Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-26, 21:52   #781
klaudia179654
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Cytat:
Napisane przez Olvnia Pokaż wiadomość
Dokładnie,wierzę,że nic się nie dzieje bez przyczyny,może jakiś książe już czyha na nas za rogiem i to wszystko wyjdzie nam na dobre Widocznie tak musiało być i trzeba to zaakceptować.
Mnie w tamtym tygodniu podrywał jakiś chłopak w sklepie ciągle za mną chodził i się gapił nawet stanął w tej samej kolejce co ja... a co ja zrobiłam? uciekłam dosłownie zapłaciłam za zakupy i zwiałam ale nie byłam w stanie jeszcze i nadal nie jestem nawiązać nowej znajomości po tym co przeszłam nie mam już takiego zaufania co wcześniej nie jestem ta samą dziewczyną ciągle z bananem na buzi teraz zaczął się pojawiać ale nie tak często jak wcześniej.Ja tez to akceptuje a dokładniej zaczynam
klaudia179654 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 21:57   #782
Drakan
Zadomowienie

Heh, akurat w internetowym radiu zaczął lecieć Dezerter, a jest to kapela, której on na potęgę słuchał.
I wiecie co? Wcale mnie to nie rusza

Drakan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 22:01   #783
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Drakan Pokaż wiadomość
Tak czytając wasze historie i ich dalsze konsekwencje okazuje się jednak, że ten demotywator jest bardzo prawdziwy - http://img4.demotywatoryfb.pl//uploa...asha85_600.jpg
Ciekawa rzecz, prawda? człowiek swoje odcierpi bardzo, ale potem żyje pełnią życia
Jest idealny w większości przypadków ale u mnie jeszcze to tak nie wygląda fakt jestem tą dziewczyną,która się cieszy ale u mojego eksa musi sporo wody upłynąć aby coś zrozumiał ale to już jego sprawa,jego sumienie,jego życiemoże kiedyś odkryje co stracił ale wątpię...
Stary 2013-08-26, 22:02   #784
Aileeen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Co tam słychać dziewczyny? Widzę,że aż tak dużo was tu nie przybyło, to dobrze.
Co u Ciebie?
Aileeen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 22:03   #785
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Heh, akurat w internetowym radiu zaczął lecieć Dezerter, a jest to kapela, której on na potęgę słuchał.
I wiecie co? Wcale mnie to nie rusza
ja już mam podobnie z takimi jego "ulubieńcami".
kedyś jak usłyszałam nazwę jego ulubionego filmu,czy naszą piosenkę,aż w brzuchu kuło, a teraz mi to obojętne.

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 23:48   #786
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aileeen Pokaż wiadomość
Co u Ciebie?
Ogólnie okej, chociaż codziennie o nim myślę a dzisiaj to nawet sobie deczko popłakałam. Mam masę rzeczy na głowie, przeprowadzam się, piszę pracę i niedługo obrona,pracuję także mam co robić. Poza tym jakoś leci, odzwyczaiłam się od zaglądania do wątku, bo już mi nie pomaga, bardziej demotywuje, z resztą tu już same nowe "twarze" i tak. Byle do przodu, może kiedyś mi przejdzie
Stary 2013-08-26, 23:49   #787
Hipnagogia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie,wierzę,że nic się nie dzieje bez przyczyny,może jakiś książe już czyha na nas za rogiem i to wszystko wyjdzie nam na dobre Widocznie tak musiało być i trzeba to zaakceptować.
Ja tam nie wierzę w jakieś wyższe dobra, uważam że życiem rządzi przypadek. Nie zawsze jest się z kimś, z kim być się powinno i nie zawsze ten następny to będzie w końcu ten wymarzony książe. Możliwe, że życie znowu i to nie raz da nam siarczystego kopa w tyłek. Pesymizm? Nie wiem, ale szczęście daje tylko i wyłącznie umiejętność cieszenia się z rzeczy małych, błahych, tak zauważyłam...

