Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy IX-X 2013, cz. XX - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: XXI część wątku powinna się nazywać:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 5,45%
Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy 14 25,45%
Wszystkie foczki poszły rodzić - jak tu z nudy nie urodzić?! 3 5,45%
Część porodów za nami, reszta z nas też pragnie zostać mamami 2 3,64%
Która kolejna się rozpakuje, wielkie napięcie się tu buduje 11 20,00%
Kiedy nastąpi porodu data, tż zostanie nazwany "tata"? 6 10,91%
Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna 16 29,09%
Która teraz pójdzie rodzić? Której czop zacznie odchodzić? 0 0%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-17, 09:50   #4741
nena_milka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
No ale własnie czasem tak się dzieje, że te które powinny urodzić wcześniej, bo problemy z szyjką, pessar, leki, pobyty w szpitalu są tak przyblokowane, że mają cc.

Druga sprawa stres, dziewczyny trzeba wyluzować, macie robione KTG z dzieckiem wszystko ok.
oooo wczoraj jak gadałam z mamą to jej powiedziałam, że będę miała lada dzień ktg bo się stresuje kobita
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:50   #4742
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy IX-X 2013, cz. XX

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Teacherka głowa do góry, ja po 7 wyprawiłam chłopaków do pracy i szkoły i tez siedzę sama, co raz Hubert się pokręci....

aaaaaa mój mąż przedłożył mi do rozpatrzenia podanie o zezwolenie na wieczorne wyjście z kumplami
ja od grudnia siedzę praktycznie całe dnie sama, wpadaja w południe na obiad, a potem znów do wieczora w pracy.

http://onaiich3.blogspot.com.es/

Edytowane przez misia332
Czas edycji: 2013-09-17 o 09:52
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:51   #4743
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy IX-X 2013, cz. XX

Asiek, po prostu okropnie mi bo 2 miesiące wakacji byliśmy non stop razem... te dwa tygodnie września tylko po parę lekcji, a teraz się zaczęły dodatkowe zajęcia i z godzinną przerwa ne będzie go do 20 albo i lepiej... A rano się nawet nie widzieliśmy...

Echhhh, wstaję, nastawię kolejne pranie. Niech chociaż jakiś pożytek ze mnie będzie...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:52   #4744
Aaamelkaa
Zakorzenienie

jest Matall, widzę ją na dole

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:54   #4745
LaLoca
Zakorzenienie

Dzięki za polecenie kawy. Obczaję skład Inki i raczej ją kupię. Pasuje się odzwyczajać od normalnej kawy, żeby nie było szoczku

Ale paskudna pogoda :/ pada deszcz i jest ciemno jak w d... a głupio tak w dzień świecić światło :/ idealny dzień na leniuchowanie i zakupy na all

Edytowane przez LaLoca
Czas edycji: 2013-09-17 o 09:55
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:54   #4746
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Asiek, po prostu okropnie mi bo 2 miesiące wakacji byliśmy non stop razem... te dwa tygodnie września tylko po parę lekcji, a teraz się zaczęły dodatkowe zajęcia i z godzinną przerwa ne będzie go do 20 albo i lepiej... A rano się nawet nie widzieliśmy...
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:54   #4747
nena_milka
Wtajemniczenie

nie pada od 11 minut... nie wiem czy ryzykować te grzyby
Stary 2013-09-17, 09:55   #4748
Asiek84
Wtajemniczenie

idę na drzemkę...
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:55   #4749
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Matal moze i ja przejme Twoja date? W nocy bol brzucha jak na @ a teraz obudzily mnie mocne skurcze, mam nadzieje ze to nie jest znowu falszywy alarm... Myslicie ze moge sobie w takiej sytuacji trzasnac jeszcze herbatke z lisci malin?
Widzę, że Ciebie gnębi jak mnie.
Ja zamierzam pić w czasie porodu, podobno jeszcze lepiej działa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
A my dziś mamy 2 rocznicę ślubu

mam pytanie? Czym szczepicie dzieci? Bo my 5w1 chyba (wczoraj tak wstępnie ustalilismy)

GRATULACJE!
My na 99% refundowanymi

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wstalam w paskudnym nastroju... ja sie chyba nie rozpakuje....

