|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !
Cytat:
![]() Cytat:
Moja rodzinka i rodzina męża się nade mną ulitowała i nawet sernik robią bez nich. Ale mam takie ulubione musli z Lidla czekoladowe i tam niestety są rodzynki. I jak jem to musli z mlekiem to połowę czasu tracę na wygrzebywanie ich z mleka. A najgorsze, że skubane zawsze są na dnieCytat:
Mam 35/36 i zazwyczaj muszę kupować wkładki zmniejszające.Najgorzej jest z butami na wiosnę/lato bo te to mi spadają i nic nie pomaga. W zimie kozaki to nawet jak są za duże to aż tak nie odczuwam.Dziewczyny zamówiłam tą książkę dla koleżanki na prezent Szczęście w cichą noc i pewnie 6stego listopada w dzień premiery będzie już do odbioru w empiku. I najgorsze jest to, że tak mi się podoba, że korci mnie żeby ją przeczytać Ale mam taką zasadę, że nie czytam książek kupionych na prezent. Dla mnie to tak jakbym używaną rzecz kupiła. Co ja mam zrobić, żeby się powstrzymaćEdytowane przez sherlook Czas edycji: 2013-11-05 o 07:19 |
|||
|
|
|
#632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I straszną ochotę na ta właśnie książkę... Ale w tym miesiącu już kupiłam 2 książki i przeczytałam dopiero 1 :p kupię po wypłacie, będzie w sam raz na grudzień ![]() Dzień dobry! Leje jak z cebra... Stawy mnie bolą, a jutro mam umówioną wizytę u ton i się trochę denerwuje... Strasznie słabo mi idzie wymyślanie prezentów w tym roku... Jakoś nie mam pomysłów... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wymianki, ja myślę, że poczekajmy do piątku i w weekend zrobisz losowanie może?
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam ta ksiazke. Szczerze mowiac zawiadlam sie, bo taka cieniutka ksiazka, ja ja przeczytam w okolo 3h. Ale kupilam przede wszystkim dla okladki
![]() Dzisiaj mam nastroj swiateczny. Doszlo do mnie, ze chyba dotrwam do tych swiat ![]() Co do prezentow, ja juz w glowie mam, kilka nawet w szafie. W Douglasie (lub Sephora, nie pamietam) choinki, juz tam swiatecznie. To samo w Home&You czy nanu nana. Az milo. Za wczesniej, ale jednak przyjemnie ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Ja zawsze czytam, jak mnie interesuje ksiazka. Nigdy bym nie pomyslala "nie czytam, bo uzywane". Przeciez to ksiazka
Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-11-05 o 08:32 |
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
A ja rozumiem, jak się kupuje komuś książkę na prezent to nie powinno się jej czytać. Kartki się odginają, to później "czuć", że książka była przeczytana
![]() Po prostu pożycz później od koleżanki sherlook
|
#636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Parafrazując klasyk: "jest zima, musi być zimno i śnieg" ![]() Cytat:
Ja też ja też Chociaż oprócz pierdyknięcia lubię jazzCytat:
Edytowane przez sugarfreeee Czas edycji: 2013-11-05 o 08:55 |
|||
|
|
|
#637 |
|
Zadomowienie
|
A u Mikołaja już śnieg:
http://www.ustream.tv/channel/santac...ve-outside-cam |
|
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
48 dni do świąt!
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Przepraszam, że tak wparowuję na wątek prosto z pytaniem
Czy znacie książki w których akcja dzieje się około BN? Mi do głowy przychodzą tylko "Dziadek do orzechów" i "Opowieść wigilijna". Listopad mam luźniejszy w pracy i dla zabicia czasu chętnie bym coś poczytała i wprowadziła się w świąteczny nastrój ![]() Jako wkupienie się ( ) obiecuję wstawić fotki kul styropianowych które nabijam cekinami. Jestem w połowie pracy, zabrakło mi cekinów i szpilek więc dziś jadę dokupić Nawet się nie spodziewałam że tyle tego idzie na jedną kulkę 10 cm!! :O Mam zamiar też zaopatrzyć się w klej i makaron i będę składać choinkę To będzie mój pierwszy raz więc nie wiem jak wyjdzie.Widziałam na wątku wprost bajeczne choinki z szyszek modrzewia - piękne! Nie przestaję się nimi zachwycać. Obiecałam sobie, że za rok tez spróbuję taką choineczkę skleić, w tym roku już nie nazbieram tylu potrzebnych szyszek. Kurczę, ale fajnie, zaczyna się najpiękniejszy czas w roku! Czy u Was też jest tak że im jesteście starcze tym bardziej "szalejecie" świątecznie? Ja jeszcze 2-3 lata temu nie byłam tak pozytywnie nastawiona do Świąt, nie wiem dlaczego mi się tak odmieniło Mam problem z mężem bo on nie lubi ani zimy ani BN Mam nadzieję, że może w końcu choć trochę go zarażę pozytywną energią ![]() Tylko ta jesień za oknem... Choć ubóstwiam tę porę roku, to chciałabym już żeby spadł śnieg lub zrobiło się chłodniej - jakoś nie mogę w pełni cieszyć się nadchodzącymi Świętami gdy jeszcze tak jesiennie za oknem
|
|
|
|
#640 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze sie za nia nie wzielam, czeka w kolejce. Swiateczne ksiazki czytam od 6 grudnia ;]
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
TZ cos napomknal, ze moze uda sie w tym roku tam poleciec |
|
|
|
|
#642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazłam wątek w którym dziewczyny piszą o świątecznych książkach, tam znajdziesz parę ciekawych propozycji. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=286743 Ja w tamtym roku czytałam "wyśnione szczęście' (fajna, ciepła, magiczna, miejscami trochę naiwna ale co tam), "Boże Narodzenie w Lost River' (mnie osobiście się średnio podobała), "Najgłupszy anioł' (zupełnie nietypowa świąteczna książka, absurdalny czarny humor i trochę grozy na koniec), "Zasada Trzech Dni" (podobała mi się), "Ominąć Święta" (na jej podstawie jest film święta last minute). Zawsze czytam "Noelkę" i "Opowieść wigilijną". Chciałabym dorwać "Listy Świętego Mikołaja" J. R. R. Tolkien i "24 baśnie przed nastaniem Wigilii" Anne Lanoe. |
|
|
|
|
#643 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zazdroszczę tej Laponii |
|||
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
taaa, tylko w tamtym roku tez tak mowil
![]() Ja juz sie nie moge doczekac jarmarku swiatecznego na rynku krakowskim. Co prawda tam same badziewie, ale jednak jest ta magia swiat. Pamietam jak bylam tam dzien przed wigilia, stal chor i spiewal koledy. Normalnie jak na jakism swiatecznym filmie sie poczulam. |
|
|
|
#645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dam jej i od razu pożyczę. Czytanie zajmie mi max dzień, bo ja pochłaniam książki, więc szybko ją odzyska. Teraz jak tylko ją odbiorę muszę ją szybciutko zapakować w papier, żeby mnie nie korciła |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
pytam pewna osobe" co chcesz na prezent"
ksiazke "M jak milosc"! o matko!
|
|
|
|
#647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#648 | ||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Też zamówiłam tę książkę - dostałam maila, że już czeka na odbiór ![]() Cytat:
![]() Myślę, że tak właśnie zrobię z tą wymianką - poczekam do piątku, jutro napiszę kolejną PW, a jeżeli nie będzie odzewu - trudno - będę musiała skreślić dziewczynę z listy ![]() Cytat:
No nie wiem, nie chcę mieć czyjegoś życia na sumieniu Cytat:
|
||||
|
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się pochwalić, że dzisiaj już dwrugi dzień wytrzymuję bez słodyczy, dla mnie to sukces bo chyba jestem uzależniona od batoników.
![]() Poza tym dzisiaj na przystanku widziałam jakieś plakaty świąteczne chyba z Anią Muchą, ale szczerze nie pamiętam czego one dotyczyły, tyle tylko, że coś o magii świąt było.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też się wybieram do Krakowa na jarmark, może w końcu się uda pojechać
|
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mikolajhttp://www.santaclauslive.com/english/ Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-11-05 o 12:16 |
|
|
|
|
#652 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Orientujecie się może czy są już bombki i inne ozdoby świąteczne w obi, leroy merlin i castoramie?
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To już wiem jaki chcę prezent na Mikołaja ![]() A do Mikołaja czasem zaglądam co tam się dzieje ciekawego
|
|
|
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#657 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny widziałam reklamę Ikei, w tle leci świąteczna piosenka
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś w Kauflandzie i widziałam świąteczną wersję Toffifee o taką
http://www.aldi.pl/aldi_toffifee_3_1..._718_4970.html
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w tesco, nadal żadnych ozdób i dekoracji świątecznych, no kuuuurna. Rozkładali miliony zabawek. Moje tesco jest duże, w centrum handlowym, no bez jaj, aż mi się nie chce wierzyć, że tak zwlekają
![]()
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

MUFFINYYYY. No według mnie, to absolutnie nie dotyczy zakazu
), z poz lewą z ciemnej czekolady posypanej kandyzowaną skórką z pomarańczy..... Jej, smak z dzieciństwa!!

Moja rodzinka i rodzina męża się nade mną ulitowała i nawet sernik robią bez nich. Ale mam takie ulubione musli z Lidla czekoladowe i tam niestety są rodzynki. I jak jem to musli z mlekiem to połowę czasu tracę na wygrzebywanie ich z mleka. A najgorsze, że skubane zawsze są na dnie