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
ja już mam podobnie z takimi jego "ulubieńcami".
kedyś jak usłyszałam nazwę jego ulubionego filmu,czy naszą piosenkę,aż w brzuchu kuło, a teraz mi to obojętne.
To zazdroszczę, bo ja nadal reaguję źle. Poza tym, pierwsza myśli rano i ostatnia przed zaśnięciem - on Wiecie co, czuję się żałośnie że po ponad 3 miesiącach nadal jestem taka rozlazła i zrozpaczona. Nie chcę się nad sobą użalać i robić z siebie ofiary, ale nie potrafię na siłę jak ręką odjął o wszystkim zapomnieć, jakby nic się nie stało. Po facecie przed nim rozpaczałam chyba jakoś 7 miesięcy, więc liczę że z tym będzie podobnie Czyli jeszcze jakieś 3,4 miesiące..no, mam nadzieję że do końca roku się ogarnę i będę czysta Ehh, ludzie wrażliwi to mają przesrane jednak
Hipnagogia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 10:57   #788
zyciowo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hipnagogia Pokaż wiadomość

To zazdroszczę, bo ja nadal reaguję źle. Poza tym, pierwsza myśli rano i ostatnia przed zaśnięciem - on Wiecie co, czuję się żałośnie że po ponad 3 miesiącach nadal jestem taka rozlazła i zrozpaczona. Nie chcę się nad sobą użalać i robić z siebie ofiary, ale nie potrafię na siłę jak ręką odjął o wszystkim zapomnieć, jakby nic się nie stało. Po facecie przed nim rozpaczałam chyba jakoś 7 miesięcy, więc liczę że z tym będzie podobnie Czyli jeszcze jakieś 3,4 miesiące..no, mam nadzieję że do końca roku się ogarnę i będę czysta Ehh, ludzie wrażliwi to mają przesrane jednak
Mam to samo. Za każdym razem jak myślę "wow już mi przeszło" to zdaję sobie sprawę, że jakby mi przeszło to bym o nim nie myślała i znów dół. Ale jest lepiej z każdym dniem coraz lepiej bo przynajmniej nie mam już żalu o rozstanie. Teraz tylko walka z uczuciem "kocham" do niego. Czasem myślę, że to masochizm się tak zadręczać, ale im częściej się coś powtarza tym bardziej staje się to obojętne. Więc "już go nie kocham"

Znak, że nie przeszło:

2. Kiedy myślisz o eksie nawet jeśli tego nie chcesz.
4. Kiedy on jest pierwszą myślą po przebudzeniu i ostatnią przed snem.

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni"
zyciowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 17:21   #789
pewnaKa
Zadomowienie

co tu dzis tak jakoś cicho?

u mnie jakiś smętny dzień...dziś czuję się samotna

Stary 2013-08-27, 17:31   #790
201607040946
Konto usunięte

Ja dziś mam w dupie P., obcuję z nowym kolegą (znalazł mnie na fb, kiedys byliśmy u znajomego na imprezie).
dziewczyny już nie ma
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 17:47   #791
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Tak czytając wasze historie i ich dalsze konsekwencje okazuje się jednak, że ten demotywator jest bardzo prawdziwy - http://img4.demotywatoryfb.pl//uploa...asha85_600.jpg
Ciekawa rzecz, prawda? człowiek swoje odcierpi bardzo, ale potem żyje pełnią życia
Tak racja,ale jakoś pózniej po takim roztaniu juz nic nie jest takie samo,ja zamknelam sie juz na związki wszystkie,a mija półtora roku od rozstania.

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Dopiero nie dawno wstalam,mam nocki w pracy.I jak mam sobie kogoś znaleźć jak ja wiecznie zmęczona jestem
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 17:51   #792
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:

Też czuję się dziś naprawdę bardzo samotna. Chciałabym,żeby wakacje się już skończyły,marzę o studiach i mobilizacji do...życia.

