|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
basiu cudowna jest,jakie ma sliczne usteczka,nosek, a jakei włoski ciemne i dlugie
|
#1472 |
|
Wtajemniczenie
|
cudowna, taka do zjedzenie normalnie
Twojemu Tż też gratuluje!!!
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
ruda jak Kostus?
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
Basiu gratulauje! Mała śliczna
pewnie po mamusi
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu już Ci pisałam ale napisze jeszcze raz-cudeńko piękne
Arletko nie byłam u lekarki bo nie zadąrzyłam byliśmy z TŻem na zakupach bo jedzonko dla Kostusia się kończy i zapas pampersów zrobiliśmy,lekarka przyjmowała od14tej do17tylko ale Kostuś na szczęście lepiej,najwyżej w poniedziałek z siostrą pojadę bo TŻ w niedzielę wyjeżdżaKostuś już śpi,ja cały czas przeżywam że Basia urodziła ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Zapomniałam Wam napisać że od poniedziałku będę ćwiczyć z Ewą Chodakowską-buty sportowe już zamówiłam i w poniedziałek mają do mnie dotrzeć.Czuję potrzebę ruszenia dupska
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no porodów i ciaz jeszcze przed soba mamy sporo i bedziemy na wszystkie czekały duzo ci zostało kg po ciazy? wreszcie sie pozbyłam intruza z pokoju, tz z tesciem ja załatwili
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
ja co prawda jstem pokojowo nastawiona do wszelkich zwierzątek, ale nasuwa mi się jedno: TŻ bohaterem w swoim domu
teraz pewnie należy mu się nagroda Cytat:
u mnie 20tc i już +7kg mam nadzieję, że teraz na zwolnieniu moja waga również zwolni bo jednak nie siedzę na tyłu tylko zachrzaniam po mieście. w tym tygodniu już powinnam być na prostej z remontem i zacznę się spacerować i basenować = dbać o siebie Basiu , Wasze zdrowie (piwo bezalkoholowe + sprite = przepyszny radler 0%
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-08-16 o 21:39 |
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu piękna dziewczynka, jeszcze raz szczerze gratuluję i mam nadzieję doczekać się też takiej pięknej istotki
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty to miałas trochę odpoczywać a nie biegać po miescie!!! ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- a tak wogóle to witam laski, ide na kawke i śniadanko. basiu jak sie czujesz? miałas córcie na noc u siebie?
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu Masz przepiękną córeczkę
Ja cały czas mam obolałe piersi, wczoraj miałam delikatne plamienie, takie bardziej brązowe niż czerwone, jajnik prawy czuję co jakiś czas...ech Testuje za tydzień, bo to spodziewany dzień @ Ja dziś z mamą na zakupy i kawkę, potem pakowanie walizek i zmykam na 2 tygodnie! Dobrej soboty! ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Kluska Kończ ten remont, i zacznij troszkę odpoczywać! Basen i spacery będą super. Jak będziesz miała więcej czasu, to na pewno lepiej zaplanujesz dzień, i w każdym znajdziesz czas na aktywność! W necie jest wiele programów do ćwiczeń dla kobiet w ciąży, ćwiczenia są tak dobrane, że tętno nie skacze, więc nie powodują zmęczenia, i przede wszystkim są bezpieczne! Będzie jak znalazł na jesień! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1486 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny coś mnie dzisiaj cycki nie bolą a za to głowa boli. Czy to powód do niepokoju? Czy radośnie zbliżający się koniec 1 trymestru?? Mdłości też mi już odpuszczają, choć właśnie mnie zmuliło.
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Witajcie
Dopiero wstaję ![]() Cytat:
będę musiała sobie pakować mini kanapeczki i zjadać w aucie. W sumie nie głupie, w ubiegłym tygodniu moje odżywianie to był skandal z zaaferowania zapominałam jeść, jak mi się przypomniało to już jadłam cokolwiek -zapiekankę, noodle w pudle ![]() Poprawię się Zophie, koniec remontu za miesiąc, wtedy będzie wstawianie szaf, latanie za meblami i przewożenie rzeczy kuchnię przez niezdecydowanie tżta zamòwiliśmy dopiero wczoraj i będzie za 8 tygodni Trochę tego będzie ale w październiku będę już pisać z nowego domu ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Agabi, ja też zawsze cykałam jak przestawały mnie cycki boleć, ale to nic złego - po prostu raz bolą a raz nie
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#1488 |
|
Raczkowanie
|
Basia, gratuluję ślicznej córeczki!!!! jest poprostu boska... az się zastanawiam jak moje dziecko będzie wyglądało
)))ja miałam spokój już dwa tygodnie od mdłości i wymiotów aż tu nagle dzisiaj rano niespodzianka;//// znowu mnie wzięło... a od wczoraj cierpię jeszcze na okropny ból głowy... ratuję się kawą i amolem, ale jak nie minie to wezmę apap, chociaż nienawidzę tabletek.
