Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013, - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-26, 22:22   #361
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
Witajcie Trochę mnie tu nie było i ciężko z nadrobieniem...ale...widz iałam widziałam Jagatka i Marszalka- gratulacje

Zubi, dziękuję za odwiedziny na owuf i komentarz Nie mogę się jakoś przyzwyczaić do Twojego awatara na wizażu. Lubię bardzo tego Twojego na ovuf

Jagatko, bardzo miło że do mnie zajrzałaś na ovuf, dziękuję
U mnie ok z TŻ-tem. Jesteśmy tylko przeziębieni teraz i pewnie nici z serduszkowania w odpowiednim czasie, a owulka zbliża się wielkimi krokami.

A teraz dlaczego mnie nie było. Podobno jak tu jestem to strasznie się nakręcam a powinnam nie myśleć o zajściu w ciążę żeby zajść. Ale tak czy siak się nie da nie myśleć.

Czy możecie mi jakoś w skrócie opowiedzieć, co się działo?

Załamana, właśnie przeczytałam. Gratuluję
Jeszcze niedawno tak się załamywałaś, a teraz takie szczęście, widzisz

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Witam nowe staraczki

Witaj

avatarek zamierzam zmienić na ten z ovu bo sówka już mi się znudziła

Co u Ciebie słychać?

Ja też myślę o ciąży ale w tym miesiącu nie patrzę na urojone objawy z czego jestem dumna

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-09-26 o 22:24
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 22:31   #362
Pacynka
Rozeznanie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

A ja dziś po nieobecności wróciłam i juz się żegnam bo mnie TŻ do spania goni.
Może jutro mi się uda zajrzeć ale jeszcze nie wiem. Mam koniec miesiąca i rozliczenia i tak mi się chce że...
W każdym razie to na dziś niestety już Dobranoc

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Witaj

Co u Ciebie słychać?

Ja też myślę o ciąży ale w tym miesiącu nie patrzę na urojone objawy z czego jestem dumna
U mnie to tak, że przeziębiliśmy się trochę i kurujemy się. A jutro mam cięzki dzień rozliczeń bo koniec miesiąca. Myślałam też aby wystartować w konkursie na biżuterię jesienną. Nawet już taką praktycznie zrobiłam tylko wykończyć muszę i fotki porobić. Zrobiłam taki prosty naszyjnik na czarnym sznurku z kilkoma koralikami i z liściem, który przywiozłam z wakacji zatopionym w akrylu i do tego kolczyki. Muszę tylko znaleźć trochę czasu żeby się wyrobić.

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Ok, zmykam. Może uda mi się jutro tu zajrzeć i popisać z Wami.
Dobranoc
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 22:38   #363
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Już moja w tym głowa żebyś zrobiła ze mną będziemy miały wtedy 13 dpo u mnie max II faza wynosi 12dpo a najmniej 10 dpo a u Ciebie ?
U mnie 13 było w poprzednim cyklu a w jeszcze poprzednim to nie wiem bo nie wiem kiedy była owulka

Cytat:
Witaj

Co u Ciebie słychać?

No ja robię to samo w tym cyklu. Nie doszukuję się niczego dodatkowego aby się nie nakręcać. Jedynymi dającymi o sobie znać "objawami" są bolesne piersi od owulacji, tak samo bylo w poprzednim cyklu i dziś bóle jak na @. Tak mnie skręca, jakby mi zaraz miało polać się z dołu
Oprócz tego nic nie czuję - a nawet nic nie chcę czuć
Stary 2013-09-26, 23:19   #364
Kamel
Wtajemniczenie

Witajcie Dziewczyny
Pewnie już nikogo nie ma, ja jak zwykle po nocach siedzę, a w dzień jakoś nie ma czasu.

Marszalka podobno Ci się udało:j upi: GRATULUJĘ Wreszcie ktoś ze starej paczki

Jeżeli chodzi o leczenie zębów w ciąży to ja w pierwszej leczyłam w II trymestrze, w I mi lekarka odradzała. I miałam znieczulenie, podobno ono w minimalnym stopniu może przeniknąć i nie jest niebezpieczne.