Czuję,że przez to rozstanie buduję wokół siebie jakiś mur,zawsze byłam taka emocjonalna i wrażliwa,teraz najchętniej przestałabym czuć cokolwiek.
Książki przeczytane od 07.2014: 40

Edytowane przez Olvnia
Czas edycji: 2013-08-27 o 17:53
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 17:53   #793
201607040946
Konto usunięte

Ja ci tego cholernie zazdroszcze, bo na razie musze byc w domu (babcia od dwoch tygodni mieszka ze mna w jednym pokoju, nie mam dokad uciec, wciaz musze sluchac narzekan starego czlowieka, w nocy nie wysypiam sie w cholere, a z samego rana znowu musze wysluchiwac jej historii).
Stary 2013-08-27, 18:44   #794
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
Też czuję się dziś naprawdę bardzo samotna. Chciałabym,żeby wakacje się już skończyły,marzę o studiach i mobilizacji do...życia.

Czuję,że przez to rozstanie buduję wokół siebie jakiś mur,zawsze byłam taka emocjonalna i wrażliwa,teraz najchętniej przestałabym czuć cokolwiek.
Ja mam to samo nie potrafię otworzyć się na ludzi wytwarzam wokół siebie otoczkę dzisiaj znowu spotkałam tego podrywacza ze sklepu nie podoba mi się to tylko się gapi nie lubię czegoś takiego wkurza mnie to... ale i tak zaraz wyjeżdżam niech się na patrzyczy ja mam wypisane na czole jestem wolna?chcę być sama przynajmniej przez jakiś czas też czuję się samotna ale wole swoją samotność niż jakiegoś ogona, który by mnie ciągle okłamywał i zdradzał.... niedługo wracam do siebie to może ktoś się póżniej pojawipotrzebuje tylko wyciszenia i czasu...
Stary 2013-08-27, 18:49   #795
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zyciowo Pokaż wiadomość
Mam to samo. Za każdym razem jak myślę "wow już mi przeszło" to zdaję sobie sprawę, że jakby mi przeszło to bym o nim nie myślała i znów dół. Ale jest lepiej z każdym dniem coraz lepiej bo przynajmniej nie mam już żalu o rozstanie. Teraz tylko walka z uczuciem "kocham" do niego. Czasem myślę, że to masochizm się tak zadręczać, ale im częściej się coś powtarza tym bardziej staje się to obojętne. Więc "już go nie kocham"

Znak, że nie przeszło:

No to chyba mi już przeszło

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudia179654 Pokaż wiadomość
Ja mam to samo nie potrafię otworzyć się na ludzi wytwarzam wokół siebie otoczkę dzisiaj znowu spotkałam tego podrywacza ze sklepu nie podoba mi się to tylko się gapi nie lubię czegoś takiego wkurza mnie to... ale i tak zaraz wyjeżdżam niech się na patrzyczy ja mam wypisane na czole jestem wolna?chcę być sama przynajmniej przez jakiś czas też czuję się samotna ale wole swoją samotność niż jakiegoś ogona, który by mnie ciągle okłamywał i zdradzał.... niedługo wracam do siebie to może ktoś się póżniej pojawipotrzebuje tylko wyciszenia i czasu...

Pokaż mu środkowy paluszek...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-27, 18:57   #796
Hipnagogia
Wtajemniczenie

Cytat:

Znak, że nie przeszło:

No to ja tak mam obecnie
U mnie zastój też nie pomaga. Chcę, by zaczął się już rok akademicki. Pracy póki co nie mogę znaleźć, czuję się beznadziejnie. co najgorsze, uważam że on dobrze zrobił zostawiając mnie i nic nie stracił! Obwiniam siebie i myśle, że może był dla mnie po prostu za fajny? Czy to normalne?
Hipnagogia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 19:00   #797
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudia179654 Pokaż wiadomość
Też zauważyłam,że odkąd jestem wolna wzbudzam jakieś wielkie zainteresowanie,idąc ulicą napawam się spojrzeniami Nie wiem,czy wcześniej nie zwracałam na to uwagi,bo byłam wielce zakochana i lojalna,czy po rozstaniu zaczyna się wydzielać jakiś nieznany hormon hehe.

