|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Ikonko przeoczylam od 16 października ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
Selenka ma operacje 15.10 wiec mysle ze od tego dnia mozesz przejac wyliczankę
![]()
#2343 |
Raczkowanie
|
selenko Wszystko mi sie pomieszało przepraszam hihi
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Ale namieszalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Wtajemniczenie
|
Iloonka to masz zarezerwowany w koncu 20.01?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
Czuje sie calkiem dobrze, tylko troche mi te moje cycki dokuczaja :-D Iloona79-masz racje, mam pod gruczol takze o troche mam mniej bolu, bo szwy zaczynaja mi dokuczac, no i przez to spanie na pol siedzaco i w tym staniku. Szyja, lopatki, plecy, ramiona mnie bola. Ale dobrze jest :-D 10ego ide na kontrolę Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zadomowienie
|
Ja sie tez dziś zastanawiałam? Ilonka w ten czwartek była na konsultacji czy dopiero w przyszłym tygodniu? Zgłupiałam bo nic nie napisała
![]()
#2347 |
Raczkowanie
|
Star, do mnie też dzisiaj dotarło, że już za jakieś 3 tygodnie pożegnam się na zawsze z moimi smutnymi stanikami
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2348 |
Zadomowienie
|
sonyo-wide ze masz termin operacji duzo wczesniej odemnie a jaka masz wyjściowke????
star-ja bym zostawiła zeby zobaczyc jaka bedzie róznica ![]()
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 ![]() KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-10-05 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powikłania po operacj powiększania piersi
Tez pojade bez staniora
![]() Tylko 4 dni ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2350 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kachuula, mam nadzieje, ze bedziesz miala swoja operacje w terminie ![]() ![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-10-05 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A wyliczanka śliczna Amorcio, napisałam u ciebie w profilu, poradź coś proszę. Edytowane przez Paula_32 Czas edycji: 2013-10-05 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No Ilonka to i ja sie pytam co z twoim terminem?????Wyliczanka czeka , jest imponująca ![]()
![]() |
#2353 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki! czy bralyscie witaminki przed operacja (kilka dni przed), czy tego tez nie wolno???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Sandy24;43131391]Cześć dziewczynki!stesknilam sie za wami!
Co u Was? U mnie ok, cycuszki piękne , dochodzą do siebie, ja tez już wróciłam do pełnej sprawności. A pomyśleć, ze to dopiero 11 dni po... Sandy,gratuluję,ale jak to do pełnej sprawności?! Co przez to rozumiesz??? Przy dziecku dajesz radę??
#2355 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Ja troszkę smutna bo rano robiłam badania i właśnie na e-mail mi przyszły, tak więc mam troszkę limf. mono. Znaczy rozmaz wbc nie w normie ale zobaczymy wyślę w poniedziałek do lekarza . Wcześniej któraś z Was pisała że tez wyniki nie były( nie mogę znaleść kto) oki, pamiętacie może czy można mimo wszystko operować czy nie? Ja i Lirene mamy tego samego dnia i u tego samego lekarza hehe to pewnie się spotkamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Raczkowanie
|
Ja mam w zaleceniach na 10 dni przed zabiegiem zażywanie dużych dawek witaminy c 1000 mg dziennie oraz rutinoscorbin 2 razy dziennie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Także raz jeszcze muszę przejść się do dr,ale to już później... Termin mam nie potwierdzony jeszcze,więc nic nie piszę-mam nadzieję,ze w przeciągu tygodnia doktorek się odezwie ![]() Nie wiem jednak jak,bo nie wziął ode mnie telefonu,ja sama też mu nie dałam-tylko pisałam do niego smsa dzień wcześniej,ale wątpię aby pamiętał,a w karcie nie wiem czy jest ![]() Cóż-najwyżej sama się odezwę za parę dni.... ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
ale na 100% masz pod gruczoł-tylko gruczoł?! Tak dopytuję,bo jednak od tej metody już się odchodzi,za to jest ta metoda "pod powięź",która jest mniej znana u nas w PL.... Mi dr rok temu proponował pod powięź a teraz zdecydowanie,ze pod mięsień-tak mnie sprawdzał i mierzył,stwierdzając ze gdyby było tkanki o 1cm mniej to proponowałby alternatywną metodę....hm,to może trochę schudłam od ostatniego czasu ![]()
![]() |
#2358 |
Wtajemniczenie
|
Paula 32 napisalam priva
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki! Cały czas Was podczytuję, ale nie mam czasu na pisanie, bo dużo spraw do załatwienia.
