Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-22, 13:46   #3961
Atenya
summer vibes;)

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez 19Agniesiaa Pokaż wiadomość
dokladnie..ja jak bralam tabsy no to nie przytylam w ogole, za to jak odstawilam oooohhoho..+10kg..nie wiem to chyba jest sprawa indywidualna
Też nie przytyłam jak brałam.

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Tego haul-a z karoliną i RLM nie da się oglądać. Za bardzo denerwują mnie komentarze do wszystkiego Karoliny. Po 3 minucie wyłączyłam.
Dla mnie najlepszy duet to RLM i PannaJoanna. Nigdy nie lubiłam wspólnych filmików RLM i Karoliny, jakoś sztucznie wychodzą.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 13:55   #3962
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BabyLightMyFire Pokaż wiadomość
No i odpłynęłam z Szusz w niedzielne popołudnie
No kurczę, zaczynam ją lubić, wbrew heaterskim () zasadom wątku
Taka kochana z niej babeczka

Tylko powinna inaczej reagować na ten niby hejt. Przecież jak ktoś pisze, że ma niefajne brwi (przykładowo) to nie powinna się obruszać, tylko pomyśleć o tym i może faktycznie coś z tym zrobić.

Popatrzmy na Pannę Joannę - zaczynała jako cicha dziewuszka przy kości, ale krytykę obróciła w niesamowitą motywację - właśnie za to ją lubię
Bo SUsz zarówno jak Karolina sa raczej normalne, ale mi podpadły tym ściemnianiem i kryptoreklamą, tyle w temacie. Do momentu kosmicznych butów oglądałam Karalajne jak każdy, ale od tamtego momentu po prostu nawet paczyć nie mogę, Szusz moją koleżanką być by nie mogła, bo po prostu nie moja estetyka, nie trafia do mnie.

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
nie zawsze się puchnie po hormonach
zależy kto na ile się tłumaczy, że mu apetyt wzrasta i to przez tabsy tyje wystarczy się pilnować
Regułą to nie jest, ale ja mam takie wrażenie. Tyle. Puchnięcie jedno, tycie drugie.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Też nie przytyłam jak brałam.
bo to nie chodzi o przytycie, a spuchnięcie, takie nabrzmienie: twarz, piersi, pupa...
Stary 2013-09-22, 13:57   #3963
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BabyLightMyFire Pokaż wiadomość
No i odpłynęłam z Szusz w niedzielne popołudnie
No kurczę, zaczynam ją lubić, wbrew heaterskim () zasadom wątku
Taka kochana z niej babeczka

Tylko powinna inaczej reagować na ten niby hejt. Przecież jak ktoś pisze, że ma niefajne brwi (przykładowo) to nie powinna się obruszać, tylko pomyśleć o tym i może faktycznie coś z tym zrobić.

Popatrzmy na Pannę Joannę - zaczynała jako cicha dziewuszka przy kości, ale krytykę obróciła w niesamowitą motywację - właśnie za to ją lubię

ostatnio Szusz sie "poprawila", naparwde jest calkiem znosna w tych filmikach byc moze wplywa na nia tak nowa milosc sama ostatnio lubie ja ogladac
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 13:57   #3964
szaga9001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agata2205 Pokaż wiadomość
ja Antka utożsamiam z rolą w Jutro idziemy do kina, a że ten film jest jednym z moich ulubionych no to wiecie a tak serio aktorem jest świetnym, a jego prywatne gwiazdorzenie niczego w tej kwesti dla mnie nie zmienia, choć faktycznie zachował się słabo
A przy okazji polecacie jakieś filmy typu Jutro idziemy do kina?

Sent from my ST21i using Wizaz Forum mobile app
może nie do końca to samo, ale polecam film, spektakl teatru telewizji właściwie "Ja jedna zginę - inka 1946" o żołnierzach wyklętych. widać, że niskim budżetem robiony, ale robi wrażenie
szaga9001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 13:57   #3965
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
zakochana to nie jestem, ale z lozka bym nie wyrzucila
a tak powaznie - wydaje sie byc mega sympatycznym facetem, z ogromnym poczuciem humoru, dystansem i ogolnie ma poukladane w glowie raczej.
plus - no dla mnie jest nieziemsko hipnotyzujacy

