|
|
#3451 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Tak trzymać! Pokaż mu gdzie jego miejsce
|
|
|
|
#3452 |
|
Konto usunięte
|
PewnaKa a mial jakies podstawy zeby tak pisac? Widzial Cie gdzies/z kims że go ruszylo? jeśli wytrzymalas i nawet nie odpisalas to brawo
|
|
|
|
#3453 | |
|
Raczkowanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;43827443]Gazelka dla mnie lista porażająca, może jeszcze tak nie uważasz, ale będziesz mu wdzięczna (o ile rozstanie wynikło od niego, nie pamiętam) za to jak wyszło
\[/QUOTE]Ja podjęłam decyzje o odejściu, doprowadził mnie do punktu, w którym stwierdziłam, że on sie nigdy nie zmieni i już nie potrafię z nim dłużej być... Cytat:
I jedyne czego mi żal, to te wspomnienia i jakieś tam plany, nigdy niezrealizowane... To, co robiliśmy razem... Moj pierwszy poważny zwiazek... Było minęło... Słyszałam o tym tekście z mamą wiele razy, ale zawsze sobie wmawialam, że jestem całkiem inna niż jego mama i on ja tak traktuje, bo jest ona bardzo nieogarnieta, a ja jestem wręcz jej przeciwieństwem, wiec w moim wypadku bedzie inaczej... Dobranoc dziewczynki, trzymajcie sie mocno i nie dołujcie sie za bardzo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej, może brakować polskich znaków - za co bardzo przepraszam
|
|
#3454 |
|
Raczkowanie
|
a mi już zwykle przykro bo był moim przyjacielem i to chyba na tyle....zauwazylam ze odkąd jestem sama jakoś"łatwiej mi sie odycha" czuje się wolna nitk mi nie mówi gdzie mam isc z kim niemam wyrzutow i nie zastanawiam się czy to moge tamto moge bo może znowu zostanie to źle odebrane.....bardzo go kochalam ale teraz widze że to było bardzo toksyczne z obu stron.....nadal mi się śni i to jest najgorsze nawet po dobrze spędzonym dniu.ale coraz więcej widze otwieram się na ludzi codziennie uśmiecham.jedynie brakuje mi go jako przyjaciela mielismy wspolne zaiteresowania styl zycia bycia... ...a bliskosci to mysle ze w wielu przypadkach jest tak ze poporstu nam jej brakuje jako zwykłej czułości a nie konkrenie od eksów...
|
|
|
|
#3455 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A w sieci niestety kupa oszołomów i oszustów. Więc skazana jestem na bycie samą... [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;43823972]Nie pisze tu aż tak wiele, bo zauwazyłam, że wtedy więcej myślę o nim. Ale potrzebuje rady kogoś, kto spojrzy na sytuację z boku. W poniedziałek minęły dwa tygodnie od rozstania, w tym tydzień ciszy z jego strony (ja napisałam 1 smsa przed weekendem). starałam się życ normalnie, wychodzic z domu itd. no i we wtorek wieczorem dostałam od niego krótkiego maila, w którym napisał, że przeprasza za wszystko i jest glupkiem. ja odpisałam- 'mam tylko nadzieję, że było warto', na co on napisał, że nie jest szczęśliwy, że nie wie czym się kieruje podejmując takie ważne decyzje w życiu, że znajomi mu mówią, że chodzi smutny od tych dwóch tygodni itd. napisałam mu dzisiaj, że będę o 22 na skype, jesli chce pogadac. nie odpisał, nie wiem czy się pojawi. nie wiem kompletnie co mam myślec o jego zachowaniu. czy ma wątpliwości co do swojej decyzji, czy tęskni i powinnam to wykorzystac, żeby w końcu z nim porozmawiac czy może ego go ruszyło, że się nie odzywam i nie płaszczę jak to wygląda z boku?[/QUOTE] Zazdroszczę Ci, ze przynajmniej on myśli o Was, ma jakieś refleksje (nie ważne, czy dobre czy złe). Mój totalna olewka, minął wczoraj miesiąc, a nie odzywał sie (nie liczac kilku zdawkowych, dość obojętnych mimo że pozornie uprzejmych odpowiedzi na moje smsy pisane na początku. w dodatku odpisywał zawsze na drugi dzień a nie od razu). Cytat:
![]() Ja nie rozumiem, dlaczego mój najpierw sam naciskał na utrzymanie kontaktu przyjacielskiego, a potem sam go zerwał. |
||
|
|
|
#3456 |
|
Raczkowanie
|
A ja postanowiłam iść do psychologa. Uznałam, że dopóki nie uporam się ze swoją niską samooceną i brakiem pewności siebie, to nie dam rady stworzyć zdrowej relacji. Nadal będę osaczać facetów tylko, żeby mnie dowartościowywali i dawali poczucie, że coś znaczę.
|
#3457 |
|
Zadomowienie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;43828970]PewnaKa a mial jakies podstawy zeby tak pisac? Widzial Cie gdzies/z kims że go ruszylo? jeśli wytrzymalas i nawet nie odpisalas to brawo
[/QUOTE]bo widział się z wspólnym naszym znajomym i mu mówił,że mam nowe hobby (które wymaga właśnie otwartości i trochę odwagi) i że jestem teraz bardziej śmiała,szczęśliwa itd. odpisałam,bo stwierdziłam,ze głupio nie odpisać, no ale po co pisał?! jak się zapytałam co u niego odpisał,że po po prostu ok.
|
#3458 |
|
Raczkowanie
|
Wasi byli też zachowują się jak dupki i macie wrażenie , że patrzycie na zupełnie obcego człowieka ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3459 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
pewnaKa, niepotrzebnie odpisywałaś
MM1234, dopóki miałam z moim byłym jakiś kontakt to tak właśnie było
|
#3461 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może dlatego , że jak byliśmy razem to chociaż powiedział coś miłego ,pocałował , przytulił , zrobił coś fajnego i uważam , że jest najlepszym facetem na świecie . Można być tak ślepym tyle czasu? Sent from my C1605 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
Dodał też , że to jego decyzja i TYLKO od niego zależy i tak jest lepiej, bo on tak uwaźa . I chciał to tak se zrobił bo ceni niezalezność i już . I generalnie byłam okropna . I żebym nie gadała o nim z ludźmi , bo i tak do niego to trafia . ![]() Sent from my C1605 using Wizaz Forum mobile app |
||
|
|
|
#3462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój mi zaraz po rozstaniu powiedział, ze nic nikomu nie mówi, bo "to nie ich sprawa". Jak rodzina go zapytała co u mnie, to odpowiadał jakby nigdy nic - czy to normalne?!?! zresztą mój też tak: jego decyzja, jego uczucia, jego, jego, jego...a gdzie w tym byłam ja?? Chyba musze sobie więcej takich rzeczy przypominać, bo to mi dobrze robi i obrzydza mi go ![]() Dziś idę na kolejne spotkanie/randkę z tym nowym. Miałyście coś takiego, że jednocześnie brakuje Wam bliskości, ciepła itp a z drugiej strony sama myśl o pocałowaniu kogoś poza eksem budzi w Was coś jak wstręt??? Edytowane przez nadi83 Czas edycji: 2013-11-22 o 13:08 |
|
|
|
|
#3463 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po co on napisał?!!? dowiedział się,że u mnie tak super i że jestem szczęśliwa,już nie plączę i nagle napisał, po takim czasie. dziewczyny powiedzcie co o tym myślicie, wy zawsze coś dobrego podpowiecie
|
|
#3465 | |
|
Flawless
|
Cytat:
|
|
|
#3466 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
A następnego dnia rano "sorry, pijany byłem" ![]() Olej. Nic od niego nie chcesz, to nie ma sensu tracić czasu na myślenie o tym.
|
|
|
#3467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale z drugiej strony tak nagle, po pół roku? dla mnei się to nie trzyma kupy...on nei miał tam do mnei żalu,ani nic,tylko mówił,że to super! i jeszcze na pytanie co u niego odpowiedz "ok,po prostu ok". ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- co masz na myśli ;>
|
|
#3468 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ty tak nagle, po pół roku, chciałaś mu wysłać długiego maila podsumowującego rozstanie
To się niby trzymało kupy, tak? ![]() Po prostu coś usłyszał, co go wprawiło w oszołomienie, może dodatkowo był po piwie i ręka skoczyła, no nie filozuj ![]()
|
|
#3469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faktycznie nie ma co szukać drugiego dna,ale jesli kolejny raz sie odezwie (w co wątpię ) to już mu nie odpisze! Nie dam się w ni wkręcić.
|
|
#3470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś mam jakiś taki dzień tęsknoty, za bliskością, za poczuciem, że jestem dla kogoś ważna. właśnie najbardziej brakuje mi tego ostatniego. |
|
|
|
|
#3471 |
|
Konto usunięte
|
Ha! Ja się doskonale czuję bez faceta!! Wiadomo, poprzytulałabym się do kogoś ale nigdy więcej nie zamierzam się uzależnić od faceta. NEVER! Nieba bym mojemu exowi przychyliła a on mnie podsumował w samych negatywach. Dlatego stawiam na siebie, robię co chcę, bawię się i rozwijam
|
|
|
|
#3472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję że to nie sprawi że wrócisz do punktu wyjścia... A tak w ogóle to moje poczucie własnej wartości leży dziś i kwiczy i nawet nie chce mi się go podnosić... co za dzień.... nienawidzę pms... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Motyl86 Czas edycji: 2013-11-22 o 19:37 |
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cel: rzucić fajki!!!! ![]() "Have you heard the news that you're dead? No one ever had much nice to say" Edytowane przez pewnaKa Czas edycji: 2013-11-22 o 21:21 |
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
pewnaKa, jestem prawie pewna, że to nic nie znaczyło. Ot tak, pod wpływem rozmowy przypomniał sobie o Tobie, uznał, że skoro już jesteś szczęśliwa, to może napisać i nic sobie nie pomyślisz
Nie myśl o tym.Spędziłam dziś cały dzień u siostry i było przemiło, pozytywnie mnie nastroiła. Wystarczyło, że zajrzałam na fb, gdzie przyjaciel eksa i jego narzeczona wstawili sesję ciążową i od razu mam zwalony humor Bo ona gadała wciąż, że się rozstaną, a ja planowałam ślub - skończyło się właśnie tak. Życie jest okrutne. I mój beznadziejny były, który radośnie klika "lubię to", mam ochotę go zabić![]() Mam teraz beznadziejny humor. Szukam kogoś do picia na jutro, ale oczywiście nikt nie ma czasu
|
#3475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą on ma kogoś-ja się z tym już pogodziłam. nie robiłam sobie jakiejś nadziei w związku z tym,że napisał,także chyba jest dobrze Cieszę się,ze napisał teraz, a nie np. 3 miesiące temu w tedy byłoby pewnie przezywania a przeżywania!Więc potwierdza się jednen z punktów który jest w pierwszym poście: najlepszą formą kontaktu jest brak kontaktu.
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest ostatnio bardzo dobrze, ale wciąż mam chwile przerażenia, gdy uzmysławiam sobie, co mieliśmy i że on to zniszczył
Ale szkoda, że w ogóle takie sytuacje się zdarzają.Gdyby mój eks był normalnym, dojrzałym mężczyzną, to nie siedziałabym teraz na tym wątku, tylko planowała naszą wspólną przyszłość. Wciąż jest mi przykro, że tak zawiódł
|
#3477 |
|
Konto usunięte
|
Naomi, szkoda ze nie jestes z lublina, bo ja tez bym cos wypiła
|
|
|
|
#3478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie jest normalnym dojrzałym facetem,a Ty zasługujesz na kogoś na prawdę trzeźwo myślącego,odpowiedzialneg o (przynajmniej z tego co Cię poznałam ).mi też się zdarzało to coraz rzadziej,aż w końcu dochodzę do wniosku,że chce mi się już tym rozmyślniem,powracaniem itd. niech będzie jak na być! zdaje mi się,że to już ostatnia prosta do całkowitego wyleczenia
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
No szkoda
A może jest tu jakaś Warszawianka, która ma jutro czas na piwo i ew. imprezę?![]() pewnaKa, u mnie chyba też ostatnia prosta, ale wcale nie jest łatwo. Mam już do mojego eksa takie uczucia, że nie ma żadnej opcji naszego zejścia się - kiedykolwiek. Nie jest już w stanie zrobić nic, żebym jeszcze mogła z nim być i kochać go Zwłaszcza jak widzę, że ludzie z naszego otoczenia (moim zdaniem o wiele mniej dobrane i szczęśliwe pary) układają sobie razem życie, a nam nie wyszło tylko i wyłącznie przez jego głupotę. Też chce mi się rzygać przez te rozmyślania i zastanawianie się, chcę w końcu dotrzeć do dnia, w którym to wszystko będzie mi całkowicie obojętne (a wtedy mój były wróci, zobaczycie!
|
#3480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do tego ostatniego... napisałam tu,że już jest dużo lepiej i że mogę powiedzieć,że jest ok (bo tak jest ) to na następny dzień napisał! czy oni mają jakieś czujniki,czy co,że wiedzą jak dziewczyna jest szczęśliwa w końcu,by napisać bezczelnie i to zburzyć?! więc możliwe,że gdy już będziesz szczęśliwa on będzie chciał wrócić :-D
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

\[/QUOTE]

Może dlatego , że jak byliśmy razem to chociaż powiedział coś miłego ,pocałował , przytulił , zrobił coś fajnego i uważam , że jest najlepszym facetem na świecie . Można być tak ślepym tyle czasu? 
Bo ona gadała wciąż, że się rozstaną, a ja planowałam ślub - skończyło się właśnie tak. Życie jest okrutne. I mój beznadziejny były, który radośnie klika "lubię to", mam ochotę go zabić
ale nie jest normalnym dojrzałym facetem,a Ty zasługujesz na kogoś na prawdę trzeźwo myślącego,odpowiedzialneg o (przynajmniej z tego co Cię poznałam ).
już tym rozmyślniem,powracaniem itd. niech będzie jak na być! 
Zwłaszcza jak widzę, że ludzie z naszego otoczenia (moim zdaniem o wiele mniej dobrane i szczęśliwe pary) układają sobie razem życie, a nam nie wyszło tylko i wyłącznie przez jego głupotę. Też chce mi się rzygać przez te rozmyślania i zastanawianie się, chcę w końcu dotrzeć do dnia, w którym to wszystko będzie mi całkowicie obojętne (a wtedy mój były wróci, zobaczycie!