| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-10-02, 18:56 | #1471 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat: 
 jakaś pechowa jestem no i barwo  przeczytałam na minetkę    ooo zakupki fajne sondy, różne rodzaje, marzą mi się ,choć nie używam na razie a gdzie kupiłaś ? Cytat: 
  portfel z tej okazji merda mi ogonkiem pazurki sliczne Fafik  Cytat: 
  dziękuję  ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat: 
  niestety tak rozdwojone, w prawej ręce takie rozdwojenie mi się nadłamało  muszę podpiłować wszystkie na równo, może dziś mi się uda 
				__________________ Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. | ||||
|     | 
|  2013-10-02, 19:01 | #1472 | |
| Strażnik Wizażu Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat: 
  Ekhm, a co?   | |
|     | 
|  2013-10-02, 19:06 | #1473 | |||
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 
  podobają mi się  i golaski świetne  Cytat: 
  dokładnie  u mnie też słonecznie dziś było  Cytat: 
  wróżysz mi świetlaną przyszłość  Ale tak na poważnie, tylko w przypadku nudziaków tak mam. Uważam, że tych akurat można mieć dużo - zawsze się przyda i zużyje   | |||
|     | 
|  2013-10-02, 19:12 | #1474 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Asa bay 
				 | 

Bo jest za☠☠☠iaszczy       ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat: 
     | |
|     | 
|  2013-10-02, 19:15 | #1475 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-02, 19:19 | #1476 | |
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

rozumiem   Cytat: 
 no ja właśnie ostatnio stwierdziłam, że mam ich zbyt mało, a by się przydały, pod wzorki czy tak po prostu  nowym dzieckiem też jeszcze nie malowałaś?   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2013-10-02, 19:29 | #1477 | |
				 | 

Jak to tak :O ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-10-02, 19:36 | #1478 | ||
				 | 

Cytat: 
      ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat: 
 Amelko, ważne, że Ty się dobrze z tym czujesz    | ||
|     | 
|  2013-10-02, 20:01 | #1479 | 
				 | 

Chyba zapuszczam na kwadraty     | 
|     | 
|  2013-10-02, 20:04 | #1480 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Hej Bajt ogolony w kilku miejscach    Cytat: 
   zazdraszczam A ja wywaliłam i za radą Lolliś wezmę Fiji  Cytat: 
  Cytat: 
  ) a golaski to sam sex     
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | |||
|     | 
|  2013-10-02, 20:09 | #1481 | |
| keep calm and contour on Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Cytat: 
  Czemu tej Saviny nigdzie nie ma porządnych swatchy tylko coś takiego:   
				__________________ It's a little bit horrifying just how quickly everything can fall to crap. Oh, screw beautiful. I'm brilliant.  If you want to appease me, compliment my brain. | |
|     | 
|  2013-10-02, 20:26 | #1482 | 
				 | 

No jakoś tak wyszło...dużo tych dzieci nieruszonych   Plasiam  Ke?  O bożena! | 
|     | 
|  2013-10-02, 20:30 | #1483 | 
				 | 

jaaasne, mówi to ta, co sama ma tyle dziewic  ...  taktatkatk  nabierają mocy urzędowej?   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | 
|     | 
|  2013-10-02, 20:44 | #1484 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Aluś ile pięknych pazurków wrzuciłaś !Jest szał   | 
|     | 
|  2013-10-02, 20:46 | #1485 | |||
| Oby do wiosny Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  No spoko  Nie każdy to wie. ja do niedawna tez Cytat: 
 Hehe Ciekawe co by powiedział pan Freud  Nieee. Znów?? Cytat: 
    | |||
|     | 
|  2013-10-02, 20:49 | #1486 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

też rozpoczęłam rok akademicki, tyle że ja z drugiej strony katedry. Na paznokciach czerwień. zdjęcie 1 (2).jpg 
				__________________ http://kuraakademicka.blogspot.com/ | 
|     | 
|  2013-10-02, 20:52 | #1487 | |
| Oby do wiosny Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  A ja pomalowałam flormarkiem, seche mi zbablił   | |
|     | 
|  2013-10-02, 20:52 | #1488 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: Elbląg 
				 | 

Cytat: 
 kwadraty....ale że jak?? Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2013-10-02, 20:53 | #1489 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Cytat: 
    Bardzo lubię takie nudziaki  I takie Fafiki też    Cytat: 
  W głowie mi się poprzewracało od kolorów      Podoba mi się bardzo bardzo obecne mani i nic nie mam do trawki, nawracasz mnie  Jeśli mamka ich nie polubi, to najprawdopodobniej znowu będę miała żłobek  Bardzo, bardzo, bardzo bym jednak chciała, żeby je polubiła  Taaak Fiji też kusi, z tym że i tak muszę poczynić zamówienie na EF, więc będę miała czystsze sumienie gdy zaoszczędzę na przesyłce, a Essiaki musiałabym zamawiać gdzieś indziej... no nie kalkuluje mi się  Cytat: 
    I dlatego nie wiem czy klikać  Podoba mi się to, jak wygląda na zdjęciu podglądowym na EF, a z drugiej  strony zdecydowanie nie potrzebuję kolejnego Highlight of my summer w  wersji z brokatem  Nie wiem, nie wiem... Kiedy Prezes mówi, że tak trzeba, to tak trzeba     
				__________________ | |||
|     | 
|  2013-10-02, 21:02 | #1490 | 
				 | 