Ja nie planuję żadnych relacji w najbliższym czasie,poczekam na kogoś naprawdę fajnego,nie zadowolę się byle czym. Może jest jakaś szansa,że kiedyś założę moją wymarzoną suknię ślubną?

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:

Znak, że nie przeszło:

Również mi nie przeszło. Dzisiaj jeszcze we śnie mnie tak zirytował
Stary 2013-08-27, 19:10   #798
mychamycha
Zakorzenienie

Przed chwilą zapukał do mnie eks i zapytał się, czy zerwanie mnie uszczęśliwiło. Wyglądał na złego i przybitego. Jak mu powiedziałam, że nigdy nie wspominałam mu, żeby mnie to uszczęśliwiło, to zaczął mi zarzucać, że jak się kocha, to nigdy się nie odejdzie i nie zakończy związku. On uważa, że ten jego ostatni profil na portalu randkowym nie jest żadnym powodem do rozstania i że jego znajomi też tak uważają. Szkoda, tylko, że wspomina im najwyraźniej tylko o tym ostatnim profilu. Ja mogę powtarzać mu do znudzenia, że na moją ostateczną decyzję o odejściu złożyły się wszystkie jego kłamstwa (dotyczące tych profili), które opowiadał w ciągu ostatnich 2,5 roku. Ale on tego nie rozumie, on uważa, że zerwałam z nim tylko z powodu ostatniego profilu.
Mówi, że jak się kocha, to szuka się rozwiązania problemu. Hahaha, u nas to już nie byl żaden problem, to był jego wybór.
Zdenerwował mnie tym. Albo jest taki głupi, albo tylko udaje, że nie wie, czemu od niego odeszłam i chce mnie tym zdenerwować.
Ale chyba coś go nadal ta sytuacja gryzie, bo nie przychodziłby do mnie z takim głupim pytaniem.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:

Ja nie planuję żadnych relacji w najbliższym czasie,poczekam na kogoś naprawdę fajnego,nie zadowolę się byle czym. Może jest jakaś szansa,że kiedyś założę moją wymarzoną suknię ślubną?

Ja też zamierzam poczekać. Tym razem, mam nadzieję, wybiorę lepiej

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Tak w ogóle, to jeszcze tylko 4 dni i wyprowadzam się
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 19:12   #799
Olvnia
Zadomowienie

mychamycha,widzę,że Twój ex jest bardzo podobny do mojego. Mój też żadnej winy w sobie nigdy nie widział,ze mnie robił wariatkę,która wiecznie przesadza i wymyśla problemy. Szkoda,że wiele istotnych faktów lubił "pomijać" i pięknie odwracać kota ogonem.

Z kolei on uważa,że zerwałam z Nim,bo byłam zazdrosna o to,że spotyka się z kolegami i zabraniałam mu z nimi chodzić na imprezy. Nic do Niego nie dotarło,NIC.

Edytowane przez Olvnia
Czas edycji: 2013-08-27 o 19:45
Stary 2013-08-27, 19:14   #800
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
mychamycha,widzę,że Twój ex jest bardzo podobny do mojego. Mój też żadnej winy w sobie nigdy nie widział,ze mnie robił wariatkę,która wiecznie przesadza i wymyśla problemy. Szkoda,że wiele istotnych faktów lubił "pomijać" i pięknie odwracać kota ogonem.
No dokładnie! A mnie aż nosi, jak wygaduje takie idiotyzmy.
Stary 2013-08-27, 19:20   #801
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
Też zauważyłam,że odkąd jestem wolna wzbudzam jakieś wielkie zainteresowanie,idąc ulicą napawam się spojrzeniami Nie wiem,czy wcześniej nie zwracałam na to uwagi,bo byłam wielce zakochana i lojalna,czy po rozstaniu zaczyna się wydzielać jakiś nieznany hormon hehe.

