|  2005-06-09, 15:03 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-02 
				 | styl ubierania

no właśnie jakie macie style ubierania w czym sie najlepiej czujecie poślijcie fotki jak możecie

| 
|     |   | 
|  2005-06-09, 16:27 | #2 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-04 Lokalizacja: Gdansk 
				 | 

Dot.: styl ubierania

sportowo elegancki

__________________ xyz | 
|     |   | 
|  2005-06-09, 16:29 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-04 Lokalizacja: Gdansk 
				 | 

pfu tak wogole to trudno okreslic bo lubie to i to   
				__________________ xyz | 
|     |   | 
|  2005-06-09, 22:56 | #4 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-10 Lokalizacja: _ Kraków 
				 | 

Cytat: 
 szersze spodnie, bluzy, topy kolorowe itd  pzdr | |
|     |   | 
|  2005-06-10, 15:29 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

podobnie jak tarakatatula  probuje laczyc oba te elementy a efekt jest extra. bardzo lubie jeansy albo sztruksy polaczone z jakas bardziej elegancka bluzka. czesto nosze marynarki sztruksowe i jeansowe  pozdrawiam | 
|     |   | 
|  2005-06-11, 08:34 | #6 | 
| Rozeznanie | 

sportowo-punkowy, czasem casual

| 
|     |   | 
|  2005-06-12, 19:57 | #7 | 
| Zadomowienie |  Dot.: styl ubierania 

Jak najbardziej sportowo- sexowna elegancja   czasem też lubię wskoczyć w szpilki i mini   
				__________________ Tropical the island breeze All of nature wild and free This is where I long to be... | 
|     |   | 
|  2005-06-12, 23:17 | #8 | 
| Raczkowanie | 

oj mam tak pomieszany styl ze trudno to opisac postaram sie wkleic troszke fotek tego co mi sie podoba i co lubie lub mam hehe a tak opisujac to ehh troszke sportu , elegancjii. kultur np teraz bardzo lubie chinskie gadzety sukienki itp mama np taki ladny chinski zakiecik z rozowym kwiatem do tego nosze rozowe baleriny i rozowa torebke z misia hehe (fotke postaram sie zalaczyc ) i tak ogolnie to ze man jest roznie lubietez moje moro a pozatym to wzorem jest dla mnie bjork choc czasem ubiera sie bardzo obciachowo, ale jest odwazna i ma swoj styl :P:P 
				__________________ radość wypełnia mi serce dla wszystkich słońce na niebie woda nie płynie pod górę żyjesz nie tylko dla siebie | 
|     |   | 
|  2005-06-12, 23:20 | #9 | 
| Raczkowanie | 

takie rzeczy mnie teraz kreca .....(takich bucikow szukam jak te na zdjeciu)

__________________ radość wypełnia mi serce dla wszystkich słońce na niebie woda nie płynie pod górę żyjesz nie tylko dla siebie | 
|     |   | 
|  2005-06-12, 23:22 | #10 | 
| Raczkowanie | 

po za tym lacze eleganckie rzeczy z takimi czasem cukierkowymi jakby dziecinnymi, starzeje sie chyab i chce troszke swiezosci :P:P hehe a poza tym to... pozbywam sie butkow jesli ktos ma ochote prosze zagadac na gg 5118210 lub wyslac maila bjorkowa@wp.pl butki rozmiar 40, uzywane tylko raz na studniowce , nie drogo      
|     |   | 
|  2005-06-12, 23:27 | #11 | 
| Raczkowanie | 

wiem gadula jestem ale chcieliscie troche fotek wiec jeszcze pare kiecek znajde :P

|     |   | 
|  2005-06-12, 23:32 | #12 | 
| Raczkowanie | 

aaaa   jeszcze moaj focia heheh

|     |   | 
|  2005-06-12, 23:33 | #13 | 
| Raczkowanie | 

stare te fotki teraz zmienial ciutke style ale stare moro zostalo lacze je teraz z czym innym heheh a i apro po tych butkow takich rozowych balerinek , jesli ktos takie gdzies widzial to prosze o kontakt 
|     |   | 
|  2005-06-13, 20:17 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

punk+ sportowy + troche skateowy + romantyczny + imprezowy  napewno fantastyczny   
				__________________ mgr inż. sztuki ogrodowej: | 
|     |   | 
|  2005-06-15, 11:28 | #15 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Moj TŻ okresla moj styl ubierania jako "młodzieżowy"   . Wiele to zapewne nie mowi, ale ja sama nie potrafie tego inaczej wyjasnic  . | 
|     |   | 
|  2005-06-16, 23:00 | #16 | 
| Zadomowienie | 

POP Artowo sexownie hippie dziewczeco    | 
|     |   | 
|  2005-06-17, 09:13 | #17 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-04 Lokalizacja: Cieszyn 
				 | 