Też go bardzo lubię, obejrzałam z nim wiele filmów. Ostatnio Papuszę. Jak tylko pojawi się w kinach, warto się wybrać. Jednak kisielu nie będzie, bo nie zdejmuje koszulki Liczyłam, że będzie jakiś wątek miłosny, ale i tak film jest taki Ale z młodego pokolenia polskich aktorów najbardziej lubię Mateusza Kościukiewicza i choć wiele osób uważa go za okropnego/zadufanego itd. to ja się jaram nim strasznie. Ostatnio widziałam go na żywo i była podwójne jaranie się.
Poza tym oddzielam sprawy prywatne od filmowych, dla mnie dobry aktor ma być dobrym aktorem. Dopóki nie będzie krzywdził innych osób to mam dla każdego szacunek za to, jakim jest aktorem. Dla mnie i Pawlicki, i Kościukiewicz są super
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 13:59   #3966
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Bo SUsz zarówno jak Karolina sa raczej normalne, ale mi podpadły tym ściemnianiem i kryptoreklamą, tyle w temacie. Do momentu kosmicznych butów oglądałam Karalajne jak każdy, ale od tamtego momentu po prostu nawet paczyć nie mogę, Szusz moją koleżanką być by nie mogła, bo po prostu nie moja estetyka, nie trafia do mnie.

Regułą to nie jest, ale ja mam takie wrażenie. Tyle. Puchnięcie jedno, tycie drugie.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

bo to nie chodzi o przytycie, a spuchnięcie, takie nabrzmienie: twarz, piersi, pupa...
ja takiego efektu nie mialam byc moze chodzi o zatrzymanie wody w organizmie? moze poprostu jest to spowodowane zle dobranymi tabletkami?
Stary 2013-09-22, 14:01   #3967
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez Agata2205 Pokaż wiadomość
ja Antka utożsamiam z rolą w Jutro idziemy do kina, a że ten film jest jednym z moich ulubionych no to wiecie a tak serio aktorem jest świetnym, a jego prywatne gwiazdorzenie niczego w tej kwesti dla mnie nie zmienia, choć faktycznie zachował się słabo
A przy okazji polecacie jakieś filmy typu Jutro idziemy do kina?

Sent from my ST21i using Wizaz Forum mobile app
O, też bardzo lubię ten film, choć ostatnio już mnie wkurzał, bo non stop był w tv Też lubię filmy tego typu, nie tylko wojenne, ale także z całego XX wieku, który znam głównie z tv/książek. W ogóle jestem wielką fanką polskiego kina. Polecam sprawdzać, czy filmów nie ma na yt, bo ostatnio w ten sposób znalazłam kilka.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:01   #3968
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Mizernie, czyżby hormonki??? Hormony właśnie bardzo zaokraglają ciało, sprawiają wrażenie spuchnięcia, a ktoś pisał, że Szusz puchnie na twarzy.
Nie wiem czy była tu o tym mowa, lub coś w filmikach wspominała ( bo mam tyły)...ale moim zdaniem Szusz miała jakas laparoskopie, na brzuchu opatrunek...obstawiam endometrioze
A hormony brane przy endo ( dienogestowe) strasznie zatrzymują wode w organizmie, obrzeki na twarzy , piersiach , ramionach ... nie u każdego oczywiscie tak to działa, ale u wiekszości niestety.
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:03   #3969
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
ostatnio Szusz sie "poprawila", naparwde jest calkiem znosna w tych filmikach byc moze wplywa na nia tak nowa milosc sama ostatnio lubie ja ogladac
Jak dla mnie to ona się zmieniła dopiero po powrocie ze szpitala. Ja też ją lubie oglądać.

Karoliny nie lubie w duetach dlatego, że mówi im jak maja pokazywać kosmetyki, a one sme powinny wiedzieć jak to zrobić.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:06   #3970
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Jak dla mnie to ona się zmieniła dopiero po powrocie ze szpitala. Ja też ją lubie oglądać.

