| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-10-27, 21:04 | #241 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

Cytat: 
  , ale TŻ nie chce  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ Wszystko w porządku. Przyłóż mi spluwę do głowy i rozchlap mój mózg na ścianie. Naprawdę, mówię. Nie ma sprawy. | |
|     | 
|  2013-10-27, 21:17 | #242 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Cytat: 
  hej! Nawet chyba wczoraj w Klubie o Tobie wspomniałam | |
|     | 
|  2013-10-27, 21:47 | #243 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Cytat: 
  a ja sierota przeszłam koło sklepu i nawet nie zerknęłam  Cytat: 
 Właśnie dzisiaj mówiłam do mojego chłopa, że równo rok temu był śnieg a dzisiaj letnio bardziej  Cytat: 

__________________ | |||
|     | 
|  2013-10-28, 00:19 | #244 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Paris/ Toruń 
				 | 

Dziewuszki, stwierdzam, że "Miasteczko Halloween" jest genialne   Kocham kreacje T. Burtona  . Tak jak większość z Was, polecam do obejrzenia. Natomiast co do "Coś wisi w powietrzu"... no cóż.. jak dla mnie tandetne romansidło i do świąt kompletnie nie nastraja, nuda niestety  . Majo, popaczo, rysować mi się zachciało  Happy Halloween!!!   
				__________________   | 
|     | 
|  2013-10-28, 00:34 | #245 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

A juz się ucieszylam ze mam malo do nad robienia a tu nowy wątek! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Parvati dziękuje ze o mnie pamiętasz odezwę się w tygodniu bo teraz na wyjeździe  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     | 
|  2013-10-28, 05:39 | #246 | |||||
| Elwirka-Elmirka :D Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Dolina Pałaców i Ogrodów :) 
				 | 

Cytat: 
   Tak, pogoda jeszcze nas rozpieszcza  ---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 05:34 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 05:35 ---------- Cytat: 
  Chociaż...  ---------- Dopisano o 05:38 ---------- Poprzedni post napisano o 05:35 ---------- Cytat: 
  No, ale różnica, nie ? Ja obserwuję pogodę i widzę jak szybko zmieniają się pory roku... Jeszcze niedawno liście były na drzewach, a teraz już łyso... A niby w listopadzie mają opadać  ---------- Dopisano o 05:39 ---------- Poprzedni post napisano o 05:38 ---------- Cytat: 

__________________ Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki | |||||
|     | 
|  2013-10-28, 07:19 | #247 | 
| Bang Bang Bang Zarejestrowany: 2013-02 
				 | 

Piszecie o szczurach - ja też jak najbardziej polecam   Jest tyle cudownych ogonów do adopcji, że nic, tylko brać kochać    Moja ostatnia szczurzyca - Śnieżynka - odeszła niestety kilka miesięcy temu, ale myśli o ponownym zaszczurzeniu powracają jak bumerang  A teraz odnośnie wymiany prezentowej  Ze względu na fakt, że lada moment zamykam listę (koniec października), proszę Was o wysyłanie mi już swoich adresów!  Przypominam też dziewczynom, które nie chciały podawać adresu i wybrały poste restante, aby upewniły się, że ich placówka pocztowa obsługuje taką formę przesyłki. Zależy mi, aby zebrać wszystkie dane przed losowaniem - a losowanie przeprowadzam już w ten weekend!     | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-10-28, 08:14 | #248 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Kielce 
				 | 

Cytat: 

__________________ 04.09.2010 szczęśliwa Żona  a od 12.09.2011 mama  Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 | |
|     | 
|  2013-10-28, 08:26 | #249 | |
				 | 

Cytat: 
  Kwota prezentu będzie jeszcze ustalana, ale pewnie nie przekroczy 30zł  Wklejam zasady: 1. Osoby chętne na wymianę zgłaszają się do mnie przez PW. 2. Lista chętnych jest otwarta do końca października. 3. Po zamknięciu listy, uczestnicy przesyłają mi swoje adresy. * oczywiście jeżeli ktoś nie chce podawać adresu, może skorzystać z opcji poste restante lub paczkomatów; ** UWAGA! Proszę zorientować się wcześniej, czy Wasza placówka obsługuje poste restante, aby później nie było przykrych niespodzianek - z tego co się dowiedziałam, poste restante obsługiwane jest w urzędach pocztowych, natomiast w agencjach pocztowych może być z tym problem. 4. Po zebraniu adresów przeprowadzam losowanie. 5. Losowanie ma następującą formę: losuję pierwszą osobę, np. Zosię. Losuję następną osobę (tej osobie prezent będzie kupować Zosia), np. Basię. Basia kupuje prezent kolejnej wylosowanej osobie i tak do końca, aż koło się zamknie. 6. Po zakończeniu losowania rozsyłam do każdego uczestnika wiadomość z danymi osoby, której kupuje prezent. * UWAGA! Każdy z uczestników (no, oprócz mnie  )  wie tylko KOMU kupuje prezent, nie wie natomiast OD KOGO prezent  dostanie - to pozostaje tajemnicą aż do momentu otrzymania przesyłki,  dlatego proszę o nie zdradzanie na forum "swojej osoby". 7. W ustalonym terminie wszyscy wysyłamy swoje prezenty  UWAGA! * Kwota maksymalna prezentu zostanie jeszcze dokładnie umówiona na forum - po jej ustaleniu dokonam aktualizacji zasad. ** Termin wysyłki również zostanie przedyskutowany na forum - po jego ustaleniu dokonam aktualizacji zasad. *** Prezenty wysyłamy tylko i wyłącznie przesyłką rejestrowaną - paczka pocztowa, list polecony, paczkomat - nie wysyłamy zwykłym listem ekonomicznym czy priorytetowym! | |
|     | 
|  2013-10-28, 08:47 | #250 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

56 dni do wigilii!

| 
|     | 
|  2013-10-28, 09:10 | #251 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2013-04 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-28, 09:32 | #252 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Dzień dobry! Znowu poniedziałek, na szczęście piątek wolny, na przyszły poniedziałek chyba wezmę urlop więc będzie długi weekend  Pogoda nadal wydziwia... Ciepło i słoneczne jakby wiosna miała być Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     | 
|  2013-10-28, 09:44 | #253 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

Dzieeeen dobry ladies. Bo chlopak nam zniknal ;(  W Londynie dzis pseudo wichura. Troche wieje i juz komunikacja miejska sparalizowana. Melduje, za mamą nie zakochała się woskach   Nazbieralam tyle szyszek, że szok. Teraz leci do mnie klej i będę jechać z koksem   | 
|     | 
|  2013-10-28, 10:28 | #254 | 
| Przyjaciel wizaz.pl Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ano zniknął chłopak. Ale może wróci jeszcze   Witam wszystkie panie  Przyszły wreszcie moje gipsowe figurki do malowania, zobaczymy co mi z nich wyjdzie  edit Ustawiłam nowy avatar i mi jakoś dziwnie   | 
|     | 
|  2013-10-28, 10:34 | #255 | |||
				 | 

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b  39c6008ed9e8c5acd_5dd3308  25eb9e;43458222]Musze zaczac myslec o prezentach, nie mam pomyslow   [/QUOTE] Ja też nie  O ile z mamą i siostrą nie będę mieć problemu, to nie mam pojęcia co z mężem, tatą, szwagrem i dziadkami  Cytat: 
  Ciekawa jestem jaka pogoda będzie 1 listopada... Cytat: 
  Cytat: 
   | |||
|     | 
|  2013-10-28, 10:36 | #256 | 
				 | 

Pewnie, będę się chwalić   Mam nadzieję, że będzie czym  Mam 130 tych ozdóbek, więc chyba jakoś partiami je muszę obrabiać. Nigdy jeszcze nie malowałam gipsu. Ciekawe jak się zachowa pod farbą akrylową. | 
|     | 
|  2013-10-28, 10:39 | #257 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Cytat: 
 Jak malowałam figurki, to buzie pokrywałam zwykłą farbką plakatową - gips "pije" plakatówkę, kolor jest wtedy bardzo delikatny, pastelowy. No i polakierowane (lakier satynowy miałam) farby akrylowe mają ładny połysk, a plakatówka pozostaje matowa. Lakierowanie polecam   | |
|     | 
|  2013-10-28, 10:47 | #258 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: :D 
				 | 

Jeszcze trochę i będzie 4 z przodu.   Już coraz bliżej.  Mam małego kotka w mieszkaniu, wprawdzie nie mój, ale zawsze jest jakieś zwierzę.  U mnie dzisiaj już typowo jesienna pogoda. Ponuro, wieje i trochę pada. A jutro po wykładach jadę do domu i bardzo długi weekend. Właściwie gdyby nie to, że mam ćwiczenia to bym do Poznania w ogóle już nie wracała na 2 dni.  Teraz będę miała sporo wolnego czasu to sobie zrobię jakieś ozdoby świąteczne. Chciałabym ozdobić świątecznie pudełko tą metodą decoupage, bo patrzyłam na kilku stronach w necie i strasznie fajnie ty wygląda, ale nie wiem czy mi to w ogóle wyjdzie. Poza tym ostatnio wzięłam pudełko po butach i obkleiłam je świątecznym papierem do pakowania prezentów i włożyłam do niego kilka ozdób na moją małą choinkę, którą ubieram sobie w pokoju. Nawet ładnie to pudełko wygląda.   | 
|     | 
|  2013-10-28, 11:17 | #259 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

U mnie dziś cieplutko. TŻ na uczelni, więc robię mu prezent   Lexie, nie mogę się pogodzić z Twoją zmianą avatara : O 
				__________________ Wszystko w porządku. Przyłóż mi spluwę do głowy i rozchlap mój mózg na ścianie. Naprawdę, mówię. Nie ma sprawy. | 
|     | 
|  2013-10-28, 11:21 | #260 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-28, 11:23 | #261 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2013-04 
				 | 

Lexie, nie poznałam Cię z nowym avatarem   Tak poza tym, też witam wszystkich   | 
|     | 
|  2013-10-28, 12:07 | #262 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-07 Lokalizacja: Pl / De 
				 | 

Witajcie!   Lexie ja też Cię nie poznałam po zmianie avatara  U mnie również baaaardzo wietrznie, a może by tak śnieg...?  Co jak co, ale miłego poniedziałku trzeba życzyć   
				__________________ "Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy..."  M.M. | 
|     | 
|  2013-10-28, 12:44 | #263 | |
				 | 

Cytat: 
 Akryle też mi trochę pije i mam wrażenie, że niektóre wychodzą lekko ciemniejsze. Ale wychodzi ładnie, jak nabiorę wprawy to będzie szybciej  Na razie pomalowałam sobie dwa domki  Potrzebuje kupić jeszcze złotą i srebrną farbkę i brokat, więc chyba podjedziemy z TŻtem do sklepu. Miałam ten avatar już tyle lat, że nic dziwnego, że mnie teraz nikt nie poznaje   | |
|     | 
|  2013-10-28, 13:40 | #264 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-10 Lokalizacja: mały, biały domek... 
				 | 

Kasia witaj  Lexie-fajny kocuras  Moje koty od samego rana ganiają po podwórku za liściami jak by były niespełna rozumu.Wieje jak wściekłe. Martyna wysyłam adres. 
				__________________ Chyba mam uczulenie na czekoladę... Puchnie mi od niej tyłek..  Odliczam do kolejnych świąt BN..  | 
|     | 
|  2013-10-28, 13:48 | #265 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-28, 13:55 | #266 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-10 Lokalizacja: mały, biały domek... 
				 | 

To twój?? Kapitalna poza. Myślałam że to fotka ściągnięta z sieci. Wymiziaj go ode mnie, kocham koty. ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Też zastanawiam się czy nie zamówić takich figurek, Młoda miałaby co robić. 
				__________________ Chyba mam uczulenie na czekoladę... Puchnie mi od niej tyłek..  Odliczam do kolejnych świąt BN..  | 
|     | 
|  2013-10-28, 14:41 | #267 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

czesc! Czy ja tez mmogłabym do was dołączyć ? Wpadlam na wątek kilka dni temu i śledzę non stop   juz sama nie moge doczekac sie Swiat i pakowania prezentow przyjkiecie mnie do siebie?   
				__________________ Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery | 
|     | 
|  2013-10-28, 15:18 | #268 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Świetna liczba.   Cytat: 
  Cytat: 
  Dziewczyny, Wy tak piszecie o tych szczurkach, a ja zawsze się dziwiłam, co ludzie widzą w takich gryzoniach.  Może to dlatego, że od zawsze mam myszofobię i szczurofobię. Dawno temu miałam chomika, ale i to był zupełnie nietrafiony temat, z tym że dostałam go na mikołajki klasowe- pomysły dzieci z podstawówki.  Cześć wszystkim!  U mnie bezdeszczowo i słonecznie, ale za to wieje taki przenikliwy, chłodny wiatr. Dobrze być już w domu. 
				__________________ S Y S T E M A T Y C Z N O Ś Ć ! ! !  | ||
|     | 
|  2013-10-28, 15:25 | #269 | 
				 | 

Przyjmujemy ;D ale jako wpisowe żadamy jakis klimatycznych, swiatecznych fotek ;P dobra, ja żądam ;D

| 
|     | 
|  2013-10-28, 16:12 | #270 | |
				 | 

Cytat: 
  Lubi tak dziwnie spać na tej ściance, wygląda przezabawnie   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.