O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 21:58   #2281
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nikt nie da rady nas zawiezc.Czekam do rana i dzwonie do gina...
Może teraz jeszcze zadzwoń...?
Na pewno jest ok tylko teraz stres nie pomaga, oddychaj głęboko i spróbuj zasnąć

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 22:01   #2282
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Może teraz jeszcze zadzwoń...?
Na pewno jest ok tylko teraz stres nie pomaga, oddychaj głęboko i spróbuj zasnąć
Zadzwonie koło 7 to tylko 8 godzin,obym zasneła.Tż mnie troche uspokoił,mam nadzieje że będzie dobrze

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 22:03   #2283
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Zadzwonie koło 7 to tylko 8 godzin,obym zasneła.Tż mnie troche uspokoił,mam nadzieje że będzie dobrze

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-09-10, 06:13   #2284
iza243
Zakorzenienie

Witam
Dzwoniłam do gina na 8:00 ide na wizyte

Stary 2013-09-10, 06:39   #2285
Kamildiana
Zadomowienie

Cytat:
Witam
Trzymamy kciuki napisz po wizycie koniecznie
Ruda czuje sie dobrze dziekuje, malenstwo kopie coraz mocniej az tz sie dziwi gdzie to ma taka sile zeby matke caly dzien kopac. Problem mam ze wzdeciami jedynie bo wieczorem pobolewa mnie od tego brzuch. Jest taki nadety. Ale zazwyczaj rano jest juz lepiej.
A moj tz mmmmm jakby mogl to by za mnie wszystko robil. Widac jak bardzo sie nami przejmuje. I za to wlasnie go kocham ze wcale sie nie zmienil odkąd go poznalam
Milego dnia zycze i caluski dla Kostusia
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 07:04   #2286
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Będzie dobrze! Napisz po wizycie

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

W ogóle to cześć
tz pojechał do Gdańska, na szczęście wróci w nocy - ma duzoooo szczęści bo czuje owulkę za rogiem
Co to za idioci! Musiał wyjść z domu po 5 , żeby jechać pociągiem 6h po to aby spędzić w sądzie godzinę i powrót znowu 6h
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 07:32   #2287
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Iza, czejamy na wieści. dobrze, że w nocy się nic nie działo!

o kurka, ale się wyżyłam tu wczoraj na tżcie no zasłużył sobie. dziś przepraszał i pokazał bilety do teatru jakie kupił - strasznie na to chciałam iść.
szkoda tylko, że spektakl wypada w dniu pierwszych zajęć szkoły rodzenia...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 08:57   #2288
iza243
Zakorzenienie

Jestem.Szyjka w porządku,nie skrócona i nie otwiera się.Dostałam Fenoterol lek przeciw skurczowy 3 x 0,5 tabletki i asparagin 3x2(zamiast asmagu).Mam jeszcze po południu iść do lekarza rodzinnego skonsultować branie Fenoterolu ze względu na astme.Troche tego nie rozumiem czemu z rodzinnym,wolałabym to skonsultować z alergologiem.Fenoterol może też podwyższać cukry.
Nie musze leżeć,wystarczy się oszczędzać.Nastepna wizyta w poniedziałek tak jak była planowana.

Stary 2013-09-10, 08:58   #2289
Rossa1988
Raczkowanie

Iza, ale nas nastraszyłaś, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze odpoczywaj
Rossa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:00   #2290
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem.Szyjka w porządku,nie skrócona i nie otwiera się.Dostałam Fenoterol lek przeciw skurczowy 3 x 0,5 tabletki i asparagin 3x2(zamiast asmagu).Mam jeszcze po południu iść do lekarza rodzinnego skonsultować branie Fenoterolu ze względu na astme.Troche tego nie rozumiem czemu z rodzinnym,wolałabym to skonsultować z alergologiem.Fenoterol może też podwyższać cukry.
Nie musze leżeć,wystarczy się oszczędzać.Nastepna wizyta w poniedziałek tak jak była planowana.
Ulżyło mi
Marcel <3