Indianka84, ta różowa torebka to jest z jakiejś gazety co nie ? właśnie mi się przypomniało, że też gdzieś taką powinnam mieć    | 
|     |   | 
|  2005-06-18, 12:57 | #18 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

moj styl: -rzucajacy sie w oczy -w dobrym stylu -nieokreslony -modny -oryginalny -czyli ubieram to na co mam ochote, w czym dobrze wygladam i sie czuje | 
|     |   | 
|  2005-06-20, 11:47 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

moj mniej wiecej jest taki:P jak fergie  mam taka jak ona figurke , takie same ( mialam bo zcielam)wlosy , i lubie taki styl od zawsze  ))) 
				__________________ mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez olkie Czas edycji: 2011-01-09 o 15:13 | 
|     |   | 
|  2005-06-20, 13:36 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

jeszcze kilka   
				__________________ mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez olkie Czas edycji: 2011-01-09 o 15:13 | 
|     |   | 
|  2005-06-21, 11:24 | #21 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ mgr inż. sztuki ogrodowej: | 
|     |   | 
|  2005-06-21, 12:26 | #22 | 
				 | 

Gotyk, ale nie z ogromną ilością ozdóbek i lateksu. Proste, eleganckie ubrania o charakterystycznym kroju i kolorze   Jestem ciekawa co myślicie o takim stylu... Sklepy z taką odzieżą: http://www.x-tra-x.de/index-2.html http://www.thedarkangel.co.uk/ - szczególnie polecam, uwielbiam te ciuszki http://www.gothic.uk.com/ Szkodza, że w Polsce nie ma tak rozbudowanej sieci sklepów tego typu, a jak już gdzieś coś się znajdzie, ceny są horrendalne  Trzeba kombinować na własną rękę (czyt. samemu szyć, albo komuś zlecać). | 
|     |   | 
|  2005-06-21, 12:32 | #23 | 
| Zakorzenienie | 

strasznie opdobaja mi sie dlugie suknie cos jakbu srednoiwieczne i dluuuuugie plaszcze z kapturami cudo  )byl ostatnio w ilzy turnij rycerski i ludzie chodzili wlasnie tak poubierani  )) przez 4 dni ilza wygladala jak kiedys przed wiekami  )) 
|     |   | 
|  2005-06-21, 12:45 | #24 | 
				 | 

Piękna ta suknia (też ją mam na dysku   ) | 
|     |   | 
|  2005-06-21, 12:50 | #25 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

hmmm moj styl ubierania zalezy od mojego nastroju czasami ubieram sie  mlodziezowo ,troche sportowo ala skejciara    , a czasami mam ochote ubrac sie romantycznie i kobieco  niekiedy lubie sie wyrozniac z tłumu ...   podoba mi sie kobiecy styl Victori Beckham i J.LO ale o takich drogich ciuszkach to moge jednynie pomarzyc  a z takich bardziej sportowych to Ciara , Fergie czasami sportowy styl Paris Hilton   Edytowane przez paula00 Czas edycji: 2005-06-21 o 13:13 | 
|     |   | 
|  2005-06-21, 12:53 | #26 | 
				 | 

A tu coś z dodatków: (a swoją drogą wiecie może gdzie można dostać takie butki jak na ostatniej focie? ) | 
|     |   | 
|  2005-06-22, 12:08 | #27 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ mgr inż. sztuki ogrodowej: | |
|     |   | 
|  2005-06-22, 18:25 | #28 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Kreestal, ja nie przepadam za takim stylem. Jest dla mnie zbyt "bogaty". Bardziej podoba mi sie cos prostszego (piekna biala suknia na zalaczniku Olkie, jak i ta czarna na ostatnim zalaczniku od Ciebie). Jak laczysz styl codzienny z gotyckim? Bo zakladam ze nie chodzisz tak do szkoly/pracy, lecz raczej na 'specjalne okazje'.    | 
|     |   | 
|  2005-06-22, 22:14 | #29 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2005-07-18, 12:52 | #30 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Jest całe mnóstwo rzeczy, które mi się podobają, ale których nigdy nie kupię, ani nie ubiorę, bo albo źle w nich wyglądam, albo źle się w nich czuje. W każdym razie kupowanie czegoś na siebie jest dla mnie procesem zmudnych i długotrwałym, wymagającym sporo czasu i samozaparcia. No ale generalnie jestem ciuchara, więc chodzę po sklepach, kiedy tylko mogę. Styl elegancki mi się podoba, ale osobiście mi odpowiada, ale wolę też rzeczy praktyczne i wygodne, w których się po prostu dobrze czuję. Ale rzeczy dobieram bardzo uważnie i przykładam dużą wagę do wyglądu. Podstawą mojej garderoby jest rozpinany swetr mam ich kilka (przez głowę chyba nie mam żadnego ); dobry żakiet też nie jest zły. Lubię bluzki, nie koszule, ale bluzki, z ładnym kołnierzem i maniekietami; lubię falbanki, koronki, wzory kawiatowe i drobne kropki, paski i kratkę . Lubię rzeczy indyjskie i styl kolonialny, naturalne tkaniny i dodatki z naturalnych surowców. Lubię zmiętą bawełnę, białe bluzki, spodniczki i biżuterię   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.