| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-11-22, 22:35 | #3661 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-03 Lokalizacja: Zamość 
				 | 

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

To za 3 tyg.zaczne wygladac listonosza Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka 
				__________________ Najukochańszy skarb-LAURA   | 
|     | 
|  2013-11-22, 22:37 | #3662 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat: 
 Wydaje mi sie że szybko i odebralam juz z rosmana pudelko hipp za 1gr byl słoiczek i sok jabłkowy Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app | |
|     | 
|  2013-11-22, 22:39 | #3663 | 
				 | 

Zawsze cos   Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka 
|     | 
|  2013-11-22, 22:39 | #3664 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Dublin 
				 | 

oki najwyzszy czas do wyrka - jutro pakowanko.... Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2 
				__________________ Xawery mały zbój ale mój - 24.03.2010 Leon kochany klusek - 22.08.2013 | 
|     | 
|  2013-11-22, 22:42 | #3665 | 
				 | 

Ja tez zaraz ide spac.Trzeba odpoczac bo jutro znow sat.Omg ale dzis narzekam. Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka 
|     | 
|  2013-11-22, 22:43 | #3666 | 
				 | 

misiaczka wyobraziłam sobie te 2 wrzeszczące kobity, wyrywające sobie nawzajem dziecko z rąk.. masakra! Oszalałabym jak nic.. Mojej teściowej to ja w ogóle nie mam ochoty oglądać..ciągle jej pamiętam te teksty na imprezie odnośnie wychowania Olka w ciszy. Jak dzwoni czasami do męża, to nawet nie interesuje mnie co chciała. W ogóle to nie wiem co wszyscy mają z tym noszeniem czyiś dzieci..   ja nigdy u nikogo sama dziecka na ręce nie brałam i nie rwałam się do tego..jak ktoś chce dać 'potrzymać' to ok..ale nie ma musu Rocky  to w święta nie będziesz widziała się z rodziną? | 
|     | 
|  2013-11-22, 22:44 | #3667 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: 
 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ "nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-11-22, 22:45 | #3668 | |
				 | 

Cytat: 
  Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka 
				__________________ Najukochańszy skarb-LAURA   | |
|     | 
|  2013-11-22, 22:46 | #3669 | 
				 | 

Czuje, że dziś znowu nie będę mogła zasnąć:banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ "nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" | 
|     | 
|  2013-11-22, 22:46 | #3670 | 
				 | 

A miałam jeszcze napisać, że tak się chwaliłam, że Synuś szybko padł, a on po 40 minutach obudził się i przez godzinę co go uśpiłam, to po kilku minutach marudzenie i od nowa wszystko.. w końcu dałam cyca, bo prawie 2h od karmienia minęły, pokręcił się trochę i zasnął.. strasznie niespokojny sen miał, głową na boki trzepał, bąki puszczał....no ale śpi już chyba normalnie ..

| 
|     | 
|  2013-11-22, 22:46 | #3671 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: z domku 
				 | 

__________________ MAJA🍼 23.08.2013 | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-11-22, 22:47 | #3672 | 
				 | 

Wogole jak jestem u kogos kto ma male dziecko to zawsze pytam czy moge je wziasc na ręce.  Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka 
|     | 
|  2013-11-22, 22:48 | #3673 | 
				 | 

a rodzice nie mogą do Was przyjechać? a czemu nie możesz spać? | 
|     | 
|  2013-11-22, 22:49 | #3674 | |
				 | 

Cytat: 
  mogłabyś przyjść przeszkolić te dwie babcie Majulkowe   
				__________________ MAJA🍼 23.08.2013 | |
|     | 
|  2013-11-22, 22:53 | #3676 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2013-02 Lokalizacja: Domek 
				 | 

Michał dopiero zasnął  zamiast spać to gadał i robił wszystko byleby nie spać:banghead: I pytanie: Czy Wasze dzieci jak leżą na brzuchu to podnoszą tak wysoko pupę aż opierają się na kolanach  :confus  ed: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________  26.07.2013   Misiu jest już z nami  Życie nabrało sensu! 09.07.2011 Żona | 
|     | 
|  2013-11-22, 22:55 | #3677 | |
				 | 

Cytat:  dałabym parę razy po łapkach i zapiszczała do uszu   | |
|     | 
|  2013-11-22, 22:59 | #3678 | |
				 | 

Nie wiem,mam tak od paru dni. Padam tak zmęczona, że zasnąć nie mogę  Misiaczka, te blondynki to hit  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat: 
 Nienawidzę być sama na noc. Każdy hałas włącza moją wyobraźnię:banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
|     | 
|  2013-11-22, 23:01 | #3679 | 
				 | 

Dobranoc   Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka 
|     | 
|  2013-11-22, 23:04 | #3680 | 
				 | 

Agrafka może Michałek chce już raczkować   Olek jeszcze tak nie robi lachryma nie jesteś sama, jesteś z Oliwią  ja też schizuję w samotności ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Ja też już do wyrka uciekam..pewnie załapię się na pierwsze karmienie.. Dobranoc   | 
|     | 
|  2013-11-22, 23:05 | #3681 | |
				 | 

Cytat: 
 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
|     | 
|  2013-11-22, 23:20 | #3682 | 
				 | 

od dziś będzie to jedno z moich marzeń żeby to zobaczyć 
				__________________ MAJA🍼 23.08.2013 | 
|     | 
|  2013-11-22, 23:56 | #3683 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Wypilam ze świadkiem ze slubu wino.dziękuję dobranoc   Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     | 
|  2013-11-23, 00:35 | #3684 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: dość bliskie okolice Warszawy 
				 | 

Dziewczyny dzięki za zrozumienie i ciepłe słowa, niestety mam wrażenie że oczko ropieje gorzej niż przed zabiegiem     Zakraplam kropelki co 6 godzin,masuję nadal,a ropy jest dużo i co wytrę gazikiem z solą fizjologiczną,to za 15min znów widzę że się zbiera w kąciku....No autentycznie jest gorzej niż przed przetykaniem   Z przyjemniejszych spraw- chciałam podziękować za polecenie księgarni inbook  przepraszam,ale niepamiętam która z was polecała  W każdym razie zamawiałam tam ostatnio sobie książkę,oraz Gabrysi 12 książeczek z bajkami w cenie od 1zł do 6zł  Wszystko super,szybko i tanio,dodatkowo załapałam się na promocję,że wysyłka była gratis paczkomatem, jestem mega zadowolona  A teraz korzystając z chwil spokoju,tworzę fotoksiążkę,o której pisała tari ( http://landings.photobox.pl/v3/pl/wl...lpd-gr-insert/ ) mam nadzieję,że wyjdzie fajnie,zaryzykuję te 20zł   
				__________________ a ja rosnę i rosnę...   | 
|     | 
|  2013-11-23, 00:39 | #3685 | 
| Zadomowienie | 

Hej, hej! Wpadłam się przywitać i.... muszę jednak już uciekać, moje dziecię cierpi na bezsenność  ale zdążyłam zostawić ślad w klubie  pa, pa   | 
|     | 
|  2013-11-23, 00:52 | #3686 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Nie wiem co u Was bo brak mi czasu na cokolwiek. Jest prawie 1 a Piotrus jeszcze nie zasnal i ciagle krzyczy :banghead: nic mu nie pasuje a tz mnie wlasnie wku.. bo mowi ze zaraz ja wstane do niego a jak mowilam ze codzien jest taki placz jak on jest na noc w pracy to co? Myslal ze zartuje? Niech spada  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     | 
|  2013-11-23, 01:17 | #3687 | 
				 | 

Pierwsze . ledwo widze ale jak zobaczylam tz w nasz lozku to całkiem oślepłam Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-11-23, 01:27 | #3688 | |||||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-01 Lokalizacja: woj. mazowieckie 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  U ortopedy tyle się dowiedziałam co sama wiedziałam  ale w sumie to dobrze - po prostu jeszcze jest krotki czas od urazu i to ze tylko 2 tygodnie bylam w gipsie to było stanowczo za krotko dlatego teraz ten czas na wrocenie do normalności się wydluza  na zdjęciach z RTG wsio wpariadkie  Maz mi choruje tzn przemeczenie dalo się we znaki bo non stop zapier.dalal u swojego ojca ze nawet spokojnie obiadu zjeść nie mogl. Spuchlo mu oko i myśleliśmy ze to po prostu jeczmien się robi ale jak wieczorem wrocil do domu i go zobaczyłam to wygladal tak jakby mu ktoś galancie przywalil nie dość ze spuchnięte to jeszcze siny wor pod okiem i pod drugim tez. Dr powiedziała ze to wlasnie z przemeczenia. A do tego jeszcze przeziębienie go bierze bo ma katar i dziś nie spi ze mna  A mamusia jego skwitowala ze zapewne wstaje w nocy do niuni i jest niewyspany to jej odburknelam ze nawet razu jeszcze nie musial do niuni wstawac i mi pomagać i się zamkla. Ta szmata znowu dziś była ale sama nie przylazila tylko dziecko przysylala ale ja go wypedzilam tak delikatnie bo zaczal biegac mi po domu zamiast się bawic w pokoju a ze szykowałam się do lekarza i Mati chciał jechać ze mna a maz z Justynka w domu zostać to mu powiedziałam ze jak się chce ganiac to niech idzie do babci i poszedł. Ale jak mnie już nie było to znow był i M mu pozwolil wziasc tira z klockow Lego i wzial sobie na dol. Wieczoem przyszedł i się pyta czy może go do domu zabrać a ja piany zlapalam bo Mati bawi się Lego jak ma tylko chwile i mu nie pozwoliłam to przyniosl tego tira w reklamówce każdy klocek osobno  ta sierota przypelzla za nim a ja uslyszalam jak Mateusz placze wiec wparowałam do kuchni i się pytam co się stało i odpowiedziałam ze teraz mu ciocia pomoze zrobić. Nie dziwie się Matiemu ze się poplakal bo to sporo budowania a ten gowniarz nie potrafi uszanować nic. Wyszlam z kuchni bo nie mogłam na nia patrzeć a ona do niunia mowi Mati nie gniewaj się na Piotrusia i poszli a maz siedział dobre pol godziny i budowal a przecież ten czas mogl poswiecic na co innego chociażby odpocząć sobie. Ojej ale będzie foch u m rodzinki teraz na mnie ze niemila jestem    ale mam to gdzies dosyć już mam sztucznego uśmiechu i wysłuchiwania jaka to ona biedna. Pierwsze karmienie było o polnocy a drugie będzie zapewne ok 3 wiec nawet nie zdarze usnąć...ach 
				__________________ Mateuszek http://www.suwaczki.com/tickers/f2wliei39q7tb9tv.png Justynka http://www.suwaczki.com/tickers/f2wliei3ryek4edn.png | |||||
|     | 
|  2013-11-23, 01:38 | #3689 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Dublin 
				 | 

u nas pierwsze   Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2 
				__________________ Xawery mały zbój ale mój - 24.03.2010 Leon kochany klusek - 22.08.2013 | 
|     | 
|  2013-11-23, 02:02 | #3690 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

U nas pierwsze karmienie i trzecia zmiana pieluchy... Na szczęście kupki w ładnym kolorze, to może zrobić i 5 :P Katerine jak przeczytałam o tym lego to sie mało sama nie poplakalam. Misia współczuję odwiedzin... Ona jupiiiii! Choć gdyby te nasze dzieci wiedziały, ze ząbki to sama robota i problemy....:P Jeszcze ze wczoraj:Karolajn wyrazy współczucia  Twee kciuki za lepsze kupy. Katarzynka, Balonik współczuję problemów z oczkami  I już nie wiem, co komu... Jak dziecku coś jest, to człowiek glupieje ze stresu. Tym bardziej podziwiam Cynamonkow. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

). Wczoraj znowu to samo. Psy szczekają i szczekają. Mąż zszedł na dół z ciekawości, wychylił się z zza domu, tak że nie było go widać, a przed naszym domem stoi zakapturzony mężczyzna i patrzy. Stoi tak na wprost na ulicy sam. Mąż krzyknął nie wychylając się -ej- i mężczyzna odwrócił się i poszedł. Mąż wrócił na górę, opowiedział mi to wszystko i w tym samym momencie zgasło światło. Szybko w ruch latarki, świece. Jak to ja zaraz wkręciłam sobie, że to ten facet nam prąd odciął i zaraz nas wymorduje.
). Wczoraj znowu to samo. Psy szczekają i szczekają. Mąż zszedł na dół z ciekawości, wychylił się z zza domu, tak że nie było go widać, a przed naszym domem stoi zakapturzony mężczyzna i patrzy. Stoi tak na wprost na ulicy sam. Mąż krzyknął nie wychylając się -ej- i mężczyzna odwrócił się i poszedł. Mąż wrócił na górę, opowiedział mi to wszystko i w tym samym momencie zgasło światło. Szybko w ruch latarki, świece. Jak to ja zaraz wkręciłam sobie, że to ten facet nam prąd odciął i zaraz nas wymorduje.