Stary 2013-09-10, 09:05   #2291
Kamildiana
Zadomowienie

a ja odkąd wstałam mam podczas ruchów kłucie w prawym dolnym boku brzucha troche mnie to niepokoi
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 09:33   #2292
Lila_27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
a ja odkąd wstałam mam podczas ruchów kłucie w prawym dolnym boku brzucha troche mnie to niepokoi
Nie martw się, na pewno nic groźnego, swoją drogą to ja mam ciągle takie kłucie

Iza cieszę się, że wszystko dobrze

Kluska Tż po prostu strasznie przeżywa ciążę, musisz go zrozumieć Faceci są bardzo wrażliwi Myślę, że wcale nie chciałabyś żeby wyjechał za granicę Mój też mnie strasznie wkurza, ale nie wyobrażam sobie, żeby nie było go obok
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:34   #2293
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
czesc.
po weselu całkiem fajnie,choć trochę popsztykałam sie z tż,oczywiscie o %,nie to ze się upił,nie, ale prosiłam w którymś momencie eby przystopował, powiedział dobrze ale dalej robił swoje.a potem zdziwiony ze ja zła. no ale byliśmy do 2 w nocy,trochę potańczyliśmy,pogadalismy ze znajomymi. ale powiem wam ze kiepsko tak nietańczyć,nogi sama chodziły,tupały pod stolikiem
a dzis byliśmy na urodzinach tz chrześniaka,też było dosyć przyjemnie.pogoda dzis śłiczna była.
a i zaczełam 13 tydz wg usg
To super

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej.
Niedawno wrócilismy do domu, sie złazilismy dzisiaj , ze ho ho!
Relacja z wizyty Dostałam bromergon narazie na dwa miesiace, przez pierwszy tydzien po pół tabletki na noc, potem jak bede sie dobrze czuła zwiekszyc do 1 na noc. Cały czas sie starac, ginka miała przypadki, ze odrazu po rozpoczeciu kuracji kobitki zachodziły
Jakby spozniał mi sie @ chociaz jeden dzien, robic testa i ja pozytywny to odrazu odstawic bromergon. O i to tyle
Mysia teraz to już tylko musi być z górki!
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Takie tam na brzusiu

Cytat:
Ku.zwa co to jest kosz mojzesza?? Przez chwile myslalam, ze to jakis stsry film w stylu tych c oRuda napisalas ze ogladasz, a Kluska sie Ciebie pyta co myslisz o tym koszu Ale po wypowiedzi Rudej wniosuje, ze to cos do spania dla dziecka. Chyba mam zryty baniak

Cytat:

Cześć kobitki

Wczoraj miałam przebudowę sklepu, wróciłam padnięta. Dziś planowana @, zobaczymy, jak tylko się pojawi ruszam na badania. Dziś jadę odebrać dyplom magazyniera, po trzech miesiącach i jadę po prezent dla chrześniaczka. Dobrze, że słoneczko praży
Stary 2013-09-10, 09:38   #2294
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
uff

ja znów u weterynarza z Batmankiem, potem jadę do mińska.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2013-09-10 o 09:40
Stary 2013-09-10, 09:51   #2295
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam przebudowę sklepu, wróciłam padnięta. Dziś planowana @, zobaczymy, jak tylko się pojawi ruszam na badania. Dziś jadę odebrać dyplom magazyniera, po trzech miesiącach i jadę po prezent dla chrześniaczka. Dobrze, że słoneczko praży
Może @ nie orzyjdzie

Dziewczyny poradzcie.Gin kazał mi iść dziś do rodzinnej skonsultować ten lek Fenoterol ze względu na astme,czy moge go brać.Bo podobno nasila dusznosći.Wszyscy(gin,pan i w aptece)wymienili mase skutków ubocznych min.te duszności,kołatanie serca,wzrost cukrów.Pani w aptece mówiła żebym co kilka dni przychodziła na ciśnienie.Dzwoniłam do mojego alergologa zapytać o ten lek(bo o astme najbardziej obawia się gin)i on powiedział że jak najbardziej moge brać ten lek bo niweluje dusznosći.

