Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-18, 22:54   #4651
Hikaru
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Tzn. Dalej wolałabym dać to wszystko za jednym razem, łącznie z tym nowym pomysłem, bo to takie pudełko skarbów by było. I nie chodzi mi o to, żeby dać zamiast paru rzeczy na te okazje dać jedną, tylko właśnie parę rzeczy tylko, że razem zapakowanych, bo tak lepiej w mojej wizji wygląda

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
.
Hikaru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 05:55   #4652
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

65
dni do Świąt Bożego Narodzenia!

Czy któraś z Was byłaby tak uprzejma i podała stronę, z której zamawia woski? Wiem, że przez google mogłabym znaleźć mnóstwo sklepów, które zajmują się ich sprzedażą ale chodzi mi o sklepy, które polecacie, są już sprawdzone i godne zaufania.
Z góry dziękuję

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 06:24   #4653
Nicole`_
Zakorzenienie

65dni

Ja zamawiam przeważnie stad:

http://swiatzapachow.pl/
http://zapachdomu.pl/
http://candleroom.pl/
http://www.mydlarnia-hebe.pl/?topSsi...8820da36826def

i jeszcze przez allegro od:
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=20803855
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=179158

Stary 2013-10-19, 08:31   #4654
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Hej

Martyna świetne pierniczki poproszę o adres na priv, nie wiem jeszcze czy skorzystam ale może bo kuszą więc lepiej adres mieć

Zazdroszczę, że możecie tak sobie dużo popisać , też bym chciala ale nie dam rady czasowo, a jak przychodzę i chcę zacząć się odnosić to raz, że za dużo tego a dwa, że już dawno po temacie i co innego jest na tapacie więc nie cytuję bo tak ni z gruchy ni z pietruchy bym się z tym od nowa wbijała

U mnie zapowiada się słoneczy jesienny dzień, tyle, że zimny
Udanej soboty

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 08:59   #4655
mika93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aamajka Pokaż wiadomość

Z wosków dziś zapalony Witche's Brew. Zawiodłam się na nim. Potwornie śmierdzi.
O widzisz, a mnie się bardzo podoba Lubię takie dziwne zapachy i na ten okres zaduszkowo-halowinowy jak znalazł Aż żałuję że tylko jeden wosk dorwałam bo sampler już dawno wypalony

Wczoraj doszły do mnie woski wygrzebane w necie. Na pierwszy ogień poszedł Sparkling Snow, wyczuwam zdecydowanie zapach igieł sosnowych i mnie się podoba . Christmas Tre mam tylko jeden więc trzymam jak relikwie na grudzień
Stary 2013-10-19, 09:02   #4656
Malinovva
Rozeznanie

Hejo! W końcu udało mi się tu wejść. Jestem jakieś 10 stron do tyłu, ale to nadrobię Co u Was? U mnie strasznie dużo się dzieje. Mnóstwo sesji zdjęciowych, ulepszanie mojej strony fejsbukowej, szkoła i kłótnie z przyjaciółką. Do tego jakieś treningi iiii... nowa miłość Chciałabym, żeby coś z tego było...

A tymczasem szykuję się do ważnej sesji, w stylu amerykańskim Fajnie, lubię to

Moja katechetka z różańca codziennie przychodzi w takim świetnym świątecznym sweterku Muszę podpytać gdzie kupiła

A poza tym to mam manię - wszędzie widzę śnieg, padający albo leżący
Stary 2013-10-19, 10:00   #4657
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
A ja właśnie zapaliłam świeczke YC Season of peace taka trochę męska nuta mam wrażenie, ale całkiem ładny nie duszący
Też go zamówiłam, bo czytałam dobre opinie o nim Mam nadzieję, że się nie zawiodę Ja lubię mocne i męskie zapachy więc już się nie mogę doczekać.

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Przyszłam tylko pochwalić się pierniczkami, które zamówiłam do zawieszenia na choinkę Tak, wiem - mogę przecież zrobić sobie sama, ale nie mam takich zdolności jak ta pani
Pierniczki ozdobione 2-stronnie! Pierwsze 3 fotki - przód, kolejne 3 - tył Na żywo o wiele piękniejsze
Prześliczne

