|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wesela, pierścionki, zaręczyny - wszystkie o tym wciąż mówimy PM2016 Cz.3
|
|
|
|
#2192 |
|
Japońska rzepa
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4386821 7]no bo bylo ustalone: oswiadczy mi sie przy burgerze ;P[/QUOTE]
Fenomen,no fenomen oryginalności
|
#2193 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2194 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Ja sama ze sobą obstawiłam, że wytrzymamy z TŻ max miesiąc Kiedyś spytałam TŻ "czy myślałeś że wytrzymamy ze sobą tak długo?". A on "No tak. Że na zawsze" - a mi się głupio zrobiło ![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4386821 7]no bo bylo ustalone: oswiadczy mi sie przy burgerze ;P[/QUOTE] Jak to, jak to, ja nic nie wiem, nie znam historii?
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Konto usunięte
|
espeszjali for smerfetka, pamietna historia zareczyn
dawno, dawno temu Myha ze swoim Tz bardzo duzo jedli hamburgerow w Burgerkingu. do tego stopnia, ze smiali sie ze kiedys sie zarecza przy burgerze. lata mijaly, zareczyn nie bylo. ktoregos pieknego, zimnego dnia Myha bedac u Tz otworzyla szuflade a tam....pierscien mocy! postanowila nikomu nie wyjawiac tego sekretu (no dobra wiekszosc Dziewczyn z wizazu wiedziala ;P) i czekala na zareczyny czekala i czekala w miedzy czasie znajomi oznajmili: kolega zdal licencje pilota! zapraszaja nas na obiad. obiad ten odbyc sie mial 1 kwietnia w miejscu znanym z dobrych burgerow - Jeff'sie. Myha sie wystroila, zona znajomego tez, wszyscy w koszulach i dobrych nastrojach. Wszyscy zamawiamy na co mamy ochote, Myha bierze Tz za reke a ten zimny jak lod! pyta sie go czy zmarzl, ten cicho przytakuje. W miedzyczasie zona kolegi dwokrotnie udaje sie do toalety. Jedzenie przychodzi, w przypadku Myhy - hamburger, frytki i salatka. Myha konsumuje, konsumuje przy stole cisza. Patrzy, a tu we frytkach lezy sreberko spozywcze. Myha mowi "haha pewnie im cos wpadlo zxnajac moje szczescie" wszyscy wzrok skierowany na sreberko. Myha maca, maca, cos okraglego. Mowi "haha to na pewno guzik w sreberku" (nie wiem czemu moj mozg uznal to za najbardziej logiczne wytlumaczenie co tam jest). Myha rozwija a tam! Pierscien mocy! Patrzy na pierscien, patrzy na Tz, daje mu pierscien, a ten pyta czy zostanie jego zona (bylo tam wiele dziwnych rzeczy powiedzianych poza tym pytaniem ;P). Myha odpowiedziala, ze tak, a reszte wieczoru przesiedziala cicho w szoku |
|
|
|
#2196 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4386868 4]espeszjali for smerfetka, pamietna historia zareczyn
dawno, dawno temu Myha ze swoim Tz bardzo duzo jedli hamburgerow w Burgerkingu. do tego stopnia, ze smiali sie ze kiedys sie zarecza przy burgerze. lata mijaly, zareczyn nie bylo. ktoregos pieknego, zimnego dnia Myha bedac u Tz otworzyla szuflade a tam....pierscien mocy! postanowila nikomu nie wyjawiac tego sekretu (no dobra wiekszosc Dziewczyn z wizazu wiedziala ;P) i czekala na zareczyny czekala i czekala w miedzy czasie znajomi oznajmili: kolega zdal licencje pilota! zapraszaja nas na obiad. obiad ten odbyc sie mial 1 kwietnia w miejscu znanym z dobrych burgerow - Jeff'sie. Myha sie wystroila, zona znajomego tez, wszyscy w koszulach i dobrych nastrojach. Wszyscy zamawiamy na co mamy ochote, Myha bierze Tz za reke a ten zimny jak lod! pyta sie go czy zmarzl, ten cicho przytakuje. W miedzyczasie zona kolegi dwokrotnie udaje sie do toalety. Jedzenie przychodzi, w przypadku Myhy - hamburger, frytki i salatka. Myha konsumuje, konsumuje przy stole cisza. Patrzy, a tu we frytkach lezy sreberko spozywcze. Myha mowi "haha pewnie im cos wpadlo zxnajac moje szczescie" wszyscy wzrok skierowany na sreberko. Myha maca, maca, cos okraglego. Mowi "haha to na pewno guzik w sreberku" (nie wiem czemu moj mozg uznal to za najbardziej logiczne wytlumaczenie co tam jest). Myha rozwija a tam! Pierscien mocy! Patrzy na pierscien, patrzy na Tz, daje mu pierscien, a ten pyta czy zostanie jego zona (bylo tam wiele dziwnych rzeczy powiedzianych poza tym pytaniem ;P). Myha odpowiedziala, ze tak, a reszte wieczoru przesiedziala cicho w szoku[/QUOTE] WOW, ja też nie znałam tej historii super zaręczyny mogłabym takie mieć bez kitu no i swoją drogą kocham chodzić do Jeff'sa często z tż tam chodzimy, jedzenie pycha
|
|
#2197 |
|
Żona Gargamel
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4386868 4]espeszjali for smerfetka, pamietna historia zareczyn
dawno, dawno temu Myha ze swoim Tz bardzo duzo jedli hamburgerow w Burgerkingu. do tego stopnia, ze smiali sie ze kiedys sie zarecza przy burgerze. lata mijaly, zareczyn nie bylo. ktoregos pieknego, zimnego dnia Myha bedac u Tz otworzyla szuflade a tam....pierscien mocy! postanowila nikomu nie wyjawiac tego sekretu (no dobra wiekszosc Dziewczyn z wizazu wiedziala ;P) i czekala na zareczyny czekala i czekala w miedzy czasie znajomi oznajmili: kolega zdal licencje pilota! zapraszaja nas na obiad. obiad ten odbyc sie mial 1 kwietnia w miejscu znanym z dobrych burgerow - Jeff'sie. Myha sie wystroila, zona znajomego tez, wszyscy w koszulach i dobrych nastrojach. Wszyscy zamawiamy na co mamy ochote, Myha bierze Tz za reke a ten zimny jak lod! pyta sie go czy zmarzl, ten cicho przytakuje. W miedzyczasie zona kolegi dwokrotnie udaje sie do toalety. Jedzenie przychodzi, w przypadku Myhy - hamburger, frytki i salatka. Myha konsumuje, konsumuje przy stole cisza. Patrzy, a tu we frytkach lezy sreberko spozywcze. Myha mowi "haha pewnie im cos wpadlo zxnajac moje szczescie" wszyscy wzrok skierowany na sreberko. Myha maca, maca, cos okraglego. Mowi "haha to na pewno guzik w sreberku" (nie wiem czemu moj mozg uznal to za najbardziej logiczne wytlumaczenie co tam jest). Myha rozwija a tam! Pierscien mocy! Patrzy na pierscien, patrzy na Tz, daje mu pierscien, a ten pyta czy zostanie jego zona (bylo tam wiele dziwnych rzeczy powiedzianych poza tym pytaniem ;P). Myha odpowiedziala, ze tak, a reszte wieczoru przesiedziala cicho w szoku[/QUOTE] dziękuje historia zarąbista, "guzik" |
|
|
|
#2198 |
|
Konto usunięte
|
dzieki Dziewczyny
|
|
|
|
#2199 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
|
|
#2200 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie było mnie przez weekend na wizażu, bo tż był u mnie. Teraz już niestety pojechał, a jutro niestety poniedziałek.
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w mrozny poniedzialek mam nadzieje ze wy sie bardziej wyspalyscie niz ja
myha super ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2203 |
|
Dostojna peema.
|
Myhaaa, ale ekstra historia!
))))Witam dziewczyny o tej jakże wczesnej porze, chlip chlip Dla mnie - mega spacza (mamy z tż wspólną pasję, potrafimy spać goooodzianmi....) to takie cierpienie...... Ehh, zwijam się powoli z domu, miłego dnia wam dziewczyny
|
|
|
|
#2204 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Cytat:
![]() Nie ma dla mnie nigdy problemu wstać o 6 czy nawet o 5. ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Cytat:
Ale nie chcę mi się dzisiejszego dnia.
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
dawno, dawno temu Myha ze swoim Tz bardzo duzo jedli hamburgerow w Burgerkingu. do tego stopnia, ze smiali sie ze kiedys sie zarecza przy burgerze. lata mijaly, zareczyn nie bylo. ktoregos pieknego, zimnego dnia Myha bedac u Tz otworzyla szuflade a tam....pierscien mocy! postanowila nikomu nie wyjawiac tego sekretu (no dobra wiekszosc Dziewczyn z wizazu wiedziala ;P) i czekala na zareczyny czekala i czekala w miedzy czasie znajomi oznajmili: kolega zdal licencje pilota! zapraszaja nas na obiad. obiad ten odbyc sie mial 1 kwietnia w miejscu znanym z dobrych burgerow - Jeff'sie. Myha sie wystroila, zona znajomego tez, wszyscy w koszulach i dobrych nastrojach. Wszyscy zamawiamy na co mamy ochote, Myha bierze Tz za reke a ten zimny jak lod! pyta sie go czy zmarzl, ten cicho przytakuje. W miedzyczasie zona kolegi dwokrotnie udaje sie do toalety. Jedzenie przychodzi, w przypadku Myhy - hamburger, frytki i salatka. Myha konsumuje, konsumuje przy stole cisza. Patrzy, a tu we frytkach lezy sreberko spozywcze. Myha mowi "haha pewnie im cos wpadlo zxnajac moje szczescie" wszyscy wzrok skierowany na sreberko. Myha maca, maca, cos okraglego. Mowi "haha to na pewno guzik w sreberku" (nie wiem czemu moj mozg uznal to za najbardziej logiczne wytlumaczenie co tam jest). Myha rozwija a tam! Pierscien mocy! Patrzy na pierscien, patrzy na Tz, daje mu pierscien, a ten pyta czy zostanie jego zona (bylo tam wiele dziwnych rzeczy powiedzianych poza tym pytaniem ;P). Myha odpowiedziala, ze tak, a reszte wieczoru przesiedziala cicho w szoku[/QUOTE] świetna historia kalski:cześć
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
dawno, dawno temu Myha ze swoim Tz bardzo duzo jedli hamburgerow w Burgerkingu. do tego stopnia, ze smiali sie ze kiedys sie zarecza przy burgerze. lata mijaly, zareczyn nie bylo. ktoregos pieknego, zimnego dnia Myha bedac u Tz otworzyla szuflade a tam....pierscien mocy! postanowila nikomu nie wyjawiac tego sekretu (no dobra wiekszosc Dziewczyn z wizazu wiedziala ;P) i czekala na zareczyny czekala i czekala w miedzy czasie znajomi oznajmili: kolega zdal licencje pilota! zapraszaja nas na obiad. obiad ten odbyc sie mial 1 kwietnia w miejscu znanym z dobrych burgerow - Jeff'sie. Myha sie wystroila, zona znajomego tez, wszyscy w koszulach i dobrych nastrojach. Wszyscy zamawiamy na co mamy ochote, Myha bierze Tz za reke a ten zimny jak lod! pyta sie go czy zmarzl, ten cicho przytakuje. W miedzyczasie zona kolegi dwokrotnie udaje sie do toalety. Jedzenie przychodzi, w przypadku Myhy - hamburger, frytki i salatka. Myha konsumuje, konsumuje przy stole cisza. Patrzy, a tu we frytkach lezy sreberko spozywcze. Myha mowi "haha pewnie im cos wpadlo zxnajac moje szczescie" wszyscy wzrok skierowany na sreberko. Myha maca, maca, cos okraglego. Mowi "haha to na pewno guzik w sreberku" (nie wiem czemu moj mozg uznal to za najbardziej logiczne wytlumaczenie co tam jest). Myha rozwija a tam! Pierscien mocy! Patrzy na pierscien, patrzy na Tz, daje mu pierscien, a ten pyta czy zostanie jego zona (bylo tam wiele dziwnych rzeczy powiedzianych poza tym pytaniem ;P). Myha odpowiedziala, ze tak, a reszte wieczoru przesiedziala cicho w szoku[/QUOTE] Ale historia!
|
#2207 |
|
PeEma
|
Myha, świetna historia
! Ja się z Wami witam, już z uczelni ta pora jest chora, a do tego jeszcze pada śnieg![]() Wysłane z mojego Note II
|
|
#2208 |
|
Żona Gargamel
|
U mnie też śnieg... Zaraz muszę na uczelnie jechać
|
|
|
|
#2209 |
|
Japońska rzepa
|
Dzień dobry! Ja też wstałam jak dla mnie mega wcześnie
Ale za 2 dni egzamin wypadałoby się zacząć na poważnie uczyć
|
#2210 | |
|
PeEma
|
Cytat:
)Wysłane z mojego Note II
|
|
|
#2211 |
|
Japońska rzepa
|
Alternative Disputes Settlement
|
#2212 |
|
PeEma
|
Ooo super!
powodzenia! ![]() Wysłane z mojego Note II
|
|
#2213 |
|
Japońska rzepa
|
Nie wiem czy tak super,nudne to jak flaki z olejem,jak całe prawo
Gorzej,że potem mam 6 dni na nauczenie się Praw Człowieka Najlepsze są teksty w ksiażce : "Kobiety mają prawo do bycia nauczycielami w szkole." albo " Chcielibyśmy pomóc afryce,ale jest zacofana i kobiety mogłyby się poczuć urażone,że proponujemy im edukację,albo zakazujemy nosić wodę,więc Afryce nie pomożemy,bo to ich kultura"
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A później, już na poważnie, czekałam na 2. rocznicę bo to był mój związkowy rekord ![]() Koniec końców to tż pobił wszelkie rekordy ![]() Dziś wolne więc oczywiście musiałam się obudzić o 8
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
narazie bede rzadko tu zagladac, bo zepsul mi sie komputer i skonczyl mi sie limit internetu w telefonie Jak komputer bedzie dzialal to wroce Pozdrawiam was i trzymajcie sie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
No i po weekendzie. ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Macie śnieg?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2218 |
|
Japońska rzepa
|
Ja czekałam,żeby być dłużej niż jego poprzednia dziewczyna
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Ja mam
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie nawet nie wiem, ile był z poprzednią dziewczyną
|
|
|
|
#2220 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Ja w sumie wczoraj stwierdziłam,że chyba po 4 latach przeszła mi zazdrocha o byłą W sumie jedyne co by mnie teraz ruszyło to jakby powiedział,że ma z nią dziecko albo że była miłością jego zycia Ale że na nią narzeka,to złoty chłop
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

A jak ktoś chce płacić,to jego sprawa.
dobrze ze nie zrobil tego w Burgerkingu od ktorego sie hihralismy ze sie oswiadczy przy burgerze a pomyslam o czyms ustronniejszym 

mogłabym takie mieć bez kitu
często z tż tam chodzimy, jedzenie pycha

Dla mnie - mega spacza (mamy z tż wspólną pasję, potrafimy spać goooodzianmi....) to takie cierpienie...... Ehh, zwijam się powoli z domu, miłego dnia wam dziewczyny
kalski:

Wzięliśmy ślub 26-09-2015