Teraz nie wiem czy jest sens iść do rodzinnej,bo co ona mi powie więcej niż alergologJak się bede zle czuła po tym leku to następną wizyte u gina mam szybko bo w poniedziałek.

Stary 2013-09-10, 09:55   #2296
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
czasami też taj mam - jakby młoda na jajniku siedziała. mega nisko ostre kłucie.
więc to chyba normalne

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-09-10, 10:28   #2297
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Przyszła @ zapisałam się do gina.
Stary 2013-09-10, 13:03   #2298
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Ja od rana zabiegana bylam u dziewczyn w aptece po zaswiadczenie do kredytu,wrocilam obiad podszykowala jeszcze musze siebie ogarnac bo dzis wizyta na 16.40

Iza matko przestraszylam sie.Moja kolezanka jest w 6mies i ma tez skurcze braxtona to sie zwie czy jakos tak,ma ich od 6-10dziennie,szyjka ok niby ale bardzo ja te skurcze tez nipokoja,bierze na nie tylko nospe 3x dziennie.Co do fenoterolu podesle ci linka,ale mysle ze twoj alergolog ma racje i nie masz sie czego bac bo on rozszerza oskrzela i czesto jest podawany w skojarzeniu w leczeniu astmy.Kochana jak juz alergolog pozwolil to nie denerwuj sie.Jezeli chodzi o dzialanie niepozadane to jest to tylko taka statystyka producent musi wymienic wszystkie mozliwe i nie czutaj w ogole ulotek bo zwariowac idzie a to dobry lek no i przede wszytskim zahamuje skurcze macicy.
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=865

Kluska baty dla TŻ'ta co za cholera jedna marudzi jak baba...jak im trudno dogodzic o losie...powinien cie na rekach nosic za to ze tyle rzeczy sama ogarnelas.

Coffee to wredota jedna

Kamildiana brawo dla tz'ta a o klucia ja tez mam zamiar dzis zapytac...ale ci zazdroszcze ci tych kopniakow

Lila za 10tc

Mu maluch jest boski a jak raczki trzyma fajnie zaslania uszy za glosno mama sie cieszyla na wizycie

Mysia o rany wspolczuje tz'towi tej podrozy...i niech wraca szybko jak sie zbliza goracy sezon owulki

Ewcia brawo za wytrwalosc w cwiczeniachBiedn e malenstwo zabki sa dokuczliwe na pewno dorosly ledwo sobie radzi a taki babelek musi tyle wytrzymac.To niezle musialas z nim obtancowac ze az sasadki pozazdroscily moze myslaly ze jakas domowke robisz chcialy wpasc

Zmykam laski bo sie nie wyrobie jeszcze dzis wniosek jedziemy zlozyc na kredyt.trzymajcie kciukasy

Edytowane przez Gianna M
Czas edycji: 2013-09-10 o 13:05
Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:31   #2299
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Przyszła @ zapisałam się do gina.

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Hej

Ja od rana zabiegana bylam u dziewczyn w aptece po zaswiadczenie do kredytu,wrocilam obiad podszykowala jeszcze musze siebie ogarnac bo dzis wizyta na 16.40

Iza matko przestraszylam sie.Moja kolezanka jest w 6mies i ma tez skurcze braxtona to sie zwie czy jakos tak,ma ich od 6-10dziennie,szyjka ok niby ale bardzo ja te skurcze tez nipokoja,bierze na nie tylko nospe 3x dziennie.Co do fenoterolu podesle ci linka,ale mysle ze twoj alergolog ma racje i nie masz sie czego bac bo on rozszerza oskrzela i czesto jest podawany w skojarzeniu w leczeniu astmy.Kochana jak juz alergolog pozwolil to nie denerwuj sie.Jezeli chodzi o dzialanie niepozadane to jest to tylko taka statystyka producent musi wymienic wszystkie mozliwe i nie czutaj w ogole ulotek bo zwariowac idzie a to dobry lek no i przede wszytskim zahamuje skurcze macicy.
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=865