Cytat:
Może go podpytaj, jak woli. Ale chyba się już zdecydowałaś, jak dalej czytałam
Ja mam imieniny w Wigilię i zawsze, niestety, dostawałam jeden prezent. Tak jest do tej pory. Najbardziej mnie to bolało w dzieciństwie.
Teraz już nie, obecnie chyba wolę dawać prezenty niż dostawać. Właściwie i jedno, i drugie sprawia mi wielką frajdę
Mój mąż ma urodziny w styczniu na początku i zaraz imieniny i też dostaje tylko jeden prezent, ale za to jest bardziej wypaśny. On woli jeden, a porządny niż kilka tańszych. A w 2014 roku będzie miał 30ste urodzinki więc planujemy z rodzinką kupić mu coś superanckiego, żeby miał pamiątkę do końca życia i nawet tort zamówię

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
65

Czy któraś z Was byłaby tak uprzejma i podała stronę, z której zamawia woski? Wiem, że przez google mogłabym znaleźć mnóstwo sklepów, które zajmują się ich sprzedażą ale chodzi mi o sklepy, które polecacie, są już sprawdzone i godne zaufania.
Z góry dziękuję
Ja ostatnio na allegro zamówiłam i byłam bardzo zadowolona. Duży wybór wosków i tania przesyłka 5 zł za wszystkie sztuki. I bardzo szybko przyszły na drugi dzień od zakupu miałam je w domu. Podaję linka do sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=20803855

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
Wczoraj doszły do mnie woski wygrzebane w necie. Na pierwszy ogień poszedł Sparkling Snow, wyczuwam zdecydowanie zapach igieł sosnowych i mnie się podoba . Christmas Tre mam tylko jeden więc trzymam jak relikwie na grudzień
Ja już Christmas Tree cały prawie zużyłam Miał czekać na święta, ale jak go zapaliłam raz to tylko o nim myślałam

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2013-10-19 o 10:01
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-19, 10:14   #4658
justysiaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy
dziękuję za linka

Cytat:
65

widziałam dziś na rynku ciepłe skarpety w śnieżynki i renifery ale tylko męskie wzięłabym, gdyby chociaż rozmiary były mniejsze, bo z moim 36 to pewnie do kolan bym je podciągnęła a pięta byłaby w połowie łydki
justysiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 10:25   #4659
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość

widziałam dziś na rynku ciepłe skarpety w śnieżynki i renifery ale tylko męskie wzięłabym, gdyby chociaż rozmiary były mniejsze, bo z moim 36 to pewnie do kolan bym je podciągnęła a pięta byłaby w połowie łydki
Trzeba było brać, zakolanówki są w modzie

A ja dziś kwitnę do 14 w pracy, makabra no Jedynie cieszy mnie wizja zarobionych nadgodzin

Już połowa października za nami. Jak to dobrze

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 11:39   #4660
aamajka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hikaru Pokaż wiadomość
Tzn. Dalej wolałabym dać to wszystko za jednym razem, łącznie z tym nowym pomysłem, bo to takie pudełko skarbów by było. I nie chodzi mi o to, żeby dać zamiast paru rzeczy na te okazje dać jedną, tylko właśnie parę rzeczy tylko, że razem zapakowanych, bo tak lepiej w mojej wizji wygląda
Wizja pudła skarbów przemawia do mnie. Najfajniej dana na Boże Narodzenie. Na rocznicę kolacja, a na urodziny może zwinięty w rulonik i przewiązany wstążką bilecik z miłymi życzeniami i żartobliwym zaproszeniem do odbioru prezentu ze skrzyni skarbów w Wigilię?

Cytat:
65

Z góry dziękuję
65

Stacjonarnie kupowałam woski w Świecie Zapachów w Warszawie pod Rotundą.
Internetowo:
http://zapachdomu.pl/ - zadzwonili do mnie nawet, że zabrakło im jednego z zamówionych przeze mnie zapachu i zaproponowali inne

http://homedelight.pl/ - widzę, że mają teraz 20% promocję na samplery

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
O widzisz, a mnie się bardzo podoba Lubię takie dziwne zapachy i na ten okres zaduszkowo-halowinowy jak znalazł Aż żałuję że tylko jeden wosk dorwałam bo sampler już dawno wypalony

Christmas Tree nie mam, Sparkling Snow też jeszcze nie. Ale zapach igieł sosnowych bardzo by mi odpowiadał, zwłaszcza w grudniu. Właśnie przyszedł mi do głowy pomysł, że trochę sosnowych gałązek sobie przyniosę do domu - niech pachną

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
U mnie strasznie dużo się dzieje. Mnóstwo sesji zdjęciowych, ulepszanie mojej strony fejsbukowej, szkoła i kłótnie z przyjaciółką. Do tego jakieś treningi iiii... nowa miłość Chciałabym, żeby coś z tego było...
(...)
A poza tym to mam manię - wszędzie widzę śnieg, padający albo leżący
Fajnie, żyjesz na pełnych obrotach!!!
Trzymam kciuki za pomyślny rozwój nowej znajomości.

U mnie rano był na dachach szron. Zima coraz bliżej.

Cytat:
dziękuję za linka
Ja bym brała, brakuje mi cieplutkich skarpet, a stopę mam dużą.

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
A ja dziś kwitnę do 14 w pracy, makabra no Jedynie cieszy mnie wizja zarobionych nadgodzin
Będziesz miała kaskę na nowe świece!

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
A ja właśnie zapaliłam świeczke YC Season of peace taka trochę męska nuta mam wrażenie, ale całkiem ładny nie duszący
Ja go nie polubiłam, ale innym w rodzinie nie przeszkadza. Jest jednak bez porównania lepszy niż Witche's Brew.

Chyba ruszę się z domu po te gałązki sosnowe. A potem będę się wygrzewała się w domku, żeby wyzdrowieć wreszcie do końca.
aamajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 11:52   #4661
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość
Oto obiecane zdjecia. Nie wiem co te kulki maja soba reprezentowac. Mam nadzieje, ze to juz zaczatki swiatecznych dekoracji
Hmm, ciekawe te kulki, daj znać czy wieczorem się świecą? A może coś się będzie w weekend działo na Oxford Street?

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Martyna, Prześliczne te pierniczki, ale trzeba mieć cierpliwość

Edytowane przez Nicole`_
Czas edycji: 2013-10-19 o 11:53
Nicole`_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 12:01   #4662
kleo111
Zakorzenienie

Witajcie Kochane, ufff ale pędzicie z postami. Kiedy ja Was nadrobię? U mnie też dużo się dzieje, niestety jest i też trochę zmartwień Mam nadzieje, że niebawem wyjdę już na prostą... Ale super, że do świąt coraz bliżej. Uciekam do sobotnich porządków

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 12:22   #4663
madziulaczek1991
Zakorzenienie

Też muszę zaopatrzyć się w jakieś woski. Na razie miałam przyjemność wąchać tylko podróbki Janke Candle. Zapachy są ładne, ale nie mają niczego typowego światecznego.
madziulaczek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 12:32   #4664
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Resztkami siły woli opieram się tym woskom o uroczych zapachach

Jak już przestanę się opierać... Powiedzcie proszę, które z nich są takie... ciepłe, miękkie, kobiece, słodkie, świąteczne? Bez męskich, ostrych nut
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 12:45   #4665
madziulaczek1991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Powiedzcie proszę, które z nich są takie... ciepłe, miękkie, kobiece, słodkie, świąteczne? Bez męskich, ostrych nut
Dołączam się do pytanie
Stary 2013-10-19, 12:47   #4666
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:

Będziesz miała kaskę na nowe świece!

Gdzież tam świece :P Na ślub i wesele niestety

Dobra, ostatne 15 minut w pracy, wieczorem parapetówka u znajomych

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 12:54   #4667
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Ja ostatnio na allegro zamówiłam i byłam bardzo zadowolona. Duży wybór wosków i tania przesyłka 5 zł za wszystkie sztuki. I bardzo szybko przyszły na drugi dzień od zakupu miałam je w domu. Podaję linka do sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=20803855
Cytat:
Internetowo:
http://zapachdomu.pl/ - zadzwonili do mnie nawet, że zabrakło im jednego z zamówionych przeze mnie zapachu i zaproponowali inne

http://homedelight.pl/ - widzę, że mają teraz 20% promocję na samplery
Dziękuję bardzo
Zabieram się za przeglądanie.

Jako, że ja bardzo oszczędna i gospodarna żona jestem muszę wybrać najbardziej korzystną ofertę

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 12:59   #4668
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Też muszę poszukać ciepłych Świątecznych skarpetek zawsze mi się podobają te z primarka na allegro, mają śliczne
Cytat:
Wizja pudła skarbów przemawia do mnie. Najfajniej dana na Boże Narodzenie. Na rocznicę kolacja, a na urodziny może zwinięty w rulonik i przewiązany wstążką bilecik z miłymi życzeniami i żartobliwym zaproszeniem do odbioru prezentu ze skrzyni skarbów w Wigilię?

