Panny Młode 2015 cz. 9 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-05, 19:25   #91
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 9

No ja dziś 20 minut poćwiczyłam bebech Teraz idę się chyba potaplać w wodzie i pooglądać seks w wielkim mieście

Atomoowka teraz jestem w połowie 4 sezonu Char rzuciła pracę dla męża, Carrie zeszła się z tym kolesiem co ma psa, Miranda skręciła kark a Samanta to co zwykle :P Już się rozstała z lesbijką :P

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:25   #92
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syllwina Pokaż wiadomość
ja się nad niczym w sumie jeszcze nie zastanawiałam oprócz tego, że razem z TŻ zadecydowaliśmy, że chcemy ślub plenerowy.
Więc jak teraz widze te Wasze zaproszenia itp to dopiero zaczyna do mnie docierac ile roboty i decyzji przede mną...
Wkrecisz sie i jeszcze bedzie Ci to sprawiało radość i bedzie szło szybko .

Haha ja sobie rozstawilam na biurku te moje pseudo winietki... Normalnie całkiem fajne wizje mi wyszły przed oczami, jak sie zastanowić . Normalnie nakrecilam sie jak głupia teraz .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-05, 19:30   #93
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
też dziś poćwiczyyyłam 35minut z Mel B ale ja tak jak iixi tylko dla samopoczucia bo zrzucać nie mam co a znowu tyć mi się też nie uśmiecha mogłabym doważyć do 50kg ale ogólnie to dobrze mi jak jest

Atomoowka ciesze się, że się rozumiemy a zaproszenia ładne jak dla mnie całkiem okej skąd zamawiałaś próbki?
Zamawialam z allegro.

Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
ja to samo..chociaz TŻ mnie nie znal sporo przed moim schudnieciem:P najwiekszy dramat wagowy bylw wieku 16 lat.. i 83/4 kg.. a teraz jest 66 .Ja bardzo czesto chudne przy stresie, takze moja miesieczna praca spowodowala spadek wagi o 2 kg.

A ja dzis tez mam zamair na godzinke z mel b, bo brat wychodzi i mam mieszkanie dla siebie. a potem zrobie sobie spa:P, bo wygladam jak zapuszczona matka z nieswiezymi wlosami i caly dzien w pizamie.. takie odreagowanie wczorajszego..:P
hehe chyba juz wiekszosc z Nas z Melb cwiczy? A moge wiedziec dlaczego jako nastolatka tyle wazylas?

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Bo nadrabiasz dużo na raz i odpowiadasz na kilka stron jednym długim postem, a my wystarczy, że napiszemy pierdółkę zawierającą jedno słowo i już jesteśmy wtedy z Tobą na równi, a wiadomo, że pierdółki się szybko pisze, więc stąd nam wychodzi więcej postów niż u Ciebie
glupia ja,glupia ja

Cytat:
ja się nad niczym w sumie jeszcze nie zastanawiałam oprócz tego, że razem z TŻ zadecydowaliśmy, że chcemy ślub plenerowy.
Więc jak teraz widze te Wasze zaproszenia itp to dopiero zaczyna do mnie docierac ile roboty i decyzji przede mną...
kochana ja mam slub w maju 2014 wiec dlatego zamawialam juz probki zaproszen.

Cytat:
Napisane przez tunia89 Pokaż wiadomość
OOO oglądacie Sex and the City <3<3<3<3
Ja oglądam jeszcze... (i tu wymienię milion, trylion tytułów) The Big Bang Theory (już 3 razy obejrzałam wszystkie sezony), PLL, Ravensvood, Revenge, Revolution, Elementary, White Collar (zaczęłam) i HIMYM (też zaczęłam dopiero). Plotkare zdzierżyłam całą ledwo ledwo... i pewnie jest coś o czym zapomniałam

ja sex znam na pamiec jak pisalam co wcale mnie nie cieszy, bo kocham ten serial ale juz nie ogladam.
Ogladam tylko pierwsza milosc no i na conedy central jakies pojedyncze odcinki roznych seriali.

Aaaa jutro musze juz o 6 wstac ide juz normalnie do pracy na 8h.
Nie wiem jak ja dam rade, raz ze nie umiem kompletnie tak rano wstawac, dwa ze odzwyczailam sie siedziec 8 h przy biurku.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:31   #94
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Mi TZ mowi, ze bedzie mnie kochał czy bede wiecej ważyć czy mniej haha. Głupek. Moje maksimum, do którego juz NIGDY nie wrócę osiągnęłam w zeszłym roku :/. Teraz dążę do mojego minimum . Do ślubu musze zrzucić miedzy 14-19kg, a do mojego totalnego minimum 24kg :/, choc z taka waga wiele osob mówiło, ze przy moim wzroście wyglądam złe, jakbym sie glodzila :/.

ja moje maksimum miałam jak byłam w ciąży, przytyłam z 48 do 72 kg.
Z tego brzuch miałam maleńki (znajoma była w 6 miesiącu, ja w 9 i brzuchy miałyśmy identyczne ) a dzieciaczek ważył niecałe 3 kg.

Stary 2013-11-05, 19:48   #95
Malwina_89
Zakorzenienie

Nie ma to, jak obejrzeć sobie film, wrócić, zastać nowy wątek i do tego 4 strony

Cytat:
najlepsze wspomnienia są jak się nie pamięta
Wiesz, jak odpłynęłam to pół biedy, bo spałam, ale gorzej było rano... i po południu... A najgorzej wspominam cytrynówkę, bo byłam do użytku dopiero na dzień po piciu o godzinie 20... ale tak to jest, jak się próbuje pić z Ukraińcem

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
ja moje maksimum miałam jak byłam w ciąży, przytyłam z 48 do 72 kg.
Z tego brzuch miałam maleńki (znajoma była w 6 miesiącu, ja w 9 i brzuchy miałyśmy identyczne ) a dzieciaczek ważył niecałe 3 kg.
Wybacz pytanie, ale jak to jest możliwe, że przytyłaś w ciąży 24 kg?

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:50   #96
kzb1
Zakorzenienie

Jestem w nowej części
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:53   #97
joasia-a
Zakorzenienie

Matko.. to ja w liceum tak przytyłam że mój max wagowy to było 76 kg ;p a teraz jest 57-58

Ja jakiś czas temu znalazłam też jakie chciałabym zaproszenia :P i będziemy chyba takie robić nawet teraz skladałam kartkę żeby zobaczyć czy z a4 dam radę zrobić
chce coś takiego :

tylko w tej kieszonce byłaby mapka dojazdu do kościoła i sali oraz ewentualnie jakaś informacja o tym że chcemy wino wydaje się tanie iproste w wykoniu a dla mnie prosto ale schludnie wygląda :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 19:55   #98
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość

Wybacz pytanie, ale jak to jest możliwe, że przytyłaś w ciąży 24 kg?
Sama chciałbym to wiedzieć. Woda zatrzymywała mi się niesamowicie w organizmie, strasznie spuchłam, moja twarz wyglądała jak wielki balon. Musiałam kupić adidasy 4 rozmiary większe od butów, w których wcześniej chodziłam...

Stary 2013-11-05, 19:59   #99
okaro
Zadomowienie

atomowka - w sumie od dziecinstwa bylam zawsze paczusiem, aczkolwiek w wieku 10 lat troche zeszczuplalam robiąc fikolki w domu gdy rodzicow nie bylo, przez 2 tygodnie pod wieczór, na tapczanie xD i w ciagu 2 tyg troche zeszczuplałam - wiem ze trudno w to uwierzyc, ale naprawde, ubrania byly troche za luzne:P.
PS. nie cytujcie
Myślę, że sekret tkwił w tym, ze lubiłam jesc i lubie do tej pory, ale uwazam co jem - a w dziecinstwie, frytki, lody, slodycze no i duuuużo ciast, bo to z winy zawodu mamy:P, tak wiec w niedziele rano do piekarnika i na sniadanie ciacho delicje, obiad-chrupiące miesko, jadlo sie bialy chleb, generalnie ie zwracalo sie uwagi na to co sie je. Jadło sie duzo po prostu, chociaz nie byłam otyła, ale mialam nadwagę. W 2 klsaie podstawowki przy 145 wazylam 50kg.. ale nie widac zbytnio tego bylo po mnie, jedynie co mnie odznaczalo to brzuch. No, a jak zaczelo sie dojrzewanie to wtedy przytylam, a zaczelam chudnąć wraz z pierwszych zakochaniem:P..a dokladniej w 1 liceum, gdy się dowiedziałam, że chlopak z ktorym pisze i mu sie narzucam xD znalazł sobie dziewczynę.. masakra ale mialam dola xD i tak w wakacje z 1 na 2 klasę schudlam 12 kg, duuuzo cwiczylam jadlam mało, nie jadlam miessa, sera, pierogow, nalesnikow, nie uzywalam masła, kotelty z tluszczu obmywalam pod kranem i wyciskalam w serwetki... no ale to byla przesada bo byly duuuze upały, a ja mało pilam,dużo cwiczylam, no i wyladowalam w szpitalu. Miałam mało krwinek, ktorychś, przez brak miesa i tlusszczów.. Ale za to ciało mialam boskie, ale to przez cwiczenia..to bylo niesamowite popatrzec się w lustrze i widzec zgrabna wysoka 17latkę i co najwazniejsze naprawde się sobie podobałam. Wiem, ze to glupie ale dowodem na to ze nie jesstem juz brzydka i gruba, były rozne ssytuacje na ulicy czy chodniku. I kupilam sobie wtedy pierwsza w zyciu bluzeczke na ramiaczkach...i pamietam jeszcze, że wracałam z miasta najdluzsza ulicą, jechal jakis mlody chlopak w maluchu i przejezdzajac obok zatrabil i sie za mna obejrzał i... rąbnął w auto , ktore stalo na poboczu, przy jakims domu.. głupio mi sie strasznie zrobilo i zmienilam swoj powrot do domu:/.
A najmilej i z najwieksza satysfakcja wspominam powrot do szkoly po wakacjach. Niczym z tych wsszystkich filmow ze brzydula stała sie ładna, czy gruba szczupłą. Nikt mnie nie poznał, bo dodatkowo zmienilam fryzurę, zaczelam sie ladniej ubierac(wtedy nie musialam ograniczac się do 42 czy 44..) i po prostu..to byl taki cudowny okres, pomimo ze jednak bylam w szpitalu i ogolnie wakacje zaliczalam do najgorszych bo mialam stany depresyjne. Miałam odpowiedziec w skorcie a prawie cala historie zycia opowiedzialam xD
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:59   #100
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
Sama chciałbym to wiedzieć. Woda zatrzymywała mi się niesamowicie w organizmie, strasznie spuchłam, moja twarz wyglądała jak wielki balon. Musiałam kupić adidasy 4 rozmiary większe od butów, w których wcześniej chodziłam...
Masakra, takie zmiany w organizmie, a na dodatek tyle nadprogramowych kg. I buty 4 rozmiary większe... Bidoku.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2013-11-05, 20:04   #101
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra, takie zmiany w organizmie, a na dodatek tyle nadprogramowych kg. I buty 4 rozmiary większe... Bidoku.
No czułam się wtedy paskudnie... I jeszcze rodziłam w sierpniu... Te temperatury mnie wykańczały jeszcze bardziej. Na szczęście w połogu wszystko zeszło i bardzo szybko wróciłam do wcześniejszej figury. Szkoda tylko, że z rozstępami :P No i niestety, ale nadrobiłam potem kg wzwyż...

Stary 2013-11-05, 20:07   #102
Bacardi_
Wtajemniczenie

Joasia powiem Ci, że bardzo ciekawe te zaproszenia, pierwszy raz takie widzę, ale to chyba nie z allegro?

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 20:09   #103
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
No czułam się wtedy paskudnie... I jeszcze rodziłam w sierpniu... Te temperatury mnie wykańczały jeszcze bardziej. Na szczęście w połogu wszystko zeszło i bardzo szybko wróciłam do wcześniejszej figury. Szkoda tylko, że z rozstępami :P No i niestety, ale nadrobiłam potem kg wzwyż...
Rozstępami się nie przejmuj

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2013-11-05, 20:10   #104
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
No co ty sexy mama z Ciebie widziałam fotkę, którą wstawiłaś, jak ćwiczysz

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-11-05, 20:16   #105
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
No co ty sexy mama z Ciebie widziałam fotkę, którą wstawiłaś, jak ćwiczysz
hahaha prawie się udławiłam ze śmiechu ale dziękuję za miłe słowa
ja sobie zawsze puszczam te treningi na yt, i jak się skończą, to zawsze wyskakują propozycje innych ćwiczeń i dziś jak leżałam po desce i wyskoczyły te propozycje to mój Fi podszedł do lapa, powiedział "jeszcze!" i włączył mi kolejny chyba chce mi coś zasugerować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 20:17   #106
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
hahaha prawie się udławiłam ze śmiechu ale dziękuję za miłe słowa
ja sobie zawsze puszczam te treningi na yt, i jak się skończą, to zawsze wyskakują propozycje innych ćwiczeń i dziś jak leżałam po desce i wyskoczyły te propozycje to mój Fi podszedł do lapa, powiedział "jeszcze!" i włączył mi kolejny chyba chce mi coś zasugerować
dowcipniś czerpie radość z czyiś trudów

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-11-05, 20:20   #107
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
dowcipniś czerpie radość z czyiś trudów
nie no, on też czasem ze mną się trudzi parę dni temu robił ze mną i z mel pośladki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 02112013.jpg (74,9 KB, 18 załadowań)

Stary 2013-11-05, 20:21   #108
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
nie no, on też czasem ze mną się trudzi parę dni temu robił ze mną i z mel pośladki
Ale słodziak ostatnio za bardzo działa mój instynkt macierzyński

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-11-05, 20:25   #109
czarnowlosa20
Wtajemniczenie

Czesc o i nowy watek dawno nie pisalam ale jakos weny nie miałam
w sobote podpisalismy umowe z kamerzysta i jestem happy najwazniejsze rzeczy pozalatwiane
Cytat:
Napisane przez tunia89 Pokaż wiadomość
Trzeba ćwiczyć do ślubu później możemy tyć
Trzeba, trzeba ale jakos mi to nie idzie.
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
O nie nie nie! Jesli uda mi sie schudnąć tyle ile chce, to juz nigdy nie dopuszcze do tego, żebym tyle ważyła .
Tak samo jak ja....ale długa dr

Tak samo jak ja....ale długa droga przedemna

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
oj tak słodziaczek

22.08.2015

czarnowlosa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 20:25   #110
syllwina
Raczkowanie

Cytat:
mój też, od kilku miesięcy totalnie mnie dobija...
syllwina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 20:28   #111
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki, dzięki, słodycz po mamuni na mnie czasami działają takie malusie dzidziusie, że zachciewa mi się drugiego maleństwa

Stary 2013-11-05, 20:28   #112
Bacardi_
Wtajemniczenie

syllwina zapytać z ciekawości, nie bierzecie czasami ślubu 31.10? bo to wypada akurat sobota

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-11-05, 20:30   #113
existence
Zakorzenienie

nadrobiliśmy white collar wreszcie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 20:30   #114
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki, dzięki, słodycz po mamuni na mnie czasami działają takie malusie dzidziusie, że zachciewa mi się drugiego maleństwa
Chyba nie pozostawisz Fi jako jedynaka

Chyba się zakochałam zwykła i niezbyt bezowata, znalazłam w jednym z salonów w Rzeszowie, a tak w ogóle otwierają tu outlet z nowymi sukniami za 500,800,1000,1300,1600 zł, ciekawe jak to będzie faktycznie wyglądało.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 655-569_l.jpg (44,4 KB, 23 załadowań)

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-11-05, 20:31   #115
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
nadrobiliśmy white collar wreszcie
oglądnęłam 4 odcinki i mnie jakoś nie wciągnął ten serial

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-11-05, 20:31   #116
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Matko.. to ja w liceum tak przytyłam że mój max wagowy to było 76 kg ;p a teraz jest 57-58

Ja jakiś czas temu znalazłam też jakie chciałabym zaproszenia :P i będziemy chyba takie robić nawet teraz skladałam kartkę żeby zobaczyć czy z a4 dam radę zrobić
chce coś takiego :

tylko w tej kieszonce byłaby mapka dojazdu do kościoła i sali oraz ewentualnie jakaś informacja o tym że chcemy wino wydaje się tanie iproste w wykoniu a dla mnie prosto ale schludnie wygląda :P
ee calkiem fajne te zaproszenie tylko jakies duze sie wydaja

Cytat:

o mamusiu
Ja w ciazy za to czulam sie najpiekniejsza i najseksowaniejsza kobieta na swiecie

Cytat:
latwo powiedziec. Pamietam jak u mnie pojawil sie pierwszy malutki rozstep to sie ........... poplakalam. A co smieszniejsze rozstepy wyszly mi dopiero pod samiutenki koniec ciazy juz po planowanym terminie, wiec gdybym urodzila w terminie to by rozstepow nie bylo.
Teraz juz je zaakcaptowalam ale pamietam po ciazy pierwsze lato to sie wstydzilam na plazy koszulke zdjac.

Cytat:
ale czadowo
Ja bym z wielka chcecia sie tu swoim synkiem pochwalila ale chyba boje sie wrzucac jego fotki na ogolne, publiczne forum.
Moze jak kiedys trafie do klubu to wrzuce mojego cherubinka.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 20:33   #117
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie pozostawisz Fi jako jedynaka

.
Bardzo bym chciała mieć drugie dziecko ale strasznie się boję, młody ma pewne zaburzenie, które prawdopodobnie jest uwarunkowane genetycznie, i nie wiem czy dałabym radę z dwoma takimi wymagającymi dzieciaczkami

Stary 2013-11-05, 20:33   #118
syllwina
Raczkowanie

Cytat:
syllwina zapytać z ciekawości, nie bierzecie czasami ślubu 31.10? bo to wypada akurat sobota
serio?!
Miał być co prawda 27 czerwca, ale może to byłaby bardziej `szczęśliwa` data ;p
syllwina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 20:35   #119
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo bym chciała mieć drugie dziecko ale strasznie się boję, młody ma pewne zaburzenie, które prawdopodobnie jest uwarunkowane genetycznie, i nie wiem czy dałabym radę z dwoma takimi wymagającymi dzieciaczkami
a roozumiem, faktycznie ciężka decyzja do podjęcia

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
serio?!
Miał być co prawda 27 czerwca, ale może to byłaby bardziej `szczęśliwa` data ;p
no, sprawdziłam przed chwilą

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-11-05, 20:35   #120
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Joasia powiem Ci, że bardzo ciekawe te zaproszenia, pierwszy raz takie widzę, ale to chyba nie z allegro?
nie.. rzadko patrzę na allegro zazwyczaj szukam jakiś inspiracji i wpisuję jakieś wedding invitations inspirations i szukam :P i będę robić sama na pewno..już nawet przed chwilą sprawdziłam i z kartki a4 spokojnie wychodzi ta koperta, mam "projekt" :P
Cytat:
dokładnie Majsterka nie przejmuj się rozstępami :P ja dzieci nie rodziłam a mam duże rozstępy :P więc Ty nie masz czego się wstydzić
Cytat:
Dobry zawodnik
Cytat:
oj też tak mama... jak widzę dzieciaki to matko.. strasznie się rozklejam :P

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości