|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
hej
u nas nic ciekawego, poza tym że młody nie chce jeść mleka. Nie weźmie butli z mlekiem do ust, w niekapku tez nie ogólnie mleko jest beee. No i jestem w kropce bo nie wiem co mu dawać jeść mleko jadł na śniadanie i kolację a teraz wychodzi na to że musiałabym 3 razy dziennie dawać mu kaszkę to bez sensu. Poza tym zdrówka dla Emila sto lat dla blu Prince, Sol - brawa za rudy kolor włosów - ja tez nigdy nie miałam koloru innego niż brąz lub czarny na głowie - ale mam ciemną oprawę i blond napewno mi nie pasuje a rudy jakoś mi się tez nie widzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Sol fajny kolorek
![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brak słów, jak można być tak nieodpowiedzialnym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas noc taka sobie. Ja jakaś obolała jestem, bez humoru, zmęczona - wakacje by mi się przydały ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
ryż na razie odstawiłam bo ma zatwardzenie. jogurt lub serek taki z grudkami dostaje popołudniu z owocami. Mogę to traktować jako przepisowy pełny posiłek mleczny?Bo jeśli tak to jeszcze kaszka mleczna na kolację jako drugi i resztę dań mogłaby być już niemleczna czyli np kanapki, mięso itp. Jeszcze doi cyca w nocy ale to niewielkie ilości. Ale co mu się stało z ta butlą to nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
ale fajne mala dostała ciuszki i buty na jesien i kozaki na zime
![]() ![]()
#3126 |
Zakorzenienie
|
Blue wszystkiego najlepszego
![]() Mały śpi. Troszkę marudzi ale ogólnie to humor mu dopisuje.
#3127 | |||
Zakorzenienie
|
Hello u nas wszystko ok, mała dość marudna, ale odpoczęłam od niej dziś bo była 2 godz. z opiekunką: z nią jest grzeczniejsza niż ze mną
![]() Nela zdrówka dla Emila, oby skończyło się ma katarze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
co ze szczepieniem? przekładasz? Cytat:
![]() super ! |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3128 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja chcę kupić kombinezon dwuczęściowy prawdopodobnie w lidlu (jak mnie znów nie zawiedzie jakością), jeden dwuczęsciowy mam w domu co dostała, ale to taki na podwórko, na sanki. A buciki to pewnie jakieś w ccc kupię jak mała wejdzie, bo mi do całych wogóle nie wchodzi. Wczoraj znów były ciuchy dla dzieci w lidlu ale znów mi się nic nie podobało, za tydzień w czwartek też mają być sztruksy, sweterki, bluzki. Mama ma mi dzisiaj przynieś wór ciuchów co jej koleżanka z pracy przyniosła do sprzedania. Kupowam od niej rok temu ciuchy, miała same firmówki, sprzedawała po 5-10zł jak nowe. Ciekawa jestem co tam teraz będzie. ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Na roczku w kościele to był tylko dziadek i dziadek, o mało z nami nie musiał iść po ołtarz bo ona chciała żeby ją dziadek trzymał, nie tata. I tak do końca dnia dziadek miał przechlapane a mama była odstawiona. Niewiem czy już się znudziłam czy co? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
o mój najświętszy
![]()
#3130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Linka nie przekladam szczepienia, bedzie badany przez lekarza i jemu zostawiam ocene, wiesz zego sie boje? Ze przeloze szczepienie, a zacznie sie wrzesien i bedzie juz wiecej chorobsk panowalo, chore przedszkolako itd, wtedy jeszcz egorzej bedzie szczepic
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie sporo mam dla niego ciuchów - dużo mam kupionych już daaawno w sh - fajne były to żal nie brać a przecież i tak do niech urośnie prędzej czy później ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- a zimową taką mu zamówiłam http://www.decathlon.pl/kurtka-bb-on...d_8223299.html
![]() |
#3133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za życzenia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
Przypadkiem odsubskrybowałam sobie nasz wątek
![]() ![]() Byliśmy na TYM szczepieniu. Marysia była bardzo dzielna ![]() ![]() Przy okazji ją zważyli, 8,52 kg ![]() ![]() Teraz też zachowuje się normalnie, apetyt jej dopisuje, jest pogodna, bawi się ![]() Zobaczymy jaka będzie nocka... |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ma duplo też w postaci sortera i wrzuca sobie je do pudełka. Bardziej niż klocki interesują ją figurki zwierzątek i ludzików, potrafi bezbłędnie podać wszystkie zwierzątka o które się ją poprosi( ma niedźwiadka, foki, tygryska, żyrafę, słonia, kotka, pieska, pingwina, zajączka, konika, rybkę). Ma też taką miseczkę dla psa i kota z duplo i dzisiaj zaczeła karmić lalki z tej miski ![]() Jak dla mnie to duplo to puki co chyba najbardziej trafione zabawki, cieszą dziecko i rodzica i chyba co najważniejsze nie grają melodyjek ![]() No i dzisiaj przeszła pół pokoju, przeszłaby więcej ale ona zrobi dwa kroki i zaczyna biegnąć ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Oby było bez skutków ubocznych i super że taka dzielna była |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja ważyła 8300 g ![]() u nas póki co po szczepieniu nie dzieje się nic i oby tak zostało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
jejku Marysia waży 8,5 kg a na zdjęciach w ogóle nie wygląda, tzn wygląda na więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
no właśnie Haniu, a ile Marysia mierzy?
