![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 9
No ja dziś 20 minut poćwiczyłam bebech
![]() ![]() Atomoowka teraz jestem w połowie 4 sezonu ![]()
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha ja sobie rozstawilam na biurku te moje pseudo winietki... Normalnie całkiem fajne wizje mi wyszły przed oczami, jak sie zastanowić ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja sex znam na pamiec jak pisalam co wcale mnie nie cieszy, bo kocham ten serial ale juz nie ogladam. Ogladam tylko pierwsza milosc no i na conedy central jakies pojedyncze odcinki roznych seriali. Aaaa jutro musze juz o 6 wstac ide juz normalnie do pracy na 8h. Nie wiem jak ja dam rade, raz ze nie umiem kompletnie tak rano wstawac, dwa ze odzwyczailam sie siedziec 8 h przy biurku.
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego brzuch miałam maleńki (znajoma była w 6 miesiącu, ja w 9 i brzuchy miałyśmy identyczne ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Nie ma to, jak obejrzeć sobie film, wrócić, zastać nowy wątek i do tego 4 strony
![]() Wiesz, jak odpłynęłam to pół biedy, bo spałam, ale gorzej było rano... i po południu... A najgorzej wspominam cytrynówkę, bo byłam do użytku dopiero na dzień po piciu o godzinie 20... ale tak to jest, jak się próbuje pić z Ukraińcem ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Wybacz pytanie, ale jak to jest możliwe, że przytyłaś w ciąży 24 kg? |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Jestem w nowej części
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Matko.. to ja w liceum tak przytyłam że mój max wagowy to było 76 kg ;p a teraz jest 57-58
![]() Ja jakiś czas temu znalazłam też jakie chciałabym zaproszenia :P i będziemy chyba takie robić ![]() ![]() chce coś takiego : ![]() ![]() tylko w tej kieszonce byłaby mapka dojazdu do kościoła i sali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Sama chciałbym to wiedzieć. Woda zatrzymywała mi się niesamowicie w organizmie, strasznie spuchłam, moja twarz wyglądała jak wielki balon. Musiałam kupić adidasy 4 rozmiary większe od butów, w których wcześniej chodziłam...
#99 |
Zadomowienie
|
atomowka - w sumie od dziecinstwa bylam zawsze paczusiem, aczkolwiek w wieku 10 lat troche zeszczuplalam robiąc fikolki w domu gdy rodzicow nie bylo, przez 2 tygodnie pod wieczór, na tapczanie xD i w ciagu 2 tyg troche zeszczuplałam - wiem ze trudno w to uwierzyc, ale naprawde, ubrania byly troche za luzne:P.
PS. nie cytujcie Myślę, że sekret tkwił w tym, ze lubiłam jesc i lubie do tej pory, ale uwazam co jem - a w dziecinstwie, frytki, lody, slodycze no i duuuużo ciast, bo to z winy zawodu mamy:P, tak wiec w niedziele rano do piekarnika i na sniadanie ciacho delicje, obiad-chrupiące miesko, jadlo sie bialy chleb, generalnie ie zwracalo sie uwagi na to co sie je. Jadło sie duzo po prostu, chociaz nie byłam otyła, ale mialam nadwagę. W 2 klsaie podstawowki przy 145 wazylam 50kg.. ale nie widac zbytnio tego bylo po mnie, jedynie co mnie odznaczalo to brzuch. No, a jak zaczelo sie dojrzewanie to wtedy przytylam, a zaczelam chudnąć wraz z pierwszych zakochaniem:P..a dokladniej w 1 liceum, gdy się dowiedziałam, że chlopak z ktorym pisze i mu sie narzucam xD znalazł sobie dziewczynę.. masakra ale mialam dola xD i tak w wakacje z 1 na 2 klasę schudlam 12 kg, duuuzo cwiczylam jadlam mało, nie jadlam miessa, sera, pierogow, nalesnikow, nie uzywalam masła, kotelty z tluszczu obmywalam pod kranem i wyciskalam w serwetki... no ale to byla przesada bo byly duuuze upały, a ja mało pilam,dużo cwiczylam, no i wyladowalam w szpitalu. Miałam mało krwinek, ktorychś, przez brak miesa i tlusszczów.. Ale za to ciało mialam boskie, ale to przez cwiczenia..to bylo niesamowite popatrzec się w lustrze i widzec zgrabna wysoka 17latkę i co najwazniejsze naprawde się sobie podobałam. Wiem, ze to glupie ale dowodem na to ze nie jesstem juz brzydka i gruba, były rozne ssytuacje na ulicy czy chodniku. I kupilam sobie wtedy pierwsza w zyciu bluzeczke na ramiaczkach...i pamietam jeszcze, że wracałam z miasta najdluzsza ulicą, jechal jakis mlody chlopak w maluchu i przejezdzajac obok zatrabil i sie za mna obejrzał i... rąbnął w auto , ktore stalo na poboczu, przy jakims domu.. głupio mi sie strasznie zrobilo i zmienilam swoj powrot do domu:/. A najmilej i z najwieksza satysfakcja wspominam powrot do szkoly po wakacjach. Niczym z tych wsszystkich filmow ze brzydula stała sie ładna, czy gruba szczupłą. Nikt mnie nie poznał, bo dodatkowo zmienilam fryzurę, zaczelam sie ladniej ubierac(wtedy nie musialam ograniczac się do 42 czy 44..) i po prostu..to byl taki cudowny okres, pomimo ze jednak bylam w szpitalu i ogolnie wakacje zaliczalam do najgorszych bo mialam stany depresyjne. Miałam odpowiedziec w skorcie a prawie cala historie zycia opowiedzialam xD |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Masakra, takie zmiany w organizmie, a na dodatek tyle nadprogramowych kg. I buty 4 rozmiary większe... Bidoku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
No czułam się wtedy paskudnie... I jeszcze rodziłam w sierpniu... Te temperatury mnie wykańczały jeszcze bardziej. Na szczęście w połogu wszystko zeszło i bardzo szybko wróciłam do wcześniejszej figury. Szkoda tylko, że z rozstępami :P No i niestety, ale nadrobiłam potem kg wzwyż...
#102 |
Wtajemniczenie
|
Joasia powiem Ci, że bardzo ciekawe te zaproszenia, pierwszy raz takie widzę, ale to chyba nie z allegro?
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja sobie zawsze puszczam te treningi na yt, i jak się skończą, to zawsze wyskakują propozycje innych ćwiczeń i dziś jak leżałam po desce i wyskoczyły te propozycje to mój Fi podszedł do lapa, powiedział "jeszcze!" i włączył mi kolejny ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
nie no, on też czasem ze mną się trudzi
![]() ![]()
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#109 | ||
Wtajemniczenie
|
Czesc o i nowy watek
![]() ![]() w sobote podpisalismy umowe z kamerzysta i jestem happy ![]() Trzeba, trzeba ale jakos mi to nie idzie. Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
dzięki, dzięki, słodycz po mamuni
![]() ![]()
#112 |
Wtajemniczenie
|
syllwina zapytać z ciekawości, nie bierzecie czasami ślubu 31.10? bo to wypada akurat sobota
![]()
#113 |
Zakorzenienie
|
nadrobiliśmy white collar wreszcie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba się zakochałam ![]()
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
oglądnęłam 4 odcinki i mnie jakoś nie wciągnął ten serial
![]()
#116 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
o mamusiu Ja w ciazy za to czulam sie najpiekniejsza i najseksowaniejsza kobieta na swiecie ![]() latwo powiedziec. Pamietam jak u mnie pojawil sie pierwszy malutki rozstep to sie ........... poplakalam. A co smieszniejsze rozstepy wyszly mi dopiero pod samiutenki koniec ciazy juz po planowanym terminie, wiec gdybym urodzila w terminie to by rozstepow nie bylo. Teraz juz je zaakcaptowalam ale pamietam po ciazy pierwsze lato to sie wstydzilam na plazy koszulke zdjac. Cytat:
![]() Ja bym z wielka chcecia sie tu swoim synkiem pochwalila ale chyba boje sie wrzucac jego fotki na ogolne, publiczne forum. Moze jak kiedys trafie do klubu to wrzuce mojego cherubinka.
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Bardzo bym chciała mieć drugie dziecko ale strasznie się boję, młody ma pewne zaburzenie, które prawdopodobnie jest uwarunkowane genetycznie, i nie wiem czy dałabym radę z dwoma takimi wymagającymi dzieciaczkami
![]()
#118 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie Majsterka nie przejmuj się rozstępami :P ja dzieci nie rodziłam a mam duże rozstępy :P więc Ty nie masz czego się wstydzić ![]() Cytat:
![]() oj też tak mama... jak widzę dzieciaki to matko.. strasznie się rozklejam :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.