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Regularne co 5 minut, ale miałam już tak 3 razy i się rozmyły. Teraz też już są coraz słabsze więc pewnie :dupa: Wykończy mnie to psychicznie Jutro wizyta, zobaczymy co powie lekarz. Mam nadzieję, że chociaż te skurcze wpłynęły u mnie na powiększenie się rozwarcia, to może mnie zatrzymają już...
To tym bardziej widzę, że jak mnie. Ja nie spałam od 2:30 do 4:00 jakoś, bo miałam bolesne skurcze i już myślałam, czy tż budzić, ale przeszły i zasnęłam

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Hej!

Witamy się w 38 tygodniu !!!
Ciąża oficjalnie donoszona

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
No właśnie, jeszcze sukieneczkę dla dzeiwczynki na chrzest kupi się za taką cenę. Ale dla chłopca nic nie mogę znaleźć. Ale szukam dalej
Eda miał zwykłe białe spodenki z dwupaku z tesco, trampki, jasnoniebieską koszulę, a pod to białe body

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Pytanie czy ładną
Moment, moment, sugerujesz, że brzydką kupiłam?

Cytat:
Matal poszłaś rodzić ??
Nie, poszłam spać
Koło 8 udało mi się jeszcze zasnąć i dopiero po 9 się obudził Eda. I tak się czuję jak przejechana walcem. Te przepowiadacze mnie wykończą.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:57   #4750
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
nie pada od 11 minut... nie wiem czy ryzykować te grzyby
u mnie nie padało chyba od miesiąca

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:00   #4751
ja-ika
Zakorzenienie

Ja już chciałabym urodzić, z tego względu, że na ostatnim usg obwód główki Emilki wynosił 34 cm, Kamil miał przy porodzie 37 (10 dni po terminie) i miał kilka urazów okołoporodowych m. in. krwiaka na głowie. Wiecie może, czy głowa w ostatnich tygodniach szybciej rośnie, czy nie mam się czego obawiać?
Stary 2013-09-17, 10:01   #4752
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie nie padało chyba od miesiąca
A u nas znów pada
Do sklepu możemy autem, ale tak to znów cały dzień w domu

Do tego tż zaspał do pracy i będzie dziś późno albo bardzo późno, bo przed lekarzem chyba też nie zdąży

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-17, 10:01   #4753
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!

Witamy się w 38 tygodniu !!!
Ciąża oficjalnie donoszona

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Czesc mamusie
Ale mam zaleglosci ... nawet nie probuje nadrabiac bo toz to caly watek jest pierwsze gratuluje dzidziusiow mamusiom
U nas dobrze, walcze z cyckami- malz mi kupil reczny laktator z aventu i jest jak dla mnie extra gdyby nie on nie wiem co bym zrobila bo mam tyle pokarmu ze szok... a moje male cycki ktore nic nie urosly w ciazy teraz osiagnely rozmiar maxymalny :P
Jas budzil sie w nocy na jedzienie co godzine i byl niespokojny. dzisiaj zrobilam probe i dalam mu na wie zor moje mleko ale w butelce, zjadl 80ml i spal ani sie nie ruszajac ponad 3 godziny i pozniej dokarmialam go cyckiem co dwie godziny... spal super wiec domniemam ze moim cycem sobie nie pojada. Bede mu dawac ta flache na wieczor, mam nadzieje ze nie odzwyczaje go tym od cyca. a chocby sie odzwyczail to bede go karmic moim mlekiem ale z butli. z dwojga zlych to lepsze wyjscie
Juz 8 doba dzisiaj, a pepuszek nam jeszcze nie odpadl.. i nawet nie widac zeby mial zamiar

Ja bylam wczoraj do sciagniecia szwow i ogolnie czuje sie dobrze, tylko niewyspana i zmeczona tym wstawaniem w nocy... malz mnie duzo odciaza, sam z siebie przebiera pamppersy, kapie, no naprawde jestem az mile zaskoczona

Kazdej mamusi duzo zdrowka cierpliwosci grzecznych maluszkos i cycow pelnych mleka zycze pozdr

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja dziś przeprosiłam mój laktator (taki sam mam) bo mały nie mógł złapać brodawki takie miałam przepełnione piersi. Ściągnęłam 130 ml i dopiero dał radę zassać.

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
bojatoja Bardzo dobrze. W szoku jestem,że tak szybko się zaklimatyzowałam A jak u Was ?
Macie wszystko gotowe? Pochwal się

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Pijecie kawę zbożową? która lepsza Inka, czy Anatol? mam w domu Anatol w saszetkach, ale mam ochotę kupić Inkę zwykłą na okres KP. Co polecacie?
Zdecydowanie inka. Ja polecam zalaną gorącym mlekiem, bez wody

Edytowane przez gorgulek
Czas edycji: 2013-09-17 o 10:15
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:01   #4754
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy

Cytat:
Inwersja no ale chyba jak komuś wypadnie te 14 dni po tp na sobotę to nie będą czekać do poniedziałku masakra jakaś...

ja mam w karcie ciąży wpisaną datę 12 dni po terminie, pytałam położnej i powiedziała, że jak nie urodzę do tej pory to wtedy mnie wezmą do szpitala, dwa dni będą wywoływać i jak nie da rady to w 14 dniu cc. Tylko, że oni biorą tp z usg połówkowego, a tam im wyszło prawie tydzień później niż z OM więc jak nie urodzę to wychodzi na to, że mnie wywołają prawie 3 tyg po tp ale narazie nie dopuszczam takiej myśli do siebie

INWERSJA a mam takie intymne pytanie... czy jak kochasz się z mężem to masz orgazm? czujesz skurcze macicy wtedy? nie masz potem podobnych skurczy w ciągu dnia w ogóle? może nie zauważasz jak są bezbolesne... bo z tego co kojarzę to jakieś tam skurcze masz, zwłaszcza jak urządzenia do KTG nie ma w pobliżu
Nie no, jak w sobotę to myślę, że na pewno wezmą go przed weekendem.
Raz nawet pytałam położnej przy KTG od czego to zalezy, że jednym proponują po tygodniu. a inne trzymają aż 12/13 dni. To stwierdziła, że często od stanu szyjki, czy tam coś się dzieje... Ale w sumie ne wiem, w którą stronę. Czy proponują jak się dzieje, czy jak się nie dzieje.

Wiesz, ja teoretycznie powinnam mieć tp na 5.09, bo OM miałam 28.11, ale mam potwornie nieregularne @ i dzięki Bogu wiem kiedy była owulacja (testy owulacyjne, badania hormolane, wieczorny ból jajników + jak potem dodałam do tego 2 tyg fazy lutealnej cyklu, to w dzień, w który powinnam dostać okres jeśli owu była wtedy co mi się zdaje, to bolał mnie brzuch jak na @, ale jej nie dostałam), ta data pokryła się potem z pierwszym USG - stąd ten 11.09 jako tp.

co do Twojego pytania... ja NIGDY nie miałam orgazmu podczas typowego stosunku, jest miło, ale bez mojego zakończenia żebym mogła osiągnąć satysfakcję, to jedynie poprzez orgazm łechtaczkowy stosuję to też, ale poza tymi orgazmami w trakcie nic mi nie jest, z resztą całą ciążę stosowałam skoro nie można było tradycyjnie
może mi się zdarzyło mieć jakiś jeden zbłąkany leciuteńki skurczyk przy gorącym pryszniku, ale dziś właśnie wyszłam z prysznica - 30min i NIC - jedynie moje dziecko mnie oszukuje, bo jak się polewam tym gorącym prysznicem to jeszcze się wypina, jakby też mu to przyjemność sprawiało

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
moze przed praca cie zawiezie....a jak nie jest bardzo daleko to moze taxi?
nie wiem co i jak, mam nadzieję, że dziś będę mogła pogadać z kimś konkretnym
ale boję się, że powiedzą, że nic, że czekać i każą znów przyjść w czw

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Dla mnie to strasznie dziwne - biorac pod uwage przejscia ciazowe Twoje i Samby, to juz dawno POWINNYSCIE urodzic.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
No ale własnie czasem tak się dzieje, że te które powinny urodzić wcześniej, bo problemy z szyjką, pessar, leki, pobyty w szpitalu są tak przyblokowane, że mają cc.

Druga sprawa stres, dziewczyny trzeba wyluzować, macie robione KTG z dzieckiem wszystko ok.
swoją drogą, to ja się nad tym zastanawiałam... bo ja miałam ten pessar na szyjkę, zdjęli mi i ona fajnie się przygotowuje, więc nie mogę powiedzieć, że mnie przyblokowała.
nigdy nie miałam żadnych leków przeciwskurczowych poza magnezem, którego często zapominałam brać. fakt, że po odstawieniu zdarzyło mi się, że pare dni miałam skurcze w łydkę, już miałam zacząć brać znów, ale przeszło, więc dałam sobie spokój. żeby nie mieć wyrzutów sumienia, że może coś sama wstrzymuję.
Stary 2013-09-17, 10:02   #4755
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Ja już chciałabym urodzić, z tego względu, że na ostatnim usg obwód główki Emilki wynosił 34 cm, Kamil miał przy porodzie 37 (10 dni po terminie) i miał kilka urazów okołoporodowych m. in. krwiaka na głowie. Wiecie może, czy głowa w ostatnich tygodniach szybciej rośnie, czy nie mam się czego obawiać?
Elena też miała ponad 34 cm głowę.
Edi w 35 tc miał 34 cm i urodził się 36 cm i nic się nie działo.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-17, 10:02   #4756
nena_milka
Wtajemniczenie

wczoraj na kursie robiliśmy temat ciąży, dzieci i lekarzy w NO zgadnijcie kto był prymusem robiliśmy czytanke, która się zaczynała: 'Urai spóźnia się menstruacja już 4 tygodnie...' oczywiście, faceci, stare kónie a polew mieli jak gimnazjaliści bo Urai robiła test ciążowy a innemu przez gardło nie mogło przejść 'próbka moczu'
A największy polew mieli ze mnie oczywiście, bo okazało się, że tylko ja, kobieta w 9 miesiącu ciąży, wiedziałam jak jest po norwesku 'antykoncepcja' pan nauczyciel skomentował, że lepiej późno niż wcale
śmiesznie było
Stary 2013-09-17, 10:03   #4757
ladanseuse14
Zakorzenienie

kaśka my będziemy płacić skojarzonymi płatnymi (6w1) plus chyba jakieś jeszcze dodatkowe (rotawirusy, pneumo i meningo) ale jeszcze ostatecznie nie zdecydowaliśmy co wybierzemy. pierwsze szczepienie mamy w okolicach 15.10
Stary 2013-09-17, 10:05   #4758
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

A to przy każdym orgaźmie jest chyba zaraz taki skurcz- tzn brzuch się spina, twardnieje?

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:06   #4759
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj na kursie robiliśmy temat ciąży, dzieci i lekarzy w NO zgadnijcie kto był prymusem robiliśmy czytanke, która się zaczynała: 'Urai spóźnia się menstruacja już 4 tygodnie...' oczywiście, faceci, stare kónie a polew mieli jak gimnazjaliści bo Urai robiła test ciążowy a innemu przez gardło nie mogło przejść 'próbka moczu'
A największy polew mieli ze mnie oczywiście, bo okazało się, że tylko ja, kobieta w 9 miesiącu ciąży, wiedziałam jak jest po norwesku 'antykoncepcja' pan nauczyciel skomentował, że lepiej późno niż wcale
śmiesznie było

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A to przy każdym orgaźmie jest chyba zaraz taki skurcz- tzn brzuch się spina, twardnieje?
Tak, bo orgazm to nic innego jak skurcz macicy
Więc jak masz orgazm, to brzuch twardnieje, ale nie boli

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-17, 10:10   #4760
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Mamy już tyle dzieciaczków ,a tylko 15 opisów porodu
Mamusie,apel do Was , jak znajdziecie chwilkę wolnego ,napiszcie choć w kilku zdaniach jak było, co Wam się przydało na porodówce z torby szpitalnej itd dla nas to bardzo cenne wskazówki

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-09-17, 10:10   #4761
matallewar
Zakorzenienie

Poważnie rozważam wypicie kawy
Bo inaczej nie dotrwam do wieczora, a jak młody o 9 wstał, to na 100% drzemki nie będzie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-17, 10:10   #4762
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
śmiesznie było

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-09-17, 10:11   #4763
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy już tyle dzieciaczków ,a tylko 15 opisów porodu
Mamusie,apel do Was , jak znajdziecie chwilkę wolnego ,napiszcie choć w kilku zdaniach jak było, co Wam się przydało na porodówce z torby szpitalnej itd dla nas to bardzo cenne wskazówki
Popieram apel!!
Ja bardzo lubię czytać opisy porodów i jestem ciekawa, jak to u pozostałych mamuś było

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 10:11   #4764
nena_milka
Wtajemniczenie

Inwersja oj tam nieważne w jaki sposób, tym bardziej że ponoć większość kobiet potrzebuje stymulacji łechtaczki do osiągnięcia orgazmu. Chodzi mi o to, że ty te skurcze pewnie masz tylko ich nie zauważasz. Bo np ja w trakcie orgazmu mam cały brzuch jak skała i potem tak porównuje sobie czy miałam skurcz czy nie. No w każdym razie jak orgazm masz to macica pracuje

No cóż... byle ci już wam ten tydzień zleciał
Stary 2013-09-17, 10:11   #4765
LaLoca
Zakorzenienie

Orientujecie się gdzie są w promocji Pampki 1, bo pasuje mi dokupić. W rossku i tesco promocja ich nie obejmuje :/
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:12   #4766
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Poważnie rozważam wypicie kawy
Bo inaczej nie dotrwam do wieczora, a jak młody o 9 wstał, to na 100% drzemki nie będzie
ja ostatnio,raz na kilka dni piję słabą kawę rozpuszczalną , z jednej łyżeczki
dziś też sobie zrobię, bo pogoda za oknem okropna i tylko spać się chce

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-09-17, 10:12   #4767
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
śmiesznie było

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Tak, bo orgazm to nic innego jak skurcz macicy
Więc jak masz orgazm, to brzuch twardnieje, ale nie boli
oj chciałabym kilka takich skurczybyków eh może dziś się poświęcę
Stary 2013-09-17, 10:14   #4768
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Orientujecie się gdzie są w promocji Pampki 1, bo pasuje mi dokupić. W rossku i tesco promocja ich nie obejmuje :/
http://www.doz.p l/apteka/p54010-Pampers_Premium_Care_Newb orn_78_szt

między "p" a "l" usuń spację

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-09-17, 10:15   #4769
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Też z początku wmuszałam w siebie jedzenie. Teraz jem już normalnie, nawet chyba więcej niż norma. Przytyłam kilogram od wyjścia ze szpitala.
Mam też anemie jak Ty więc dlatego się zmusiłam do jedzenia bo wyglądam jak śmierć
no ja właśnie jak śmierć wyglądam po twarzy.
D. mówi, że super zrzucam ale ja na siebie patrzeć nie mogę i ciągle mi mało... chciałabym już być szprycha.
pochwalę się wam, że wczoraj weszłam w swoją kurteczkę, która ma rozm. małe XS no dobra, w cyckach był lekki problem ale się zapięłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cut.jpg (27,8 KB, 71 załadowań)
Stary 2013-09-17, 10:15   #4770
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
orgazm to skurcze macicy, a metody rozpoznawania skurczy na podstawie zachowań macicy w trakcie orgazmu, nauczyła mnie na forum Matal
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości