![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
aaaaaaaaaa u nas dzis pobudka o 5;/ teraz Miska odsypia ale sasiedzi sie tluka od rana. Zabije ich jak mi dziecko obudza!!!!!!
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() - ale pociesze Cie ze Karolek do. Malpiki tez wstal o 5.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Znowu mi padla klawiatura w lapku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uffff nie jestem sama:P ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam nowe mamy ![]() ![]() Cytat:
Niedługo trzeba pomyśleć o tym glutenie, muszę poszukać jak to się gotowało tą kaszę, bo zapomniałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do sąsiadów tyo nie zazdraszczam, ale doskonale znam ten ból bo u nas w bloku sąsiedzi remont robili przez miesiąc, łącznie z wymianą drzwi ( wszystko na klatce zakurzone, łącznie z wózkami stojącymi na dole), więc ja dstawałam już wściku macicy ;/ A Maksiu to już w ogóle, co zasnął to się obudził:/ Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny pisałyście o przepuszczaniu w coązy i z dzieckiem. Jeszcze mi się nie zdażyło żeby ktoś mnie w sklepie np przepuścił. Zresztą co tu gadać o przepuszczaniu jak mój własny szefuncio, jak się z nim spotkałam w przychodni na badaniach -to mnie nie przepuścił ![]() Jeszce coś miałam napisać ale żem zapomniała ;/ ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- aaaaa już wiem ![]() Dziewczyny, Waszym zdaniem co lepiej: kupować słoiczki z gotowanymi daniami, czy gotować samemu ale z jarzynami kupionymi w sklepie ??? Niektóre jarzyny mam z dziełeczki od babci, no ale nie wszystkie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pociesze cie ze - moj lapek po 5tyg nieuzywania - o dziwo wlaczyl sie za 2 razem zaliczajac oczywiscie aktualizacje - ale musze sie NAUCZYC od nowa pisac, bo jest ciut inny rozkald dodatkowych klawiszy niz na stacjonanrej ![]() no we kocu w Kupie Sila ![]() i ja po sniadaniu - baaa nawet mama juz wstala, Gosia i Emilian spia dalej. Milus obudzil sie o 2.30 bieglam na zlamanie karku robic mleko, a ten tylko pociumkal - wypil dopiero o 6.15 - seteczke ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ok 73-74 Cytat:
![]() Cytat:
wszystko w swoim czasie ![]() trzymac ![]() Cytat:
![]() nadrabiam dalej ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
dobra nadrobilam ![]() i uwaga : DZIŚ ŚWIĘTUJEMY PÓŁ ROKU !!! ![]() ![]() ![]() COLA DLA WSZYSTKICH ![]() ![]() ![]() i ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#550 | |||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Jako ze mam minusa to dziecku po urodzeniu od razu zbadali grupę krwi, Tomek ma 0Rh+. Podali mi na 2 dzień chyba zastrzyk i kartkę z potwierdzeniem co kiedy i jak. Piękności ![]() Chociaż w różach nie gustuje to tak jak wspominałam zamarzyła mi się córa ![]() ![]() Witamy, jak po weselu? ![]() Cytat:
Bo z tego co wiem to nie może ![]() Cytat:
![]() Fajna fotka na FB, Miluś na odprawie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tomek zasnął o 20 i o 23.30 stwierdził że noc się już skończyła. Zasnął o 1.30 ![]() Pospał do 5.20 Padam ![]() Nie miałam nawet wczoraj chwili na forum, pół dnia podłączali mi zmywarkę która stała przez tydzień w przedpokoju ![]() ![]() Małe pytanko, lepiej używać tych droższych tabletek do mycia czy tańsze odpowiedniki typu Lidlowe/biedronkowe też skuteczne? Pozdrawiamy ![]()
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z działki od babci jak najbardziej ![]() Cytat:
![]() A dla mamusiek ![]()
![]() |
#553 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no Demeter jak po weselu?? grupa nie może się zmienic ja czytalam ostatnio ze chyba jakis czynnik tylko moze bo robia jakies niedokladne badanie ktore go nie wykrywaja czy cos takiego ![]()
![]() |
#555 | |||
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Niestety, w jedną stronę 40 minut jazdy i płacz, w drugą to samo. A jak tylko TŻ brał ją z fotelikiem, to przestawała płakać. No biedna, bo nieprzyzwyczajona, że sama jeździ z tyłu. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do słoiczków lub kupowania warzyw i gotowania samemu - ja wiele bym dała, żeby mieć tu w Wawie jakichś ludzi, którzy sobie sami hodują, uprawiają i sprzedają, ale niestety nie mam. Warszawianki, a Wy macie jakieś pewne źródło warzyw i owoców? |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Dragusia dla Florka za pół roczku
![]() ![]() oldzinx ja zawsze używałam z finischa ale teraz u mnie na weekend była koleżanka i mówi że po co ja przepłacam ona kupuje z lidla za 60 tabletek 17 zł i jest bardzo zadowolona (dodam że kto jak kto ale ona na brak kasy nie narzeka) tak więc troszkę się zdziwiłam że mi poleca te lidlowskie i płyn nabłyszczający. I w poniedziałek je nabyłam i powiem szczerze że nie widzę różnicy w myciu poza wielką różnicą w cenie. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- No i dla pozostałych solenizantów dzisiejszych za 7 mc Miśki za 7 mc Jasminki za 6 mc Tomusia za 5 mc Pawełka wielkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
MBZ♥
|
![]() ![]() ![]() Co do zmiany grupy krwi to źle się wyraziłam ![]() ![]() ![]() kmagg ja na początku podawałam słoiczki, teraz znalazłam dojście do wiejskich warzyw i pokroiłam, podzieliłam i pomroziłam. jak się skończą to będę dawać sklepowe. i tak nie uniknę takiego jedzenia ![]() Kasiu dobrze, że jesteście już na miejscu ![]() Oliwka o widzisz sprawdzę te tabletki ![]() nie polcam tabletek ludwik ![]() Dragusiu to Florek wzrostowo jak Roszpunka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zadomowienie
|
No i sie wyjaśniło, tak jak mówiłam konflikt serologiczny mamy, choć wszyscy mamy +. Nie jest to typowy konflikt tylko pewna niezgodnosc i nie jest to az tak bardzo niebezpieczne dlatego nie podano mi zastrzyku.
