|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
problem ze zgłaszaniem się do konkursów/recenzji
Witam!
Mam problem ze zgłaszaniem się do konkursów/recenzji. Wchodząc na np. Klub recenzentki adidas cool&care moge przeczytać regulamin, obejrzeć produkty, ale już wejść w klub recenzentki nie mogę. Dodam, że wyczyściłam dane przeglądarki (pliki cookies i pamięć podręczną od samego początku) i próbowałam otwierać w Google Chrome i Internet Explorer. Problem pojawiał się już w konkursach/recenzjach z miesiąc temu. Wcześniej jakoś nie występował.
![]() |
#2 |
Administrator
|
Dot.: problem ze zgłaszaniem się do konkursów/recenzji
Witaj
![]() Napisz proszę czy udało sie wysłać zgłoszenie ? ponieważ jest to krok nr 1 dostania się do klubu recenzentki ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Żeby się zgłosić do Klubu recenzentki muszę kliknąć najpierw "Biorę udział", prawda? I własnie tu mam problem, po kliknięciu nic się nie pojawia, tzn. nie przenosi mnie do ankiety zgłoszeniowej, tylko nadal widnieje strona główna z kampanią.
![]() |
#4 | |
Administrator
|
Cytat:
https://wizaz.pl/akcje/adidas/cool-c...ecenzentki.php Sprawdziłam ankietę, wysyłanie działa prawidłowo Dziękujemy Twoje zgłoszenie zostało zapisane w bazie. aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-16 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hehe własnie chodzi o to, że mi się żadna ankieta nie pokazuje, ale to nie tylko w tym konkursie, w innych także...od pewnego czasu. Na dwóch różnych komputerach
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- może jakieś ustawienia mi się poprzestawiały?
![]() |
#6 | |
Administrator
|
Cytat:
![]() Nic się nie przestawiło w komputerze, sprawdziliśmy dokładnie przyczynę ![]() Twoje konto zostało wykluczone z udziału wszelkich konkursów na wizaz.pl Powodem blokady był Twój udział w poprzednim konkursie w których brałaś udział i nie wypełniłaś zadania konkursowego zgodnie z regulaminem. aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-16 o 12:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.