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

[/B]
Myślisz dokładnie tak jak ja....teraz nie będę zadowalać się byle czym musi być mądry i mi się podobać ja nikogo teraz nie chce muszę być do końca zdrowa aby zbudować w przyszłości normalna relację i związek
Stary 2013-08-27, 19:21   #802
ama09
Zakorzenienie

Cytat:

Z kolei on uważa,że zerwałam z Nim,bo byłam zazdrosna o to,że spotyka się z kolegami i zabraniałam mu z nimi chodzić na imprezy. Nic do Niego nie dotarło,NIC.
Mój tak samo. Czysty jak łza. Ten typ tak ma. A my sobie wszystko wymyślamy.

Mnie zastanawia - jak zaufać komuś nowemu, skoro byłam okłamywana? Boję się swojej podejrzliwości, która może rujnować każdą nową znajomość.
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 19:23   #803
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:

Ja nie planuję żadnych relacji w najbliższym czasie,poczekam na kogoś naprawdę fajnego,nie zadowolę się byle czym. Może jest jakaś szansa,że kiedyś założę moją wymarzoną suknię ślubną?[COLOR="Silver"]
W sumie,to nie jest mi bardzo źle będąc sama. Żyje sobie normalnie,spotykam się ze znajomymi, czasem poflirtuję od zerwania,całowałam się z dwoma facetami z jednym z nich byłam trochę bliżej emocjonalnie,ale wiedziałam,ze nic z tego nei będzie,oboje wiedzieliśmy,to było tylko takie o! czekam na księcia z bajki,a w między czasie,nie mam nic przeciwko takim małym relacjom, odpowiadają mi na razie.
a do ślubu mnie jkaoś nie ciagnie

Stary 2013-08-27, 19:24   #804
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez apolonja Pokaż wiadomość
No to chyba mi już przeszło

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Pokaż mu środkowy paluszek...
Chyba to zrobię ....jak znowu będzie to samo nie lubię być chamska w stosunku do ludzi...
Stary 2013-08-27, 19:28   #805
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
Mój tak samo. Czysty jak łza. Ten typ tak ma. A my sobie wszystko wymyślamy.

Mnie zastanawia - jak zaufać komuś nowemu, skoro byłam okłamywana? Boję się swojej podejrzliwości, która może rujnować każdą nową znajomość.
Też się nad tym zastanawiam. Ja przez cały związek byłam oszukiwana i okłamywana przez eksa. Ale myślę, że jeśli zdecyduję się na nowy związek dopiero, jak już sie z eksa wyleczę, to będę też w stanie zaufać komuś innemu.
Stary 2013-08-27, 19:36   #806
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
No dokładnie! A mnie aż nosi, jak wygaduje takie idiotyzmy.

Mój eks ze swoja wywłoka tez wygadują na mój temat bzdury bo nawet jego znajomi nie potrafią mi odpowiedzieć'' cześć ''więc nie mam zamiaru kiedykolwiek się przed nimi płaszczyć to jest ten ich poziom a co ja im zrobiłam? chyba to,że byłam okłamywana,zdradzana od pewnego czasu i to jest moja wina a on jest taki biedy i poszkodowany bo spotkał taką poj...ną dziewczynę hahaha.Jak Ci faceci potrafią być tchórzami i jacy są przy tym żałośni.Mój eks jest po prostu jednym słowem dwulicowy jak i jego cała paczka...

Edytowane przez klaudia179654
Czas edycji: 2013-08-27 o 19:43
Stary 2013-08-27, 19:38   #807
k-n
Wtajemniczenie

