|
|
#3721 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
[/QUOTE]To czekam na info |
|
|
|
|
#3722 |
|
Konto usunięte
|
ja się zastanowię nad czymś z bydziubeki i może coś sobie wybiorę.
edit: jednak nic mi nie podpasowało Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2013-09-16 o 18:55 |
|
|
|
#3723 |
|
Rozeznanie
|
Po południu rodzina wyciągnęła mnie na grzyby i co akurat zaczęło lac. Ja to mam szczescie
szału nie było w godzine uzbieralismy trochę podgrzybkow. Już przerobione wyszły 4sloiczki i jeden mini z prawdziwkami.Stwierdziłam, ze mam siano na głowie. Polecicie mi jakaś dobra odżywke na zdezelowane,mega zniszczone końcówki?przydalo by się iść do fryzjera ale ciagly brak czasu robi swoje. Wybrałam dziś kolory ścian do mieszkania
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Gratulacje!
Cytat:
a potem, zeby zapobiegac to np. Jedwab chiWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3725 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na siano, najlepsze są oleje, trzeba czekać na efekty, ale potem też się długo utrzymują. No i zabezpieczanie końcówek jakimiś silikonami. |
|
|
|
|
#3727 |
|
Pani Buka
|
mal - zniszczone końcówki niszczą się jeszcze bardziej
też mam problem z regularnym chodzeniem do fryzjera (zawsze mi się nie chce albo szkoda mi kasy), ale nakładam po każdym myciu jedwab na końcówki (CHI, ostatnio Marion) i trochę wolniej się rozdwajają niż wcześniej.hard
|
#3728 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny w sklepie biodermic jest fajna promocja na kremy
http://biodermic.istore.pl/pl/ |
|
|
|
#3729 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam ![]() Ale tylko z ogórków mamy (ew. cioci, babci bo robią tak samo). Od teściowej już nie jest taka dobra, a sklepowa ![]() Cytat:
Ja jestem nieserialowa zupełnie (oglądam tylko Lekarzy ), ale nienawidzę właśnie seriali, w których jest głos widowni Cytat:
![]() Wczoraj było super! Cytat:
Macie może aktualny numer do Shiru?
|
|
#3730 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też musze podciąć ale tak starsznie szkoda mi długości, że zwlekam z tym ile mogę. Końcówek już nic nie naprawi, ale potem polecm jedwab GP Cytat:
Dziewczyny używa któraś z was depilatora? Ja planuję sobie kupić, jak dotąd nigdy nie używałam i oczywiście spodobał mi się jeden Braun, ma sporo różnych nakładek/końcówek ale tez sporą cene i tak się zastanawiam czy potem z tych nakładek się w ogóle korzysta. Bez sensu wydawać kase jak ma to potem leżeć. A moze któraś z Was go posiada? To ten : http://allegro.pl/depilator-braun-se...511900210.html Edytowane przez Figlak Czas edycji: 2013-09-16 o 20:37 |
||
|
|
|
#3731 |
|
Copyraptor
|
6^m, jeszcze nie, nastawiłam miksturę 9.09, ma stać jeszcze dziesięć dni, więc od czwartku zacznę pić
wąchałam dziś, nie pachnie tak źle Figlak, więcej z długości Ci ubędzie jak Ci się będą włosy do góry kruszyć coraz dalej. Kończę pisanie pracy magisterskiej
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hiper, bydziubeka już nieaktualna? Cara, już przeglądam allegro, wyślę Ci PW
|
|
#3733 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3734 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czasem zastanawiam sie gdzie zgubilam swoj mozg
|
|
#3735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewentualnie możesz się pokusić o wcierki. |
|
|
|
|
#3736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42841034] Wiesz co, powiem Ci, że ja używam starego depilatora, tylko z jedną nakładką. Zapłaciłam za niego 80zł. Nie ma żadnych bajerów masujących, dość głośno chodzi. Raz użyłam depilatora mojej ciotki, już takiego wypaśnego, za 300zł, masazyki, nakładki i strasznie niedokładnie depiluje nogi. Przez tę swoją delikatność zatracił pierwotną funkcję, musiałam się strasznie namachać, żeby osiągnąć nim jakiś efekt. Ale ból dużo mniejszy.[/QUOTE] Dzięki. Mnie w tym kusiło to że może służyć jako golarka, bo nie uzywałam nigdy depilatora no i gdyby jednak u mnie się nie sprawdził to chociaż ta golarka by się przydała |
|
|
|
|
#3737 |
|
Konto usunięte
|
hiperaktywna, dochodzą do Ciebie PW ode mnie? Bo pisałam dwa razy, a w nadawczej nic mi się nie pokazuje
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się zastanawiam czy ten balsam kapucyński tak samo działo bo u mnie w domu się to kupuje i nawet nie smakuje źle ![]() [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42841034]Od teściowej nic nie jest dobre [/QUOTE] E, nieprawda Od mojej wszystko jest dobre tylko na te ogórki ma jakiś gorszy przepis
|
|
#3739 |
|
Konto usunięte
|
dzięki kochane
|
|
|
|
#3740 | |
|
Konto usunięte
|
Ja mam ten co zawsze, zmieniała numer?
![]() Cytat:
Aktualna, ale na szybkości info proszę. Dochodzą, dostałam oba. Musisz sobie w ustawieniach zapisać, żeby Ci się wiadomości w nadawczej zapisywały. |
|
|
|
|
#3741 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42834821]
A zastanawiasz się nad zmianą taryfy? Ja w domu nie miałam prądu z tauronu, tylko z Energi, ale mieliśmy ten system taryfowy. W weekendy taniej, od 22 do 6 w tygodniu oraz od 13 do 15. Mama nas terroryzowała z kąpaniem się po 22 i prasowaniem na II taryfie nad zmianą taryfy to zaczełam się dopiero wczoraj zastanawiać, bo się dowiedziałam, że coś takiego jest o zmianie dostawcy nie myślałam chociaż nie mówię nie.Zwyczajnie zainteresowałam się tematem, bo z rachunkami przysłali mi info, że można zmienić swoją dotychczasową ofertę na tańszą podpisując niezmienną umowę na 3lata. G***no mi na infolinii wyjaśnili i generalnie dalej nic nie wiem... opcja podwójnej taryfy nie jest zła ale nie chciałoby mi się bawić w pamiętanie co o której mogę robić. Poza tym ja na prąd mam piekarnik, który jest używany 2x w roku i wsio. No światło oczywiście No ale przecież nie będę siedzieć po ciemku do 22 czy mniej używać kompa6m, Ineso, Hard- macie Tauron? robiłyście coś z tym? świetnie ![]() powoli się rozkręca? Cytat:
tak całej piętro niżej niż Ty mieszkasz![]() poznałam ją jakiś czas temu podczas wspólnej akcji ratowania naszego bloku przed zalaniem i ostatnio farbowała mi włosy Cytat:
nie sądzę żebym była w wstanie przełamać swój psychiczny opórCytat:
![]() fenomenu olei w ogóle nie rozumiem, bo mimo kilku prób nakładania miałam jeszcze większe siano niż wcześniej
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#3742 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Przyjmiecie mnie? ![]() A żebyście na ślepo mnie nie brały to coś napiszę o sobie. Mieszkam w Kr 9 lat, przybyłam tu z gór na studia, oczywiście, studia się skończyły, znajomi się rozpełzli po kraju/świecie - czyli standard. Jakiś czas temu zauważyłam, że moje życie zaczęło zawężać się do obszaru pracy i domu. Niby nic w tym złego, ale czuję, że jeszcze na to nie czas Na fali egzystencjalnych rozmyślań wymyśliłam, że bardzo brakuje mi babskiego towarzystwa Więc uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury
|
|
|
|
#3743 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hard - gratulacje! Fanfary, tadaaa, kosz kwiatów!
![]() gg22 - u mnie najwięcej prądu zżera lodówka i pralka, kuchenkę i ciepłą wodę mam na gaz. Pranie mogę wstawiać w weekendy, w tygodniu często wracam dopiero po 22, ale nie wiem, czy mi się kalkuluje zmiana taryfy w kontekście non stop włączonej lodówki ![]() Przy kuchence elektrycznej czy takim ogrzewaniu nawet bym nie myślała o zmianie, ale mając na prąd parę sprzętów chodzą mi takie myśli po głowie. W trakcie upałów miałam włączony wiatrak przez cały pobyt w domu, najwcześniej wracałam z pracy o 18, więc przez 4 godziny kręciłby się na wyższej taryfie. Najbardziej jednak zastanawia mnie lodówka. Niby mała lodóweczka, klasa A, ale jak miałam zepsutą przez 2 tygodnie, to zużycie w tym miesiącu miałam tak niskie, jakbym wybyła na urlop. nati-mo -
|
|
#3744 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
moje koncówki też są zawsze w mega kiepskim stanie prędzej czy później, chyba taka ich natura :/ a co do olejów - mogłaś nakładać nie taki co trzeba jeśli masz wysokoporowate włosy to na przykład nie sprawdza się kokosowy. ten sam olej dla jednej osoby będzie super, drugiej zrobi siano. nie znam się na tym super dobrze, ale poczytaj na blogach
|
|
#3745 |
|
Konto usunięte
|
dzięki Malla, gg
![]() coś się powolutku zaczyna dziać, ale jestem pełna obaw przed nowym i nieznanym ![]() cześć nati-mo ten superkot z awatarka to Twój ??gg mam tauron i tańszą taryfę, taką że w nocy i w happy hours (13-15) mam niższą opłatę a w pozostałe godziny wyższą licznik dwufazowy
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2013-09-17 o 10:52 |
|
|
|
#3746 |
|
Rozeznanie
|
Tak, to mój Alfredzik
Najważniejsza z przyczyn mojej postępującej aspołeczności
|
|
|
|
#3747 |
|
Konto usunięte
|
kotek bardzo ładny
![]() ale będąc na tym wątku szybko się wyleczysz z apołeczności :P |
|
|
|
#3748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3749 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Z happy hours raczej nie korzystasz, bo jesteś w pracy... Cytat:
|
|
|
#3750 |
|
Rozeznanie
|
Racja, zwłaszcza jak szare futro biegnie na przywitanie z wrzaskiem, piskiem i hukiem
![]() Każda motywacja zdaje się być dobra w mojej sytuacji
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

Dam znać do wieczora.
[/QUOTE]
szału nie było w godzine uzbieralismy trochę podgrzybkow. Już przerobione wyszły 4sloiczki i jeden mini z prawdziwkami.
a potem, zeby zapobiegac to np. Jedwab chi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)