|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
Na pewno jest ok tylko teraz stres nie pomaga, oddychaj głęboko i spróbuj zasnąć ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Witam
Dzwoniłam do gina na 8:00 ide na wizyte ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zadomowienie
|
Trzymamy kciuki napisz po wizycie koniecznie
Ruda czuje sie dobrze dziekuje, malenstwo kopie coraz mocniej az tz sie dziwi gdzie to ma taka sile zeby matke caly dzien kopac. Problem mam ze wzdeciami jedynie bo wieczorem pobolewa mnie od tego brzuch. Jest taki nadety. Ale zazwyczaj rano jest juz lepiej. A moj tz mmmmm jakby mogl to by za mnie wszystko robil. Widac jak bardzo sie nami przejmuje. I za to wlasnie go kocham ![]() Milego dnia zycze i caluski dla Kostusia ![]()
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze! Napisz po wizycie
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- W ogóle to cześć ![]() tz pojechał do Gdańska, na szczęście wróci w nocy - ma duzoooo szczęści bo czuje owulkę za rogiem ![]() Co to za idioci! Musiał wyjść z domu po 5 , żeby jechać pociągiem 6h po to aby spędzić w sądzie godzinę i powrót znowu 6h ![]() ![]()
#2287 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Iza, czejamy na wieści. dobrze, że w nocy się nic nie działo!
o kurka, ale się wyżyłam tu wczoraj na tżcie ![]() szkoda tylko, że spektakl wypada w dniu pierwszych zajęć szkoły rodzenia... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Jestem.Szyjka w porządku,nie skrócona i nie otwiera się.Dostałam Fenoterol lek przeciw skurczowy 3 x 0,5 tabletki i asparagin 3x2(zamiast asmagu).Mam jeszcze po południu iść do lekarza rodzinnego skonsultować branie Fenoterolu ze względu na astme.Troche tego nie rozumiem czemu z rodzinnym,wolałabym to skonsultować z alergologiem.Fenoterol może też podwyższać cukry.
Nie musze leżeć,wystarczy się oszczędzać.Nastepna wizyta w poniedziałek tak jak była planowana.
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Raczkowanie
|
Iza, ale nas nastraszyłaś, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze
![]() ![]()
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2291 |
Zadomowienie
|
a ja odkąd wstałam mam podczas ruchów kłucie w prawym dolnym boku brzucha troche mnie to niepokoi
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iza cieszę się, że wszystko dobrze ![]() Kluska Tż po prostu strasznie przeżywa ciążę, musisz go zrozumieć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2293 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć kobitki ![]() Wczoraj miałam przebudowę sklepu, wróciłam padnięta. Dziś planowana @, zobaczymy, jak tylko się pojawi ruszam na badania. Dziś jadę odebrać dyplom magazyniera, po trzech miesiącach ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja znów u weterynarza z Batmankiem, potem jadę do mińska. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-09-10 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny poradzcie.Gin kazał mi iść dziś do rodzinnej skonsultować ten lek Fenoterol ze względu na astme,czy moge go brać.Bo podobno nasila dusznosći.Wszyscy(gin,pan i w aptece)wymienili mase skutków ubocznych min.te duszności,kołatanie serca,wzrost cukrów.Pani w aptece mówiła żebym co kilka dni przychodziła na ciśnienie.Dzwoniłam do mojego alergologa zapytać o ten lek(bo o astme najbardziej obawia się gin)i on powiedział że jak najbardziej moge brać ten lek bo niweluje dusznosći. Teraz nie wiem czy jest sens iść do rodzinnej,bo co ona mi powie więcej niż alergolog ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc to chyba normalne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Przyszła @
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja od rana zabiegana bylam u dziewczyn w aptece po zaswiadczenie do kredytu,wrocilam obiad podszykowala jeszcze musze siebie ogarnac bo dzis wizyta na 16.40 ![]() Iza matko przestraszylam sie.Moja kolezanka jest w 6mies i ma tez skurcze braxtona to sie zwie czy jakos tak,ma ich od 6-10dziennie,szyjka ok niby ale bardzo ja te skurcze tez nipokoja,bierze na nie tylko nospe 3x dziennie.Co do fenoterolu podesle ci linka,ale mysle ze twoj alergolog ma racje i nie masz sie czego bac bo on rozszerza oskrzela i czesto jest podawany w skojarzeniu w leczeniu astmy.Kochana jak juz alergolog pozwolil to nie denerwuj sie.Jezeli chodzi o dzialanie niepozadane to jest to tylko taka statystyka producent musi wymienic wszystkie mozliwe i nie czutaj w ogole ulotek bo zwariowac idzie ![]() http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=865 Kluska baty dla TŻ'ta ![]() Coffee to wredota jedna ![]() Kamildiana brawo dla tz'ta ![]() ![]() Lila za 10tc ![]() Mu maluch jest boski a jak raczki trzyma fajnie ![]() ![]() Mysia o rany wspolczuje tz'towi tej podrozy...i niech wraca szybko jak sie zbliza goracy sezon owulki ![]() Ewcia brawo za wytrwalosc w cwiczeniach ![]() ![]() Zmykam laski bo sie nie wyrobie jeszcze dzis wniosek jedziemy zlozyc na kredyt.trzymajcie kciukasy ![]() Edytowane przez Gianna M Czas edycji: 2013-09-10 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Byłam u tej rodzinnej.Powiedziała że moge brać Fenoterol przy astmie.Powiedziała że dobrze że dostałam do niego asparagin.Jednak gdybym miała kołatania serca mam od razu włączyć lek o nzawie izoptim.Dała mi na niego recepte,jakby coś sie działo mam od razu wykupić.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-09-10 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
czesc,wreszcie moge do was zajrzec,cały dzien na nogach, tesciowie te ziemniaki kopali i było sporo ludzi do przebierania ale mi nie pozwolili,wiec gotowałam obiad, na pare ładnych osób, zrobiłam im śniadanie. i taki zapowiada sie cały tydzień,no trudno,przynajmniej tak tesciowej pomoge.
iza jej jak mnie przestraszyłaś, ale dobrze ze to nic poważnego. ja nawet nie wiem jak takie skurcze sie czuje,da sie to przegapić? co sie wtedy dzieje z brzuchem? jak to się odczuwa? kluska no twojego tż to tylko ![]() gianna kciuki za wizyte, choć już jestes po. coffee cholerna @,małpa jedna!!! czemu nie chce cie zostawić w swietym spokoju na te 9 miesięcy!!! dzis szwagierka była na połówkowym i kolejna cipeczka w rodzinie, fajnie bo ona ma jednego chłopca i teraz chciała dziewczynke. to u mnie będzie chłop,bo 4 ciaza w rodzinie nie moze być dziewczynka ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2302 |
Rozeznanie
|
halo halo szalone mamuśki
![]() Gianna M tak jak ja wczoraj, tak Ty dzis banan na twarzy po wizycie ![]() ![]() ![]() no i kciukasy za kredyt ![]() Kluska hihi my z tymi chłopami to mamy przejścia.. powiedz mu, że na przyszlosc to Ty mozesz o wszystkim decydowac to przynajmniej slusznie bedzie krzyczal jak cos mu nie spasuje ![]() ![]() ![]() ![]() a ja termin mam na 05.03, choć z USG 26.02, ale gin mowil zeby sie nie przejmowac tym z USG, bo ja duza jestem (169cm, duze kosci) ![]() Kamildiana oj opowiedz nam jak to fajnie czuć te kopniaczki Dziecia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iza ale nam stracha napędziwałaś, ale najważniejsze że wszystko w porządku ![]() ![]() Coffee oj, szkoda że @ wredna przyszła... ale to pewnie już ta ostatnia i pozegnaj sie z nia na najblizsze 1,5 roku ![]() Kamildiana oj opowiedz nam jak to fajnie czuć te kopniaczki Dziecia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lila gratulacje 10td ![]() Ewcia ja sie czuje teraz juz dobrze ![]() ![]() A Twoj Wielkolud to rośnie jak na drożdzach! Czym Ty go karmisz, że już zabki wychodza??? ![]() Nio dziewczynki ja dzis sie zapisalam na kurs niemieckiego ![]() ![]() A podzielę się z Wami jeszcze historia mojej wagi ciążowej ![]() ![]() ![]() ![]() i powiedzcie mi skad te magiczne 3kg?w ciagu 2 tyg? może jak gabka jestem nawalona woda? :P az sie boje co bedzie dalej ![]() A Wy jak miałyście? pochwalcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Arletko gratuluje tygodni ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- ja ciagle zalatwiamjakies sprawy becikowe a to cos wiktorii trzeba zalatwic a moja mala wanessa nie spi jakies 2godzinki i daje o sobie znac a Tz na wywiadowce
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
już przesłałam Ci linka
![]() btw Mysia o mnie zapomniała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Sexy Mama się melduje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coffe oby to była ostatnia @w tym roku ![]() Kami dziękuję ![]() ![]() Basiu to Wanesska łobuziak nawet mamie nie da odpocząć ![]() ![]() Kluska w takim razie TŻtowi zostaje wybaczone ![]() Mysia to przywitaj TŻta w sexy ciuszkach i zaśpiewaj:"na,na,na,na nie brak mi ochoty...na,na,na,na wezmę Cię w obroty na,na,na,na..." ![]() 12mu05 karmię cycem,deserki dostaje,obiadki,nawet chrupki kukurydziane już wcina i się cieszy jak nie wiem.Daję mu banany,jabłuszka,wczoraj wcinał gotowane ziemniaki a w niedziele rosół z kluseczkami i marchewką.Ja tyłam po1kg na wizytę ale pod koniec raz nawet3 ![]() ![]() Arletka no przydałby się jeszcze jeden suisiaczek do towarzystwa ![]() Gianna ja po wizycie? trzymam kciuki za kredyt ![]() Izka dobrze że wszystko w porządku ![]() Młody mało zjadł a mnie cyce już bolą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2307 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Gianna gdzie jesteś???Jak po wizycie???
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Hej
Kluch! Ja Cie zapraszłam, odrazu jak linka podesłałas! Toz to nie wiem co sie stało ![]() ![]() ![]() Rudzia, tz bedzie za jakies 2h - ja po bromku to juz ledwo oczy otwarte trzymam ![]() ![]()
#2309 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Mysiu to ja nie wiem jak to się stało, pewnie na telefonie mi się odznaczyło czy coś. A co drugi dzień starczy, armia ma wówczas możliwość regeneracji
![]() A gdzie Agabi???? Batmankowi mocznik i kreatynina wyszły ok z krwi = nerka przejęła funkcje obu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, że za dużo nie cytuję dziś. Wybaczcie ![]() Ach Dziewczyny, jak ja marzę o dniach, kiedy nie będę miała nic zaplanowane i nic nie będę musiała robić ![]() Jak zwykle, miałam mieć już ogarnięte a się sypnęło i mam do pozałatwiania na jutro. Eh, może chociaż na basen pójdę w międzyczasie. A wieczorem jak dam radę to do kina-tż ogarnął ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Raczkowanie
|
hejoł!
Ale dajecie czadu z tymi wpisami, normalnie nie daje rady tego przeczytać wszystkiego. Ja mam zajop w pracy. Jakaś masakra. Ale jakoś daje rade. Wracam z pracy i padam na twarz. Iza uważaj tam na siebie. Ja też miałam takie skurcze. Idzie sie najeść strachu. Odpoczywaj duzo. Widze za mało zostalo nas starajacych sie. Mam nadzieje ze szybko nam to pojdzie dziewczyny. Mysia ja tez czuje owulke blisko wiec rachu ciachu i do wyrka. hyhy trzymam kciuki!! Zjadłam pół arbuza i chyba pękne.... ooo matko juz tyle godzin a miałąm nie jesc o tej porze... wrrrr Gratuluje dziewczyna nowych tygodni!! ależ ten czas leci Spadam sie pluskać i spać! Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.