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
[QUOTE=_Kluska_;42303301]Witajcie
Dopiero wstaję ![]() Myślałam o tym i coraj bardziej się przekonuję. Nie wiem jak to się w praktyce realizuje, jak się siedzi w domu albo w pracy to łatwe ale jak się biega jak teraz to nie wiem będę musiała sobie pakować mini kanapeczki i zjadać w aucie. W sumie nie głupie, w ubiegłym tygodniu moje odżywianie to był skandal z zaaferowania zapominałam jeść, jak mi się przypomniało to już jadłam cokolwiek -zapiekankę, noodle w pudle ![]() Poprawię się Zophie, koniec remontu za miesiąc, wtedy będzie wstawianie szaf, latanie za meblami i przewożenie rzeczy kuchnię przez niezdecydowanie tżta zamòwiliśmy dopiero wczoraj i będzie za 8 tygodni Trochę tego będzie ale w październiku będę już pisać z nowego domu Aaaaaaaaaaaaa! Nowy domek super!! Jeszcze kilka tygodni, dasz radę z resztą widzę, że coraz więcej kobiet z mojego otoczenia, ogarnia tematy remontu, przemeblowań, zakupów ( nawet samochodu )Faceci są jacyś dziwni... albo im się nie chce, albo nie mogą się zdecydować, albo jeszcze milion wymówek My jesteśmy na etapie zakupu własnej nieruchomości... ja siedzę w necie, wyszukuję, umawiam spotkania po robocie ![]() potem prowadzę rozmowę, czy to z agentem, czy właścicielami, oceniam pod kątem funkcjonalności, rozkładu pomieszczeń, itp ![]() ![]() Ech... na szczęście i nieszczęście mój TŻ, jest mega pedantem, i ja oceniam ogólnie, an szczegółowo ( jak wykonane, ogląda okna, ściany, parwie z lupa hehe) Także dobraliśmy się nieźle, pod tym względem Mamy już upatrzony segment, mam nadzieję, że wszytko się uda!! ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- jejku jak fajnie, Ty dopiero zaczynasz wakacje!! Niestety nie wakacje 2-tygodniowe szkolenie... ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Kluska za jedzenie!!Liczę na szybką poprawę.. A pomysł na kanapeczki, czy przekąski w pudełeczkach jest super! Grunt to planowanie Edytowane przez zophiee Czas edycji: 2013-08-17 o 12:45 |
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
pokłóciłam sie z tz!!!:-(
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Zophie, już się poprawiam - nie DOM taki z dachem i ogrodem, tylko mieszkanie. Ale ja nigdy w DOMU nie mieszkałam więc mieszkania nazywam domem
A przyznaj sama, że my kobiety chyba jednak lepiej sobie radzimy z organizacją właśnie remontów, zbieraniem ofert etc. mój tż też pedant i te rzeczy w których ma coś do powiedzenia trwają ruski rok. Dlatego staram się ogranicAć jego decyzyjność. Kuchnię analizował prawie 2 miesiące. O co chodziło? O idealną symetrię szafek nie na moje nerwy...Teraz jak jadę do robotników i pytają czy ma być tak czy tak to decyduję w ciągu minuty i tż nawet o tym nie wie - on by się zastanawiał tydzień A to o czym piszesz czyli wybór mieszkania to z moim tż dopiero były przejścia. Kupowaliśmy dziurę w ziemii a w ub tyg ta jazda z tż w dużej mierze wynikała z tego, że jemu nie podoba się balkon i "nie będzie mieszkał w czymś takim"
|
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
Arletko co sie stało? Tylko spokojnie nie denerwuj sie bo nie wolno Ci!!!
A ja łapie jakiegoś doła. Za chwile powinna przyjsc@ i nie wiem czy czekam na nia czy nie. Wkurza mnie wszystko. Nawet synkowi dzis melise parzyłam bo nie daje rady z nim wytrzymać.Strasznie marudny. I nic mi sie nie chce. Troche posprzątałam w domu i mam teraz lenia. Nic tylko siąśc i płakać. |
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
My szukamy swojego lokum od ponad roku... zawsze COŚ zdecydowaliśmy się na segment 3 letni. mamy zamiar zrobić lekki remont plus odświeżenie... mam nadzieję, że z tym nie zejdzie się kolejne kilka miesięcy ![]() Na razie wynajmujemy mieszkanie, i chciałabym już być na swoim ![]() Dlatego też decyzje o dziecku odkładaliśmy na potem... My też przeszliśmy z TŻ wiele małych i większych wojen...ale mam nadzieję, że już idzie ku dobremu... Na szczęście ja sprzątam i gotuję, więc przynajmniej wybór pralki i lodówki pozostaje w mojej kwestii, a urządzać będziemy wspólnie, więc tu może być mały horror! Ech... Ale ja też mam taką strategię z TŻ, ja robię wstępną selekcję, daję mu kilka propozycji, więc niby on decyduje, a w gruncie rzeczy to ja mam nad wszystkim kontrolę! ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Dziewczyny, jak macie energię na zakupy to ZARA KIDS ma teraz genialną wyprzedaż! Piękne ciuszki w cenie do zaakceptowania |
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Wawy...
Ta likwidacja w Mothercare w Targówku Istny szał...milion ciuszków dobrze przecenionych, a do tego jeszcze na wszystkie rzeczy -25%, a na rzeczy nieprzecenione rabat 50-70% Jest jeszcze w czym przebierać Ja wpadłam na sekundkę, bo myślałam, że kupię jakiś drobiazg dla chrześniaka, ale kolejka mnie odstraszyła ![]() byłam po sąsiedzku w superpharm po drobiazgi na wyjazd! |
|
|
|
#1496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co się stało? Cytat:
|||
|
|
|
#1497 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski oto moj brzuchol w 18 tyg.
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Arletko nie jesteś sama-ja też lekko pokłóciłam się z TŻem a jutro wyjeżdża-odwrócił się doopą do mnie w łóżku
Kostuś dzisiaj już o niebo lepiej więc wizyta u lekarza chyba nie będzie konieczna Misti gdzie Ty się podziewasz?martwimy się o Ciebie
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za gratulacje.dziś się czuje lepiej chodź ciężko mi chodzić ale jak się poruszamy to jest ok.
Małą miałam cała noc przy sobie . Płakała bo glodna była ale jak się najadla to zasnela. Z małą jest ok pediatra ja badała i mnie lekarze też badali. Teraz idę spać bo jestem śpiaca a nie wiem ile Wanessa pospi. Tz chce ja zarejestrować przez Vanessa a nie przez W.
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
Co do imienia to jak mieliście ustalone? Ewciu, Arletko to chyba taki nasz los, chyba z żadnym facetem nie jest zawsze pięknie... Przytulam Was ![]() Dziś rano przyszedł transport płytek, robotnicy odebrali. Potem pojechaliśmy do sklepu i kupiliśmy płytki do kuchni i przedpokoju, faceci wnosili a ja siedziałam i przeglądałam czy nic nie jest popękane. I co? Szlag trafił paczkę dekorów do łazienki W poniedziałek muszę jechać na drugą stronę warszawy reklamować to. Mam nadzieję, że metoda 'na brzuch' sprawi, że nie będą protestować i wymienią mi na nowe ![]() Maleństwo od rana dawało dziś znać o sobie ![]() Dobranoc ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Śliczny brzuchol ![]() Ale ten czas leci, co?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-08-17 o 23:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

pewnie po mamusi
byliśmy z TŻem na zakupach bo jedzonko dla Kostusia się kończy i zapas pampersów zrobiliśmy,lekarka przyjmowała od14tej do17tylko

teraz pewnie należy mu się nagroda
mam nadzieję, że teraz na zwolnieniu moja waga również zwolni bo jednak nie siedzę na tyłu tylko zachrzaniam po mieście. w tym tygodniu już powinnam być na prostej z remontem i zacznę się spacerować i basenować = dbać o siebie 

z zaaferowania zapominałam jeść, jak mi się przypomniało to już jadłam cokolwiek -zapiekankę, noodle w pudle
kuchnię przez niezdecydowanie tżta zamòwiliśmy dopiero wczoraj i będzie za 8 tygodni 
za jedzenie!!
nie na moje nerwy...