![]() |
#2011 | ||||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tak mnie dzisiaj głowa bolała i niedobrze mi było, że pospałam sobie z Nastunią 3godz. w ciągu dnia. Dobrze mi to zrobiło ![]() ![]() ![]() Dziewczyny mam pytanie (szczególnie do mam które mają starsze dzieci): Co kupić 2-letniej dziewczynce na prezent? Tak do ok. 80zł. Nie mam kompletnie pomysłu, a może Wy coś fajnego zaproponujecie ![]()
![]() |
#2012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co ją interesuje? garnki do gotowania, taki mini sklep z grajaca kasą "fiskalną"
![]() |
#2015 |
Raczkowanie
|
Ponoć najchętniej bawi się właśnie garnkami, ale jej mama nie chce powiedzieć co jej kupić.
#2016 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kurtka rozmiar 78 http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/nie...6p1294136.html podwijam rekawki Cytat:
albo cos z duplo (ksiezniczki) .u nas furore zrobil serwis -czajnik i filizanki fisher price ale to ok. 120 zl
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-10-03 o 19:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Kniaginia
|
![]() A powiem Wam, że jednak zmieściłam Różę w ten pożyczony kombinezon. Jeszcze przez kilka tygodni może go ponosi. Głowiłam się, czy nie za ciepło ją ubieram, ale zimnica była, a my dużo na świeżym powietrzu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia Krzysia w wannie na brzuszku ![]() Dziś TŻ robił ![]() Cytat:
A gdzie jakieś fotki są ![]()
![]() |
#2019 | ||||
Zakorzenienie
|
alez prosze bardzo ... jutro Barszcz czerwony ziemniaki i Skwareczki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no ja bym mogla, ale na razie brak funduszy - a watpie by w 1miesiac udalo mi sie wszytsko zalatwic ![]() ![]() Cytat:
![]() co do pogrubionego - ![]() cdn. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Wtajemniczenie
|
![]() Kasiu, wspomniałaś o 18-tce i aż mi się sentymentalnie zrobiło i zaczęłam wspominać tamte czasy ![]() Pani, nie zadręczaj się. Na pewno jutro dostaniesz wskazówki i ewentualnie jakieś leki na wyrównanie poziomu żelaza u Michałka ![]() Dla mnie masakrą jest sklep internetowy Cocodrillo ![]() By, w jakim wieku narzeczony Roszpunki? Lubi rówieśników czy starszych? ![]() Nestelle, śliczna ta kurtka dla Roszka ![]() Co do kombinezonów- czarny pikowany jest w Mothercare, a popielaty w Zarze ![]() Tasia, ale się uśmiałam z Twoich przygód zębowych ![]() No ale jak mogłaby Ci zdrowego zęba leczyć? No chyba bym zatłukła ![]() MamaNastuni, brawa dla dzielnej Nastuni ![]() ![]() Corka_rosy i jak z tymi paletami mleka ![]() ![]() Anika, ale masz dobre serduszko ![]() ![]() MonnaGiovanna, Nati-zdrówka dla Maluszków ![]() Moderna, nie wiem, czy któraś podawała Ci już link do tej zabawki:http://bajkolandia.sklep2.pl/migocza...sku-p-184.html , u Nas jest hitem ![]()
![]() ![]() Edytowane przez katka_19 Czas edycji: 2013-10-03 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Dziś jestem sama w nocy z Kubciem, mamy całe łożko dla nas dwójki ![]() Cytat:
![]() Zaciekawiłyście mnie...musze zobaczyć! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas zresztą Kubcio śpi z nami większośc nocy. W ogole to taki cycuś mamusi, jak mnie nie ma to śpi niespokojnie i się częsciej przebudza a tak śpimy sobie dłużej razem, zresztą ja to uwielbiam ![]() Cytat:
Rzeczywiście fajne ciuszki w rozsądnych cenach. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- A i jeszcze ktoś wspominał o Dexterze - ja też fanka, choć czasami już scenarzyści przesadzili z fantazją ![]() Za to jutro Pamiętniki wampirów - nowy sezon no i w poniedziałek Walking dead ![]() Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2013-10-03 o 23:55 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() A gdzie wy sie wszystkie podziewacie? ![]()
#2023 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]()
#2024 |
Kniaginia
|
Witam
![]() Ja czekam aż mi się Róża obudzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() to dopiero rozgrzewka, prawda? ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a na razie zamowilam taki stolik z FP zachwalany przez malpke ![]() hej ![]() nie wywołuj wilka z lasu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do kombinezonow mowimy o PL????? bo bylam w mothercare - dla chlopcow tylko niebieskie ,biale ,biale we wzorki jakies (miski i inne), i czerwone (piekne tylko akurat rozmiaru nie bylo ) ,moze jeszcze jakies kolorki -teraz nie pamietam ale czarnych nie bylo ![]() ![]() ![]() a w zarze to ja praktycznie co chwila jestem i tez nie bylo popielu -w ogole nie bylo kombinezonow .na stronie internet.tez nie ma . ??????????? tlumaczyc mi tu zaraz prosze - o co chodzi !!!! bo jak dorwe czarny kombinezon to i ja sie posikam ze szczescia ![]() ![]()
![]() |
#2027 | |||||
Zakorzenienie
|
dostał pierwszego kosza w życiu
![]() no to kiedy ustali date ślubu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() my wczoraj tez na szybkich zakupach w smyku, kupilismy kombinezon ![]() i koniec z zakupami, trzeba oszczędzać ![]() Cytat:
![]() to dobrze że reh udana ![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]()
![]() |
#2028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie wykorzystuje to ze moj Roch o tej godzinie jeszcze spi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze nie wiem, ale prawdopodobnie maxi cosi Pearl - mam baze family fix od fotelika Pebble i do niej pasuje wlasnie kolejny fotelik Pearl - w testach wychodzi dobrze ![]() ale mnie tez kusi fotelik z mozliwoscia montazu w przeciwnym kierunku jazdy - np. z Be Safe, teraz tez wchodzi nowosc wlasnie maxi Cosi Peral2Way (ale nietestowany - wiec to tez zakup bylby w ciemno). Römer tez wychodzi dobrze w testach ![]()
![]() |
#2031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() qrcze -macie racje jest . ale to na dziale mini - najwiekszy rozmiar na 6-9mies. 74 ![]() ![]()
![]() |
#2032 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z H&M to chyba roznie jest, moj tez szczupak i wysoki, a bodziaki z dzialu basic pasuja super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() to chyba bedzie ciezko cos znalezc ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() a ja oszczedzam niestety na sobie, dawno nic dla siebie nie kupilam ![]() ![]()
![]() |
#2033 |
MBZ♥
|
Dzień dobry
![]() Katka, kawaleros ma rok i 8 msc ![]() Nestelle mi się bardzo podoba ten:http://www.mothercare.com/Baby-K-Qui...efault,pd.html I intensywnie nad nim myślę ![]() Dragusiu jaki kupiliście? ![]() Maria i jak wstała ![]() Pani mocne kciuki za dzisiejszą wizytę ![]() Dla Solenizantów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
#2035 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak Marcel sam za siebie placi? Cytat:
Muuuuusze go miec!!!!!! sliczny ! ![]() gdzie go widzialas?????? na zywo? przed wczoraj bylam w mothercare i nie bylo !
![]() |
#2036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukam wygodnych skorzanych, na obcasie, ale szerokim, musza byc wygodne przy dziecku ![]()
![]() |
#2037 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Witam się w mroźny poranek. Młodzież śpi więc mam chwilkę ![]() Dziękujemy za życzenia i miłe słowa ![]() Moderna, dzięki za odp w sprawie konika. Chyba jeszcze się wstrzymam, a stolik który Malpka polecała też mnie kusi ![]() Nestelle, padłam z opowieści o mamie 5 dzieci ![]() Pani, brawo dla Toresa za potrojenie wagi ![]() Despa, puzzle kupowałam w calydlamamy.pl Anika, piesek słodki, ale faktycznie troszkę za wcześnie koleżanka go wydała. Mam nadzieję że już mniej tęskni. Boziu, pamiętam jak moja kotka tęskniła za mamą i siostrą, a miała już 3 miesiące jak ja wzięłam, tak płakałam wtedy... Dragusia, poszalałaś z zabawkami ![]() Monna, a może ten katar od ząbków? Oby się nie rozwinął w nic powaznego ![]() Corka, super że cycki się rozhulały ![]() ![]() Demeter, z kotem nie zazdroszczę. Pamiętam jak 1,5 roku temu moja kotka dostała szajby po remoncie. Nie wiem co w nią wstąpiło, chowała się po kątach a drugi mój kot zaczął ją atakować (dotąd żyły w zgodzie), az krew się lała, mieliśmy cyrki przez miesiąc, nawet do kuwety nie mogła wejść bo Rudolf ją gonił, to mi szczała na podłogę w kuchni, kupę robiła do zlewu ![]() Megi, ja też cię wielbię nawet jak nie piszesz ![]() Colorblue, bardzo mi przykro z powodu mamy, dobrze że udało sie załatwić sprawę z fundacją Katka, dobrze że już w domu ![]() Pani, nie obwiniaj się za to żelazo T. mam nadzieję ze doktorka podniesie Cię dziś na duchu ![]() Znów nie miałam czasu. Wczoraj musiałam przerobic 10 kg brokułow do mrożenia ![]() ![]() A i tym razem kosmici zawitali do mnie. Od kilku dni Janek po zaśnięciu budzi się co godzinę i płacze (dziś do północy budził sie 3 razy) nie wiem dlaczego ![]() Ach, jeszcze sobie przypomniałam, pisałyście o wypadaniu włosów. Mi wyłaziły garściami, ale od 2-3 tyg przestały wyłazić, a nie stosowałam żadnych specyfików. Więc po prostu samo musi przejść ![]() Edytowane przez alliw Czas edycji: 2013-10-04 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Nestelle, faktycznie jak dla Was ta rozmiarówka Zarowa mini już zbyt mini, nie popatrzyłam jaki tam jest max rozmiar. Ja się nad nim zastanawiam w połączeniu z fuksją. A czarny kombinezon to właśnie z zagranicznego mothercare, myślałam że towar jest ujednolicony w Polsce, bo często widywałam w sklepie rzeczy ze strony. No i w sumie można też zrobić zamówienie online, ale nie wiem czy się będzie opłacać.
#2039 |
Zakorzenienie
|
i ode mnie
![]() ![]() ![]() i dla Pani -kciuki za wizyte BYou- ja sie caly czas zastanawiam ....... nigdy nie cytujesz a zawsze wymieniasz i pamietasz co ,kto i jak...... jak Ty to robisz ???? ja cytuje a i tak czasami zapomne o co chodzi ![]()
#2040 |
Wtajemniczenie
|
By, dubelek odnośnie kombinezonu
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.