Mam już pierwszą dawkę szczepienia wzw, w czwartek idę na konsultację do anestezjologa i co najważniejsze wyniki z tarczycy mam oki ![]() Został mi miesiąc ![]()
#2360 |
Zadomowienie
|
Ilonko , jak doktorek sie nie odezwie to dzwon
![]() ![]() Pisalyscie o snach przed operacja i ja już taki zaliczyłam. Śniło mi sie ze wchodzę do sali operacyjnej, było tam kilka stołów , na niektórych leżały kobiety. Pamietam olbrzymie okna w tej sali. Na zewnątrz szalała burza i cholernie bałam sie ze wyłączą prąd ![]()
#2361 |
Zakorzenienie
|
A mi Dzisiaj sie snilo ze pojechalam przed op na wakacje i zamiast tydzien musialam zostac dwa i termin przepadl.
A mojej mamie dzisiaj snily sie moje cycki nowe.. Jak karmilam nimi dziecko hah. Przesada ![]() Co do zalecen to ja biore arnike pod jezyk i rutinocsorbin codziennie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2362 |
Raczkowanie
|
Madlen, właśnie wrzuciłam zdjęcie wyjściówki, więc i Ty i reszta możecie zobaczyć... Obawiam się jednak, że to zdjęcie nie zostanie tu na długo, bo jest traumatyczne..........
#2363 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Star miałabym też tylko 4 dni gdyby nie zmiana planów. Zazdroszczę Ci bo za tydzień będziesz już po ![]()
![]() |
#2364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A, no i oprócz zdjęcia dodałam też, jak widzicie, avatar - wreszcie znalazłam jakieś ładne zdjęcie, które by mi tu pasowało ![]()
Już są ![]() Edytowane przez sonyo Czas edycji: 2013-10-05 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Przyczajenie
|
Gosiek ja jak zobaczyłam u Ciebie tę próbę z woreczkami to ja też zrobiłam. Myślę - u Ciebie rewelacja ja też chcę hehe ale mi nie wyszło ja mam mieć anatomiczne (510M-245cc) może dlatego. Woreczek nadał mi kształt inny i nie zaciekawie to wyszło
![]() ![]() Ej dziewczyny mój syn ma 16 lat,powiedzieć mu czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam 9latke i nie powiem jej. Dziecko w tym wieku nie powinno moim zdaniem wiedziec o takich rzeczach, juz i tak czeka kiedy jej cycusie urosna i po co ma wiedziec i rozmyslac, ze moga nie urosnac, ze mozna cos wlozyc i beda. Ona tego nie ogarnie. Powiedzialam, ze plecy mnie bola, byla po mnie w klinice i wie, ze mialam badania, na noc mnie nie bylo bo bylam na imprezce z kolezankami a rano juz na badania pojechalam. Jej to wstarczylo, czym mniej i latwiej wytlumaczymy tym lepiej akurat w tym temacie. po co sie pozniej zastanawiac jak to sobie w glowce pouklada, po co obciazac dziecko taka wiedza, do niczego jej nie potrzebna. Opiekowala sie mna, pomagala bo kregoslup bolal i juz. Nastolatkowi tez bym nie powiedziala bo do niczego mu ta wiedza nie potrzebna, nastolatek mysli milion razy dziennie o cyckach i jeszcze moje miala bym mu dokladac. To nie jest kwestia zaufania tylko tego, ze np ja bym nie chciala aby moje dzieci myslaly o takich rzeczach jak implanty piersi. Mozna cos wymyslec i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Przyczajenie
|
Ja chyba powiem nie będę kombinować tym bardziej że my na stałe mieszkamy w Londynie i na operację jedziemy razem, ja będę w hotelu "spać" a chłopaki będą zwiedzać stolicę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.