Ja go nie polubiłam, ale innym w rodzinie nie przeszkadza. Jest jednak bez porównania lepszy niż Witche's Brew.
.
Bardzo fajny pomysł z tym bilecikiem
Powiem szczerze że ten wosk nie jest zły ale nie będzie moim ulubieńcem to napewno
Stary 2013-10-19, 13:18   #4669
dariah4
Raczkowanie

Ale lecicie, od wczoraj tyle nowych postów. U mnie dzisiaj ładna pogoda, ale strasznie zimno. Tyle piszecie o tych woskach, że muszę chyba pomyśleć nad zakupem.
dariah4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-19, 13:28   #4670
Niambie
Zadomowienie

Jak na razie nic się nie dzieje Dzień jak codzień, w sobotę ;D Uuuf jeszcze parę godzin i mój weekend się rozpoczyna ;D

Wczoraj upiekłam zdrowe ciasto nektarynkowe z przepisu na youtube. Wyszło świąteczne w smaku ;P Bo oczywiscie ja do wszystkiego daje olejek pomarańczowy i cynamon. Tak czy inaczej pyszne! Napewno będzie w moim świątecznym menu ;D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 13:32   #4671
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

własnie robilam ciastka i mi nie wyszły o te : http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...biale-gwiazdki
Stary 2013-10-19, 13:35   #4672
madziulaczek1991
Zakorzenienie

Apropo ciastek... Macie jakiś sprawdzony przepis na pierniczki( takie do powieszenia na choinkę):P
Stary 2013-10-19, 13:45   #4673
dariah4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziulaczek1991 Pokaż wiadomość
Apropo ciastek... Macie jakiś sprawdzony przepis na pierniczki( takie do powieszenia na choinkę):P
Mam dobry przepis na pierniczki, ale na choince nigdy nie powieszałam, więc nie wiem czy się nadają.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość
własnie robilam ciastka i mi nie wyszły o te : http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...biale-gwiazdki
Ale apetycznie wyglądają.
dariah4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 13:47   #4674
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość
Czemu nie wyszły? Co się stało?
Stary 2013-10-19, 13:47   #4675
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Hej dziewczyny
U mnie dziś rano gościł szron i tak białawo się zrobiło, ale po 1h wszystko znikło
Właśnie jem pomarańcza, są pyszne,słodkie i soczyste, i ten zapach
Stary 2013-10-19, 13:50   #4676
madziulaczek1991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dariah4 Pokaż wiadomość
Mam dobry przepis na pierniczki, ale na choince nigdy nie powieszałam, więc nie wiem czy się nadają.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Ale apetycznie wyglądają.

A szybko miękną?:P
Stary 2013-10-19, 13:56   #4677
bella719
Rozeznanie

Witam!
Dołaczam do forum
Uwielbiam Boże Narodzenie i myslałam, że tylko ja myślę o swiętach dużo wsześniej, jednak nie
W tym roku na koniec wakacji zaczęłam już myśleć o świętach, a znajomi patrzyli na mnie jak na wariatkę

Już założyłam sobie świąteczne pudło do którego wkładam wszystkie nowe dekoracje świąteczne, a na kalendarzu odliczam dni do świąt

Widzę, że nie tylko ja pokochałam woski Yankee
W niedługim czasie planuję kupić moje pierwsze, ale cały czas nie mam czasu;/
Polecacie kupić przez internet czy stacjonarnie? Jakie zapachy na święta?

Jest ktoś z Wrocławia, ja już tylko wypatruję kiedy zacznie się przepiękny jarmark bożonarodzeniowy w moim mieście
Taka namiasta świąt, na szczęście zacznie sie jeszcze w listopadzie

Pzrepraszam, że sie rozpisałam, alejestem podekscytowana, że są osoby które tak jak ja kochają święta

PS. Przedwczoraj byłam w Ikei, a tam już ogromny dział z dekoracjami świątecznymi
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 14:07   #4678
bella719
Rozeznanie

A to moja zeszłoroczna choinka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130125_165800.jpg (141,0 KB, 43 załadowań)
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 14:21   #4679
bubu100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
Witam!
Dołaczam do forum
Uwielbiam Boże Narodzenie i myslałam, że tylko ja myślę o swiętach dużo wsześniej, jednak nie
W tym roku na koniec wakacji zaczęłam już myśleć o świętach, a znajomi patrzyli na mnie jak na wariatkę
Wreszcie znalazłam ludzi, którzy mnie rozumieją
bubu100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 14:50   #4680
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
A to moja zeszłoroczna choinka
Witaj
Piękna choinka
Jak zaczęłam pisać na forum świątecznym w 2010 to też byłam podekstytowana że nie tylko ja mam świątecznego bzika
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości