![]() |
#3001 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedny Adaś... niech wydobrzeje jak najszybciej. Bezbronna kruszynka.
![]() |
#3002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te leginsy polecam my już miałyśmy 1-3mc białe, 3-6 mcszare i teraz dostałyśmy też białe tyle że 6-9mc i chyba jej dokupię jeszcze bo są naprawdę świetne i cieplutkie z takim jakby puszkiem od środka co prawda po praniu się zbija ale wydają mi się ciepłe z resztą my mamy większość rzeczy z zary i wydają mi się jakościowo bardzo dobre jedynie zawiodłam się na leginsach w kwiatki takie śliczne a szybko się zmechaciły no i cienkie a z mothercare wkleję jak zrobię zdjęcia bo aktualnie wiszą na suszarce po przepłukaniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | ||
Zakorzenienie
|
boze jak tak mozna... boze
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3005 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję za fanfary
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Strasznie mnie takie historie dołują. Cytat:
![]() Zawzięłam się i staram się nadrobić, ale ciężko mi to idzie, za długo mnie nie było ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3006 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I mnie wkurzaja... ale podobno Max zginie w wypadku, prawda to? Moj maz sie smieje, ze przezywam ten serial bardzo... ost zasnal, a ja w nocy karmie malego i sie przebudzil (maz) mowie do niego ze chyba sie rozwioda, a on KTO a ja no maks ... a on idz spac bo przysni Ci sie kolejny odcinek.. hehe naprawde wczulam sie i ogladalam z checia ten serial.. ale teraz jakos odrzuca mnie widok usmiechnietej Olgi... wrrr jakos mi ona nie pasuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzis np. pokazalam mu jak siedzac na kolankach u dziadka lub babci mozna stukac w stol raczkami, tak walil, ze balam sie ze go raczki beda bolaly.. maly cwaniak. Cytat:
![]() Moj cos gaworzy ale i spiewa czasem wiec nie wiem co z tego bedzie, slabo gaworzy ale cos czasem mu wyjdzie ![]() Z jezyczkiem cos bylo czytalam, ale nie pamietam.. moj ma czasem buzie otwarta jak zasypia, a pozniej zamyka, zdarzylo sie pare razy... Co do sprawnosci ruchowej, moj sie przewraca, cos kombinuje, probuje sie podnosic, np obczail, ze jak na boku podpierac sie bedzie raczka i sie za cos zlapie to moze mu cos wyjsc ale slabiutko idzie.. turlac sie nie turla poki co obraca sie wokol osi i czesto zauwazam ze do tylu sie przesuwa.. ale wierze, ze da rade ze wszytskim silacz i mocarz jest. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Dziewczyny w biedronie beda ubranka polarkowe, body itp. od 24.10. takie jak w lidlu byly ostatnio. A w Carrefourze maja byc pampersy giga paka za 47 zl z groszami jakby ktos preferowal. (Ok. 92 sztuk badz 94 szt.) Takie info bo przegladalam gazetki. Mam pytanie o sprzedawce ciuszkow na all. Chodzi o bluzy, spodnie, komplety... cos moze macie, zamawialyscie. Chce kupic ciuchy dla malego. Wszystkie linki fajnych ciuchow przygarne, nie mam za bardzo czasu na szukanie, a w sklepie tez trzeba miec cierpliwosc ostatnio u mnie z nia slabo. Pytanie nr 2.: Kupilam telefonik, smartfonik FisherPrice i zastanawia mnie czy ma tak cicho grac?? slyszalam ze taki ma byc. Chyba nie musze reklamowac,
![]() |
#3007 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tlumaczac kon na blondynie plci meskiej ?? ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja daje kaszke rano.. zastanawiam sie czy tez troche nie dac wieczorem, bo kilka razy dawalam na zmiane... robilam orkiszowa, kaszke manna tez... Owoce daje zmiksowane, np. jablko, winogron, banan, morele, brzoskwinie... jako deserek jak nie mam nic siegam po sloik. Zupki robie sama jarzynowe, dodawalam kaszke mannej ciut a teraz chce zaczac dawac troszke mieska... Pytanie mam z serii jedzenia (nie jest tak, ze 2 razy w tyg zoltko daje??) Polozna srodowiskowa mowila zebym z zoltkiem poczekala do 7 mca..hmmm nie wiem jak robic. Dziecko skonczylo 6 mc.. ja wracam do pracy a chce jakies schematy jedzenia zaprowadzic by innym bylo latwiej? Kasia kciukasy za tate. ![]() ![]() ![]() Uciekam powoli bo rano wyprawa po rzeczy do łazienki kinkiety i te sprawy... chwale sie niedlugo bede miec lazienke ![]() ![]() I mnie zachwycaja emotki ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
#3008 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej!
