![]() |
#4171 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sabrina Pilewicz - Torbka ROMA
Ja chyba od 3 tygodni próbuję się dogadać w sprawie kolejnej torebki i odpowiedzi raz, czy max 2 razy w tygodniu. A mam tylko pytanie, czy w nowościach będzie coś dużego (na laptopa 15 calowego), bo nie wiem, czy czekać na nie, czy brać Romę albo Capri (i ile będę na nie czekała). To, plus jeszcze jedna sytuacja, która wystąpiła w wakacje sprawiają, że robię się zła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | |
Zakorzenienie
|
Myszakotka swietna kolekcja
![]() Pokazalabys szarą furle jucca? Cytat:
Zniechecajace ![]()
![]() |
#4173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak w maju załatwiałam torebkę to tylko telefonicznie. Na maila nigdy bym się nie doczekała odpowiedzi. Szkoda,że WIELCY PROJEKTANCI nie mają MAŁYCH ASYSTENTEK.
![]() |
#4174 |
Rozeznanie
|
Myślałam, aby zadzwonić, ale patrząc na fb, to mam wrażenie, że SP ciągle jest czymś zajęta (jakieś spotkania, wydarzenia), a ja z asystentką, czy pracownicą nie chcę rozmawiać.
Akurat, przy robieniu zdjęcia padła mi bateria w aparacie. Jak naładuję, to zrobię zdjęcie. Ale tak na szybko, to mam dokładnie taką: http://www.ebay.com/itm/NWT-FURLA-Ma...item20d3c5437c Dla mnie ten kolor to taki bardzo jasny szary. A może nie szary, sama nie wiem, mam problem z kolorami. W innym świetle jest takim chłodnym jasnym beżem. Edytowane przez myszakotka Czas edycji: 2013-10-18 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie szarej torebki mi brakuje, a jak by była w krokodylu to byłoby super. Ciekawa jestem nowych modeli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Rozeznanie
|
cosma, chyba każda z nas jest ciekawa nowych modeli
![]() ![]() Co do granatów, to ma być chyba taka. Podobno wszystkie maty mają być dostępne na początku listopada. W poniedziałek w końcu będę dzwoniła do SP (dzisiaj się nie dodzwoniłam), to postaram się dowiedzieć trochę o nowościach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
Ta torebka to kolor niebo? Mi sie bardziej podoba granat morski jest ciemniejszy bardziej
![]() ![]() Jak to nie ma przecieków o nowościach? Pani Sabrina pisała wielokrotnie że będzie torba podróżna , mała i średnia torebka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Rozeznanie
|
Dla mnie to był granat morski, a zdjęcie mam od SP, z tego co zauważyłam, to na jej zdjęciach torebki są jaśniejsze niż w rzeczywistości.
Co do przecieków, to w zeszłym roku Asti było znane przed premierą, a zdjęcie reklamowe z Positano i kawałkiem Capri też udało mi się dostać wcześniej. A w tym roku nic. I w końcu z maili nie wiem, czy będzie coś dużego oprócz torby podróżnej, czy nie. Lubię mieć zaplanowane wydatki. Jak nie będzie nic nowego dużego, to zostaje mi Roma, a chciałam coś innego ![]() Edytowane przez myszakotka Czas edycji: 2013-10-19 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A możesz spytać czy złote okucia będą na 100%? Marzy mi się Modena czarna ze złotem, najchętniej już ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Rozeznanie
|
Mi też się taka Modena marzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
Złote okucia będą na 100% , Pani Sabrina pisała mi jakiś czas temu że ma już blaszki chyba
![]() Myszakotka myślę że warto poczekać na nowości jeszcze ten miesiąc ![]() Granat morski ma moja siostra i mam też próbkę skóry niebo więc jak chcecie to jutro mogę zrobić zdjęcie jak wyglądają oba kolory obok siebie ![]() Mi się marzy taki klasyczny ciemny granat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Rozeznanie
|
Kurcze, jeszcze trochę popatrzę na bloga szarlizy, to obrzydną mi torebki SP. Teraz ma kolejną - kawiorowe Positano (zastanawiałam się nad nim i chyba już wiem, kto je wziął).
|
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na fb SP tez w 99% szarliza... nuuuuda
![]() |
#4187 |
Rozeznanie
|
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że szarliza zwyczajnie je reklamuje? Nie wiem, czy je dostała, czy jak, ale jak dla mnie jest ich za dużo i za często. Jakoś nie jest ona dla mnie osobą zachęcającą do zakupu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam identyczne zdanie na temat szarlizy, obrzydza mi te torebki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
damon tu są zdjęcia jak doszła torebka granat morski i sesja z moją malinową przy niej
![]() ja swoją malinę też na codzień noszę, ale ona ma taki kolor że pasuje do jeansów i trampek jak i do sukienki czy garsonki ![]() Edytowane przez sorina Czas edycji: 2013-10-19 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Rozeznanie
|
Ja przestałam liczyć ile ich ma.
sorina, w pełni podzielam Twoje zdanie i odczucia. Chyba powinnam zablokować sobie wszystkie blogi, bo jak popatrzę na nie, to mnie kur... bierze. Ja na te torebki ciężko pracuję, w weekendy też, kupuję je sobie zazwyczaj jako nagrodę za jakieś osiągnięcie, a jak sobie pomyślę, że ona ma je prawdopodobnie za darmo i w ramach reklamy, to aż mi brzydną te moje torebki. Nic nie mam do dziewczyny, każdy orze jak może, ale bez przesady. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- A granatowa modena śliczna, idealna na co dzień, do dżinsów itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam zdjęcia ale kolory strasznie przekłamane mi wyszły
![]() ![]() Edytowane przez sorina Czas edycji: 2013-10-20 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Raczkowanie
|
myszakotka kolekcja cudo
![]() wczoraj na uczelni widzialam piekna dziewczyne z czarna SM 3d, wygladala wspaniale i niezle miala ja napakowana ![]() a ja mialam miec malinowa SM, ale po wplacie okazalo sie, ze jej fizycznie nie ma, wzielam wiec malinowa modene i asti w kolorze magnolia, te dwie dostalam w cenie SM, wiec jestem zadowolona w listopadzie ma byc skora tiramisu i w tym wlasnie kolorze chce w koncu SM, ewentualnie rozwaze szary lub szary 3d, tylko, zeby na pewno byly, jednak model SM bardzo bardzo mi sie podoba i czarna 3d wyglada bosko, tylko po co mi tyle czarnych torebek? moje modenki sa juz trzy: jagoda, malina i czarna 3d, stanowczo przydalaby sie jakas jasna, np panna cotta |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Raczkowanie
|
a jaki kolor wchodzi w gre?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
chciałam lychee ale nie w 3d i jakoś na próbkach które widziałam dawno temu bardziej mi się podobało , teraz zastanawiam się czy nie kupić w panna cottcie ale nie widziałam jej na żywo i nie wiem czy ten odcień będzie mi pasował
![]() ![]() Dalej czekam na wymarzone aqua tzn w takim odcieniu jak było kiedyś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też wydaje mi się, że to jest aż nazbyt nachalne. Lubię SP i nie chciałabym aby mi obrzydły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Rozeznanie
|
Ja polecam Panna Cotta, jestem zakochana w tym kolorze.
sorina, jak chcesz, to możemy się któregoś razu spotkać we Wrocławiu, to wezmę moje Positano w tym kolorze. Ja żadnej Santy na żywno niestety nie widziałam. Z resztą we Wrocławiu widziałam torebki SP tylko kilka razy i były to Romy. Na tiramisu też poluję. Na początku myślałam o SM w tym kolorze, ale później sobie pomyślałam, że mam Piper szarobrązową i trochę by mi się dublowały. Teraz rozważam Romę lub coś z nowości w tiramisu. Chociaż Santa też mnie prześladuje od momentu jej wprowadzenia. Na tych zdjęciach wygląda jakby różnica pomiędzy granatowym a niebem była niewielka. Ale chyba bardziej niebo mi się podoba. ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Tak się zastanawiam, czy wybór szarlizy do reklamy był trafny. Jakoś zawsze kojarzyło mi się, że torebki SP mają odbiorczynie w innej grupie, a nie wśród wielbicielek tej blogerki (i ogółem popularnych blogerek). |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
Sorina, dziękuję za wrzuty. Teraz całkowicie straciłam głowę dla tego granatu. To jest to co mi trzeba
![]() Już doczekać się nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Rozeznanie
|
Ten ciemny granat? Jaki model planujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.