![]() |
#511 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann cz. XX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zadomowienie
|
ja dzis weszlam po lactacyd i ewentualnie korektor MF. a wyszlam z korektorem, podkladem i antyalergicznymem do rzes, wszystko z burzuja
![]()
#513 |
Zadomowienie
|
ja kupiłam wlaśnie ten numer bo tak była zachwalana ta szminka i nie wiem co wy w nich widzicie:/ no kolor owszem fajny, ale trwałość to katastrofa,,,po ok 15 minutach prawie nic nie ma na ustach..to już dłużej się trzymają zwykłe, tanie błyszczyki z wibo czy lovely... zmarnowałam prawie 17 zł...
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ale moze ktos jeszcze Ci podpowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Kuźnia inspiracji
|
Miałam iść do Rossmanna i zapomniałam
![]() ale to nic, liczę, że jutro dołożą mi Insta-dri, no i jeszcze przy malowaniu paznokci wczoraj okazało się, że zgluciły się dwa ulubione lakiery, więc... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To może podskoczę po niego ![]() ![]() Ja miałam tylko raz iść a co chwile mnie kusi ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
No to nie wiem czy za jasny nie będzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj znów w Rossie, wpadłam na chwilę tylko po puder, a kupiłam dodatkowo 2 rzeczy
![]() - Puder Nearly Naked Revlon - kolor 030 Medium, został tylko ten i ciemniejszy. Jest dość ciemny, idealny do mojej karnacji, ale z tego co zauważyłam dość dobrze kryje, także nie wiem czy na zimę będzie dla mojej bladej twarzy odpowiedni... 29,90 - Lakier Eveline Mini Max 810 - seledynowy kolorek, będzie świetny na lato ![]() - Sally Hansen top coat Insta-Dri - nie umiem dorwać nigdzie Essence gel nails, więc wzięłam ten. kosztował 15 zł z groszami Więcej grzechów nie pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 | ||
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Albo pomadka za 12 zł to nie to samo co za 20zł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Wtajemniczenie
|
Ucieklam z Ross w galerii. Takie tlumy ze nie idzie sis dopchac do szafy. Wszyscy wszystko macaja otwieraja. A ekspedientki patrza ..Tragedia.. babka przy mnie.. leza testery a ta sie maluje pelnymi produktamo. Mowie jej zs sa testry a ona ze to wszyscy dotykaja uzywaja ona nie bedzie tego dotykac a jakos musi sprawdzic. Oczywiscie produkty odlozyla bo nie pasowaly..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Szminki /pomadki nude nie znalazlam nadal ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że się nie rozczarujesz, też lecę po inny kolor albo wezmę na zapas ![]() tak, to nowość ![]() Cytat:
wypróbuję go, może u mnie da radę, chociaż małe szanse są bo na mojej cerze mało co się sprawdza Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Wtajemniczenie
|
Tym bardziej za tą cenę ![]() Cytat:
Dokładnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
Dobrze że zrobiłam zakupy w piątek rano, nie wiedziałam że takie dantejskie sceny będą odchodzić przy tych szafach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Do zgęstniałych lakierów polecam rozcieńczalnik Delia. Trzymam swoje w lodówce i rozcieńczam zanim zgęstnieją. Nie wiem jak się sprawdza na już "zgluciałych". Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-24 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#530 |
Wtajemniczenie
|
A kto cos o apocalips nude eclipse?
Jade po czekoladke i sypki manhattan ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Natomiast moda na kolory zmienia się tak błyskawicznie, że nie ma co wydawać na lakier więcej niż 10 zł. Oprócz Wibo kupuję limitowanki np. z Catrice czy Golden Rose. Te tanie firmy w miarę nadążają za trendami. Pani z firmowego salonu GR powiedziała mi, że za dwa tygodnie będą mieli nowe kolory piasków, oprócz tej obecnej jasnej palety. Miałam rozmowę ze sprzedawczynią o pudrach MF i tuszu 2000Calorie. Powiedziała, że produkty te nie zmieniają się od lat, pamiętają jeszcze komunę i kupują je głównie starsze klientki. A ja kupiłam zestaw na prezent dla 30-latki... ![]() Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-24 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Dzięki za podpowiedź, wyruszę na poszukiwania. Jednak te lakiery sporo mnie kosztowały i szkoda mi wyrzucić połowę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobór podkładu to dramat ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
użyłam dzisiaj po raz pierwszy matującego topu z lovely i jestem bardzo zadowolona
![]() ![]()
#535 | |
Makeup challenge winner
|
Cytat:
http://bellesplash.blogspot.com/2013...oundation.html O gęstnieniu lakierów czy wysychaniu tuszy było dużo. Mało osób natomiast wie, że podkład w szklanym słoiczku poddany działaniu światłą i ciepła może się utlenić nawet o kilka tonów. Dlatego jak macie kupione na zapas podkłady trzymajcie w ciemnej szafce. To samo dotyczy perfum choć pięknie wyglądają flakony na toaletce. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-24 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Wtajemniczenie
|
Uroczyscie oswiadczam. Swieza dostawa poczwornych korektorow z wibo w pasazu! !
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Wybrałam się dziś do Rossmanna i nabyłam:
- bibułki Wibo - 3.39 - pomadka Eveline Aqua Platinum 430 - 5,99 - HM 51 - 35,99 (pani znalazła mi ostatnią sztukę w szufladzie. Tzn na półce był jeden w tym kolorze, ale oczywiście zmacany - mimo tego, że na półce był tester ![]() Czyli razem z wczorajszymi zakupami wydałam 99,11 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
i ja dziś weszłam do Rosska, różu z Lovely-brak nadal, ale za to dorwałam piaskowy lakier Wibo nr4
![]() ![]() Pięknie kusicie, teraz się zastanawiam jeszcze nad sypkim Manhattanem mimo,że mam dwa pudry z Manhattanu w kamieniu i jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.