U nas nieciekawie... dziś miałam beznadziejny dzień ![]() Przed ostatnie 3 dni walczyłam z choróbskiem, na szczęście dziś już jest ok, ale wymęczyło mnie to złe samopoczucie i opieka na Kubciem. Poza tym TŻ mi powiedział, że robię syf w domu - i zgadzam się z nim, nie potrafię pogodzić zajmowania się domem i synkiem...A dziś pojechałam z bialym kotem (tym co uciekł i przyszedł) do weterynarza, bo się dziwnie zachowywał i okazało się, że ma zatkany pecherz ![]() ![]() A na wieczór Kubuś był nie do ogarnięcia, ciągle płakał, musiałam go bujać, a nawet to nie pomagało później. Ryczał i ryczał, a ja z tego wszystkiego razem z nim ![]() ![]() To się wyżyliłam ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ładny ![]() Mi mama wynalazła na lumpku za 15 zł - czerwony ![]() ![]() Cytat:
![]() No nic, trzeba to przetrwać, w sumie wyboru nie mamy ![]() Co do picia piwa - mi też się często odechciewa jak później mam wstawać i butle szykować, pokarm odciągać... Cytat:
Z tą kradzieżą to ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobra uciekam spać bo padam po dzisiejszym dniu. Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2013-10-16 o 01:35 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() i mam nadzieje, ze jeszcze dobranoc! ![]() ![]()
#3010 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiliśmy wczoraj tableta i nie mogę połączyć się z internetem, próbuję i wyskakuję trwa uwierzytelnianie albo uwierzytelnianie nie powiodło się ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pokaż sukienkę (chyba że już gdzieś jest a jeszcze nie doczytałam ![]() co do kubeczka zerknęłam na all, chyba zamówię bo jeszcze nie mamy żadnego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U nas nie gaworzy a śpiewa, wyje i piszczy ale tylko eeee, pii i tyle ![]() Co do teściowej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli 15min przed, jakieś 40 min mszy i 10 min po to jakaś bita godzina, o masakra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O szczawiowa, ale bym zjadła. Rozumiem że szczaw mrożony, bo chyba już nie ma polnego ![]() cdn. pierwsza drzemka
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
oldzinx no niestety ale ktoś sobie zabrał i nie oddał czyli ukradł
![]() ![]() Demeter ![]() ![]() ![]() Ja spasowałam jak mała mi szaleje i niechce sama poleżeć to ją zostawiam na chwile samą i albo przestanie albo bardziej zaczyna i jak bardziej to wtedy ją biorę. Oby z kotem już było dobrze. A co do słów tż ![]() Jeśli tż myśli że to tak łatwo to niech się z Tobą zamieni i zobaczymy jak mu pójdzie. Lanie mu się należy. eluśka87 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Tak poza tym to się nie przywiotałam a więc DZIEŃ DOBRY ![]() i idę prasować a później foty wrzucę i może uda mi się coś wybrać z kościoła ze chrztu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 | ||||||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() moim zdaniem kolka ulatwiaja zycie bo jak np bylam zajeta to jednym palcem przysuwalam ,odsuwalam a tak to bym musiala wszystko rzucic i dzwigac razem z dzieckiem .... no ale pewnie co czlowiek to opinia .... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i biedny kociak . co do pogrubionego - ja tez robie mega syf -w sumie to sam sie robi ![]() ![]() przy 5 osobach w domu to jest juz totalny sajgon - a ja nawet jak chce ogarnac to nie mam jak ... 5 rano !!!!! no mam nadzieje ze dobranoc ![]() Cytat:
ale szarówa na dworze ![]()
![]() |
#3014 | |
Kniaginia
|
Witam
![]() ![]() Moja koleżanka wylądowała z miesięczną córeczką w szpitalu właśnie przez sepsę. Wszystko skończyło się dobrze. To szczuplaczek ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Skund masz szczaw?! Maria, piękne rzeczy! Cytat:
![]() o kurczak. co dla jednego hit, dla innego kit. heh... cały czas. nawet się modlę (sic...) za to dziecko... i jego rodziców. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurcze felek, uważam, że nasze zajęcie jest gorsze niż praca ![]() a tu ciągła gotowość 24/24. sorry, ale mało dorosły typ. mój może i tak myśli (kto go tam wie), ale w życiu by mi tak nie powiedział. Cytat:
mam wsparcie w moim chłopie, ale jestem non stop sama. ciężkie i już. najgorsze jest to, że jak wrócę do pracy to nic się nie zmieni. bo będę mieć + jeden obowiązek więcej + pirilard malutkich związanych z ogarnięciem dziecka, "bo pracuję". a mój chłop się nie miga... heh.