Zmykam laski bo sie nie wyrobie jeszcze dzis wniosek jedziemy zlozyc na kredyt.trzymajcie kciukasy
za wizyte i kredyt

Byłam u tej rodzinnej.Powiedziała że moge brać Fenoterol przy astmie.Powiedziała że dobrze że dostałam do niego asparagin.Jednak gdybym miała kołatania serca mam od razu włączyć lek o nzawie izoptim.Dała mi na niego recepte,jakby coś sie działo mam od razu wykupić.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-09-10 o 13:33

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 17:08   #2300
arletka1313
Zakorzenienie

czesc,wreszcie moge do was zajrzec,cały dzien na nogach, tesciowie te ziemniaki kopali i było sporo ludzi do przebierania ale mi nie pozwolili,wiec gotowałam obiad, na pare ładnych osób, zrobiłam im śniadanie. i taki zapowiada sie cały tydzień,no trudno,przynajmniej tak tesciowej pomoge.

iza jej jak mnie przestraszyłaś, ale dobrze ze to nic poważnego. ja nawet nie wiem jak takie skurcze sie czuje,da sie to przegapić? co sie wtedy dzieje z brzuchem? jak to się odczuwa?

kluska no twojego tż to tylko, tyle rzeczy latasz załatwiasz a ona tu jakieś fochy rzuca, bo "to twoja wina", chyba bym palnęła w łeb!!!

gianna kciuki za wizyte, choć już jestes po.

coffee cholerna @,małpa jedna!!! czemu nie chce cie zostawić w swietym spokoju na te 9 miesięcy!!!

dzis szwagierka była na połówkowym i kolejna cipeczka w rodzinie, fajnie bo ona ma jednego chłopca i teraz chciała dziewczynke. to u mnie będzie chłop,bo 4 ciaza w rodzinie nie moze być dziewczynka
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 17:21   #2301
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Izka masz u mnie gigant plusa to prawda że faceci nie potrafią ptaka trzymać w spodniach-u mnie na wsi jest taka para co się non stop zdradzazwała z nich niesamowita

Basieńko hormony na pewno ale i też to uczucie że wiesz że możesz na nas liczyć-jesteśmy tutaj na serio tak fajnie zgraną paczką że ja już sobie funkcjonowania bez Was nie wyobrażam

Mysiu czytałam opis do "Komórki"i jakoś mnie nie zainteresowała a "Rękę mistrza"mam w swoich skromnych zbiorach 12zł w Biedronce kosztowała-zawsze jak są książki Kinga to je kupuję.A związek z TŻem masz na serio fajny,mój był zazdrośnik nie z tej ziemi ale jak zaszłam w ciążę to chyba poczuł że jestem tylko jego i się ogarnął mój non stop jest za granicą i nie jestem zazdrosna o niego bo mu ufam

Gianna to wspaniałe wieścioby wszystko poszło po Waszej myślia co do mojego potworka to wiem że jest aniołkiem ale lubię go różnie nazywać,dzisiaj np. nazwałam go PIERDZIBĄCZKIEM bo non stop bączki puszcza i się śmieje.Wczoraj pryknął we wannie i się zaśmiałam że zrobił jacuzzi a on oczywiście tak się cieszył jakby wiedział o co mi chodzi

Dziewczyny przełożyłam spacerówkę i się wkurzyłam,w ogóle mi nie pasuje,jest za duża,nie ma regulacji-tylko na jedna pozycję jest i w ogóle jest straszna,dobrze że mam adaptery i we foteliku mogę Pierdasa wozić nie kupujcie nic od Cotto Baby a już na pewno nie modelu Bergamoale ze mnie maruda musiałam zjeść kostkę czekolady bo mi chyba cukier spadł i aż mnie głowa bolała ale już jest lepiej,delektowałam się nią chyba z 15minut
kochane jestescie

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Dzięki za kciuki!!!!

Małe z głową na samym dole dr powiedziała 'mój Boże' i przeszła na transwaginalne- dopiero w ten sposób zobaczyła mózg i głośno odetchnęła

Potem już przez brzuch -rączki za główką, ziewanie, 570gr i 100% dziewucha Tż rozczarowany.

Aha, znów tydzień do przodu czyli 31 grudnia

gratuluje dziewuszki

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Hej.
Niedawno wrócilismy do domu, sie złazilismy dzisiaj , ze ho ho!
Relacja z wizyty Dostałam bromergon narazie na dwa miesiace, przez pierwszy tydzien po pół tabletki na noc, potem jak bede sie dobrze czuła zwiekszyc do 1 na noc. Cały czas sie starac, ginka miała przypadki, ze odrazu po rozpoczeciu kuracji kobitki zachodziły
Jakby spozniał mi sie @ chociaz jeden dzien, robic testa i ja pozytywny to odrazu odstawic bromergon. O i to tyle

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

kombinuj kompa i wracaj!!!
cos sie ruszyło trzymam ogromne

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Chyba już postanowione, że Hanna Alicja drugiego imienia miało nie być, ale tż bardzo chce, żeby chociaż na drugie była Alicja. Niech więc będzie

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Tż po rozmowie z kolegą: "wiesz, w sumie to sztuka zrobić dziurę w dziurze"
dobre tego to nie slyszalam

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 17:22   #2302
12mu05
Rozeznanie

halo halo szalone mamuśki

Gianna M tak jak ja wczoraj, tak Ty dzis banan na twarzy po wizycie czekam na opis i oczywiscie fotki bo idziemy łeb w łeb
no i kciukasy za kredyt

Kluska hihi my z tymi chłopami to mamy przejścia.. powiedz mu, że na przyszlosc to Ty mozesz o wszystkim decydowac to przynajmniej slusznie bedzie krzyczal jak cos mu nie spasuje no i powiedz mu ze kobiet w ciazy sie nie denerwuje hihi my delikatne teraz jestesmy trzeba chuchac i dmuchac

a ja termin mam na 05.03, choć z USG 26.02, ale gin mowil zeby sie nie przejmowac tym z USG, bo ja duza jestem (169cm, duze kosci)

Kamildiana oj opowiedz nam jak to fajnie czuć te kopniaczki Dziecia ja już się doczekac niemoge

Iza ale nam stracha napędziwałaś, ale najważniejsze że wszystko w porządku teraz dużo relaksu i na pewno będzie ok 3maj się tam!

Coffee oj, szkoda że @ wredna przyszła... ale to pewnie już ta ostatnia i pozegnaj sie z nia na najblizsze 1,5 roku

Kamildiana oj opowiedz nam jak to fajnie czuć te kopniaczki Dziecia ja już się doczekac niemoge

Lila gratulacje 10td a jak samopoczucie?

Ewcia ja sie czuje teraz juz dobrze mdlosci nie mam od 10td na cale szczescie.. bo myslalam ze sie wykoncze
A Twoj Wielkolud to rośnie jak na drożdzach! Czym Ty go karmisz, że już zabki wychodza???

Nio dziewczynki ja dzis sie zapisalam na kurs niemieckiego w koncu po 2,5 roku pobytu w DE mam na to czas
A podzielę się z Wami jeszcze historia mojej wagi ciążowej Bo kompletnie nie czaję skąd tak dziwnie mam wage w domu wiec waze sie reguralnie i wiem ze przed ciąża było 69 (70 po jedzeniu ) w momencie gdy robilam test było 73?? skad te 3 kilo???? a potem systematycznie do gory teraz 77.. gin mowi ze przy mojej budowie to przytyje pewnie wiecej niz 15 kg,, a dlaczego tak? w sumie rosna mi cycory i brzuch, a jak ja TZ zapytalam zeby zgadnal ile waze na oko(w sensie ile wiecej) to powiedzial ze pewnie max 73... to go zaszokowalam jak mu strzelilam ze 77... hihih
i powiedzcie mi skad te magiczne 3kg?w ciagu 2 tyg? może jak gabka jestem nawalona woda? :P az sie boje co bedzie dalej dodam ze jem tak samo jak wczesniej...nie mam chcicy na slodkie..
A Wy jak miałyście?
pochwalcie sie
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 17:54   #2303
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
nie mogę się doczekać jesieni, kiedy rodzice przestaną jeździć ciągle na działkę i będę mogła przyjeżdżać na niedzielne obiadki

za 13 tc !!!!!!!!!
czyli jednak fajnie było na weselu, czasem dobrze posiedzieć wśród znajomych, rozerwać się. z tańcem się nie dziwię, mam tak jak Mysia pisze - zawsze pierwsza na parkiecie

hm, a kosz Mojżesza? co o tym myślisz?
obawiam się, że łóżeczko nie zmieści się nam w sypialni więc myślałam o takim rozwiązaniu, ale obawiam się o to co piszesz
czy jednak kombinować, żeby zrobić miejsce i na ten pierwszy czas łóżeczko u nas?

a wypoczęłam trochę, dziękuję był brat cioteczny tżta z roczną córeczką

miłego oglądania

cóż za niedopatrzenie
już leci link na pw
przyznawać się tu, która jeszcze ma fb?
ja mam Agabi, Rudą no i Mysię
a mnie nie masz

Arletko gratuluje tygodni

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Kluseczko a ten kosz to nie jest mały? ja jestem zwolenniczką łóżeczka-jest najbezpieczniejsze no i starcza nawet na 3latałóżeczko w waszej sypialni to najlepsze rozwiązanie bo maluszek się budzi na początku nawet co godzinę bo szybko trawi mleko(przynajmniej tak miałam z Kostusiem)więc lepiej żebyś blisko.No i wstawaj i leć do drugiego pokoju...Z resztą jakby Ci Malutka ulewała(czego Ci nie życzę ale wszystko trzeba brać pod uwagę) lepiej być blisko żebyś słyszała co się dzieje.
zgadzam sie lepiej miec dziecko na oku jak jest malutkie

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez 12mu05 Pokaż wiadomość
siemka Laseczki

pędzicie na wątku jak błyskawice

Gianna M super te ciuszki to już sporo rzeczy dla maluszka uzbierałaś

mysia1986 oby te tabletki szybko podziałały to nie będziesz się musiała tak męczyć

arletka1313 ale miałaś imprezowy weekend dobrze że Ci sił starczyło no i gratulacje II trymestru

RudaEwcia25 ten Twoj Kostuś jest tak śliczny uważaj żeby Ci go któraś z nas nie porwała hihihi

iza243 gratuluję trzymania cukrów w ryzach superowo

Dziewczyny ja się może codzień nie udzielam ale Was stale czytam
Dzisiaj byłam u gina i oglądałam Dzidziaczka
Rośnie jak na drożdżach już ma ponad 9cm
A cwaniaczek mały nie chciał pokazać co ma miezy nóżkami hihi Gin próbował tak czy siak, ale Dzidziak uparciuch i nie zdradzi tajemnicy
według OM 14td5d a według USG 15t5d, ale gin stwierdzil ze przez to ze nie jestem kruszynka to i Dziec nie bedzie hih Serducho jak dzwon bije
Oglądaliśmy mózg i żoładek hih Czadowo tak Bobaska podgladac

Wysyłam Wam zdjęcie Kropka jak drapka się po buzce

pozdrowionka dla wszystkich Super Lasek

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 17:58   #2304
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Ciekawe czy u mnie mdłości tez się jeszcze ujawnią Dzisiaj zaczynam 10 tydzień Coraz bardziej chcę wiedzieć kogo noszę pod sercem na razie zero przeczuć, w rodzinie same dziewczynki, więc po cichu liczę na chłopca, a Tż na dziewczynkę Ja zawsze chciałam mieć córeczkę, ale w ciąży jakoś mi się odmieniło Oczywiście córeczkę też chcę mieć, ale teraz liczę na syneczka
za tydzien

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Iza nie strasz

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

ja ciagle zalatwiamjakies sprawy becikowe a to cos wiktorii trzeba zalatwic
a moja mala wanessa nie spi jakies 2godzinki i daje o sobie znac a Tz na wywiadowce

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-09-10, 18:26   #2305
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
a mnie nie masz
już przesłałam Ci linka
btw Mysia o mnie zapomniała

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-09-10, 20:04   #2306
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Sexy Mama się meldujejestem po ćwiczeniachale mam poweraKostellowi kolejny ząbek się wyżyna ale jakoś spokojnie to przechodzi,dzięki Bogu nie ma gorączki ani biegunki tylko trochę marudzi ale mamusia zawsze czymś zabawi,ponosi,pośpiewa,po wygłupia się i jest dobrzeDzisiaj w Biedronce kupiłam mu podusię z głową Kubusia Puchatka i jak mu dałam w rączki to ją przytulił i zaczął gryśćmoje małe Cudeńko

Coffe oby to była ostatnia @w tym roku

Kami dziękuję już Ci zaproszenie wysłałam.Fajnie że TŻ tak szaleje na Waszym punkcie-oby tak dalej

Basiu to Wanesska łobuziak nawet mamie nie da odpocząć słodzinka nasza malutka

Kluska w takim razie TŻtowi zostaje wybaczonea co z Batmankiem?

Mysia to przywitaj TŻta w sexy ciuszkach i zaśpiewaj:"na,na,na,na nie brak mi ochoty...na,na,na,na wezmę Cię w obroty na,na,na,na..."

12mu05 karmię cycem,deserki dostaje,obiadki,nawet chrupki kukurydziane już wcina i się cieszy jak nie wiem.Daję mu banany,jabłuszka,wczoraj wcinał gotowane ziemniaki a w niedziele rosół z kluseczkami i marchewką.Ja tyłam po1kg na wizytę ale pod koniec raz nawet3 do porodu przytyłam 17kg

Arletka no przydałby się jeszcze jeden suisiaczek do towarzystwa

Gianna ja po wizycie? trzymam kciuki za kredyt

Izka dobrze że wszystko w porządku

Młody mało zjadł a mnie cyce już bolą w czwartek chyba przyjdzie moja nowa torebka i co najważniejsze w czwartek w nocy TŻ przyjeżdża na weekendjej u jak się cieszę,tak długo go nie widziałam
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 20:22   #2307
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
iza jej jak mnie przestraszyłaś, ale dobrze ze to nic poważnego. ja nawet nie wiem jak takie skurcze sie czuje,da sie to przegapić? co sie wtedy dzieje z brzuchem? jak to się odczuwa?
Nie wiem jak to wytłumaczyć.Czujesz jak cały brzuch ci się spina i robi twardy jak kamień.Raczej nie da się tego przegapić.
Cytat:
Napisane przez 12mu05 Pokaż wiadomość
A podzielę się z Wami jeszcze historia mojej wagi ciążowej Bo kompletnie nie czaję skąd tak dziwnie mam wage w domu wiec waze sie reguralnie i wiem ze przed ciąża było 69 (70 po jedzeniu ) w momencie gdy robilam test było 73?? skad te 3 kilo???? a potem systematycznie do gory teraz 77.. gin mowi ze przy mojej budowie to przytyje pewnie wiecej niz 15 kg,, a dlaczego tak? w sumie rosna mi cycory i brzuch, a jak ja TZ zapytalam zeby zgadnal ile waze na oko(w sensie ile wiecej) to powiedzial ze pewnie max 73... to go zaszokowalam jak mu strzelilam ze 77... hihih
i powiedzcie mi skad te magiczne 3kg?w ciagu 2 tyg? może jak gabka jestem nawalona woda? :P az sie boje co bedzie dalej dodam ze jem tak samo jak wczesniej...nie mam chcicy na slodkie..
A Wy jak miałyście?
pochwalcie sie
Wydaje mi się że to woda.
Cytat:
i co najważniejsze w czwartek w nocy TŻ przyjeżdża na weekendjej u jak się cieszę,tak długo go nie widziałam

Gianna gdzie jesteś???Jak po wizycie???

