|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Cytat:
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3872 |
|
Raczkowanie
|
Oj nie Kamila,musze Cie zasmucić ale Pani Młoda niestety nie zawsze dobrze wygląda!co po niektóre wyglądają wręcz strasznie!Przesadzają z fryzurami,makijażem i sukniami...Oczywiście najważniejsze ze Pani Młoda czuje się piękna w tym dniu ale przyznaje ze niektórym to by pasowała jakaś stylistka.
|
|
|
|
|
#3873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja marzę o jakiejś fryzurze z rozpuszczonych włosów, nie kręcone tylko fale ,ale nie mogę znaleźć żadnej ciekawej fryzury
macie może jakieś propozycje ? włosy mam gęste,dość mocno wycieniowane, w miarę długie za łopatki. jestem w trakcie zapuszczania, staram się zmniejszyć różnicę cieniowania...całe życie chodzę w związanych włosach więc chciałabym mieć rozpuszczone w dniu ślubu. drugą kwestią jest fakt ,że moja twarz lepiej się prezentuje z kosmykami przy twarzy, więc odpada spinanie czy zaplatanie włosów przy twarzy (najszerszą część twarzy mam na wysokości kości policzkowych i uszu a do tego odstające duże uszy co poszerza optycznie moją twarz). pomóżcie kochane.
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 Proszę o porady jak schudnąć na PW ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> Edytowane przez fatim Czas edycji: 2013-11-12 o 14:18 |
|
|
|
|
#3877 |
|
Raczkowanie
|
To prawda,że niestety nie wszyscy mówią wszystko zeby nie sprawić przykrości...Sama tak mam ze nie mowie wszystkiego co uważam ze komus nie pasuje..To sie nazywa stąpanie po cienkim lodzie..
|
|
|
|
|
#3878 |
|
Raczkowanie
|
A co z paniami z krótkimi włosami?
Propozycje? Edytowane przez lilia8843 Czas edycji: 2013-11-12 o 15:19 |
|
|
|
|
#3879 |
|
Raczkowanie
|
Z krótkimi włosami polu do popisu wielkiego nie ma,wszystko zależy jakie te krótkie włosy są?
Czy do ucha czy po szyje a może na chłopaka? Jeśli takie do szyji to można ładnie zaczesać na bok czy przymodelować bo włosy na chłopaka to już nic sie nie zrobi. Widziałam ostatnio Panne Młoda która miala takie włosy jak moja babcia-krótkie,trwała-ależ mi sie to nie podoba!
|
|
|
|
|
#3880 |
|
Raczkowanie
|
No jeśli są krótkie włosy to kojarzą mi się jedne fryzury tzw. na "kozuchowska"
|
|
|
|
|
#3881 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, dziewczyny
![]() Powoli będę myślała o fryzurze ślubnej dla siebie. Ale mam też pytania: czy idziecie do fryzjerki na czesanie z wydrukowanymi zdjęciami fryzur czy jak? Ile jesteście w stanie zapłacić za fryzurę ślubną? Ja ostatnio byłam w saloniku, gdzie kobitka bierze za czesanie tyle samo niezależnie czy to slubna fryzura czy wieczorowa (np dla gościa,studniowkę itp) ![]() JA sama nie wiem co jeszcze będę chciała Myślałam o jakimś upięciu, byle tylko z przodu coś było widoczne- jakaś grzywka, pasemko itp Z kolei tamta fryzjerka mówi, że szkoda upinać całych moich włosów (ma do połowy pleców i kręcone trochę), że lepsze byłoby półupięcie ![]() A Wy tu upiecie doradzać na podstawie zdjęcia?
|
|
#3883 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a co myślicie o fryzurach z warkoczem? Są nadal modne czy już zbyt oklepane? Ja myślałam o takiej fryzurze jak wrzucam poniżej. Bardzo mi się podoba ten przód, tylko nie bardzo wiem co z tyłem? Z tyłu zrobić jakiegoś niskiego koka czy co? Nie wiem też czy taka fryzura pasuje do moich cienkich, raczej słabych włosów? Co myślicie?
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Ta fryzura mi się podoba
Ja niestety nie zrobię czegoś takiego sobie bo przy skroniach mam mało włosów
|
|
#3885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm a co fryzury wydaje mi sie ze zalezy w jakim okresie bedziesz miala slub. bo jesli w lato, wtedy jak bedzie bardzo goraco to upnij bedzie ci wygodniej. |
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak ja wychodziłam lata temu za mąż to bardzo modne były uczesania na jeden bok i pokręcone włosy Ale teraz też bym stawiała na upięcie całych włosów bo tak jest wygodniej
|
|
|
#3887 |
|
Japońska rzepa
|
Na krótkie włosy polecam spojrzeć na stylizację ślubną Anne Hathaway
Miała włoski ścięte na pixie a wyglądała przepięknie. http://www.preownedweddingdresses.co...ding-Dress.jpg
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do cen na razie pytałam w 2 miejscach: W 1 kobitka woła około 50 zł (i jak wspominałam wcześniej nieważne czy to fryzura ślubna czy inna okazjonalna), a w 2 miejscu ślubna z dlugich włosów 100 zł (dla porównania inne czesania 50zł). Nie wiem czy warto dawać więcej kasy za samą nazwę "ślubna"
|
|
|
#3889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba mieć urode do krótkich włosów,nie każdemu pasuje. |
|
|
|
|
|
#3890 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
|
|
|
#3891 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przy czym z próbnej byłam zadowolona a na ślubie włosy zrobiła mi trochę inaczej i nie było już tego efektu. Radzę popytać i wybrać jednak lepszego fryzjera aby być później w 100% zadowoloną.
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie zastanawiam sie czy jest sens robić próbną... Drugi raz i tak tak samo mnie nie uczesze a jeszcze skąd pewność czy będzie pamiętała jaka to fryzura? He he wybrać lepszego fryzjera...to chyba mogę stwierdzić tylko gdy sprawdzę umiejętności
Edytowane przez karolinka86 Czas edycji: 2013-11-20 o 11:31 |
|
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3894 |
|
Raczkowanie
|
zdecydowanie trzeba zrobić próbną fryzurę
Pomyślcie co by się działo jakby dopiero w trakcie czesania na ślub okazało się, że fryzura jest kompletnie nie trafiona..? Lepiej się na taki stres nie narażać
|
|
|
|
|
#3895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak radzicie: iść ze zdjęciem fryzury czy jak? Dużo wcześniej robić probną? Chodzi mi o to, aby fryzjerka mniej więcej pamiętała jak czesała
|
|
|
#3897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja próbna robie pod koniec kwietnia, a slub pod koniec sierpnia ( w kwietniu ide na wesele, więc przy okazji czesania wypróbuje próbną ) ![]() Fryzjerce pokażę swoje inspiracje na telefonie albo tablecie, ewentualnie wydrukuję
|
|
|
#3898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie te fryzury z warkoczem zawsze są modne. delikatne i kobiece. ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- A jak radzicie: iść ze zdjęciem fryzury czy jak? Dużo wcześniej robić probną? Chodzi mi o to, aby fryzjerka mniej więcej pamiętała jak czesała [/QUOTE]Zgodze się z karolinka86, próbna fryzura musi być. A ze zdjęciem możesz się wybrać , wtedy będzie jasny przekaz dla fryzjera czego oczekujesz. I jeśli jest fachowy powinien powiedzieć czy ta fryzura którą wybrałaś jest dla ciebie, czy podkreśli twoją urodę czy wręcz przeciwnie. Jak zrobisz próbny dosyć wcześnie przed ostatecznym czesaniem , to będzie pamiętać ![]() A ceny takich fryzur ślubnych zależy od miasta , i miejsca gdzie chcesz zrobić. |
|
|
|
|
|
#3900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, moze nie chcą robić tylko na swoją modłę? Najlepiej wg mnie, gdy powiesz czego oczekujesz, ale jednocześnie zapytać co pani o tym myśli i co ona by zaproponowała Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

przy takich włosach bałam się, ze nic ciekawego nie wymysle i bede banalnie wygladac. uwazam jednak, że było inaczej

macie może jakieś propozycje ? włosy mam gęste,dość mocno wycieniowane, w miarę długie za łopatki. jestem w trakcie zapuszczania, staram się zmniejszyć różnicę cieniowania...całe życie chodzę w związanych włosach więc chciałabym mieć rozpuszczone w dniu ślubu. drugą kwestią jest fakt ,że moja twarz lepiej się prezentuje z kosmykami przy twarzy, więc odpada spinanie czy zaplatanie włosów przy twarzy (najszerszą część twarzy mam na wysokości kości policzkowych i uszu a do tego odstające duże uszy co poszerza optycznie moją twarz). pomóżcie kochane.
Proszę o porady jak schudnąć na PW 

Myślałam o jakimś upięciu, byle tylko z przodu coś było widoczne- jakaś grzywka, pasemko itp 
30.08.2014