|
|
#2851 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar L
|
|
|
|
#2852 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Buty takie ło, moje stare ulubione z Allegro ale podeszwa już pęka i przemiękają więc rozglądam się za nowymi: |
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się we wsyzstko wtrancają to też źle ![]() standardowy u mnie ![]() nawet facet zauwązył i powiedział, że już mi nie będzie karmił tymi pysznymi sycącymi obiadkami. I chińczykiem. I kebabem. ![]() no, zimnooooo Redsiu, buty w pytkę DD
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-02 o 14:59 |
|
|
|
|
#2854 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2855 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2.a no tak , to fakt ![]() 3.to rewelacja , gratuluję mam odpowiednik singera z 1973 ta sama linia produkcyjna tylko jedna końcówka wypuszczała Singery na RFN a druga Veritasy na NRD , nazwa inna maszyny te same
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
A ja od miesiąca prawie i gówno nie efekty są....aż se rowerek stacjonarny kupiłam i mam zamiar codziennie robić po 30 km....narazie ( trzy dni) nie odpuszczam...zobaczymy później.... Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę szpary między nogami ![]() Moja zniknęla ... Cytat:
![]() A...i pomadka na rzęsy dziala Używam od ok. dwóch tygodni, nie malowalam tuszem przez ten czas, wczoraj wrzucilam jedna warstwę i...o matko, jakie dlugie, jak sztuczne prawie wygladają
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-09-02 o 15:26 |
||
|
|
|
#2857 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A na poważnie pogrubianie góry mi nie wadzi, ino nóg.2. moja powróciła dzięki niezawodnej diecie 1000-1200 kcal. Parabelko, mi się tak z pazurami nie robi ale maluję je prawie niewidocznymi kolorami i raz na rok. |
|
|
|
|
#2858 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O, jak ja pożądam czegoś odpowiednio poszarpanego, zwisającego i powiewającego; w ogóle z rękawami do kostek ![]() Przez szalik To jawny dowód na to, że zdjęcia kłamią Cytat:
Chyba nie zdarzyło mi się normalnie pomalować. Ale to się stosunkowo szybko spiera, wystarczy kilka razy umyć ręce; przeważnie zanim zdążę sobie przypomnieć, żeby poprawić, to już śladu nie ma
|
|||
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.gojapango.com/japanfestiv...376_medium.jpg czy bardziej? http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/6...ing-font-b.jpg Zimno, głodno i paskudnie
|
|
#2860 | |||
|
Mother of Cats
|
Macham znad nowych kropelek w patrzydle
Okulista zapewnił, że i ja, i moja siatkówka, będziemy żyć Cytat:
![]() Czy aby na pewno nie zawiera podstepnie twardych małych ziarenek, na których niespodziewanie można złamać ząb? ![]() Cytat:
Cytat:
Ad. 2: zawsze
|
|||
|
|
|
#2861 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. będziesz je manierycznie podwijać podczas jedzenia?
|
|
|
|
|
#2862 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.store.demobaza.com/?cont=...SCID=23&PCID=1 albo to: http://mosaicxl.tumblr.com/post/54203230792 ![]() Cytat:
ale chyba w tym przypadku najgroźniejsze może być siemię lniane, które w ramach rozrywki rozgryzam, gdy tylko namierzę ziarenko w ustach (tak, jestem aż tak inna )Jedzenie to pestka; ale znając swoje zdolności, aż się boję pomyśleć gdzie wylądowałyby podczas wizyty w toalecie
|
||
|
|
|
#2863 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Łoo, lubisz Demobazę, jesteś moją zaginioną siostrą bliźniaczką?
|
|
|
|
|
#2864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak trzymaj znasz sie, to widać Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-02 o 19:11 |
|||
|
|
|
#2865 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
helo!
a propos redziowych inspiracji, to jest staij który mi odpowiada w 100 proc. jest połaczeniem tego co wg mnie najlepsze- goth, syberpunk, czern oversize, grunge. I o ile kazdy z tych styli był dla mnie nie do przyjecia w całosci np ze wzgledu na pewna groteskowość lub subkultirowosc, to w tym połaczeniu jest idealne- wypolizowane i nowoczesne choc to prawie same cytaty-ale dobrze połaczonea tera ide ponadrabiac ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
to pierwsze superowe, to drugie troche eee..niewyraźne ![]() redzia-poka to poszarpane wdzoanko jakos tak wyraźniej, a na twpja szpare to ja patrzec nie moge ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- wiec kontunouwawszy ![]() ficeu ze moja wyobraxnia podąza tej jesieni ramie ramie z redziową .wiec pytanie mam -czy red moze widziała cos godnego polecenia w sklepach? mam zamiar nabyc tej jesieni: -nindzową czapke -nondzową kurtkeu-kurtkeu ficeu tak- lekko asymentryczna, ze stojką po same łoczy i ze zamkami koniecznie!- nindzowe wdzianko swetrowate - botki- botki ficeu tak- takie glutowate ,ale zeby sie dały zapiąc tak ze bedą góra dopasowane, z zamkami koniecznie, raczej płaskie, albo srednio wysokie btw-do wczoraj nie widzialam ze to sie jakos nazywa , to jedyna słuszna nazwa? czy są jesczze jakies alternatywne?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2866 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, M. wyjechal na dlugi kurs, ale mi dobrze
![]() No mowilam, ze pomadka do ust dziala na rzesy ![]() Widzialyscie najnowsza rozbiorke? 23 zl za ml
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2867 | |
|
Nindżopesz
|
Dziękuję! Chociaż to musiał być jakiś niszowy film puszczany o 3 w nocy w pustym kinie
![]() Cytat:
W sklepach jeszcze nie byłam bo zadowala mnie allegro a na ekscesy nie mam kasy, może kiedyś. Zara się pochwalę com kupiła i jakieś inspiracje wrzucę
|
|
|
|
|
#2868 |
|
BAN stały
|
Red, a jak Ty na allegro szukasz tych ciuchów? Masz jakichś stałych, sprawdzonych sprzedawców z takim towarem?
Ja na a. zawsze same szmaty widzę...
|
|
|
|
#2869 |
|
Nindżopesz
|
Dla Polly:
- poszarpane wdzianko nr 1 (mam pod spodem) - nr 2 czyli sweter (rozpięty na wierzchu) - i taką o tunikę se kupiłam - bluzkę ze śmisznym dekoltem |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2871 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() no widzisz, az mnie sprowokowałas do odezwania sie ![]() z tym stylem jednak mam problem taki ze duzo lepiej jednak wygląda na facetach jeszcze nnie wiem co z tym fantem zrobic
|
|
|
#2872 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
![]() 2. jak wczoraj wieczorem sobie polakierowałam palce , tak jeszcze mam skórki pomazane Cytat:
2.miodu jeszcze mi sie nie zdarzyło ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.to ciekawe na co by tusz podziałał ![]() 3. ![]() poszłyśmy ze Śnieżką po tenisówki , i wróciłyśmy z dwiema butlami płynu do kąpieli Luksja a 750 ml o smaku wafli karmelowych i ciasta z kremem cytrynowym , oprócz tego kupiłyśmy mus do ciała kawa i tiramisu , mydło różane płatki Luksji do rąk , Joanny różane i teraz sie zastanawiam czy to a)zbieractwo b)kolekcjonerstwo ![]() c)nadmierny pociąg do higieny d)zwykła żarłoczność na wszystko co jadalnie pachnie ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2873 |
|
grozi wypollizowaniem
|
atomy dają na wspolnozakupowym- jesczze są
,ktorejs krakusce moge odstąpic bo mi tyle nie trzeba
|
|
#2874 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Polly, co do jedynych słusznych nazw to jeszcze avant-garde fashion ale wtenczas wywala też sporo bardzo dziwnych, kosmicznych rzeczy. BTW busząjąc po necie za firmami (nie to żeby mnie było na coś stać) utrafiłam na filmik ze starego pokazu mody i zakochałam się w tych brudaskach. Czuję, że też może Ci się spodobać ![]() A, i muzykę mam dla Cię tj. witch house: http://www.youtube.com/watch?v=H-ya1oIykUk http://www.youtube.com/watch?v=eah5aN1JZpI http://www.youtube.com/watch?v=_7XJHiLSKKk Uff, się napisałam. |
|
|
|
|
#2875 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
wszystkie klamki po drodze moje posiadam tajemniczą umiejętność zahaczania wszystkim o wszystko oraz kruszenia wszystkim w ubranie zwłaszcza fałdziste
|
|
|
|
#2876 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
za grzeczny jest-taki księzniczkowy ![]() sweterek nr 2 ekstra- skad on? kupiłabym sobie taki ![]() ![]() bluzke z dekoltem smisznym mam podobną od kilku lat
|
|
|
#2877 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2878 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej kurde zajepista ta muza! omg skad ty to wygrzebujesz???
|
|
|
#2879 | |
|
Nindżopesz
|
Parabelko
Cytat:
Mógłby być bardziej z boku ale nie wybrzydzam bo tania była.Sweterek allegrzany oczywiście, była jedna sztuka w tym kolorze (czyli czarnym) ale może jeszcze są, masz linka: http://allegro.pl/sweterek-oversize-...489575013.html Ogólnie fason polecam bo można podpiąć z jednej strony, albo z drugiej, albo z obu, albo wcale i za każdym razem wygląda inaczej Melk, dla ciekawości wpisałam to oczywiście nic nie wyskoczyło a pod hasłem ninja same "śmieszne" t-shirty ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Z tumblra
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co to tumblro??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

Przepraszam za krzywy uśmiech.

mam odpowiednik singera z 1973 

jak wczoraj wieczorem sobie polakierowałam palce , tak jeszcze mam skórki pomazane