Stary 2013-09-10, 20:49   #2308
mysia1986
Zakorzenienie

Hej

Kluch! Ja Cie zapraszłam, odrazu jak linka podesłałas! Toz to nie wiem co sie stało Ale juz sie mamy
Rudzia, tz bedzie za jakies 2h - ja po bromku to juz ledwo oczy otwarte trzymam ale bedze czekac. Chociaz wczoraj ostro działalismy, to jak spróbujemy jutro też bedzie ok
Marcel <3

Stary 2013-09-10, 22:14   #2309
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Mysiu to ja nie wiem jak to się stało, pewnie na telefonie mi się odznaczyło czy coś. A co drugi dzień starczy, armia ma wówczas możliwość regeneracji

A gdzie Agabi????

Batmankowi mocznik i kreatynina wyszły ok z krwi = nerka przejęła funkcje obu mocz nie jest jeszcze piękny, ale poprawił się, za tydzień kontrol i oby poprawiał się nadal będzie to oznaczało, że tylko nerka bruździła nam w wynikach a pęcherz i reszta układu moczowego jest ok kocham tego głupka małego, on w nocy mnie obejmuje łapkami i wtula się we włosy, w szyję i tak śpi albo tżtowi się układa pod ramieniem, dosłownie w objęciach śpią tylko kocicy nie kocha ale oboje wielbią człowieków i to jest słodkie. Pies kocha też fantastycznie ale inaczej

Przepraszam, że za dużo nie cytuję dziś. Wybaczcie

Ach Dziewczyny, jak ja marzę o dniach, kiedy nie będę miała nic zaplanowane i nic nie będę musiała robić obudzę się, poleżę, będę już w nowym mieszkaniu, wszystko rozpakowane, poukładane i sprzątnięte. stare mieszkanie będzie ogarnięte i wynajęte /sprzedane. Nie będę miała zaległości towarzyskich. Będę oglądać seriale, włóczyć się po parku i gapić się w sufit. Czy kiedyś to nastanie?
Jak zwykle, miałam mieć już ogarnięte a się sypnęło i mam do pozałatwiania na jutro. Eh, może chociaż na basen pójdę w międzyczasie. A wieczorem jak dam radę to do kina-tż ogarnął w ogóle dziś miałam jechać do mińska, tż wział służbowe auto i wyrwał się z pracy, dzieki temu ja tylko siedziałam obok :p i mówił mi k tym jak bardzo się stresuje tym remontem, że mu przykro że na mnie to wyładował. Wiecie co? Faceci to jednak pipki, gdyby on wiedział ile takich sytuacji na co dzień przy remoncie jest. Wątpliwości, że może jednak nie jest to dobry wybór albo że zapomniałam o czymś powiedzieć ekipie i zrobili po swojemu czyli inaczej niż chciałam. I co? Trudno i tak będzie najpiękniej bo jak inaczej a tż przeżywa i się wścieka.

Dobranoc

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-09-10, 22:18   #2310
tasia02
Raczkowanie

hejoł!
Ale dajecie czadu z tymi wpisami, normalnie nie daje rady tego przeczytać wszystkiego. Ja mam zajop w pracy. Jakaś masakra. Ale jakoś daje rade.
Wracam z pracy i padam na twarz.

Iza uważaj tam na siebie. Ja też miałam takie skurcze. Idzie sie najeść strachu. Odpoczywaj duzo.

Widze za mało zostalo nas starajacych sie. Mam nadzieje ze szybko nam to pojdzie dziewczyny. Mysia ja tez czuje owulke blisko wiec rachu ciachu i do wyrka. hyhy trzymam kciuki!! Zjadłam pół arbuza i chyba pękne.... ooo matko juz tyle godzin a miałąm nie jesc o tej porze... wrrrr

Gratuluje dziewczyna nowych tygodni!! ależ ten czas leci

Spadam sie pluskać i spać!
Dobranoc
tasia02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości