![]() |
#1261 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
![]() Cytat:
![]() ojejjj tez bym sie stresowala ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Heloł,heloł laseczi moje kochane!!!
Po półtora miesiąca nieobecnosci witam sie spowrotem ![]() Despie szczególnie dziekuje ![]() Nienadrobie -nawet nie próbuje ![]() ![]() ![]() U nas wszystko wspaniale -mąz nadal ten sam ![]() ![]() ![]() A my w srodku budowy -wiec jest co robic ,jeszcze przed zima chcemy pare rzeczy zrobic bo potem bedzie zastój . I tyle ![]()
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i Tobie tez sie nalezy ![]() ![]()
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
taaaaa to sama przyjemnosc dostac wirtualnym bacikiem po pupie
![]() a poza tym to dobrze, ze jestes ![]()
#1266 |
MBZ♥
|
Nestelle
![]() no takie wiadomości z rana lubię ![]() ![]() Dla Roszka ![]() Despa, nagraj krakanie ![]() ![]() Kwiatuszku, Wasz spokój przede wszystkim także dobrze, że wymienicie zamek ![]() Klementyna uśmialam sięz tej śmietany ![]() Maria, super, że Róża tak reaguje na basen ![]() ![]() Córko ![]() ![]() ![]() ![]() Monicca, foty! ![]() Oldzinx, kawał mistrz ![]() MamoNastuni, zazdroszczętego dojścia do gołąbków ![]() ![]() U nas nocka super ![]() ![]() ![]() Szkoda, że pada bo mam furęprania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to u nas chyba podobnie ![]() moze pozniej wstawie film na FB jak Marcel kraczy, o ile mi sie uda go zgrac ![]() Cytat:
![]() mialas duzo gosci? ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() chociaz ja bym chyba gołąbka nie dala rady zjesc ![]()
![]() |
#1268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1269 | ||
Kniaginia
|
Witam
![]() Ale super! ![]() Brawa za zabawę! ![]() Cytat:
Jeny, jak mnie wkurzają te odległości i korki. W rodzinnym mieście wszystko co potrzeba mam w promieniu 20 minut na piechotę ![]() Poza tym uwielbiam robić zakupy ubraniowe w prowincjonalnych sklepikach, czasem są takie oryginalne ![]() ![]() Tak. To dla nich naturalne. Cytat:
Przy tej budowie to macie pewnie niezły zapiep... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miałam napisać że naleśniki nie w piekarniku ale nie umiem ![]() i coś jeszcze ale nie pamietam buu ![]()
![]() |
#1271 |
Zadomowienie
|
Hej tak czytam Was i musze się odezwać. Ja mam chyba jakieś inne dziecko
![]() bo także wprowadzamy inne posiłki, mały leży na bujaku, ma tylko śliniak materiałowy i ANI RAZU się nie ubrudził ![]() ![]() ![]() ja chyba naprawde nie pasuje do Was ![]() no i żeby było mało to dziś spał od 20 do 6 rano i na śpiocha (na chama) go karmiłam bo myślałam że mi cycki eksplodują. A teraz za to że się chwale przyjdą kosmici i wszystko jak zwykle sie odwróci. Edytowane przez Ewkaaa8891 Czas edycji: 2013-09-23 o 09:04 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Kwiatuszku też bym ten zamek wymieniła ![]() JolanT u nas Julka ostatnio miała kleszcza ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciacho wyszło pyszne a robiłam bez tej polewy bo nie miałam w domu skladników a jak mogłam isc do sklepu to już połowy ciasta nie było ![]() Cytat:
![]() super ze sie wybawiłaś ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nagraj nam klaszczącego Roszka ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1274 |
Zadomowienie
|
miałam coś pozaznaczane, ale komputer się wyłączył i wcięło
![]() Nestelle super, że wróciłaś ![]() ![]()
#1275 |
Zakorzenienie
|
i fla tych co nie mają fb Karol pomagający mamie rozpakować zmywarkę
![]()
![]() |
#1276 | |
Zadomowienie
|
Welcome back Nestelle!
![]() Cytat:
![]() Co do spania to zwykle od 19-20 do 6 rano (pierwsza pobudka) a potem za ok 2-3 godz. więc ja nauczona doświadczeniem odciągam mleczko koło 23ciej i wtedy spokojnie cyce wytrzymują do rana, nie będę dziecka karmiła na siłę przecież.
![]() |
#1277 | |||
Zakorzenienie
|
w końcu!!!
Bardzo się cieszę!!!! ![]() heh. ja bardzo... Cytat:
![]() ![]() mój teraz robi w ułamku sekundy (i w totalnym letargu) myk, pyk na lewy bok, ściska miśka i śpi. Cytat:
![]() ale (dla mnie - kupującej ciuchy bardzo, bardzo rzadko) jednak jakość kiepska ![]() Cytat:
![]() zazdrość, zawiść...
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
widzialam, najlepszy jest mistrzunio
![]() niom ![]()
#1279 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Dziewczyny
![]() Malpka - Karol powala ,wymiata ...OBŁED !!!! ![]() Na basenie od lat śpiewana jest taka piosenka podczas cwiczeń :" ....nózki jak pączuszki ,szybciej od biegania uczą sie pływania ...." .Karol chyba nie zna tej kolejnosci ![]() ![]()
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
dołaczam się hehe
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1281 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | ||
Kniaginia
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Malpka, ja myślałam, że dzieci zaczynają się bawić garnkami i talerzami bliżej roczku... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wybaczcie za jakość zdjęc ale czesto mam telefon tylko pod ręką ;P
![]() |
#1285 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nioooo w koncu kochana ... ![]() - ucaluj Roszka ew wrzuc jakies foto tego pieknego usmiechu, bo na pewno nie jedna ciotka jest ciekawa jak ten przystojniak teraz wyglada ![]() Cytat:
![]() co do sliniaka - mamy uzywamy ... brudzimy raczki ... ew jak sie zrobi pffffffffffffff albo kichnie wtedy jeste jedzonko wszedzie ![]() dzem .. kupiony w IKEA ![]() widzialam ... podziwiam .... ![]() Cytat:
![]() Milus sie obudzil - spal 1,5h ... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() nie dam chyba rady nadrobić, może jakoś po trochę. Więc napiszę co u mnie. Ostatnio pilnowałam na noc kuzynki synka, był sajgon z dwoma niemowlakami bo TŻ wrócił dopiero o 10 ale jest ok. Moja kuzynka to totalna patologia, nie ma sensu opisywać tego tutaj. Poprostu dramat i przykrość że to dziecko będzie tak wychowywane (mówie tu np. o przeklinaniu na nie..) Chciała też żebym jej pilnowała w sobote bo szła na wesele i miała zostawić u mojej siostry ale u niej była grypa żółądkowa i ledwo sobie radziła ze swoimi dziewczynkami. na szczeście siostra dala mi znać wcześniej żebym sobie wymyśliła wymówkę bo kuzynka była u niej dzień wcześniej mając gdzieś że dziewczyny chore więc jej młody też mógł coś złapać. Jutro jedzie a ja w końcu odsapnę... Co jeszcze u nas.. młody nie chce już leżeć, siedzieć jeszcze do końca nie umie bo się giba na boki jak stary dziadek ![]() ![]() Z jedzeniem też średnio bo kaszkę pięknie je i jest po niej najedzony, słoiczek też ale MM mi je po 80 ml ![]() tylko na noc wciąga 200ml bo to już prawie na śpiocha ale mimo to budzi się pare razy w nocy bo coś go męczy ![]() jak sobie przypomnę coś to dopisze bo miałam wam wiele do powiedzenia ale oczywiście zapomniałam ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() niby tak, tylko że USG też sie myli. I szlak mnie trafia bo zawsze lekarze przytaczają argument "bo na USG wychodzi 4kg a pozniej niepotrzebna cesarka bo rodzi się 3,5kg" ale nikt nigdy nie wspomina o tych co usg się pomyliło o +0,5kg (czyt.mi) i kazali rodzić SN mimo że potrzebna była cesarka ![]() Cytat:
Ja Ci współczuje usypiania na rękach bo mój pewnie już pod 10 kg jakby był tak przyzwyczajony to pewnie kręgosłup siadłby na dobre Klementynka po tej historii nie moge dojść do siebie... jak niewiele trzeba aby skomplikować życie tylu osobom, mąż, mama, dziecko nie mowiąc już o utracie życia... ![]() OtTakaJa jakie szczęście że jesteście cali i zdrowi... ![]() Miałam jeszcze napisać że przekonałam się do słoiczków z babydream i Kamilek je uwielbia. Szczególnie obiadki a najbardziej te z pasterniakiem. Szkoda że taki mały wybór Mówicie że wasze dzieci usypiają na rączkach a ja znów czasami bym chciała żeby moj usnął ale nie ma szans... on na rekach wygina się we wszystkie strony bo wszystko jest interesujące tylko nie ja ![]() ostatnio nie śpie od 4 bo jak go biorę na karmienie (KP tylko rano) to mam tę przyjemność go przytulać, głaskać po główce ![]() ![]() Jeszcze chciałam się pożalić bo juz kiedyś pisałam że mam małego ponuraka, a ten kuzynki syn (8mies) ma taką mimike że nawet jak jęczy to wydaje się uśmiechnięty. I wszyscy go tak chwalą, jaki jest uśmiechnięty że mimo długiego czasu niezwracania uwagi zaczęło mnie to dotykać... bo Kamilek bardzo rzadko się uśmiecha. Na dworze prawie nigdy, a w domu to nieraz pół dnia się chichra ale to już mało kto widzi ![]() ![]() Trzymam się tego co mi mama powiedziała, że lepiej mniej uśmiechnięty ale za to bardzo grzeczny i to jest fakt. Ale czasami jest mi troche przykro... tym bardziej że Kamilek najmniej uśmiecha się do mnie ![]() wyżaliłam się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Cytat:
![]() A z zamkami bardzo dobra decyzja. My też kiedyś zostawiliśmy w drzwiach na zewnątrz, ale po kilku godzinach jakieś dziecko zapukało, że są klucze. Ja chyba z tych naiwnych i wierzących w dobro świata, bo nie przyszła mi na myśl zmiana zamków. No i po kilku tygodniach było włamanie... ale w mieszkaniu obok. Jest normalną, szczerą kobietą, która nie knuje, nie stawia za wszelką cenę na swoim, nie idealizuje swojego syna, a jest sprawiedliwa. Nie ocenia. Nie wtrąca się przesadnie, a jeśli już, to mówi to TŻowi, nie mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Pokaż Roszka-przystojniaka! Cytat:
(chociaż ja też nie mogę narzekać) Cytat:
Haema (ja mówię "hama" ![]() ![]() Moderna, w jakich sklepach w Niemczech kupujesz kaszki Holle? Ile kosztują? Bo mogę kupić bezpośrednio w Niemczech i zastanawiam się, czy to będzie bardziej opłacalne.
zgodnie z planem, zgodnie z logika, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami 21.04.2013. Edytowane przez corka_rosy Czas edycji: 2013-09-23 o 11:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | ||||||
Zadomowienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() ja zdecydowałam się robić tutaj w DE Cytat:
![]() Cytat:
![]() kwiatuszek zamki lepiej wymienić bo licho nie śpi ![]() ![]() pierwszy raz zostałaś chrzestną? tutaj w DE.. heloł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny piją wasze dzieci? Bo mój max 10ml dziennie a jest na MM (raz dziennie KP). |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.