Karoliny nie lubie w duetach dlatego, że mówi im jak maja pokazywać kosmetyki, a one sme powinny wiedzieć jak to zrobić.
hmm ja mam wrazenie,ze Karola stara sie byc zawsze "gwiazda" w tych filmikach (nie swoich) dlatego ludzie pisza ze traktuje np.Ewe z gory i jest niemila, albo ze jest sztuczna, nie wiem ostatnio mi cos w niej nie pasuje
Stary 2013-09-22, 14:08   #3971
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Nie wiem czy była tu o tym mowa, lub coś w filmikach wspominała ( bo mam tyły)...ale moim zdaniem Szusz miała jakas laparoskopie, na brzuchu opatrunek...obstawiam endometrioze
A hormony brane przy endo ( dienogestowe) strasznie zatrzymują wode w organizmie, obrzeki na twarzy , piersiach , ramionach ... nie u każdego oczywiscie tak to działa, ale u wiekszości niestety.
Skąd my to znamy Monia, c'nie"???
Też o tym pomyślałam, ale dla niektórych słowo "hormony" to od razu antykoncepcja

Jedno mnie tylkos zastanawia, ja po laparo raczej chyba tak nie siadałam od razu po turecku.

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-09-22 o 14:16
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:09   #3972
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Tego haul-a z karoliną i RLM nie da się oglądać. Za bardzo denerwują mnie komentarze do wszystkiego Karoliny. Po 3 minucie wyłączyłam.
Cytat:
hehe jakby Ewa sama nie mogla go nagrac, wszedzie ta Karola musi sie wcisnac ale fakt kometarze zbedne... i Ewa przy niej jakas taka poddenerwowana jakby
Czyli nie tylko ja mam takie wrażenie, że im nie idzie - w tym filmiku wybitnie, wcześniej nie widziałam, żeby to było aż tak na siłę . Ewa normalnie jakby miała krzyknąć 'do cholery, no!'.
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:12   #3973
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Czyli nie tylko ja mam takie wrażenie, że im nie idzie - w tym filmiku wybitnie, wcześniej nie widziałam, żeby to było aż tak na siłę . Ewa normalnie jakby miała krzyknąć 'do cholery, no!'.

nooo nie tylko Ty, to widac golym okiem i zawsze tak jest..dlatego nie lubie jak sa razem w filmikach..Karola jeszcze te minki swoje robi..nieeeeee
Stary 2013-09-22, 14:14   #3974
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
nooo nie tylko Ty, to widac golym okiem i zawsze tak jest..dlatego nie lubie jak sa razem w filmikach..Karola jeszcze te minki swoje robi..nieeeeee
No Karoliny dziubki są czadowe
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:15   #3975
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Skąd my to znamy Monia, c'nie"???
Też o tym pomyślałam, ale dla niektórych słowo "hormony" to od razu antykoncepcja
oj tak skad
wiem wiem to jest duzoooo szersze pojęcia , które potrafi narobić w organizmie wielku kuku...i nie ma to nic wspolnego z nadmiarem jedzenia.
Stary 2013-09-22, 14:17   #3976
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość

te na fotach nie???
niesmaczne
Stary 2013-09-22, 14:17   #3977
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:

o przytycie też często chodzi, bo wiele dziewczyn tłumaczy się, że to po tabsach
co do spuchnięcia zależy od tabletek i organizmu, mi osobiście nic się przez tabletki nie powiększyło, w ogóle nie mam uczucia spuchnięcia i nic też po mnie nie widać, tylko i wyłącznie przed okresem tak mam, ale to występowało u mnie zawsze
Stary 2013-09-22, 14:18   #3978
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater iwonka ;o moja kolezanka swiat jest maly
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:20   #3979
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość

Poza tym oddzielam sprawy prywatne od filmowych, dla mnie dobry aktor ma być dobrym aktorem. Dopóki nie będzie krzywdził innych osób to mam dla każdego szacunek za to, jakim jest aktorem. Dla mnie i Pawlicki, i Kościukiewicz są super

mnie tacy ludzie odstręczają z miejsca, tym bardziej wtedy gdy kogoś podziwiam pod jakimś względem a potem wychodzą jakieś cuda - nie lubię czegoś takiego i to że ktoś jest dobrym aktorem, piosenkarzem itd niczego nie zmienia podziwiać tak samo jak wcześniej nie będę.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:21   #3980
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
O, też bardzo lubię ten film, choć ostatnio już mnie wkurzał, bo non stop był w tv Też lubię filmy tego typu, nie tylko wojenne, ale także z całego XX wieku, który znam głównie z tv/książek. W ogóle jestem wielką fanką polskiego kina. Polecam sprawdzać, czy filmów nie ma na yt, bo ostatnio w ten sposób znalazłam kilka.

ja kocham polskie kino ponad zycie, ale ten film mi nie siada i chyba jestem w mniejszosci, bo prawie wszyscy bardzo go lubia

a co do Papuszy to czekam juz od roku prawie - wtedy sie dowiedzialam, ze bedzie

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość

mnie tacy ludzie odstręczają z miejsca, tym bardziej wtedy gdy kogoś podziwiam pod jakimś względem a potem wychodzą jakieś cuda - nie lubię czegoś takiego i to że ktoś jest dobrym aktorem, piosenkarzem itd niczego nie zmienia podziwiać tak samo jak wcześniej nie będę.

pod warunkiem, ze tak faktycznie bylo
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:23   #3981
Aishowa
Zadomowienie

Ja szusz nigdy nie oglądałam, bo mi do gustu nie przypadła. Dopiero przez ten wątek czasami zdarzyło mi się włączyć filmik, żeby zobaczyć, co nowego szusz wymyśliła Fajnie zobaczyć ją na starszych filmikach - bez nadmiernej opalenizny i słonika przy torebce
Przez was muszę w końcu iść do fryzjera, bo moje włosy od dłuższego czasu domagają się już ścięcia. A nie mogę hejtować innych włosów, jak moje własne są za długie Szukam obecnie jakiejś inspiracji na fryzurę

Edytowane przez Aishowa
Czas edycji: 2013-09-22 o 14:47
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:26   #3982
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

pod warunkiem, ze tak faktycznie bylo

odnośnie plotek w brukowcach na temat znanych ludzi - ok, ale w tym przypadku to nie rozumiem czemu wątpisz?
ja się tym aktorem nie interesuje w ogole, tyle co kojarze twarz i pare filmów, ale nie oszukujmy się - wiekszość aktorów, szczególnie młodego pokolenia, to właśnie tacy ludzie, dam sobie rękę uciąć mnie takie historie w ogole nie zaskakują.
Stary 2013-09-22, 14:26   #3983
lovically
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=2X_IpNNFeIc
JAKI ŚLICZNY MAKIJAŻ
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:27   #3984
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
nie wiem po co robi takie durne miny? to taaak glupio wyglada w jej wykonaniu ze szok czasami na bloopersach widac jak sie do kamery mizdzy i ciagle tak glowe przekrzywia,rzadko kiedy ja mozna ogladac "na wprost" przyjrzyjcie sie
Stary 2013-09-22, 14:29   #3985
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
ja wole naszą koleżankę w delikatnym wydaniu
Stary 2013-09-22, 14:31   #3986
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:

te na fotach nie???
niesmaczne
tak na fotach , ale czasem w bloopersach jak ustawia kamerę i przegląda się w podglądzie to wali takie dziubki no ale co się dziwić w końcu #dziuniaroku
Stary 2013-09-22, 14:32   #3987
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
ja wole naszą koleżankę w delikatnym wydaniu
ja kocham takie mocniejsze makijaże u każdego. no może nie wyobrażam sobie Szusz w takiej trochę pandzie.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:33   #3988
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
tak na fotach , ale czasem w bloopersach jak ustawia kamerę i przegląda się w podglądzie to wali takie dziubki no ale co się dziwić w końcu #dziuniaroku
dokladnie o tym samaym napisalam
Stary 2013-09-22, 14:34   #3989
patisia123
Zakorzenienie

przy okazji to offtopy piszemy na szaro , żeby nie rzucały się w oczy. A Munka pisze na fioletowo i nawet jak chcę to ominąć to po prostu wali mi po oczach
Stary 2013-09-22, 14:35   #3990
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
o przytycie też często chodzi, bo wiele dziewczyn tłumaczy się, że to po tabsach
co do spuchnięcia zależy od tabletek i organizmu, mi osobiście nic się przez tabletki nie powiększyło, w ogóle nie mam uczucia spuchnięcia i nic też po mnie nie widać, tylko i wyłącznie przed okresem tak mam, ale to występowało u mnie zawsze
nam nie chodzilo o tabeletki anty hormony to troszke szersze pojęcie
i jest różnica miedzy przytyciem, a obrzekami i opuchnięciem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości