie bedziecie widziec? ![]() ![]() jejku, jakbym ja wiedziala ze spotkam swojego exa to chybabym do kosmetyczki na mejkapa, do fryzjerki na fryz i do stylisty po ciuchy w biegu leciala ![]() tak bym sie na wysoki połysk zrobila ze hej ![]() cobym mu sie taka lachoniasta do konca zycia snila ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Witam się z mega śniadaniem i kawa - ciekawe czy dzieć mi da zjeść, bo trochę jojczek, nie dospała chyba. Serek Amlette jabłko z gruszką jest mega
![]() ![]() Idę czytać |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
czy Wasze pociechy też się już robią takie charakterne??
Ewcia jak coś pójdzie nie po jej myśli, wypadnie jej, Wojtek jej zabierze, mleko jak się kończy - to tak krzyczy że aż bębenki w uszach pękają :/ No i mamy ostatnio ciżkie nocki, ale to przez zęby :/
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() Wcześniej tak nie robiła. Cwaniara nauczyła się ![]()
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech sie goni! ciot jeden.. weź... ale jest słabiak...noo nie moge.. !! ![]() ja tez ![]() Cytat:
ja wlasnie oszamałam...łazanki ![]() ![]() ![]() ![]() Amelka chyba lada moment zacznie siedzieć ![]() ![]() Black- co do samochodu;> a nie mozecie pozniej zainstalowac LPG w tym citroenie ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-08-17 o 08:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
Pstrynku, no własnie boję się że mm z samym kleikiem nie przejdzie.
Dorka ma zabawę też- bierze swojego miękkiego kotka, kładzie sobie na buzi i czeka ![]() ![]() I... wreszcie wpadłam co ona robi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42301812]Pstrynku, no własnie boję się że mm z samym kleikiem nie przejdzie.
Dorka ma zabawę też- bierze swojego miękkiego kotka, kładzie sobie na buzi i czeka ![]() ![]() I... wreszcie wpadłam co ona robi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sory, ale nie moglam sie powstrzymac i musialam to wkleic! http://www.pomponik.pl/zdjecia/zdjec...e,1,iAId,87658 i oczywiscie wisienka na torcie na sam koniec - tym co robi, nie jest zachwycony jej chłopak. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42301812]
Dorka ma zabawę też- bierze swojego miękkiego kotka, kładzie sobie na buzi i czeka ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Burczy mi w brzuchu. Idę sobie śniadanie zrobić. A mężuś jeszcze spaceruje z Darią. Już ponad godzinę go nie ma (on myśli że śpię ![]()
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
![]() przez Ciebie i Twoje łazanki burczy mi w brzuchu ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Deli nie bylam gorsza dzien zaczelammod kawalka kielbasy samej
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#114 |
Lurker ;)
|
Witam z rana. Ja na sniadanko dostalam od tza hot doga z sosem czosnkowym
![]() Co do linka Pstrynia, czytalam o tej lasce... to chore. Do tego to pasztet, widac ze dla niektorych facetow liczy sie tylko dziura... A przyszle dzieci na pewno beda z mamy dumne.
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale zjadłabym, zjadłabym ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/4188810/Niektorych-pytan
przeczytalam, parsknelam smiechem i obudzilam Kube ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja sama nie wiem już z tym samochodem. Chyba go nie weźmiemy, bo jednak ważnym czynnikiem jest klima, a ta Cytrynka jej nie ma...
Pstryczku, jest hatchback, ale fajny hatchback, z dość dużym bagażnikiem, natomiast my szukamy dużego kombiaka, więc też nie do końca to... Debrah, a więc tak: około 9:00 - kaszka (łyżeczką), nie wiem dokładnie, ile - myślę, że jakieś 100ml by wyszło... Bo robię na oko zawsze. Średnia konsystencja. Około 13:00 - deserek albo jogurcik. W międzyczasie, między śniadaniem a deserkiem czasem mleko, jak mała zje za mało kaszki i się uprze na mleczko. I potem już mleko tylko, bo obiadków mała nie rusza. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-08-17 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
OMG ![]() silver mam pytanie odnoście wózka bo mamy ten sam ![]()
![]() |
#120 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuje za podpowiedz ![]() Cytat:
![]() dziękuje za wsparcie - kolejny raz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
- usypiam na rekach, ciagnie mnie za wlosy że mi swieczkiw oczach stają, zabieram mu reke, mówie stanowcze "nie wolno" a ten mi mlask w polik i od nowa swoje - na pełnym biegu "wchodzi" pod stól (mam z poprzeczną pólką pod spodem i wyrżnałby łepkiem), zatrzymuje, znowu mówie nie wolno i groze palcem- smieje sie tymi dwoma zębami, odwracam sie a ten swoje - idzie do kabli, zaczyna je ciągnąc- no to ja znowu nie wolno, palcem mu groze, ten sie smieje i nieruchomieje, odwracam sie a on kabelki hyc ![]() i nawet miałam sie Was pytac, czy Wasze bobasy tez tak łobuzują czy tylko mi rosnie bisurman jeden ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42301812]Pstrynku, no własnie boję się że mm z samym kleikiem nie przejdzie. Dorka ma zabawę też- bierze swojego miękkiego kotka, kładzie sobie na buzi i czeka ![]() ![]() I... wreszcie wpadłam co ona robi ![]() ![]() ![]() nagraj ![]() dziecie wstało o 6,30 ale w nocy strasznie niespokojnie spał, chyba znowu go cos roi w dziąsełkach, bo po dentinoxie troche sie uspokił, ale budziłam sie non stop, bo nogami kopał, rekami wymachiwał, na spiocha sie podniósł i prawie usiadł ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.