![]() |
#1351 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Cytat:
![]()
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Archiwalna reklama dla Victoria's Secret Beauty
![]()
#1353 |
Rozeznanie
|
Kilka fotek Mirandy z FB.Mimo wszystko z modelek pod koniec dwudziestki /na początku 30 Miranda wygląda najmłodziej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Rozeznanie
|
I najładniej hihi
![]() A jak tam dziewczyny z Waszą jogą? ![]() ![]() Edytowane przez Tasiax Czas edycji: 2013-11-04 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Raczkowanie
|
Tasiax ja ćwiczę
![]() ![]() Za jakiś czas, jak mi się uda porozciągać, dołożę więcej jogi ![]() ![]() Też o ile mi zapał nie minie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Dzisiaj szukałam newsów o Mirandzie i przy okazji chiciałam Was zapytać na jakich innych forach /portalach szukacie informacji o Randzi? Ja kojarzę jeszcze temat o niej na thefashion i bellazone,jest jej wątek na purseforum są też portale takie jak justjarred i http://www.celebitchy.com/category/Miranda_Kerr/,gdzie dzisiaj wyszukałam nowe plotki na temat Mirandy i tego,że chce pełnej opieki nad synem i przeprowadzki do Australii Edytowane przez Arwenka1 Czas edycji: 2013-11-04 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Rozeznanie
|
Nowa fotka Mirandy z jej FB
|
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do ćwiczeń to ja wykupiłam sobie karnet na siłownię, w którego cenę wliczone jest wszystko co dostępne jest w budynku więc chodzę na fitness i raz w tygodniu na jogę ![]()
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
Vogue zamieścił na swoje stronie większą wersje zdjęcia salonu Mirandy
![]()
#1361 |
Zakorzenienie
|
Mirandę widziano wczoraj jako jak opuszcza swoje mieszkanie na Upper East Side. Kilka godzin później paparazzi sfotografowali ją na lotnisku w Los Angeles.
#1362 |
Zakorzenienie
|
Jak widać Miranda polubiła ćwiczenia Mary Helen Bowers, założycielki studia Ballet Beautiful, która kiedyś tańczyła w nowojorskim balecie.
Dla zainteresowanych - na Youtube zamieszczono film z pierwszej płyty : Total Body Workout http://www.youtube.com/watch?v=kiBsPMq2jvU Do tej pory Mary Helen nagrała trzy płyty, w grudniu ukaże się czwarta. Korzystając ze stanu błogosławionego ![]() ![]()
#1363 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że strój do ćwiczeń Miranda nabyła w sklepie Ballet Beautiful. Sweterek kosztuje 68 dolarów.
#1364 |
Zakorzenienie
|
A pozostając w temacie aktywności fizycznej ....... nowy projekt Mirandy
![]() Kilka tygodni temu spotkała się z twórcą metody ćwiczeń P. A.C. E . Miranda aż trzy razy zaprosiła go oraz jego żonę Barbarę na obiad, który sama przygotowała. Kerr będzie prezentować ćwiczenia P.A.C.E ale już myśli nad opracowaniem własnej wersji. Marzyłam aby wydała płytę z ćwiczeniami i voila ![]() Krótki film o tej metodzie: http://www.youtube.com/watch?v=e1wKfOqBwAI
#1365 |
Zakorzenienie
|
Nowe zdjęcia z planu zdjęciowego gdzie powstawała sesja dla japońskiego ELLE. Czy tak właśnie zachowuje się rozkapryszona " diva " ?
![]()
#1366 |
Zakorzenienie
|
Sukienka - Dolce & Gabbana Cotton Jacquard Dress
#1367 |
Zakorzenienie
|
W tym tygodniu pojawiła się kolejna plotka, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Australijski fotograf Chris Colls ( którego tak lubimy
![]() ![]() Ciekawe ile jeszcze takich krzywdzących insynuacji pojawi się pod adresem Mirandy ![]()
#1368 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ewciak to świetnie! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Zakorzenienie
|
Te ćwiczenia to nie tylko typowy fitness, one są bardziej ukierunkowane na zdrowie. Ich twórca Al Sears jest lekarzem. Bardzo miło wspomina kontakty z Mirandą, chwali ją za wiedzę, którą zdobyła na kursach. W krótkim wywiadzie powiedział, że Miranda jest bardzo miłą osobą, pełną gracji. " Z jednej strony Miranda jest gwiazdą, która przyciąga uwagę. Jest nie tylko piękna ale także emanuje zdrowiem. Ale kiedy przebywa się w jej otoczeniu - jest taka prawdziwa a wszystko co robi wydaje się być normalne " - dodał.
Mam nadzieję, że nie skończy się tylko na obietnicach i faktycznie z tych spotkań wyniknie jakaś współpraca. Al powiedział, że P. A.C.E przypadło do gustu zarówno Mirandzie jak i Orlando. Oboje ćwiczą regularnie w swoim nowojorskim salonie. Al chwalił także osobowość Blooma oraz jego występ na Broadwayu. Do teatru zaprosiła go Miranda, udało im się nawet dostać za kulisy. Jego zdaniem Bloom ma energię i witalność siedemnastolatka, mimo że zbliża się do czterdziestki.
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
Udało mi się wreszcie dorwać SUNDAY LIFE, w którym można znaleźć artykuł zatytułowany " Dobra Żona " ( LOL).
Przetłumaczyłam Wam parę fragmentów. " Uwielbiam muzykę i taniec. Muzyka odgrywa ogromną rolę w naszym domu. Nie czujemy potrzeby aby ciągle gdzieś razem wychodzić. Zamiast tego wolimy spędzić czas w gronie rodzinnym. Wkładam płytę do odtwarzacza i już po chwili Flynn tańczy obok mnie. Przy nim sama czuję się jak dziecko. Nigdy nie marzyłam o byciu modelką. Na początku chciałam być biologiem morskim. Potem zainteresowałam się psychologią i zdrowym żywieniem. W związku z moimi zainteresowaniami skończyłam nawet dwa kursy i jestem teraz certyfikowanym coachem. Można powiedzieć, że jestem molem książkowym. Uwielbiam czytać na temat zdrowego trybu życia. Moi przyjaciele są rozsiani po całym świecie. Do ich grona zaliczam wiele osób z branży ale są wśród nich także ci, których poznałam w Gunnedah. Jeśli tylko mam możliwość staram się z nimi spotkać podczas mojego każdorazowego pobytu w Australii. Ja i kilka moich koleżanek mamy nawet dzieci w tym samym wieku, a wcale się na to nie umawiałyśmy ![]() Autorka wywiadu - Kate Cox, spędziła z Mirandą trzy dni. W swoim artykule podkreśla, że Miranda jest bardzo rodzinną osobą i to właśnie rodzina jest dla niej najważniejszym priorytetem. Wywiad przeprowadzono podczas pobytu Mirandy w Australii gdzie pracowała nad sesją poświęconą najnowszej kolekcji Davida Jonesa. Andrew Henderson, który w sieci DJ odpowiada min. za reklamę powiedział, że Miranda jest prawdziwą profesjonalistką. Praca na planie zawsze przebiega bez zarzutu - Miranda zna światło, wie jak się ustawić, doskonale współpracuje z fotografem dlatego wszyscy ją chwalą. Mały Flynn, którego często zabiera na sesje szybko zjednuje sobie ludzi i staje się ulubieńcem ekipy. Bywa i tak, że biega po planie zdjęciowym w samej pieluszce. Na szyi ma zawieszony gryzak z bursztynów, który pomaga mu w okresie ząbkowania. W przerwach między zdjęciami Miranda obdarza go porządną dawką pieszczot ( podobnie zresztą jak i reszta osób na planie ). Kiedy jednak fotograf zapytał Mirandę czy może zrobić jej zdjęcie podczas zabawy z Flynnem - nie wyraziła zgody i grzecznie mu odmówiła. Ale ludzi zgromadzonych wokół traktuje bardzo przyjaźnie. Jeśli ktoś przyniesie jej wodę lub owoce nie zapomni o podziękowaniu. Dzieli się informacjami na temat ciekawych książek oraz stron www. Komplementuje wygląd lub garderobę osób, z którymi pracuje. Na czas sesji przypadły akurat urodziny makijażystki - Miranda zorganizowała z tej okazji zabawę na plaży połączoną z ogniskiem. Cox pisze także, że w zachowaniu Mirandy nie ma żadnej wyniosłości, kapryszenia, wyrachowania czy innych elementów, które można by przypisać typowej " divie ". Sesja miała miejsce w Broome, do którego Miranda przyleciała z nianią Tiną i Flynnem. W samolocie siedzieli razem z resztą ekipy a potem zajęli jeden ze zwykłych bungalowów. Pracę zaplanowano na 11 dni. Bez względu na to czy była zła pogoda albo zdjęcia rozpoczęły się o 5 rano - Miranda nigdy nie narzekała. Fotograf powiedział dziennikarce w zaufaniu, że Miranda jest jedną z nielicznych celebrytek, z którą praca jest samą przyjemnością. Wywiadu dla Sunday Life Miranda udzieliła na plaży podczas gdy tuż obok Flynn bawił się w piasku. Miranda nigdy nie została sfotografowana jak wychodzi pijana z nocnego klubu - bez względu na to czy jest to Nowy Jork czy bar w Gunedah. Czy miała kiedykolwiek ochotę wyrzucić telefon, zaszaleć albo przytyć ? " Lubię spokojne życie. Raz na jakiś czas wybieramy się na przyjęcie do przyjaciół ale cenię sobie ciszę i spokój, które odnajduję w domowym zaciszu. Nie jestem buntowniczką, tę cechę można raczej przypisać mojemu bratu. Nigdy nie dążyłam do ekstremalnych sytuacji nawet kiedy byłam młodsza. Staram się przeżyć w pełni każdy dzień i każdą chwilę. Kiedy Flynn pojawił się na świecie drastycznie zmniejszyłam liczbę zleceń i czas jaki poświęcam na pracę. To dla mnie bardzo ważne aby być przy nim w tym okresie jego życia. Wiesz, że już zna 30 słów ? Cieszę się, że mogę go zabierać ze sobą do pracy. " Ale ta beztroska i dążenie do równowagi to tylko część życia Mirandy. Na co dzień jest bardzo zdyscyplinowaną osobą, która sobie nie pobłaża. Medytacja, joga, Pilates, jogging, odpowiednia ilość snu są częścią jej codziennej rutyny. Do tego dochodzi zdrowe odżywianie się - grillowane ryby, warzywa gotowane na parze, papaja, nasiona chia, algi, jagody goji i migdały oraz orzechy jako zdrowa przekąska. Nie zapomina również o wodzie i soku Noni, który towarzyszy jej już od wielu lat. Posiłki spożywa bardzo regularnie. Podczas swojego pobytu w Broome pozwoliła sobie jednak na takie odstępstwa jak chleb i frittata. Jedyną ekstrawagancją na jaką sobie pozwoliła podczas swojego pobytu w Broome było zamówienie do pokoju błotnego masażu.
#1371 |
Zakorzenienie
|
Miranda dla magazynu OCEAN DRIVE ( 2008 )
Zdjęcie: Yu Tsai
#1372 |
Zadomowienie
|
Nie mogę się doczekać ćwiczeń z Randzią
![]() Dziewczyny a pamiętacie może zdjęcie Mirandy na scianie w białej bokserce czy jakoś tak ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
I ja się nie mogę doczekać ćwiczeń z Mirandą.
![]() |
#1374 |
Raczkowanie
|
Ewciak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
Jeśli wszystko pójdzie dobrze - mam tutaj na myśli brak rozruchów, jak to miało miejsce ostatnim razem - Miranda pojawi się na Dosso Dossi Fashion Show 2014, który odbędzie się w dniach 8 - 13 Stycznia 2014 w Turcji.
#1376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Zadomowienie
|
Ewciak wysłałam Ci prywatną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zadomowienie
|
Szukając jednego zdjęcia natrafiłam na różne zdjęcia Mirandy , których ja za bardzo nie kojarzyłam, więc podzielę się z Wami nimi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przypadkiem dzisiaj weszłam na jakąś nieoficjalną stronę o Mirandzie Gdyby ktoś chciał pooglądać zdjęcia ![]() http://mirandakerr.celebnetwork.org/ http://mirandakerr.celebnetwork.org/gallery/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.