|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
0 | 0% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! |
|
1 | 1,75% |
| Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy |
|
0 | 0% |
| Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! |
|
16 | 28,07% |
| Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! |
|
1 | 1,75% |
| Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? |
|
29 | 50,88% |
| Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. |
|
1 | 1,75% |
| Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna |
|
8 | 14,04% |
| Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
co dziwne- słyszałam to z ust kobiet też . Wątróbka w sobote prawdopodobnie ![]() Cytat:
O matko, ale dzień dzisiaj. Dopiero wróciłam, na szybko ogarnęłam. Wet mnie wkur,wił ide jutro do innego.Wziął kase i nic nie poradzić ;/... i nawet mi nie pozwoliła sie załątwic w jej 'prywatnej toalecie' a mnie juz tak bolał pęcherz ze masakra. Po za tym nie umiem chodzić. Na prawdę, jak wczesniej jakoś sie kulałam tak dzisiaj miałam z tym problem. Ciągnie mnie w dół niesamowicie, każdy ruch sprawia mi taki ból że aż łzy w oczach sie pojawiają. kłuje mnie TAM, ból w pachwinach nie do wytrzymania. Ja wiem że to końcówka ale koszmar. Niby chce czekać do porodu, nie powodować wczesniejszych skurczy, zero seksu i innych 'wspomagaczy' ale czasem sobie myślę- zwałszcza dzisiaj że koniec- dzisiaj musze urodzić bo nie dam rady... oo ale wysypka mi zeszła całkowcie. ;d i znów moja twarz jakoś wygląda;p Trele- moaj znajoma wczoraj miałą termin dziecko już 4100 waży a porodu ani słycu ani widu :P dopiero za tydzień ma iść do szpitala.
|
|
#3122 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Idę lulu! Nie piszcie za dużo
|
|
|
|
#3123 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak ciężarnej można zabronić skorzystać z toalety??????
|
|
|
|
#3124 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
DO-BRA-NOC
|
|||
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3126 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Domii- uwazaj, podpisuje sie pod tym. Ty za to wisialas na nim przed porodem a tu nagle taka zmiana?Nie odsuwaj go od siebie. |
||
|
|
|
#3127 |
|
Wtajemniczenie
|
Ryba masakra, niby czemu Ci zabronił skorzystać z tej toalety?!?! Rozumiem jakby przyszedł jakiś żul i chciał skorzystać, ale nie dość że byłaś u niego w jakiś sposób klientką to jeszcze ciężarna, nie ma oczu patafian??
Mnie się zaczął jakiś płaczliwy wieczór, siedzę i chce mi się ryczeć,nie wiem czemu. Mąż będzie dopiero jakoś nad ranem o znowu na noc w pracy
|
#3128 |
|
Rozeznanie
|
Idę spać. DOBRANOC Mamuśki
|
#3129 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3131 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam, ale jestem tak wykończona, że nawet nie cytuję
Tulę się do poduchy i odpływam.. Dobre nocy!
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej irytuje mnie to jak chodzi za mną krok w krok i marudzi że ma ogromną ochotę na mnie, ileż razy można tłumaczyć że nie mogę
W ogóle jest jakiś rozkojarzony, mówię coś do niego kiwa mi głową że rozumie a za chwilę awantura bo mu nie mówiłam... |
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie na moje dziecko.
Właśnie wykładam się ze śmiechu W ogóle to dopiero do mnie dotarło że teściowa znowu założyła Jaśkowi czapeczkę a ja jej nie ściągnęłam
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2014-03-19 o 19:37 |
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czapeczkę po kąpieli na chwile zakładacie czy też nie??
|
|
#3138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Domi super foteczka, fajnie przy takim maluszku mieć zawsze aparat pod ręką, bo czasem coś takiego cudnego wymodzą
|
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie wiem, może trzymał tam kogoś w tym kiblu, na szczeście niedaleko było KFC to skorzystałam. Inaczej zlałabym się mu tam na podłogę. Mało tego musiałąm mu zapłacić za to żeby mi powiedział " nie widzę tu nic niepokojącego" a mój kot nadal nie chce jeść ani pić.
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie muszę się pochwalić że dziś po raz pierwszy sama kąpałam Jaśka, tak to przez 2 dni kąpały go babcie. Cudownie myć takie małe ciałko
|
|
|
|
|
#3141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super że sobie tak dobrze radzisz
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się po warsztatach, niestety nic nie wygrałam
Dużo tych nagród było, ludzi mało, a ja nie zgarnęłam nawet ręcznika. Dostałam jakieś tam próbki i smoczek, ale to dla mnie stanowczo za mało, za tyle godzin siedzenia Tym bardziej, że pierwsza część to powtórka z warsztatów mamo to ja. Ciekawe dla mnie jedynie dwie części. Jedna o rozwoju maluszka z jakimś doktorem, który niedawno książkę wydał, a druga z mega przystojnym ratownikiem, który w bardzo ciekawy i przystępny sposób mówił o pierwszej pomocy, oczywiście prezentując wszystko w praktyce. Po tej części faktycznie czuję się ciut mądrzejsza. Dobra wcinam drugie opakowanie pomidorów koktajlowych i nadrabiam
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Włożyłam z powrotem kolczyk do pępka
Uciekam na film i spać Dobranoc Dwupaki |
|
|
|
#3145 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapomniałam, przepraszam Cytat:
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- hahahah ale zdjęcie wymiata słodkie te paluszki
|
||
|
|
|
#3146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nemosek nadrobiła
![]() Ale nie cytuję bo za dużo i połowy nie pamiętam ![]() Cóż zdarza się ![]() Adosienka Przypomniałaś mi że miałam ginki o ten masaż zapytać,ale skoro od 36 tyg to już pytać nie będę. Domi Ależ ten Twój mąż seksualnie niewyżyty Musi teraz odpuścić Babku Nie przejmuj się też nic nie wygrałam,nawet smoczka nie dostałam Mieliśmy dzisiaj ciężki dzień biegacza,zamówiliśmy w końcu meble na które się czaiłam i czaiłam i trafiła się promocja przez pół Potem do dzieciowego sklepu ,mamy materacyk,stelaż,wanienkę ,pieluchy tetrowe i kilka innych pierdół.W końcu! I upolowałam cudny sweterek za 24,99 taki gruby,jutro Wam pokażę Jeszcze zakupy spożywcze i do domu. Zeszło do 18 ![]() Potem drzemka bo mnie zmorzyło na maksa,zrobiłam obiad,posprzątałam komodę,umyłam podłogi,wstawiłam pranie właśnie się kończy.Mam nadzieję że mnie sąsiedzi nie ubiją bo zapomniałam która jest godzina ![]() A teraz jest w Tesco promocja (ja byłam w tym mniejszym) za zakupy za ponad 100 zł mozna sobie wybrać Silan 2 l do płukania,kwiatka albo czteropak coli.Spoko zawsze coś. ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
Coś ostatnio humor masz kiepski ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- No właśnie,totalna głupota ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3147 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla drugiej połówki. Mogę mieć tylko nadzieję że mój też się sprawdzi.Cytat:
Musicie to przecierpieć aż się nie przyzwyczaisz do nowego stanu rzeczy. Chodzą po tej ziemi najróżniejsi kretyni... Cytat:
Cytat:
Właśnie oglądam zdjęcia z mojego ślubu i się załamuję.... jestem tak strasznie niefotogeniczna że aż szok... próbuję wybrać chociaż kilka fotek któe wywołamy dla rodziny ale nigdzie się sobie nie podobam
|
||||
|
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę nam tutaj wkleić parę bo chcemy zobaczyć ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Dobranoc Wyjątkowo spokojnie dzisiaj na wątku
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Zadomowienie
|
Uśmiałam się przy waszych wpadkach seksowych
![]() Nas co prawda nikt nigdy nie nakrył, ale mój mądry mąż, wtedy jeszcze chłopak, zrobił sobie ze mnie niezły żarcik, dawno temu. Byliśmy u mnie, było rano więc rodzice w pracy. Ubrałam się dla niego w jakieś seksowne wdzianko i tak paradowałam, kiedy to okazało się, że nie ma gumek i musiał do sklepu iść. Po dwóch minutach odkąd wyszedł dzwoni wystraszony i mówi "ubieraj się szybko, twój tata idzie do domu". No myślałam, że się zapalę. Z nerwów nie mogłam trafić w nogawkę od spodni. No ogólnie popłoch straszny, a ten idiot pisze smsa "żartowałem, przebieraj się spowrotem". Odpisałam już tylko "wracaj, gumki nie będą już potrzebne", ale miałam ochotę go zabić. To tyle w tym temacie u mnie ![]() Domi położna jakaś głupia, pomimo że ma racje, to nie rozumiem po co tak gadać. Zamiast mówić jakieś przyjemne rzeczy, to te wiecznie muszą straszyć. A może właśnie Jasiek będzie bardzo grzecznym dzieckiem. Co do karmienia, to ja słyszę wszędzie, że co 3 godziny około, więc chyba nie masz się czym martwić. A odnośnie odrzucenia męża, to właśnie bardzo boje się tego. Mój zawsze był niedopieszczonym dzieckiem (było ich 4) i jakby to opisać, chyba wynagradza sobie mną to niedopieszczenie. Jest strasznym przylepą i ogólnie lubi kiedy zajmuję się tylko nim. Po za tym jesteśmy ze sobą 11 lat, więc przyzwyczailiśmy się do tego, że jest nas dwoje. Mam nadzieje, że albo ominie mnie taka sytuacja, albo że będę umiała jakoś sprytnie ukryć, to że mam go dość Za Ciebie też trzymam kciuki, żeby szybko przeszło ci wkur... na męża ![]() Dzidzia cieszę, że wszystko u Was w porządku i mały nabiera masy. Od początku wiedziałam, że oboje dacie radę Dawaj jeszcze jakieś foty Witka. Za wszystkie rozpoczęte tygodnie tudzież miesiące Jesteśmy coraz bliżej
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie co znalazłam, trafiłyśmy na plotkowe: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=719175
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

i wrap'a z kurczakiem grillowanym z sosem miodowo- musztardowym