|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
cynamonku a nie ma u Was gdzies banku mleka???aby brać z banku mleka porcje dla Adaśka?
trzymaj sie kochana bo my tu myslimy caly czas o Was!! ja rowniez jestem w szoku, ze te pielegniarki są tapie głupie, normalnie brak słów na to, co one z tym mleczkiem robią!!! masakra |
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Czym mogę smarować i ile razy dziennie twarzyczkę Małego.. jest strasznie sucha
![]() mam linomag a+e, nawilżajacy krem z nivea, oliwkę hipp, olej kokosowy, krem babydream,ale to ten na dwór, na zimne dni.. |
|
|
|
#753 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mój też się zalicza do tej większości. Na chrzcie jak mu zakładałam czapkę to się tak rozryczał że przez połowę mszy nie dało się go uspokoić Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43103354]Dziś spróbuję zjeść trochę brokuła, mam nadzieję, że Artusiowi nic nie będzie. Mam już szczerze dość tej diety, wprowadzam powoli nowe rzeczy... Zresztą boję się, że później Art nie będzie chciał jeść jakichś potraw, bo ja nic nie jadłam w czasie kp oprócz naleśników, pierogów i tony ciastek :/[/QUOTE] A jakie pierogi jesz? Ja też wciągam mnóstwo ciastek. Wiem że nie powinnam ale nie potrafię się powstrzymać. I pomyśleć że przez całą ciąże nie jadłam słodyczy bo mnie odrzuciło... Mogłoby mnie teraz tak odrzucić ![]() Cytat:
Cytat:
Jeszcze nie wyciągaliśmy tej wkładki w foteliku. I nie jest jeszcze ciasno. Edytowane przez edytkaac Czas edycji: 2013-10-03 o 12:04 |
||||||
|
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
Dla zainteresowanych i tych co na diecie i tych co chca cos dobrego
![]() http://www.jadlonomia.com/ |
|
|
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
Cynamonku no co za ludzie
wcalę się nie dziwię, że awanturę zrobiłaś ja bym chyba kogoś pobiła. Dobrze, że się wyładowałaś. Faktycznie to dziwne że tak długo czekają z operacją. A czy lekarze w ogóle Was słuchają ? Rozmawiają z Wami?? Bo wiem po naszym pobycie w szpitalu że to głównie monolog był z ich strony a nasze uwagi były raczej zbywane a lekarze zdawali się znać stan dziecka zanim jeszcze weszli do pokoju żeby go zbadać Ciekawa jestem jak jest u Was. A jak się TŻ trzyma?? Jest z Wami cały czas??Obdzwoniłam kilka restauracji i koszt chrzcin u nas to 100 zł poszaleli chyba no ale musimy coś znaleźć nie będę już wymyślać z tymi chcrzcinami u teściów nie chcę im kłopotu robić i jeszcze potem problem z mamą po co mi to.
|
|
|
|
#756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oleje są zbyt ciężkie na twarzy chyba, tak mi się zdaje. a na dwór to nie wiem, bo sama jeszcze nie kupiłam żadnego kremiku na chłodne dni. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
|
#757 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A nie lepiej bylo poluzowac.pasy? Cytat:
Podali powod przesuniecia.operacji? Ja Ole ubieram w body krotki rekaw, pajacyk na to kombinezon polarowy i czapka. Jak jest bardzo zimno to przykrywam kocykiem. Jak jest cieplej to ubieram body kr rekaw, bluzeczka, spodnie, bluza.polarowa i czapeczka
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-10-03 o 12:25 |
||
|
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę być na liście to wtedy wygram
![]() cynamon_owa aż nie mogę uwierzyć, jaki debilizm panuje w tym spzitalu A z tym linkiem to chodzi o to, że biorę udział w konkursie, każdy głos to wieksza szansa na wygraną. |
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
cynamonku ciagle o Was myśle.. Totalni idioci pracują w szpitalne. Którym jesteście
jakim prawem decydują o karmieniu Waszego dziecka jak ustalaliscie co i jak? Jestem pewna, ze Adaś czuje Wasze ciepło i wsparcie. ![]() A swoją droga powiedz mi, nie zastanawiałas sie nad tymz eby operacje robić nie tam, a tutaj?
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać, wróciłam od lekarza i mam zapalenie gardła, nosa i tchawicy
Dostałam tyle leków, że aż mój portfel się przeżegnał Byłam u bardzo starszej pani dr i myślałam, że w pewnej chwili wybuchnę śmiechem. Zagląda mi do gardła i mówi: - proszę bardziej wysunąć jężyk, jeszcze bardziej bo nie widzę migdałków. Po chwili migdałki czyste bo ich nie widzę. A ja do niej : - migdałki miałam usunięte w wieku 16 lat |
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- patrzę na ten ranking brauna i nick z pierwszego miejsca ma ponad 1100 głosów ostro klikają.
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z polowania z Tesco-kupiłam 13 par body, 5 par skarpetek imitujących buciki i spodenki
![]() A najgorsze jest to, że Mały tak na prawdę nie potrzebował nic |
|
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
Surka
Czekam aż się Jaśnie Pan obudzi na karmionko i znowu się wybieramy na spacerek w nosidełku , trzeba Sarcię wyprowadzić a w taką pogodę nie ma szans na dłuższe spacerowanie Po☠☠☠ało tą pogodę już do reszty jest kurna początek października a nie koniec listopada ![]() Tośka ubieram w body długi rękaw na to pajac kurteczka na miśku i takie same spodenki na miśku do tego buciki czapeczka velurowa i rękawiczki polarowe ale w nosidełku nie przykryję kocykiem więc musi być opatulony. |
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze ubieram lżej jak na spacer bo w aucie ciepło
|
|
|
|
#767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wariatka |
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na to wychodzi ![]() Prześliczne są te bodziaki, takie jak lubię |
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Misiaczka do auta ubieram bluzę ciepłą+mocno opatulam kocykiem. Tyle.
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam sobie glossy box Tuskówny, ciekawa jestem zawartości
![]() moja mała śpi już ponad 3,5 godziny, ta to ma drzemki
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nadrabiam, czytam i czytam i w końcu dałam se spokój, stwierdziłam, że napiszę, że jestem i zyję ![]() No i w sumie tyle, zdrówka dla maluszków i mam, kciuki za szczeienia. Cynamonku, Kallisto |
|
|
|
#773 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Neni, za zakupy
![]() poka małego jak ubierzesz go w jakiegoś fajnego bodziaka
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Białe z różnymi aplikacjami. Kupiłam serię z Kubusiem Puchatkiem, serię z owieczkami i serię ze słonikiem.
I super gatunkowo są |
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
my po szczepieniu
dostalismy 4w 1 bo na wzw juz bylo. jeszcze nie weszlismy do lekarza a Zuza sie rozplakala jak jaks 2-latka zazela plakac (to sie nazywa empatia co?) i plakala d momentu az lekarz zaczal badac, przy badaniu aniołek a po znowu ryk. wyszlam z gabinetu, Zuza uspokojona, a tu znowu jakis brzda zaczal piszzec to Zuza znowu w ryk i tak plakała juz przez cale szzepienie.Wkłucie bylo w udo tak jak mowilyscie przy szczepieniu tak nie plakala jak przy tej plazacej dziewczynce. wyszlam z osrodka z wypiekami na twarzy i zlana potem a córeczka sobie smacznie spała oby nie bylo zadnych powiklan nie przykladam sie bardzo do nadtrabiania ale co jest z Oliath?? chyba dawno jej nie bylo |
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
arabiatta- dorwałam wczoraj w auchan danone kawowe z kuleczkami i kupiłam 15 sztuk
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
iwona335
, żeby nie było żadnych efektów ubocznych szczepienia. A jeśli chodzi o Oliath to wpadła w szał domowych obowiązków i renowacyjnych
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klikam cały czas ![]() Cynamonki ale burdel w tym szpitalu! Dzielnie się trzymajcie!! Jeżeli chodzi o Fi, to ten katar jakiś dziwny... Kupiłam w rossmanie aspirator i gucio wyszło. Psiknęłam wodą morską, to wyszła jedna żaba, ale gruszką ją wyciągnęłam. Najgorsze jest to, ze ja wyciągam, a Filip wciąga z powrotem ![]() Ale gdzieś tak daleko to ma. Najczęściej oddycha normalnie, a czasami jak żul, który będzie zaraz charchał ![]() Byliśmy w MOPSie, dostałam milion dokumentów, także zaraz siadam do uzupełniania. |
|
|
|
|
#780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A my zwialiśmy wczoraj ze szczepienia na pneumokoki. Ja mam traumę po poprzednim i nie wiem co robić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

zobaczę czy jeszcze wrócę, jakbym odpadła to życzę kolorowych i spokojnych snów

za szczepienia.. w ogóle to nie wiedziałam, że można te na nfz zamienić na 5w1.. pielęgniara coś mówiła, że jak zaczęła którymiś, to już nie będziemy mogli zmienić
wcalę się nie dziwię, że awanturę zrobiłaś ja bym chyba kogoś pobiła. Dobrze, że się wyładowałaś. Faktycznie to dziwne że tak długo czekają z operacją. A czy lekarze w ogóle Was słuchają ? Rozmawiają z Wami?? Bo wiem po naszym pobycie w szpitalu że to głównie monolog był z ich strony a nasze uwagi były raczej zbywane
a lekarze zdawali się znać stan dziecka zanim jeszcze weszli do pokoju żeby go zbadać 
mama Hani- niestety nie pamiętam nicku- dzieki za to co napisalas...

Dostałam tyle leków, że aż mój portfel się przeżegnał 
ostro klikają.