Darjunia Witaj Wiem coś o twoim problemie, nie załamuj się, ja staram się już myśleć pozytywnie.

Leine nie czytałam dokładnie postów bo nie miałam kiedy ale coś chyba Ci przesunęło owulację? Jak tak to nie przejmuj się, ja już powoli zaczynam patrzeć na owufriend z przymrużeniem oka. W tym cyklu na jednym koncie owulacje wyznaczył mi na 11dc a na innym na 15dc, także głowa do góry. Ja wierzę, że miałam 12dc Wtedy miałam bóle owulacyjne, w sumie 11dc też i 11dc miałam pierwszy pozytywny test owu więc teoretycznie owu powinna być ok następnego dnia po 1 pozytywnym teście i ja obstawiam 12dc.

Ogólnie ten cykl i wykres mam do d.... bo ciągle przeziębiona, zmieniałam godziny mierzenia, brałam paracetamol co mogło mi obniżyć temp, także i tak nic nie wiem

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ----------

Nie no napisałam tyle i mi skasowało

Napiszę jeszcze raz

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie zdrówkiem mojego maluszka
A więc jak pisałam po pogotowiu zasnął i w nocy budził się z 3 razy i mówił dmuchać, dmuchać. Następnego dnia nie wstał nawet na sekundę, nawet jak mu powprawiałam poduszkę to trochę płakał. Leżał w jednej pozycji aż do ok 19! A to 2 latek, a takie dziecko non stop bryka.
Rączka leżała bez ruchu, ani raz jej nie podniósł, a jak mu ja podniosłam to płakał i mówił, że boli.
Około południa posmarowałam żelem Altacet mimo, że pisało, żeby nie stosować poniżej 3 lat. Potem jeszcze raz troszkę.
A ok 19 mąż poszedł do dentysty a po ok pół godzinie synuś lekko się podniósł i podparł chorą rączką więc się ucieszyłam, że będzie ok:ju pi:
Po ok 20min sam wstał i po chwili jak by nigdy nic zaczął się bawić chorą rączką zabawkami, potem nawet kierował samochodem, otwierał tubkę po wapnie, no po prostu nagle cudowne ozdrowienie:co ol:
Byłam szczęśliwa, a M jak wrócił po 2h to zrobił taaakie oczy, bo zostawił nieruchome dziecko a zastał rozrabiakę
I tak do 24 biegał i się bawił, za to dziś spaliśmy do 9:30

Stawiam na Altacet, że tak mu pomógł

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
U mnie 13 było w poprzednim cyklu a w jeszcze poprzednim to nie wiem bo nie wiem kiedy była owulka

No ja robię to samo w tym cyklu. Nie doszukuję się niczego dodatkowego aby się nie nakręcać. Jedynymi dającymi o sobie znać "objawami" są bolesne piersi od owulacji, tak samo bylo w poprzednim cyklu i dziś bóle jak na @. Tak mnie skręca, jakby mi zaraz miało polać się z dołu
Oprócz tego nic nie czuję - a nawet nic nie chcę czuć
Kobity nie zmieniajcie swoich avatarów bo ciężko Was rozróżnić i na nowo się połapać która to która
A na owuf dawajcie takie jak macie tutaj

Uciekam, dobranoc, bo już nikogo nie widzę

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-09-26 o 23:21
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 00:43   #365
Kamel
Wtajemniczenie

Dobrze, że wróciłam do wczesniejszych postów bo widzę, że jeszcze nowe 2 kreski

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nawet nie zdążyłam mieć owulacji Od @ do teraz cały wątek ?? Oszaleje

Także w tym wątku owulka i mam nadzieję, że jakiś ładny teścior się pojawi ... choć ta tarczyca lekko mnie zbiła z tropu
A endokrynolog dopiero pod koniec października i to prywatnie!! Co za czasy ...ech... No ale trudno trzeba czekac
Anya jeju jeszcze tarczyca, trzymaj się kochana, ja też ok 10 lat mam kilka guzków, 1 to dość duży bo aż 4cm może więcej już, mam go w tym wgłębieniu w szyju na dole więc aż tak nie widać, ale po ciąży nadaje sie do operacji, hormony mam zawsze w normie.
Dużo zdrówka zyczę i oddzywaj się częściej

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
No to ja też ochrzczę wątek dobrą nowiną ...
Pierwszy testy z 26 dc robiony po pracy o godzinie 23, drugi z 27 dc z porannego moczu
Jestem przeszczęśliwa !! To był jedyny miesiąc w którym się nie obserwowałam ani nie mierzyłam wcale tempki, byłam taka zajęta przeprowadzaniem, że sobie odpuściłam... Pełen spontan Owulka musiała mi wypaść w jakiś inny dzień niż zwykle i udało się!!!!

Proszę przy okazji o przeniesienie do mamuś, dwie kreseczki zobaczyłam 23 września, to był 2 cykl starań
Agaaga po cichu gratuluję:j upi:

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
A dziękuję dobrze :-* jestem po USG Kropcio z 2,6mm urósł do 3,9 mm w ciągu niespełna 2 dni i już widać bardzo wyraźnie jak bije mu serduszko , a wypis dostanę dopiero w sobote bo 3 doby muszą minąć ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Super, że wszystko ok, zdrówka życzę Wam

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Z nami najlepiej

No serio nigdy nie miałam bo jakoś nie czułam potrzeby robić, gin też nic nie mówił... chodzę do niego prywatnie i on nie ma aparatu do USG niestety więc muszę się udać do kogoś innego...
Jeśli bym mu powiedziała, że chce USG to by mnie odesłał do kogoś ale po co mam płacić jemu za wizytę i rozmowę na ten temat jak mogę od razu pójść do gina co robi USG. Czytałam na forum, że podobno mój gin odsyła właśnie do tego gina więc zadzwonię i zapytam co i ile
God wybierz się na USG, ja to miałam w życiu chyba kilkadziesiąt USG
Nawet dzisiaj (byłam w sprawie inf. po antybiotykach) i zrobiła w celu sprawdzenia czy wszystko dobrze po moich przejściach.
W sumie już 3 gin mi robiły i sprawdzały czy jest ok po ...(w ciągu 1 miesiąca!)

Kochana ja Tobie sie dziwię, że nie wybierzesz jednak innego ginekologa. To jak on bada pacjentki w ciąży?
Ja miałam co chwila w ciąży USG.
A jak chodzę na wizyty profilaktycznie to też zawsze robi mi usg.
Także ja chyba bym zmieniła ginekologa, mimo, że mówisz, że dobry, ale dla mnie ginekolog bez USG to nie ginekolog

Teraz na prawdę dobranoc

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 06:37   #366
Luzia
Zakorzenienie

Taką dzisiaj miałam minę jak zobaczyłam swoją tempkę:
Noż kurde i od razu humor do bani. Nie wiem w takim razie kiedy ta owu będzie.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 06:57   #367
skubana
Zakorzenienie

dzien dobry!

Darjunia witaj.przykro mi z powodu poronienia, mam nadzieje ze szybko ujrzysz dwie kreseczki.

dzis jade na grzybki ale wczesniej musze wrocic do szpitala bo zle mi wypisali zwolnienie l4
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 07:12   #368
eMG
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość

Jak to kilka cyferek z przecinkiem potrafi popsuć humor na resztę dnia...

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Witam Was Kobietki... nie wiem jak u Was za oknem ale u mnie (centrum) dzień zapowiada się obiecująco. Też chętnie przeszłabym się na grzyby ale z łóżka nie mogę wstać. na 14 do pracy więc ten fakt przyprawia mnie o dreszcze

Temperaturka wzrosła dziś do 36,9 (z 36,8 która utrzymuje mi się już z półtora tygodnia /norma 36,5). Cholernie kusi mnie by zrobić test ale to dopiero 23dc więc chyba sensu nie ma...

eMG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 07:13   #369
Elfka86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez eMG Pokaż wiadomość

Jak to kilka cyferek z przecinkiem potrafi popsuć humor na resztę dnia...
Oj żebyś wiedziała liczyłam dziś na skok, a tu
Stary 2013-09-27, 07:30   #370
eMG
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Cześć

Oj żebyś wiedziała liczyłam dziś na skok, a tu
Dziś zaczyna się weekend, skok może będzie jutro więc poszalejecie
To forum uzależnia
eMG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 07:40   #371
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eMG Pokaż wiadomość
Dziś zaczyna się weekend, skok może będzie jutro więc poszalejecie
To forum uzależnia
Nie wiedziałaś

Skok może będzie faktycznie w weekend i akurat mam teraz wolne od jutra do poniedziałku także małż ma pewne codzienne fikanko jak w banku ostatnio mu mówię, że mi ovuf wyznaczyło w tym cyklu 10 dni przewidywanego terminu owulacji i że musimy przez te 10 dni fikać codziennie jego mina - bezcenna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-27, 07:43   #372
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Ja zmykam do spania,
jutro idę na pierwszą wizytę do gina, więc bardzo proszę o kciuki....
a wieczorem wraca w końcu Tż mamy oboje wolny cały weekend i przytulanek nie będzie końca

Dzień dobry

lecę do lekarza, proszę o kciuki...
Stary 2013-09-27, 07:44   #373
agnieszkaK
Zadomowienie

dzień dobry dziewczyny. Wpadam na chwilę, bo jak moja poprzedniczka powiedziała, to forum uzależnia
ovu mi przesunął owulkę o jeden dzień i oczywiście tam serca nie ma. niby zawsze wyznacza 14dc, jakoś specjalnie się tym nie przejmuję, bo co ma być to bedzie i tak wiedziałam,że wyznaczy mi 14dc jak zawsze. ja i tak sądzę,że to było 13.

Wkurza mnie ból jajników, wczoraj wieczorem był bardzo mocny, nawet w kręgosłupie bolało. Dziś od rana. nie ciągle, tak falami. Jakie to jest denerwujące!! czy ja nie mogę mieć cyklu bez bólu? dobrze,że chociaż się nie wkręcam w ciążę, wiadomo nadzieja jest, ale bez szału.

Kamel dobrze,że z synusiem lepiej
Darjunia bardzo mi przykro, to na pewno jest straszne.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 07:52   #374
Elfka86
Zakorzenienie

Jagatka będzie dobrze
Stary 2013-09-27, 07:52   #375
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darjunia Pokaż wiadomość
Czesc, jestem tu nowa i troche zagubiona...i załamana...ale moze w skrócie od poczatku..
Staramy sie 3 cykl i nic...poronienie 1 marca...wszystkie bdania w porzadku...podobno tak musialo byc... czasmi mysle ze za bardzo chce i dlatego nam nie wychodzi...
witaj

bardzo mi przykro z powodu poronienia. życzę żebyś jak najkrócej czekała na fasolkę
napisz coś więcej o sobie. skąd jesteś, ile jesteście razem z mężem/tż-tem?

Cytat:
poproś o taki z dwoma miejscami po przecinku i tyle

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

To będziesz wiedziała, wcześniej niż ja Córka dopiero na 10.50 do szkoły, więc dopiero jak ją zaprowadzę to pójdę. No i nie wiem kiedy wynik będzie jak tak późno zrobię? Jak myślisz da radę tego samego dnia? A w sobotę są też wyniki do odbioru czy będę czekać do poniedziałku?

Chyba podzwonię sobie wcześniej i się dopytam
miałaś jechać tam gdzie ja tyle, że u mnie jest między 7:30 a 8:30 także chyba Ci nie pasuje...
Twój awatar myli mi się z Juliette jak tak przelatuję

Kamel super , że z synkiem wszystko w porządku, na sercu pewnie o wiele lżej

Cytat:
Nie wiedziałaś

Skok może będzie faktycznie w weekend i akurat mam teraz wolne od jutra do poniedziałku także małż ma pewne codzienne fikanko jak w banku ostatnio mu mówię, że mi ovuf wyznaczyło w tym cyklu 10 dni przewidywanego terminu owulacji i że musimy przez te 10 dni fikać codziennie jego mina - bezcenna
co się chłopina namęczyć z Tobą musi nie martw się tempką

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-27, 07:53   #376
Elfka86
Zakorzenienie

Darjunia nawet sobie nie wyobrażam co przeżyłaś...
Stary 2013-09-27, 07:55   #377
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczyny. Wpadam na chwilę, bo jak moja poprzedniczka powiedziała, to forum uzależnia
ovu mi przesunął owulkę o jeden dzień i oczywiście tam serca nie ma. niby zawsze wyznacza 14dc, jakoś specjalnie się tym nie przejmuję, bo co ma być to bedzie i tak wiedziałam,że wyznaczy mi 14dc jak zawsze. ja i tak sądzę,że to było 13.

Wkurza mnie ból jajników, wczoraj wieczorem był bardzo mocny, nawet w kręgosłupie bolało. Dziś od rana. nie ciągle, tak falami. Jakie to jest denerwujące!! czy ja nie mogę mieć cyklu bez bólu? dobrze,że chociaż się nie wkręcam w ciążę, wiadomo nadzieja jest, ale bez szału.
.
no i takie nastawienie mi się podoba trzymam kciuki i fluiduję

a ja wizytę mam dopiero w 30tego w poniedziałek

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-27, 07:56   #378
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
co się chłopina namęczyć z Tobą musi nie martw się tempką
aaa bo mnie wkurzać zaczyna wychodzi na to, że tylko mi zależy a on najchętniej by czekał aż na niego wskoczę, a jak za często to akurat zmęczony i ma pretensje, że mi się zachciewa jakbym tylko ja tego dziecka chciała normalnie ja mu dam
Stary 2013-09-27, 08:00   #379
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
aaa bo mnie wkurzać zaczyna wychodzi na to, że tylko mi zależy a on najchętniej by czekał aż na niego wskoczę, a jak za często to akurat zmęczony i ma pretensje, że mi się zachciewa jakbym tylko ja tego dziecka chciała normalnie ja mu dam
A mi się już samej nie chce
Od następnego cyklu nie mierze tempki, wkurza mnie to tylko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-27, 08:00   #380
marszalka
Zadomowienie

witam babolki,
wczoraj niestety nie dałam rady z wami pogadać, wiecie tż wrócił
no i nie wytrzymałam i powiedziałam, zresztą musiałam, bo wczoraj przyjechali znajomi z winkiem i im idało się wytłumaczyć, a tż to niby jak?? ale spoko, zareagował normalnie, niby nie okazywał emocji ale widziałam, że był poprostu w szoku, dzisiaj rano byłam na becie, no i pani powiedziała, że wyniki w poniedziałek, albo dziś do 15, no gdzie ja do poniedziałku wytrzymam
a i nie wiem, zanim nie zrobiłam testu to czułam się ok, zresztą pisałam wam, a dzisiaj w nocy bolał mnie brzuch taki @ i dosłownie mdliło mnie, że myslałam, że będę wymiotować, a cycki??? dosłownie szok, takiego blu nigdy nie miałam, no i jak wczoraj usnęłam o 21, tak od pólnocy do 3 już mordowałąm się
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 08:01   #381
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
to samo miałam nie pamiętasz już nie raz pisałam, że oni to są chyba zbyt pewni siebie, że to wystarczy raz zalać i po krzyku, i po co te ceregiele całe, gonitwy, przymusy, liczenie, mierzenie...mój tak myślał przynajmniej i stety niestety wyszło na trochę na jego, tyle, że co się na-wkurzałam, na-stresowałam, namierzyłam, naczytałam to moje a tak kto wie, czy by wyszło

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-27, 08:04   #382
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
to samo miałam nie pamiętasz już nie raz pisałam, że oni to są chyba zbyt pewni siebie, że to wystarczy raz zalać i po krzyku, i po co te ceregiele całe, gonitwy, przymusy, liczenie, mierzenie...mój tak myślał przynajmniej i stety niestety wyszło na trochę na jego, tyle, że co się na-wkurzałam, na-stresowałam, namierzyłam, naczytałam to moje a tak kto wie, czy by wyszło
Pamiętam a mój jak mu dziś zarzuciłam, że tylko ja o tym myślę i się staram to mi powiedział, że myślał, że to od razu się uda i będzie z głowy
Stary 2013-09-27, 08:06   #383
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Jagatka mówisz i masz : kciuki::k ciuki::kc iuki:
Stary 2013-09-27, 08:08   #384
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam a mój jak mu dziś zarzuciłam, że tylko ja o tym myślę i się staram to mi powiedział, że myślał, że to od razu się uda i będzie z głowy
no właśnie, mój jakby się tak pomęczył parę miechów to by zrozumiał, że to nie ma tak łatwo. zrób mu sajgon tak jak ja mojemu, postrasz listonoszem - masz tam jakiegoś fajnego? :brzyda l: bo mój widział ostatnio naszego i chyba się wystraszył

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-27, 08:08   #385
Luzia
Zakorzenienie

Zauważyłyście, że termometr pokazuje różne temperatury w zależności od tego, jak głęboko się go wsadzi?

Stary 2013-09-27, 08:12   #386
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
witam w klubie u mnie znowu spadek co dziwne do tej samej wartości co zawsze zaczynam myśleć że coś jest nie tak z termometrem. Bo zmierzyłam i poszłam do wc wróciłam leze leze i myślę o tym i chciałam sprawdzić o ile to wstanie i wc podwyższy a tu nic nadal tyle samo aż się boję że znowu będzie bez owu. Zresztą obudziłam się 3.15 i jakieś pół godziny nie spalan ponad potem usnelam i zmierzyłam 4.30
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 08:14   #387
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Zauważyłyście, że termometr pokazuje różne temperatury w zależności od tego, jak głęboko się go wsadzi?
dlatego trzeba mierzyć zawsze w tym samym miejscu.

ja pamiętam na początku zapominałam w którym miejscu mierzyłam

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

ty, nie było listy gaduł w tamtym wątku ???

ależ mam metaliczny posmak w ryjoku jakbym cyckała śrubki- okropność...

Igorek ur.4.09.2010

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-09-27 o 08:15

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-27, 08:14   #388
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Oczywiście, że dostaniesz Jest znieczulenie dla ciężarnych. Ja robiłam w poprzedniej ciąży i nie bolało nic a nic
Vioris ma rację, w ciąży bez problemu dostaniesz znieczulenie, właśnie specjalne dla ciężarnych. Moja siostra właśnie w ciąż chodziła do dentysty i sama dentystka zapytała się jej czy chce specjalne znieczulenie, które nie ma wpływu na dziecko

Ja właśnie wróciłam z badań, wyniki we wtorek mają być w gabinecie u pani doktor
Pobrała mi tyle krwi, że głowa mała

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 08:15   #389
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
nie martw się, nie jesteś sama, też tak mam, wczoraj o tym pisałam. Na to chyba nie ma rady. przynajmniej ja takiej nie znalazłam. Takie jest życie, jak widać, jednak mężczyźni nie mogą zawsze i wszędzie.
Stary 2013-09-27, 08:15   #390
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
a ja zauważyłam że w dni kiedy mam z rana więcej śluzu i łatwiej wchodzi termomet mam wyższa temp niż jak gorzej
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości