|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() Golden jest jasno zloty, a Mauvelous Metal jest taki rózowo-naturalny. Zrobiłabym fotki,ale bateria mi pada ![]()
![]() |
#10682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10684 |
Zakorzenienie
|
Tutaj nei ma co ich porówanywać bo to są inne kolory. Ja ich używam w zalezności od ubioru i makijazu oczu. Umieszczałam je w jakimś watku o kolorówce - poszperam i wkleje
#10685 |
Raczkowanie
|
Bardziej mi zalezy na takim zlotawym kolorze bo ja lubie taki makijaż,zawsze perłowe cienie wpadajace w zlota poświatę wiec powinno pasowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#10686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy to Mauvelous Metal (róz ze złotymi drobinkami) drugi Golden
![]() |
#10687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10688 |
Zakorzenienie
|
Naprawde polecam Ci et dwa - gwarantuje że nie bedziesz zawiedziona. Mało kiedy kolorki tak mi sie podobają żebym planowała kupno tego samego ponownie. Mam ok 15 błyszczyków a i tak w kółko smaruję sie tymi dwoma.
#10689 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam manię na punkcie wszelkich błyszczyków, pomadek, szminek itd. Z każdego katalogu zamawiam cos z takich rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10691 |
Zakorzenienie
|
Musze naładować baterię - postaram sie wiec wkleić w poniedziałek jak zdąże, po południu wracam do Krakowa
![]() |
#10692 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10693 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10694 |
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka używa szamponu i odżywki i bardzo sobie chwali i gdy jest promocja, że można kupić drugą rzecz za 1zł to często korzysta i kupuje. Ja używam dodającego objętości i też sobie chwalę. Seria AT jest dużo lepsza niż np. Naturals i raczej nie miałam na nią skarg od swoich klientek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10695 |
Konto usunięte
|
Coz za zaskoczenie
![]() wrazenia: -mgiełke EB wylali mi musze to zgłosic :/ -katalog 07 w realu jeszcze lepszy ![]() -tropikalne senses boskie -pełnia rzęs ładnie podkresla rzęsy i nie klei ich -z tymi zdrapkami to lipa ![]() -pomadka darmowa ![]() -żele do brzucha z netto przyszły i szybkoschnacy lakier tez ![]() no i isssslaaand vibeees ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10696 |
BAN stały
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4283717]Coz za zaskoczenie
![]() wrazenia: -mgiełke EB wylali mi musze to zgłosic :/ -katalog 07 w realu jeszcze lepszy ![]() -tropikalne senses boskie -pełnia rzęs ładnie podkresla rzęsy i nie klei ich -z tymi zdrapkami to lipa ![]() -pomadka darmowa ![]() -żele do brzucha z netto przyszły i szybkoschnacy lakier tez ![]() no i isssslaaand vibeees ![]() ![]() ![]() O jej.. a ja tak się cieszyłam ze tyle zdrapek mi zostanie.. a tu dolina, będe musiała kupić od razu karte 25 bo troche tego będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10697 |
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4283717]
szybkoschnacy lakier tez ![]() [/quote] A jaki kolorek zamawiałaś? I jeśli możesz popatrz na date produkcji bo ja zamawiałam sobie Firecracker i data produkcji to czerwiec 04 rok ...czyli za miesiąc mija termin ważności ![]() ![]() A co do analizy mgiełek...to nie wiem czy którąś kupować..mimo iż AT jest lepsza od EB to i tak się zastanawiam..może zainwestuję w coś do włosów innej firmy co będzie bardziej "bogate" w składzie filtrami UV..
#10698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli takie "starocie" też wysyłają? Wiecie co? To już przechodzi pojęcie ![]() Moim zdaniem nie powinni wysyłać kosmetyków, których data ważności jest krótsza niż 2-3 miesiące.... Przecież droga Wawa-COK-Konsultantka-Klientka troszkę trwa, a jeśli klientki dostaną kosmetyk który niedługo straci ważność, to nie beda tak chętnie kupowac, bo nigdy nie wiadomo co dostaną... Ale ja dzisiaj mam narzekający dzien ![]() A....Obiecałam powiedzieć jak po drugim zastosowaniu kuracji dotleniającej... Otóż nie zaobserwowałam swędzenia po zastosowaniu tej kuracji ![]() Jutro ubiorę się na czarno i zobaczymy jak z moim łupieżem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda do KR dostałam się niedawno ,jednak obserwuje wszystkie informacje na ten temat dla poziomów wyższych niż biały taka oferta bywa chyba co katalog-a jeśli chodzi o tą wspomnianą ofertę dotyczy ona WSZYSTKICH poziomów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10700 |
Rozeznanie
|
A ja sobie wzięłąm z 06. następujące cuda
![]() - True Glow + biżu, - Krem Hydra-Radiance na noc, - Krem wzmacniający Żródło Młodości na dzień + próbka, - Balsam przyśpieszający poalanie z beta-karotenem SPF 6, - Odświeżającą mgiełkę do opalania SPF 8, - Spray ochronny do włosów na lato (przepiękny zapach ![]() - oraz szminkę z ofetry Demo Divine Wine. ![]() Tylko że pachnąca strona w katalogu z True Glow bardzo szybko wywietrzala... ![]() Mam nadzieję że te perfumy nie będą wietrzeć tak samo szybko jak np: Surreal... ![]() Wiadomo może już coś o tym???? |
![]() ![]() |
![]() |
#10701 |
Zakorzenienie
|
a do mnie przyjdzie niedlugo
Island Vibe tonik SSS ![]() skromnie ![]() w następnym zamówie duży żel tropikalny Senses napewno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10702 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4283717]Coz za zaskoczenie
![]() wrazenia: -mgiełke EB wylali mi musze to zgłosic :/ -katalog 07 w realu jeszcze lepszy ![]() -tropikalne senses boskie -pełnia rzęs ładnie podkresla rzęsy i nie klei ich -z tymi zdrapkami to lipa ![]() -pomadka darmowa ![]() -żele do brzucha z netto przyszły i szybkoschnacy lakier tez ![]() no i isssslaaand vibeees ![]() ![]() ![]() to rzeczywiście wymyślili ten konkurs by jeszcze na nim dobrze zarobić niqsia a jakie pytania się trafiają? |
![]() ![]() |
![]() |
#10703 |
Raczkowanie
|
True Glow są chyba najdłużej trzymającymi się perfumami z Avonu. Rano się popsikałam na szyi!!! i rano na drugi dzien pachniałam! na ubrani to 2 dni lekko wytrzyma. Jedyny minus - nie podoba mi się ten zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10704 |
Zakorzenienie
|
mrowka mi się strasznie nie podoba Extraordinary. Raz w COKu sie psiknęłam (raz jedyny na nadgarstek), woda swoim obrzydliwym zapachem mdliła mnie cały dzień i dłużej - bo wnikła w moją bluzę. Myłam nadgarstki i nic. Jej, nie wspominam tego dobrze.
True Glow jak na mój gust też nie jest najładniejsze - więc jeżeli wierzyć tej zasadzie - też będzie trwałe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10705 |
Zakorzenienie
|
co do Extraordinary i True Glow mam taki samo zdanie jak Caya
![]() Też sie raz psiknęłam u koleżanki i głowa mnie cały dzień bolała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10706 |
Konto usunięte
|
No to ja chyba porozdaję te zdrapki
![]() -perełki brązujące -peeling do ciała naturals: waniliowy i kokosowy -wodę demo Island Vibe -scrup do stóp z kofeiną FW -krem do trawrzy na lato care -pełnia rzęs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10707 |
Raczkowanie
|
Też zastanawiam się nad tym kremem na lato,ale obawiam się, że mnie zapcha ;( Mam cerę mieszaną, przetłuszczającą się (typową dla wieku
![]()
![]() |
#10708 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10709 |
Rozeznanie
|
Ta oferta dla czerwonego, srebrnego i złotego jest co katalog. Zestawy są różne w każdej kampanii, ale numer mają ten sam. Ta druga oferta na kolorówkę jest niezależna od tej stałej oferty. Ale zawsze warto zaglądać, czy jakieś nowości się pojawiły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10710 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to mam tam date 25.01.07 ![]() a co do pytań to nie wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.