Ja staram się poukładać swoje emocje, zrozumieć je. Ostatnio doszłam do kilku bardzo ważnych wniosków i refleksji
Stosuję nawet metodę karteczek i dziennika oraz oczywiście rozmów z przyjaciółmi.
Mam niesamowitą potrzebę wychodzenia do ludzi, w ogóle wychodzenia z domu, i to do tego stopnia, że chodzę też na samotne spacery, biorę książkę pod pachę i idę do parku na ławkę, z pracy staram się wracać pieszo, choć blisko nie mam.
Bardzo pomagają mi przyjaciele, ale wiem, że muszę nauczyć się żyć też sama ze sobą, tak jak kiedyś
Z moim eksem nie wrócimy do siebie i to wiem na 100%. Nie mam z nim żadnego kontaktu od niemal miesiąca i cieszę się z tego, bo dzięki temu moje rany już nie krwawią. Moja kumpela w weekend powiedziała mi, że w kontaktach ze mną w ogóle nie da się odczuć ani zauważyć, że jestem po rozstaniu A minęły już dwa miesiące, choć ja mam wrażenie, jakby to było tydzień temu...
Nie, nie zapomniałam, ból ciągle jest, ale teraz bardziej oswojony i nie tak dotkliwy jak wcześniej. Z czasem zupełnie minie Bardzo tęsknię do tej chwili, kiedy poczuję się całkowicie uwolniona.
Stary 2013-08-27, 19:41   #808
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
W sumie,to nie jest mi bardzo źle będąc sama. Żyje sobie normalnie,spotykam się ze znajomymi, czasem poflirtuję od zerwania,całowałam się z dwoma facetami z jednym z nich byłam trochę bliżej emocjonalnie,ale wiedziałam,ze nic z tego nei będzie,oboje wiedzieliśmy,to było tylko takie o! czekam na księcia z bajki,a w między czasie,nie mam nic przeciwko takim małym relacjom, odpowiadają mi na razie.
a do ślubu mnie jkaoś nie ciagnie
Ale Ci zazdroszczę,ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić do bycia "singielką" Jak ten stan się będzie bardzo długo przedłużał,to na pewno nie będzie to mój świadomy wybór.
Stary 2013-08-27, 19:43   #809
Drakan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hipnagogia Pokaż wiadomość
Ja tam nie wierzę w jakieś wyższe dobra, uważam że życiem rządzi przypadek. Nie zawsze jest się z kimś, z kim być się powinno i nie zawsze ten następny to będzie w końcu ten wymarzony książe. Możliwe, że życie znowu i to nie raz da nam siarczystego kopa w tyłek. Pesymizm? Nie wiem, ale szczęście daje tylko i wyłącznie umiejętność cieszenia się z rzeczy małych, błahych, tak zauważyłam...

Również w odległe szczęście nie wierzę, albowiem permanentnie znikło już od dobrych 6 lat. Wprawdzie czasem w złej chwili wydawało się, że to się musi odwrócić, że po złym dniu jest dobry... To nieprawda. po złych dniach następowały gorsze tygodnie. Po złych tygodniach miesiące. Ot tak jak w życiu bywa.

Cytat:

Też mnie smęt dopadł. Mam wrażenie, że on już wyjechał z miasta, więc to może ta przyczyna. I ostatni, najpoważniejszy etap ku wyleczeniu się. Tylko cholera żeby było zabawniej zaczęły mnie nawiedzać sny o nim, mimo że normalnie sobie radzę. Po takiej ciekawej nocce wstaje się naprawdę zmęczonym i przybitym.
Że nie wspomnę o tym, że chyba znowu nie chcieli mnie wziąć do pracy. Wniosek taki, że bez roboty, bez drobnego poczucia stawania na swoim i pieniędzy nie mam większych szans by stanąć na nogi. Ekstra.

Cytat:

[/B]
Ja może czasem zauważę przelotne gapienie się, ale ot takie zwykłe. Nic się nie dzieje. Siłą rzeczy więc nie mam co wchodzić w jakiekolwiek relacje, bo nie ma chętnych I jak znam życie nawet jak uda mi się zacząć częściej gdzieś bywać i się bawić (na to mnie na razie nie stać) to i tak nic się nie będzie działo.

Drakan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 19:48   #810
201607040946
Konto usunięte

Rozmowa pomaga. Kolega przechodzi to samo co ja. Czuje sie madra, piekna, dobra i w ogole super.
Mimo ze wszystko sie wali. Znowu. Nie mowie tylko o stosunkach.
Mam hustawki nastrojow, nie wiem, czego chce.
Ale czuje sie hmmm... niezle.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości