Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-11, 20:31   #1021
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

czy isc do lekarza??
Mlody dzisiaj po poludniu mial goraczke, moze od ranaale nie mierzylam mu, dalam mu czopek i temp zeszla, ale o 16 jadl a pozniej nie chcial wypil moze 60 ml mleka i poszedla teraz spac, temp mu spadla po tym czopku, nie ma kaszlu, gardla czerwonego tez chyba nie ma bo spr

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 20:33   #1022
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość

Ze co???
Jaki rozwod???

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ostatnio co chwile sie kłocimy...o byle pierdołe i Tz zaczął mówic ze chyba trzeba rozwód wziąść.Ten temat sie przewija juz od kilku miesiecy,pozniej sie godzimy,jest dobrze i znów to samo
Stary 2013-11-11, 20:35   #1023
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Ale mnie kręgosłup boli.Przestawiałam dzis meble z TZem i mi cos strzykneło :/

No i pokłociliśmy sie wspomniał cos o rozwodzie.....nie mam juz sił :/

Dobranoc żabki
Cooo?

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Witam się z Panem Skokiem, pierwszy raz chyba tak mocno u nas zagościł, wcześniej nie czułam co to skok. W nocy tragedia- budzi się co 2 h jak noworodek, w dzień nie płacz ale krzyk, wymusza rączki, spacer kończy się niesieniem na rękach nie ma mowy o leżeniu w wózki a teraz przed spaniem godzinę wykrzykiwał i nie chciał zjeść. Padł przed chwilą ze zmęczenia ale nie zjadł prawi nic więc pewnie niedługo się obudzi. Do tego swędzą go dziąsła bo jak coś dorwie do buzi to szoruje jak szalony. Ale też piszczy z radości i się dużo śmieje w głos i ciągle by chciał się przewracać z boku na brzuch co prawie już mu wychodzi taki mocno pobudzony jest

idę trochę nadrobić jak dam radę

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Kathe a ile miał tej gorączki?
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 20:36   #1024
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
czy isc do lekarza??
Mlody dzisiaj po poludniu mial goraczke, moze od ranaale nie mierzylam mu, dalam mu czopek i temp zeszla, ale o 16 jadl a pozniej nie chcial wypil moze 60 ml mleka i poszedla teraz spac, temp mu spadla po tym czopku, nie ma kaszlu, gardla czerwonego tez chyba nie ma bo spr
Kurcze ...poobserwuj go jeszcze,sprawdzaj temp. ..w razie czego rano mykniecie do lekarza....
Stary 2013-11-11, 20:39   #1025
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

mil 38, ale ja mierzylam tym elektrycznym w uchu, na czole mial 37 pare teraz ma 36,8

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 20:42   #1026
Neni1984
Zakorzenienie

Ita fajne łupy

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Kathe nam pediatra zawsze powtarza, że gorączkę u dziecka traktuje się poważnie i zbija się dopiero od 38,5
Ale Rocky dobrze radzi-obserwuj Małego i jak temp. znów podskoczy to umów się na wizytę

U mojego normalna temperatura mierzona na czole to ok 37,3.
Stary 2013-11-11, 20:42   #1027
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witam sie

troszke was poczytalam, ale nie koniecznie wiem co komu....

tari bardzo mi przykro

wszystkim Skokom mowie "won"!!!!!

My dzis spedzilismy rodzinny dzien i wybralismy sie na spacer po Kadzielni.Popstrykalam troszke fotek-te co maja mnie na FB pewnie juz widzialy

Generalnie poza tym, ze Marysia przeziebiona to i Aleks tez, ale nie moglam nie skorzystac z pieknego slonka. Dzieciaki dotlenione spia, a my zalegamy na kanapie - szkoda ze ta sielskosc konczy sie juz w srode tak fajnie jest-czlowiek docenia takie chwile.
zdrówka dla dzieciaczków, fajnie spędziliście czas
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj byłam jak chodząca porażka. Jeszcze do południa ok.. Zaliczyliśmy z Małym krótki spacerek. Ale później miałam silną potrzebę leżenia i nic nierobienia.. Znużenie, zmęczenie, ból głowy, zero cierpliwości do dziecka Dobrze, że mimo swojego chamstwa, mąż się Małym w większości zajmował..w sensie nosił, zabawiał (nawet mogłam chwilę się zdrzemnąć) i uśpił po kąpieli..ja po kilku minutach płaczu Olka musiałam wyjść zrezygnowana z sypialni..aż mi wstyd teraz, że nie potrafiłam znaleźć w sobie tej mocy choć do synusia
współczuję ciężkiego dnia i sytuacji z mężem. Mam nadzieję, ze w końcu twój mąż zobaczy cała sytuację i zacznie się starać. Oby kryzys szybko minął
Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość

Moj mały dziskończy 14tygodni.
Straszny z niego spiochun. Spalismy do 11:30 zjadł pobawil sie przebralam go i znów spi, a jest 13:40
z a14 tydzień, wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
to jest straszne, przeżyłam coś tak strasznego w poprzednie święta Bożego Narodzenia i jak sobie przypomnę to ... 25 grudnia będzie 1 rocznica śmierci mojego brata rodzonego. Umarł podobnie jak teść Twojego brata, praktycznie przy stole Od tamtej pory zupełnie inaczej patrzę na wszystko, dosłownie wszystko.
przytulam, pamiętam jak o tym pisałaś
Cytat:

Od kiedy w ogole mozna dziecko w spacerowce wozic. Moj maly juz sie ledwo do gondoli miesci. Jeszcze miesiac i mozemy sie z nia pozegnac chyba

Sent from my iPhone using Tapatalk
jak masz opcję leżenia na płasko to chyba już można wozić, ja tez sie zastanawiam nad spacerówką bo w gondoli mój mały leżeć nie cierpi od jakiegoś czasu

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
U nad też zimno.
Oliwia dziś znowu przewróciła się z pleców na brzuch i zaczęła tak dziwnie delikatnie pelzac do przodu
Podniosła tyłek i odpychala się nogami.I tak "przeszła" całą matę edukacyjną na brzuchu.

dla Oliwi za rozwój

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Czesc robaczki. Nie odzywalam sie bo wczoraj spotkalo nas cos strasznego i nie moge przestac o tym myslec Bylismy na parapetowce u mojego brata. Zjechala sie cala rodzinka, bylo duzo smiechu, spiewow i dobrego zarcia. Tesc mojego brata zle sie poczul i poszedl sie polozyc do sypialni. Po pewnym czasie ktos poszedl zobqczyc co u niego- nie odpowiadal. Wezwalismy pogotowie. Okazalo sie ze dostal zapasci i nie udalo sie go uratowac Ciagle o tym mysle i nie moge uwierzyc ze smierc potrafi przyjsc tak niespodziewanie.

o jejku przykro mi bardzo...
Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
A weszlam sie pochwalic a wiadomos tari mnie rozwalila...

Zrobilam dzis napad na ciucholand i wydalam az 5euro na cala pake ciuchow w wiekszosci z metkami dla Leona

Kupilam przede wszystkim kombinezonik na 68cm bo mialam po Xawciu na 62(ani raz nie wlozony ani przez Xawcia ani przez Leo) i na74 ktory jest na Leo zaduzy

Oki chwale sie na calego i wstawiam fotki

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
za zakupy, fajne rzeczy upolowałaś

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ktoś prosił o filmik, jak dziecko je, więc moja siostra dzisiaj nagrała kawałek z dynią i ziemniakiem
super wcina

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
ZUZIA KOŃCZY DZISIAJ 4 MIESIĄCE
STAWIAM SOCZKI, CIASTA (snickers, z galaretką, cytrynowe, palce lizać i francek)

Wczoraj moja mama kończyła 50 lat wiec wielkie przygotowania były i weeelka biba- stąd tyle ciach w moim domu i brakobecności na wizażu

Czy ktoś moze mi podesłać ostatnią wiadomość od cynamonków??? :prosze: albo napiszcie co u niej, bo dzisiaj nie nadrobie na pewno a bardzo jestem ciekawa
wszystkiego najlepszego dla Zuzi

Cynamonowa ale super, że Adaś przybiera na wadze i dla Ciebie za determinację co do karmienia piersią i potajemne przystawianie, jednak intuicja matki czyni cuda

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-11, 20:43   #1028
Neni1984
Zakorzenienie

Spadam do łóżka, bo rano trzeba wstać
Stary 2013-11-11, 20:43   #1029
Rockyyy
Zakorzenienie

Ide w kimeeeeee
Stary 2013-11-11, 20:49   #1030
201801111004
Konto usunięte

Mialam pocytowane i gdzies mi wszystko wcielo

Rozwiazalam juz problem z tym karmieniem co pisalam... Smoczek do butli byl juz zniszczony i za szybko jej lecialo, dlatego sie wiercila i wkurzala. Smoczek wymieniony na nowy i nie ma juz problemu

Neni, Rocky : dobranoc
201801111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 20:53   #1031
ita83
Wtajemniczenie

Hehehe a jutro znow uderzam do lumpka bo mam zamowienie od kumpeli dla jej dzieczka - ciekawe czy cos znajde....

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Kurcze...wszystkie juz w wyrku to i ja chyba legne

Stary 2013-11-11, 20:57   #1032
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
I
Idzia, Surka gdzie kupilyscie taki kombinezon do fotelika? Szukalam na allegro ale nic nie znalazlam.
.
Ja akurat dostałam, ale jest z crocodilo, czy jakośtak nie wiem, jak to się pisze :_

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj byłam jak chodząca porażka. Jeszcze do południa ok.. Zaliczyliśmy z Małym krótki spacerek. Ale później miałam silną potrzebę leżenia i nic nierobienia.. Znużenie, zmęczenie, ból głowy, zero cierpliwości do dziecka Dobrze, że mimo swojego chamstwa, mąż się Małym w większości zajmował..w sensie nosił, zabawiał (nawet mogłam chwilę się zdrzemnąć) i uśpił po kąpieli..ja po kilku minutach płaczu Olka musiałam wyjść zrezygnowana z sypialni..aż mi wstyd teraz, że nie potrafiłam znaleźć w sobie tej mocy choć do synusia

Kurcze co się teraz dzieje w parach Co chwilę czytam u was o jakiś kryzysach, mam nazdieję, że to chwilowe
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 21:09   #1033
misiaczka555
Wtajemniczenie

Udało się slodziaka wykąpać śpi juz smacznie w łóżeczku. Dla niej to też był męczący dzień pełen wrażeń. Tak sobie myśle że i tak była dzielna moja malutka

No i pokłóciliśmy się z TZ o to kto Maje rozbiera do kąpieli bo to jedna z niewielu okazji do wycalowania gołego brzuszka wygrał mąż

Neni nie wiadomo co się stało, nie pisała nic biedna tylko poinformowała
Tari wstrząsające to co ciebie spotkało
Dzoan przykro mi że sypie sie u was. Na poczekalni miałam wrażenie że masz fajnego męża i jesteście super parą mam nadzieje że wrócą do was tamte uczucia.
A miny twojego syna są zabójcze, zakochałam się

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 21:21   #1034
ita83
Wtajemniczenie

Oki laseczki ja odplywam moze dzieki temu bede bardziej przytomna w nocy

NENI - przytulam cie mocno...

Stary 2013-11-11, 21:27   #1035
dzoan
Zakorzenienie

Rockyyy jejku przykro mi strasznie, że aż z tematem rozwodu Tż wyjeżdża .. Kurcze ja przez ostatnie dni też miałam takie myśli, ale to już jest taka ostateczność, że jak o tym wspomnę to tylko by pogrozić..że takie nasze zachowanie w końcu do tego doprowadzi.. Głupie takie gadanie..kiedy Tż wcale by takiego rozwiązania dla Was nie chciał. A mówiłaś mu, żeby przy kłótniach nie zagalopywał się aż tak daleko?

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
czy isc do lekarza??
Kurcze może poobserwuj jeszcze przez noc..mam nadzieję, że gorączka nie wróci

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dzoan przykro mi że sypie sie u was. Na poczekalni miałam wrażenie że masz fajnego męża i jesteście super parą mam nadzieje że wrócą do was tamte uczucia.
A miny twojego syna są zabójcze, zakochałam się
Nie rozumiem dlaczego takie piękne uczucia potrafią prysnąć

Ja też już uciekam..Spokojnej nocy

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 21:28   #1036
malaczarnakejt
Zakorzenienie

U nas skok...
Dawno tyle czasu nie usypiałam Filipa. Bez przerwy wypluwał smoka i ciumkał ręce. A jak ciumka, to się rozbudza... o matko!
Na jednej ręce ma karną niedrapkę, bo tak sobie ssał rękę, że aż ma startą skórę, taką suchą, czerwoną Byle do 19 tyg...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 21:29   #1037
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
ZUZIA KOŃCZY DZISIAJ 4 MIESIĄCE
STAWIAM SOCZKI, CIASTA (snickers, z galaretką, cytrynowe, palce lizać i francek)

Wczoraj moja mama kończyła 50 lat wiec wielkie przygotowania były i weeelka biba- stąd tyle ciach w moim domu i brakobecności na wizażu

Czy ktoś moze mi podesłać ostatnią wiadomość od cynamonków??? :prosze: albo napiszcie co u niej, bo dzisiaj nie nadrobie na pewno a bardzo jestem ciekawa
tylko patrzec jak na pierwsza randke pojdzie

Cytat:
Ale mnie kręgosłup boli.Przestawiałam dzis meble z TZem i mi cos strzykneło :/

No i pokłociliśmy sie wspomniał cos o rozwodzie.....nie mam juz sił :/

Dobranoc żabki
trzymam kciuki za Was Zabcie zebyscie razem przeszli przez ten ciezki okres

WOJTUŚ

Edytowane przez skylie
Czas edycji: 2013-11-11 o 21:31
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 21:44   #1038
misiaczka555
Wtajemniczenie

A nas dzisiaj policja zgarnęła jak jechaliśmy do rodziców
TZ przekroczył prędkość. Było do 70 a on jechał 103 do tego przegląd skończył sie tydzień temu.
Już widziałam wizje kilku stówek w plecy i nici z nowych butów.
Ale pan policjant był w dechę i tylko upomniał

TZ potem jechał bardzo grzecznie

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-11-11, 21:57   #1039
lachryma
Zakorzenienie

W Auchan jest promocja na zabawki i książki dla dzieci

Stary 2013-11-11, 22:25   #1040
Rockyyy
Zakorzenienie

Misiaczka ale mieliście szczescie. Kurde mandacik moglby byc spory....

Skylie dziekuje

Dzoan tz coraz czesciej wspomina o rozwodzie, potem jest ok potem znow.Zagalopowywuje sie w ten temat coraz czesciej

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Kurde zasnąć nie moge :/
Stary 2013-11-11, 22:27   #1041
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Moja Zasnela 20 minut temu po 2 godz usypiania.
No i juz pobudka, juz sie wyspala.
Super sie nocka zaczęła

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 22:46   #1042
Rockyyy
Zakorzenienie

O mamooo ale mnie kregoslup boliii

Edytowane przez Rockyyy
Czas edycji: 2013-11-11 o 22:50
Rockyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 22:50   #1043
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
O mamooo ale m bóg mnie kregoslup boliii
Przedźwigałaś się? Współczuje a tu jeszcze trzeba dziecko nosić..
Obyś rano czuła się już lepiej

Domciątko że też Sara nie jest zmęczona tymi ciągłymi pobudkami

A ja tv oglądam, a taka zmęczona byłam

MAJA🍼

23.08.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-11, 23:01   #1044
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
A nas dzisiaj policja zgarnęła jak jechaliśmy do rodziców
TZ przekroczył prędkość. Było do 70 a on jechał 103 do tego przegląd skończył sie tydzień temu.
Już widziałam wizje kilku stówek w plecy i nici z nowych butów.
Ale pan policjant był w dechę i tylko upomniał

TZ potem jechał bardzo grzecznie
To przekroczyliście 30km wiec za predkpść mandat od 300zł ale mieliście szczęście z upomnieniem

Cytat:
Misiaczka ale mieliście szczescie. Kurde mandacik moglby byc spory....

Skylie dziekuje

Dzoan tz coraz czesciej wspomina o rozwodzie, potem jest ok potem znow.Zagalopowywuje sie w ten temat coraz czesciej

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Kurde zasnąć nie moge :/
A ja przepadlam dzięki swpjemu nowemu telefonowi w książkach i jak zacznę to nie moge przestać czytać i czytam do końca

Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 23:13   #1045
Rockyyy
Zakorzenienie

Misiaczka robilismy porzadki i dzwignelam z tzem szafke........Ide zaraz w n kime.
Stary 2013-11-12, 00:08   #1046
bebe1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

a myślałam sobie co tam u Jasia i Małgosi)
Duuży już Jasiu.

Naprawdę? Dziękuję :-*. Myślałam, że mnie już nie pamiętacie, bo mało się udzielam... Ale podvzytuje w każdej możliwej chwili :p.

Cytat:
Bebe- a ile teraz Twoj synus wazy?

Od kiedy w ogole mozna dziecko w spacerowce wozic. Moj maly juz sie ledwo do gondoli miesci. Jeszcze miesiac i mozemy sie z nia pozegnac chyba

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jaś waży 6700 g.
Malgosie zaczęłam wozić w spacerowce w lutym, czyli jak miała pół roku. Wtedy sama siadala i było zbyt nudno i niebezpiecznie w gondoli. Jasia nie wiem ile powoze... Najwyżej spacerowka rozłożona na płasko pójdzie w ruch.

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
A weszlam sie pochwalic a wiadomos tari mnie rozwalila...

Zrobilam dzis napad na ciucholand i wydalam az 5euro na cala pake ciuchow w wiekszosci z metkami dla Leona

Kupilam przede wszystkim kombinezonik na 68cm bo mialam po Xawciu na 62(ani raz nie wlozony ani przez Xawcia ani przez Leo) i na74 ktory jest na Leo zaduzy

Oki chwale sie na calego i wstawiam fotki

Fotek w apce niestety nie widzę... Ale napewno piękne! Jutro oblukam w kompie.

Lachryma, brawo dla Oliwki za pelzanie!

Tari, współczuję przeżyć... To straszne jak kruche jest życie ludzkie...:-(

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ktoś prosił o filmik, jak dziecko je, więc moja siostra dzisiaj nagrała kawałek z dynią i ziemniakiem

Super wcina!

---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

Cytat:
[B][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="5"]ZUZIA KOŃCZY DZISIAJ 4 MIESIĄCE

Brawo dla Zuzi!!"

Cytat:
Moj mały dzis kończy 14tygodni.
Straszny z niego spiochun. Spalismy do 11:30 zjadł pobawil sie przebralam go i znów spi, a jest 13:40

Brawo!!!

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Moja Zasnela 20 minut temu po 2 godz usypiania.
No i juz pobudka, juz sie wyspala.
Super sie nocka zaczęła

Biedactwo... Kiedy Ty się dziewczyno wyspisz?

Dzoan, Rockyy współczuję kłótni z tz... Wszystko się ułoży - napewno! Buziaki dla Was kochane :-*.

Wyczytalam, że u niektórych z Was zagościł pan Skok... Sioo Skoku!!!

---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

Już jest 12 listopada, więc ogłaszam wszem i wobec, że mój synus Jan kończy dziś 3 miechy!!! Stawiamy Karmi i soczki!

bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 01:18   #1047
ita83
Wtajemniczenie

U nas pierwsze a ja w koncu troche bardziej przytomna niz przez ostatnie dni....
Domi trzymaj sie kochana pomysl ze z kazdym dniem blizej konca tej mordengi - choc nikt nie wie ile to bedzie trwac....

Stary 2013-11-12, 01:32   #1048
lachryma
Zakorzenienie

Pierwsze

Stary 2013-11-12, 01:48   #1049
czerwony_balonik
Zadomowienie

Stawiam soczki,bo
Gabrysia dziś kończy 4 miesiąc

dla Jasia i Mikołaja za skończony 3 miesiąc
dla Piotrusia, Mateuszka i Tomeczka za skończony 4 miesiąc

Edytowane przez czerwony_balonik
Czas edycji: 2013-11-12 o 01:49
czerwony_balonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 03:03   #1050
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Wszystkim solenizantom buziole

Tari współczuję, to okropne, co się przydarzyło

Dzoan, Rocky trzymajcie sie. U nas też bywały już mega ostre słowa, ale powoli, powoli wychodzimy na prosta, czego i Wam życzę.

Surka ale wcina slodziak

U nas pierwsze, Artek zaraz ląduje w lozeczku. Ale czekam, az sie obudzi i potem biorę na siebie, lubię to

Kupiłam mu na all taki duży spiworek do wózka. W ogóle tak piszecie o spacerowkach, ja sobie nie wyobrażam, mam nadzieję na gondole do przynajmniej marca.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości