| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-10-25, 10:42 | #211 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III

Mój ma gorsze zadanie, bo żądam całej sagi wieźmińskiej za jednym zamachem - bo chcę mieć w tych samych okładkach xD

| 
|     |   | 
|  2013-10-25, 11:30 | #212 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-04 
				 | 

Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III

Cytat: 

__________________ "i może nie wiem czego chcę, ale czego nie chcę wiem!" 2014: książki: 12 filmy: 70  "Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku "Epidemia" Robin Cook miesiąc z hula hop: 2/30 | |
|     |   | 
|  2013-10-25, 12:51 | #213 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-10 
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Ja odpuscilabym, zagrozilabym, ze ma tego nie robic ^^ | |
|     |   | 
|  2013-10-26, 14:31 | #214 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

Chciałam Was zapytać o zdanie... Mój chłopak dużo pali : ) Pomyślałam, że mogłabym mu kupić jakąś klasyczną zapalniczke firmy Zippo i coś wygrawerowac - co myslicie?    | 
|     |   | 
|  2013-10-26, 15:37 | #215 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-12 Lokalizacja: raz tu raz tam 
				 | 

wydaje mi się , że dla  niego będzie to bardzo praktyczny prezent   a jakie pomysły na mikołajki macie ?   | 
|     |   | 
|  2013-10-26, 17:03 | #216 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-06 
				 | 

Prezent na 20-ste urodziny dla...

Pomóżcie mi... Otóż spotykam się od 1.5 miesiąca z chłopakiem. Nie jesteśmy razem, ponieważ dla mnie to zbyt wcześnie na wszelkie deklaracje. Problem polega na tym, że nie wiem, co mam mu kupić na 20-ste urodziny. Myślałam żeby zabrać go na kolację, ale znając go, będzie niezadowolony, że kobieta będzie płaciła, zatem ten pomysł odpada. Nie chcę żeby to był kolejny oklepany prezent w postaci aniołka z porcelany, wolałabym coś oryginalnego. Macie może jakieś pomysły?    | 
|     |   | 
|  2013-10-27, 00:30 | #217 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2013-10 Lokalizacja: Toruń 
				 | 

Dot.: Prezent na 20-ste urodziny dla...

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2013-10-27, 13:31 | #218 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-08 
				 | 

To może zrób mu taki bon na kolację?   Nie pisz kwoty i nie dawaj kasy w kopercie! Po prostu na kuponie będzie, ze zaprasza tu i tu, a rachunek ureguluj z boku u kelnera. A w niektórych sieciówkach typu Pizza hut można kupić karty podarunkowe. | 
|     |   | 
|  2013-10-27, 23:22 | #219 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-06 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2013-10-28, 19:15 | #220 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

nieśmiertelnik i rzemyk

Witam dziewczyny! Mam ważne pytanie, otóż chce swojemu facetowi zamówić nieśmiertelnik z grawerem. 15mm x 25 mm  a do tego rzemyk... niestety nie wiem jaka grubość powinnam zamówić!  2mm  1,5 mm... Przymierzał ze mna kiedys z apartu taki komplecik:  Niestety nie wiem jaką miał grubość ten rzemyk, a aktualnie jestem chora i nie wychodzę z domu to nie sprawdzę  HELP! 
				__________________ "Twój stosunek do samej siebie decyduje o tym jak widzi Cię mężczyzna." -'Dlaczego mężczyźni kochają zołzy' http://suwaczki.slub-wesele.pl/201205192337.html  Edytowane przez patussia Czas edycji: 2013-10-28 o 19:57 | 
|     |   | 
|  2013-10-28, 21:00 | #221 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

Dot.: nieśmiertelnik i rzemyk

Zdecydowanie wybierz najgrubszy jeżeli chłopak ma troche masy   malenstwo 1.5mm zniknie. Jeśli to typ chudzinki to zdecydowanie jak najwęższy rzemyk. Poprostu dobierz go do budowy chłopaka a nie żeby był taki jak oglądałaś. 
				__________________ Mój kanał na YouTube   | 
|     |   | 
|  2013-10-28, 21:28 | #222 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Dot.: nieśmiertelnik i rzemyk

Tez właśnie myślałam o tym najgrubszym, ale z kolei pomyślałam, ze skoro ta blaszka nie jest jakaś wielka, to by nie wyglądała śmiesznie na zbyt grubym rzemyku... A facet też chudzinką nie jest. Jest takiej normalnej postury, nie za duzo, nie za mało. 
				__________________ "Twój stosunek do samej siebie decyduje o tym jak widzi Cię mężczyzna." -'Dlaczego mężczyźni kochają zołzy' http://suwaczki.slub-wesele.pl/201205192337.html  Edytowane przez patussia Czas edycji: 2013-10-28 o 21:37 | 
|     |   | 
|  2013-10-29, 13:18 | #223 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Łańcuszek.

Czy wypada podarować chłopakowi (23l) srebrny łańcuszek z krzyżykiem na prezent, pod choinkę ?

| 
|     |   | 
|  2013-10-29, 16:14 | #224 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-02 
				 | 

Dot.: Łańcuszek.

Chłopak jest wierzący, czy nie?

| 
|     |   | 
|  2013-10-30, 18:37 | #225 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-05 
				 | 

Cytat: 

__________________ TŻ 2011r.   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-10-30, 21:07 | #226 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2012-11 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Moim zdaniem to nie jest dobry prezent pod choinkę.  Może być źle odebrany jeśli chłopak jest niewierzący a Ty tak. I może być Ci przykro jeśli nie będzie nosił . Dewocjonalia daje się na okazje przyjmowania sakramentów czy jako pamiątka z podróży do miejsca sakralnego/kultu religijnego dla osoby o której wiemy , że jest wierząca i taki przedmiot będzie dla niej ważny. Pomyślałabym o czymś innym. Chyba, że jesteś na 100% przekonana, że chłopak z takiego prezentu będzie zadowolony bo wspominał np. , że ma zamiar sobie kupić. Bo młodzi mężczyźni niezbyt często noszą akurat takie łańcuszki. | 
|     |   | 
|  2013-10-31, 19:18 | #227 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Pomiedzy niebem a piekłem 
				 | 

Cytat: 
  Co innego zwykły łańcuszek/bransoletka (chociaż niekażdy facet przepada) a co innego krzyż. 
				__________________ "Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.." | |
|     |   | 
|  2013-11-01, 15:12 | #228 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-02 Lokalizacja: Częstochowa 
				 | 

Witam wszystkich  Potrzebuje pomocy, bo nie mam pomysły na prezent dla mojego chłopaka. W grudniu będziemy obchodzić drugą rocznicę, odkąd jesteśmy razem i chciałabym  dać mu cos naprawdę fajnego. Problem polega na tym, ze moj TZ jest baaardzo wymagający i zawsze bardzo ciężko trafic mi z prezentem. Tym razem dodam do niego ręcznie zrobionego misia http://www.youtube.com/watch?v=GoRDPeqn-N8 No ale wracając chciałabym kupić mu coś jeszcze   | 
|     |   | 
|  2013-11-01, 19:45 | #229 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Pomiedzy niebem a piekłem 
				 | 

Cytat: 

__________________ "Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.." | |
|     |   | 
|  2013-11-01, 22:06 | #230 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

Sama poszukuję inspiracji, jeśli chodzi o prezent dla TŻ-ta. Wykorzystałam już sporo pomysłów, więc wstawię te ciekawsze, które udało mi się znaleźć przegrzebując wizaż i szperając w internecie. Może któraś z was coś z tego wykorzysta. Wiem, że mnóstwo pomysłów gubi się wśród miliona postów, więc nie gniewajcie się, jeśli któryś z nich powtórzy się po raz enty. Może nie wszystkie dziewczyny jeszcze na nie trafiły. ;p - Własnoręcznie zrobione ciasteczka z wróżbą (zamiast wróżb mogą to być wyznania lub jakieś zabawne teksty, które się z wami kojarzą) - Filmik z życzeniami od ludzi z różnych krajów w ich językach (mój TŻ bardzo interesuje się różnymi kulturami, innymi państwami i dużymi miastami). Wymaga sporo pracy, ale reakcja jest bezcenna. - Standardowo i tradycyjnie kupony na różne atrakcje  - Pudełko z jego ulubionymi słodyczami, na którego wieczku było napisane "zjedz gdy...", a przy każdej ze słodkości karteczka z dokończeniem zdania, np. ...gdy będziesz zły itp. -http://img.zszywka.pl/1/0033/w_7907/pozostale/niespodzianka.jpg pomysł można modyfikować na wiele sposobów -http://img.zszywka.pl/0/0007/w_2262/DIY-Zrob-to-sam/jajko-niespodzianka.jpg lub http://img.zszywka.pl/1/0049/w_8403/...spodzianka.jpg jako miły dodatek do prezentu -http://img.zszywka.pl/0/0124/w_8484/DIY-Zrob-to-sam/zdrapka-dkredka-swiecowa-plus-farba.jpg (zdrapkę można wykonać samemu, a wygrana zależy już tylko od waszej fantazji) ;p - http://img.zszywka.pl/1/0016/w_1264/...am/herbata.jpg miły dodatek do śniadania do łóżka. W liściku może być sympatyczna wiadomość  - puchar z wygrawerowanym "najlepszy facet na świecie" a w środku mnóstwo małych cukierków - szklanki do whiskey z grawerem (logo jego ulubionej drużyny np.) - http://img.zszywka.pl/0/0125/w_2811/...kreatywnys.jpg Mam nadzieję, że komuś się to przyda i że sama niedługo wpadnę na coś ciekawego. Urodziny TŻ zbliżają się wielkimi krokami.   Edytowane przez Just44 Czas edycji: 2013-11-01 o 22:16 | 
|     |   | 
|  2013-11-02, 19:13 | #231 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2013-10 
				 |  Prezent dla TŻ na pierwsze wspólne świeta 

Pytanie jak w temacie powyżej - co mam kupić mojemu TŻ na pierwsze wspólne święta? Jesteśmy razem prawie 2 lata ale to nasze pierwsze święta o kiedy się do niego wprowadziłam i pierwsze święta po zaręczynach.

| 
|     |   | 
|  2013-11-02, 22:58 | #232 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Dot.: Prezent dla TŻ na pierwsze wspólne świeta

nie wiesz co chciałby dostać facet z którym mieszkasz pod jednym dachem? Może być tak coś wiecej napisała, co lubi, jakie ma hobby, jak spędza wolny czas? 
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett | 
|     |   | 
|  2013-11-03, 16:14 | #233 | 
				 | 

Zawsze miałam problem z wybieraniem prezentów, a już szczególnie dla mężczyzn. Lubi politykę, komedie, muzykę z lat 80tych, samochody, no ale najbardziej i tak lubi politykę  A ja chciałabym żeby te święta (nasze pierwsze) były wyjątkowe. | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-11-03, 17:10 | #234 | 
				 | 

ksiązka Normana Davisa "Europa między wschodem a zachodem" Możesz też dac mu bon na wspólną wycieczkę do Warszawy ze zwiedzaniem Sejmu. 
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett | 
|     |   | 
|  2013-11-03, 17:16 | #235 | 
				 | 

Heh, bon na pewno nie   On się interesuje polityką - jakby to powiedzieć - bardzo czynnie. Co prawda posłem nie jest, ale zwiedzanie Sejmu to dla niego żadna atrakcja  A co do książki - skończył politologię. Zawsze istnieje ryzyko, że czytał... ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Heh, bon na pewno nie  On się interesuje polityką - jakby to powiedzieć - bardzo czynnie. Co prawda posłem nie jest, ale zwiedzanie Sejmu to dla niego żadna atrakcja  Do Warszawy często jeździ służbowo. A co do książki - skończył politologię. Zawsze istnieje ryzyko, że czytał... | 
|     |   | 
|  2013-11-03, 17:33 | #236 | 
				 | 

to poszukaj najnowszego wydawnictwa, wówczas szansa mniejsza.

|     |   | 
|  2013-11-03, 17:38 | #237 | 
				 | 

Ok   A coś jeszcze? Szczerze mówiąc planuję na ten prezent dosyć sporo wydać. A książka nie wydaje mi się zbyt wyjątkowa. Oczywiście książka może być dodatkiem   | 
|     |   | 
|  2013-11-03, 18:48 | #238 | 
				 | 

Nigdy nie robiłam wyjątkowych prezentów, tylko takie, które TŻ chciał dostać. A wiem, że chciał bo po prostu słuchałam jego marzeń, przypadkowych komentarzy. 
|     |   | 
|  2013-11-03, 19:40 | #239 | 
				 | 

Mój TŻ zawsze sam wszystko kupuje - np. książki które chciałby przeczytać itp.   Ale za to "kolekcjonuje" krawaty   | 
|     |   | 
|  2013-11-03, 20:26 | #240 | 
				 | 

każdy człowiek kupuje, to co potrzebuje lub ma ochotę.  To, że sobie kupi ksiązkę nie znaczy że nie ma sensu kupowac mu ksiązek w prezencie. 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Prezenty | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

chyba tak zrobie
chyba tak zrobie