No i dziś mamy pół roczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na mojej jest przepis, że na pół litra wody 4 łyżki kaszy manny, ale ja robię mniejszą ilość, bo co potem z tym robić, daję 1 łyżkę na 125 ml zimnej wody, zagotować cały czas mieszając.
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zadomowienie
|
aaa witam witam witam
![]() (uwielbiam tą laskę z reklamy Play'a) DLA NASZYCH WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ! DUŻO ZDRÓWKA, UŚMIECHU I ZABAWY MOC! BUZIAKI ![]() LiwkaO sąsiedzi ehh ja mam na dole sąsiada co ma interes w piwnicy.. i biega po schodach (nie potrafi zejść jak człowiek).. co najlepsze najszybciej i najgłośniej biega w nocy!! cep jeden ![]() hmm a Demeter nie ma czasem w sobotę tego wesela? ![]() Katka to jesteśmy umówione ![]() ![]() Kasia dla dzielnego Milusia ![]() aa i mam coś dla Ciebie ![]() https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/h...94240456_n.jpg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój mały zaliczył pierwszy przewrót z brzuszka na plecy, niestety bez udziału widowni. Jak przyszłam do pokoju to już leżał na plecach wielce zdziwiony ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
MBZ♥
|
OTJ uwielbiam te pokrzywione marchewki i pietruszki
![]() mi bardziej chodziło o to, że wtedy miałam wybór albo opryskać czymś co sama kupię w ogrodniczym i wiem co to albo nie mieć tych pomków wcale bo zachorowały. Ewa to kamień z serca ![]() ![]() Jola nade mną mieszkały "konie"czasem myslałam że mi sufit spadnie na głowę, dziecko jeźdzło na hulajnodze po domu albo taką ciężarówką n plastikowych kołach:/upominanie ic nie dawało-wyprowadzili się na szczęscie to teraz mam panią co chodzi w szpilkach po domu:/ Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-09-12 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#565 |
MBZ♥
|
OTJ wszystko ma swoje plusy i minusy
![]() brak mi domu i ogrodu żeby sobie wyjść w piżamie z kawą na taras, podjadania malin z krzaka itp ale z drugiej strony jak sobie przypomnę koszenie trawy, palenie w piecu, dbanie o ogród warzywny i kwiatowy to sięcieszę, że mamy mieszkanie ![]() A za przewrót ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-09-12 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
myślicie, że nie opryskują ich, nie nawoża itp ?? bo mi się jakoś wierzyć nie chce :/ Edytowane przez kmagg81 Czas edycji: 2013-09-12 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |||
Raczkowanie
|
Hej
![]() Przepiękne ciuszki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Brawa dla wszystkich dzieciaczków za nowe miesiące ![]() Chyba wróciło moje grzeczne dziecko. Od wczoraj nie ma już darcia i marudzenia. Nastunia obudziła się o 11, zjadła a teraz grzecznie bawi się na macie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 2 - ahaha .. zawsze moze byc AUTOpilot ![]() no i przylaczam sie do zyczen dla naszych solenizantow ![]() COLI LEJCIE MI COLI !!! bo od coli sie w glowie pier.d.oli - choc watpie by miec bardziej niz ja teraz naje.ba.ne ![]() ![]() specjalnie dla Ciebie wklejam - Milusia ![]() Cytat:
![]() ![]() no i raz jeszcze najlepszego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Milus nie spi, no ale jak prawie do 9 pospal to sie nie dziwie ale zjadl - ziemiaka z dynia, to 1wszy sloiczek - ktory mi nie smakowal ![]() ![]() Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-09-12 o 11:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Hej, no to ja też mam ten konflikt co Ewka
![]() ![]() ![]()
#570 | ||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Witam nowe mamusie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale jedną rzecz moge doradzić (Moderna, pamietam ze kiedys mówiłaś ze masz niedomyte naczynia), oprócz czyszczenia zmywarki raz na jakis czas (są specjalne płyny, np z Finisha) to warto tez ją odkamienić. Ja ostatnio miałam akcje taką ze tak mi się zakamieniła ze miałam wszystkie naczynia jakby pokryte proszkiem i szorstkie w dotyku, uzyłam odkamieniacza, nasypałam soli (bo tez rzadko uzywałam) i teraz super myje. Cytat:
Cytat:
![]() Kasia, dobrze że już w domku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.