No ba   To są te same paznokcie?  Zdecydowanie tak -.- | 
|     | 
|  2013-10-02, 21:12 | #1491 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2013-10-02, 21:14 | #1492 | ||||
				 | 

kobieta zmienną jest, sialalala    Cytat: 
  dzięki  no całkiem fajny ten nudziak - jutro pokażę  Cytat: 
  Cytat: 
  o nieee.....  Cytat: 
  dupek :/ a idź, wyjdź     Fafiś mój kochany   | ||||
|     | 
|  2013-10-02, 21:15 | #1493 | ||
				 | 

Cytat: 
 ładny kolor  a to Ci bubę zrobił  ja dzisiaj przemalowuję paznokcie  Cytat: 
 słodki taki żłobek musi być   żeby mi się tak chciało czekać  muszę Cię bacikiem potrakować żebyś się zabrała za dziewice   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-10-02, 22:01 | #1494 | |
				 | 

Zastanawiam się czy te paznokcie widziały kiedyś pliniczek   Cytat: 
  Ratuj się kto może!  No idę, idę... spać, bo mi się oczy kleją    A jaki krzykliwy  Za mało dziewic może?  No to na dobranoc  Flying Dragon  Sama kiedyś chyba krzyczałam, że bardziej podoba mi się z topem (to zdaje się było wtedy, kiedy Nef pokazywała), ale jak pomalowałam i zobaczyłam z bliska, to na myśl mi przyszło, że faktura lakieru przypomina skórzaste smocze skrzydła (fantasy czytam, to wiem jak wyglądają  )  Zostawiłam więc bez topa, bardzo milusie w dotyku były  Tylko, że nietrwałe   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-10-02, 22:03 | #1495 | |
				 | 

Cytat: 
 no to na pewno  chyba tak.. trzeba się przejść do Rossa  jeju, jak ładnie on u Ciebie wygląda  : zdradź mi sekret jak tak ładnie Ci się drobinki rozłożyły   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2013-10-02, 22:12 | #1496 | |
				 | 

Cytat: 
  Dziękuję  Hmm chętnie bym to zrobiła, tyle że nic szczególnego nie robiłam  Nakładałam raczej grubsze warstwy, coby dwie wystarczyły... i tyla   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-10-02, 23:19 | #1497 | |||||
| szef wszystkich szefów Zarejestrowany: 2012-03 Lokalizacja: gabinet Prezesa 
				 | 

Cytat: 
  Taka sytuacja była też z nieodżałowanym przez Mial  FFF. Coś im nie halo z tą stroną. Mega wkur...zające to jest. Cytat: 
  Faaafiiiiik   :l  ove:    :lo  ve:  Cytat: 
   Cytat: 
  Patrzę na Twoje obecne i chyba najładniejsze ze wszystkich. Nawet trawka mi się podoba  Jakoś tak fajnie wygląda w tym mani.  Wasze też?  Miał, fajnie, że jesteś zadowolona po pierwszym dniu. Pierwsze koty za płoty   Cytat: 
  Ja nadal wolę z topem  Szkoda, że te drobinki nie są bardziej widoczne. Tak, czepiam się  Uwielbiam Twoje paznokcie   
				__________________ "Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt."Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. | |||||
|     | 
|  2013-10-02, 23:36 | #1498 | ||
				 | 

Cytat: 
 no raczej   rozumiem.. ja będę musiała z moim Smokiem powalczyć  Cytat: 
 o taak, to mnie wkurzyło mega  potem to naprawili, a teraz podobna sytuacja z Atlantisem  ja właśnie pomalowałam dziewicą.. stała u mnie jakiś tydzień, więc chyba już mogłam jej użyć  no pewnie   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||
|     | 
|  2013-10-03, 00:23 | #1499 | 
| szef wszystkich szefów Zarejestrowany: 2012-03 Lokalizacja: gabinet Prezesa 
				 | 

Viv, Twój GGG się pojawił.

__________________ "Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt."Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. | 
|     | 
|  2013-10-03, 07:26 | #1500 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Yenotek,podoba mi się bardzo   i Fafik jaki kochany  VivinTa Twoja perfekcja  piękny lakier   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.