pokłóciłam się z TZtem tzn. mamy ciche chwile bo tak u nas kłótnia wygląda ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale u nas dzisiaj ciepło było, a rano nie zapowiadała sie tak ładna pogoda ![]() Haniu ![]() ![]() Sol napisze jeszcze raz super kolor ![]() Linka u Was to na bank chwilowe 'ciche dni', oby wszystko jak najszybciej wróciło do normy ![]() Blue wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
Na wadze lazienkowej wyszło niecale 10 kg
![]()
#3143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby Marysia nie miała skutków ubocznych ![]() Dziękuję za życzenia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Heej
U nas intensywnie jeszcze nie ogarnelam sie po powrocie ![]() Marysia jest duuuuzo mniejsza k lzejsza od mojej baby ![]() Ja juz nie pamiętam jak Amelia byla taka lekka :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem
![]() Jedyny ciuszek z Polski jaki teraz nosi jest na 74cm więc pewnie coś koło tego. Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() Przy Amelce i Dominiku Marysia to naprawdę okruszek ![]() ![]() Dorotka też nie jest olbrzymem-waży trochę ponad 12kg, a Amelka 11 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Fabi ma jakieś zgrubienie w mięśniu, tam gdzie go ostatnio szczepili. Dopiero teraz to zauważyłam :-( Muszę z nim iść do lekarza, niech to obejrzy...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zadomowienie
|
Sara dzisiaj dostała od chrzestnej mamy ogrodniczki i kurteczkę z cdrl i do tego czapeczke i taka hustke polarowa pod szyje, kombinezon rozmiar 80 ale myślę że przechodzi całą zimę bo maja oni wieksza rozmiarówke. Nie wiem czy wiecie ale teraz mają tam bardzo dobre promocje i przeceny z kolekcji zeszłorocznych. Jak podliczyłam cały komplet to wyszło że powinien kosztować 300zł (ja bym tyle nie dała) siostra- fundatorka nie chciała powiedzieć ile zapłaciła po przecenach ale że niby dużo mniej.
O bucikach jeszcze nie myslalam bo nie wiem jaka duza noga jej urosnie ![]() Zdrówka dla Emilka! śliczna duteczka, taka dorosła ![]() Blu sto lat sto lat!! Sol jaki fajny rudzielec ![]() ![]() Haniu, Jejciu jaka Marysia jest maciupeńka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() za to ja ostatnie szczepienia co były gdy miałam kilkanaście lat, zawsze miałam mega spuchnieta łape, normalnie jak papaj, wieksza od mojego taty, bolała mocno to trwało 2-3 dni, ale nikt nigdy się tym nie przejmował ![]() ciekawe co lekarz powie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Życzenia zdrówka dla naszych chorowitków ![]() Nel_a też nie rozumiem takiego podejścia do sprawy... Nadalko u mnie podobne myśli i uczucia wywołuje widok maleńkich grobów dzieci... Mamy na prawdę wielkie szczęście. Co do pytania zamierzaliśmy kupić kombinezon, ale kupować nie będziemy raczej, bo dostaliśmy po starszym kuzynie naszego szkraba spodnie ogrodniczki i kurtkę do kompletu, więc ten wydatek mamy chyba z głowy ![]() Mandragorrka dokładnie, nawet na ich wybryki patrzy się inaczej ![]() Blueberry najlepsze życzenia ![]() My mamy dziś rocznicę popełnienia małżeństwa ![]() Sas racja ![]() Soleilka odważny kolor, ale ładny ![]() Haniu za szczepienie i wagę ![]() ![]() Soleilka oby to nie było nic takiego, choć rozumiem, że się martwisz ![]() A u nas dalej cisza, ciekawe kiedy każą nam przyjść... ![]() Z kupnem bucików jeszcze się wstrzymaliśmy, także nie wiem jakie kupimy ![]() Też miałam pisać, że kurtka taka dorosła się wydaje, fajna ![]()
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-08-27 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.