![]() ![]() |
![]() |
#3016 | ||||
Zakorzenienie
|
hej wam
kurcze znów w tyle jestem i mam kupę nadrabiania ![]() wrzućcie linka gdzie te nowe emotki są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3017 |
Zakorzenienie
|
Nestelle ja od razu pakuję ciuszki i oddaję do brata bo ma 3 tygodniową córeczkę
![]() BYou specjalnie dla ciebie reszta ![]() Skończyłam prasować a moje dziecko dopiero się budzi jeszcze nigdy nie spała do 9:30 ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2013-10-16 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe... dokladnie o 4:30 ![]() ale od 5:30 dospalismy jeszcze 2 godzinki, pozniej znowu brykanko i mlody znowu spi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a wiecie, ze moj chlop mysli tak samo ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze cos, gdybym nie byla tak uwiazana do dziecka (kocham go nad zycie! i ciezko mi przychodza rozstania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3019 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() oj będzie musiało samo przejść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kciuki zaciskam mocno Cytat:
![]() \ Cytat:
![]() ej no, my tez łazienkę planujemy i pomysłu nie mam na nią kompletnie, pochwalisz sie? Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3020 |
MBZ♥
|
Demeter
![]() ![]() A za kicię ![]() Eluśka ![]() ![]() ja bym sięcieszyła, że zabawka cicho gra ![]() ![]() Tasia, szczawiowa ![]() Moderna i co było dobranoc? ![]() ![]() Malpka wpisz emoty.blox U nas leje deszcz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://emoty.blox.pl/html Cytat:
![]() a tzta masz jakiegos innego .... inny gatunek ? ![]() moj juz dawno powiedzial "wole chodzic do pracy ...." ![]() lece na basen ...musze jeszcze spiocha obudzic . u nas deszcz!!! kalosze se nosze -kalosze se nosze ..choc tyle dobrego z tego . ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-10-16 o 08:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | ||
Zakorzenienie
|
bylo bylo
![]() ![]() Cytat:
![]() takie historie obcych ludzi, a jak potrafia dac do myslenia ![]() Cytat:
![]() a ja chyba potrzebuje po prostu chwile oddechu, gdzie wiem, ze dziecko jest bezpieczne i szczesliwe w ramionach taty, a ja moge w tym czasie nic nie robic.. bo jednak z dzieckiem jestem 24/24. jeeee kalosze ![]()
![]() |
#3023 |
MBZ♥
|
Moderna nie zapeszając to fragment o mężu/tacie co ogarnia wszystko z dzieckiem to o moim jest
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Nestelle kalosze rządzą ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3025 |
Zadomowienie
|
hej!
I my pospałyśmy dłużej, bo leje deszcz i jest ponuro. Zrobilam Hani kaszkę ryżową na moim pogrzanym mleczku, na początku pięknie zgęstniała ale za chwilę juz była tylko lejąca i łyżeczka było ciężko dawać. Co jest grane, one tak zawsze? Temat TŻ....temat rzeka...faceci to jednak inny gatunek człowieka ![]() Mojego właściwie teraz nie ma po 5-6 dni wyjazdy ma cały czas, weekendy też zwykle jesteśmy same, ciagle mu musze wysyłac zdjęcia Hani, bo tęskni, ale jak jest to po pracy zajmuje sie Hanią, no ale to jest 2 -3 godziny zanim pójdzie spać. Za to on potrafi duzo z nią zrobić, siedza razem na kompie i tablecie, je z nią na kolanach, sika... ![]() Chyba pójdziemy dzisiaj do pepco .....
#3026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to z pozytywow moj maz kilka tygodni temu umyl wszystkie okna w mieszkaniu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3027 |
MBZ♥
|
Moderna, a ramy umył?
![]() bo znam takich co dopiero żony im uświadamiają, że ramy też należy umyć ![]() ALe masz rację FANFARY ![]() Bzinka ![]() A co do kaszki to podobno na własnym mleczku nie gęstnieje:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ale, jak on to robi? ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3030 |
Zadomowienie
|
Haha z tego co widzialam, to trzyma Hania na ramieniu jedna reką przodem do siebie, więc tylem do kibelka
![]()
Nasza kochana córeczka Hania ![]() 04.04.2013 ![]() Mój BLOG, zapraszam ![]() Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2013-10-16 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.