Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-26, 09:08   #691
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Hej

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Sylwietta Kochana Ty nasza. 100 lat
dołączam się do życzeń dla naszej kochanej Sylwii
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:09   #692
ILLUSION
Wtajemniczenie

Sylwietta
Stary 2013-11-26, 09:18   #693
gochaa_p
Zakorzenienie

DEBRAH Amelka cudna i ten pchacz jest super

MISIA nam dom stawiał teść i chrzetny mojego męża :/ oj wiem coś nie coś o pracy z rodzinką :/ I powiedziałam - nigdy więcej. Teraz wykończeniówki i to co zostalo zlecamy sąsiadowi, rodzinie nie.

GOJKA ładne te twoje smerfy ja to mam do malowania dwie lewe ręce :/ za to mój tż pięknie maluje

co do choinek - nie boicie się ze bedą nam maluchy sie do nich dobierać? Pamiętam że przed Wojtkiem w pierwszym roku to choinke fotelami zastawialiśmy, ale to było jeszcze u teściów i w salonie gdzi ebyła choinka spędzał mało czasu. Ewa uwielbia mi skubać kwiatki więc coś czuję że z choinką będzie kiepsko :/ N a szczęście większość bombek mam plastikowych
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:19   #694
elllmi
Zakorzenienie

hej
ptaki olały mój karmnik, a Filip cały czas stoi przy szybie i robi ssssssssssssss może dlatego

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Bry dzień~!

Wiem, że było pierdyliard razy ale... moglybyście napisać opóźnionej jakie modele fotelików samochodowych, tych drugich już , macie?
muszę kupić. Wiem, że deli ma Chicco..a reszta z was?
ja mam Maxi Cosi Tobi

chyba pierwsze; ale w sumie drugie też niezłe

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Ile dzieci wątkowych śpi z rodzicami? Pytam bo Dawid zasypia u nas, przekładam do łóżeczka, ale jak się budzi i... ja go z przyjemnością do siebie biorę, bo lubię się do niego tulać
jak się budzi częściej w nocy na smoka, to biorę go do siebie, bo mi się wstawać nie chce

Cytat:
ja też się dołączę, na fb widziałam:roz a:

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:20   #695
gochaa_p
Zakorzenienie

SYLWIETTA wszystkiego dobrego
Stary 2013-11-26, 09:27   #696
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
Sylwia podlaczam się!

Dziś Ty polewasz

Hope u jaś Antonio usypia przy jedzeniu w bujaczku, potem przekładam go do łóżka, jak się obudzi i już nie da się go uspac.....leci.do nas....i z nami zazwyczaj śpi pięknie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:33   #697
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
dokladnie...

btw. Ubieracie choinki w tym roku? my sobie chyba darujemy.
My ubieramy, chcę żeby Miś też miał radochę!

Cytat:
Lady : jeszcze raz, fotki, tutaj inna perspektywa - jest mniejszy niz sadzilam ze bedzie.
Eee fajny, w sam raz

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Kolejna straszna noc za mną. Spalam dwa razy po 30minut. Jestem zmęczona. Na dodatek pobudka o 5 i nie sposób było Ją uspac. Wiecie,u nas od początku problem ze spaniem,dlatego tak się cieszyłam że Blanka lepiej śpi. Ale trwało to dwa tygodnie. Teraz jest znowu strasznie. Nie wierze że to minie. Już nie narzekam,nie ma to sensu.
Nie wiem kiedy będę,mam dola jak stąd do wieczności.

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Jeszcze tylko chciałam podziękować lady za linki. Cena na allegro położyła mnie na łopatki.

Tulę Cię mocno

Cytat:
Hej
Bokeh ale pierdzieliłaś jak potłuczona patrz jak Hania dużo umie! Więcej niż Dawid, bo młody nie mówi mama, tata, niepokazuje na nas. Tylko dadada, jajajaja, itp Ciesz się!
Debrah my mamy Caretero Scoope.

Ile dzieci wątkowych śpi z rodzicami? Pytam bo Dawid zasypia u nas, przekładam do łóżeczka, ale jak się budzi i... ja go z przyjemnością do siebie biorę, bo lubię się do niego tulać
Michał śpi ze mną, nie umie sam i koniec.

Cytat:
Hej

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Ode mnie takze!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:33   #698
Ewik86
Zakorzenienie

Heloł Domcia mi wczoraj zasnęła o 21:40 Pierwszy raz tak późno. I stwierdzam, że muszę ją wybudzać z drugiej drzemki, bo nie dość, że zasypia później to jeszcze wstaje wcześniej - dziś 6:10

W piątek robiłam małej morfologię. Wczoraj moja mama odebrała wyniki i się zmartwiłam, bo płytki krwi miała przekroczone dość mocno - norma była do 450, a miała 703. Lekarka mnie jednak uspokoiła i powiedziała, że po prostu Domcia za mało pije i to by się zgadzało. Przed szczepieniem mamy jeszcze powtórzyć wynik. Kurde jak ją przekonać, żeby więcej piła????

Cytat:
Domcia śpi już od dawna ze mną. Czasem ją położę w łóżeczku jak nie kładę się razem z nią, ale potem i tak ją zabieram do siebie.

Cytat:
Hej

Przyłączam się!!! Sylwietta wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń kochana

Cytat:
co do choinek - nie boicie się ze bedą nam maluchy sie do nich dobierać? Pamiętam że przed Wojtkiem w pierwszym roku to choinke fotelami zastawialiśmy, ale to było jeszcze u teściów i w salonie gdzi ebyła choinka spędzał mało czasu. Ewa uwielbia mi skubać kwiatki więc coś czuję że z choinką będzie kiepsko :/ N a szczęście większość bombek mam plastikowych
No właśnie, ja też się boję, że Domcia ją przewróci na siebie i dlatego chyba zrezygnuje z choinki. Zresztą na razie i tak jej nie mam, ale miałam zamiar kupić w tym roku. Może jednak poczekam i na przyszły rok zainwestuję.

Gojka fajne smerfy zmalowałaś

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:33   #699
e_vel
Wtajemniczenie

co do choinki to ja zawsze ją stawiam w rogu pokoju, na stoliczku i przysłaniam fotelami, więc może Maja nie dostanie. A nie wyobrażam sobie świąt bez choinki. Mam sztuczną i co roku była ubrana na czerwono-złoto, a w tym bedzie różowo-biało
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:47   #700
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
co do choinki to ja zawsze ją stawiam w rogu pokoju, na stoliczku i przysłaniam fotelami, więc może Maja nie dostanie. A nie wyobrażam sobie świąt bez choinki. Mam sztuczną i co roku była ubrana na czerwono-złoto, a w tym bedzie różowo-biało
no ja mam za wysoką na stolik :/ i chciałam ją w tym roku w okno tarasowe wstawić. zobaczymy :/
Stary 2013-11-26, 09:47   #701
nancykenator
Zakorzenienie

Ewik a jak erytrocyty, hemoglobina, hematokryt?
Stary 2013-11-26, 09:56   #702
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Kolejna straszna noc za mną. Spalam dwa razy po 30minut. Jestem zmęczona. Na dodatek pobudka o 5 i nie sposób było Ją uspac. Wiecie,u nas od początku problem ze spaniem,dlatego tak się cieszyłam że Blanka lepiej śpi. Ale trwało to dwa tygodnie. Teraz jest znowu strasznie. Nie wierze że to minie. Już nie narzekam,nie ma to sensu.
Nie wiem kiedy będę,mam dola jak stąd do wieczności.

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Jeszcze tylko chciałam podziękować lady za linki. Cena na allegro położyła mnie na łopatki.

Biedaczku mi Hania ostanio już 3 noce z rzędu budzi się z płaczem, tzn nie budzi sie tylko płacze przez sen :/ nie da się jej obudzić, nawet nie wiem czy mogę ją wybudzać. Ale jak się obudzi to jest ok uśmiechnięta i pogodna

Cytat:
Hej
Bokeh ale pierdzieliłaś jak potłuczona patrz jak Hania dużo umie! Więcej niż Dawid, bo młody nie mówi mama, tata, niepokazuje na nas. Tylko dadada, jajajaja, itp Ciesz się!

Hania też nie pokazuje

Czy Wasze dzieci są bardzie senne w ta pogodę??

Hope- Hania nie zasypia już z Nami, odkładam ją do łóżeczka i czasem zasnie sama a czasem musze pobujać. Jedynie nad ranem się przytulamy i czasem zaśnie, dziś np i trzeba ją było ciągle głaskać po brzuszku, więc najpierw tż wziął kąpiel a potem ja się zamienialiśmy z głaskaniem
Stary 2013-11-26, 09:56   #703
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Ewik a jak erytrocyty, hemoglobina, hematokryt?
Jeśli chodzi o hemoglobinę to coś było nie tak, ale nie pamiętam już co, a wyniki wpięła do karty :/ Z MCV coś było.... Limfocytów też było ponad normę. Zapomniałam, żeby się Ciebie poradzić

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:09   #704
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Sylwietta wszystkiego Najlepszego !!!

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Bry dzień~!

Wiem, że było pierdyliard razy ale... moglybyście napisać opóźnionej jakie modele fotelików samochodowych, tych drugich już , macie?
muszę kupić. Wiem, że deli ma Chicco..a reszta z was?
Ja mam Roemera Duo Plus isofix
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:15   #705
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej hej

Szajuś-jak tylko zaczęły mi się te problemy skórne to zaczęłam smarować Alantanem (właśnie stosowałam go na sutki teraz na podrażnienia okołopieluszkowe małego)ale to chyba dawało tylko tyle że miejsce było natłuszczone i nie swędziało,ale nie niwelowało całkowicie podrażnienia. Przyjrze się jeszcze raz tej sprawie a jak nie to kupię coś w aptece.

Co do 3dniówki,powiedzcie po ilu dniach teoretycznie powinna już schodzić? Bo kuwa głupia już jestem co to jest.
W dodatku dziś zauważyłam dziwną rzecz... Zrobiłam małemu kaszkę tą co się robi na wodzie ,do picia ale taką treściwszą. I tak już pod koniec picia patrzę a on ma takie podskórne placki na szyi,rozpinam body a on cały brzuch i klatkę w takich cętkach. Po jakiejś chwili to zeszło. Co to było nie wiem
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:23   #706
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o hemoglobinę to coś było nie tak, ale nie pamiętam już co, a wyniki wpięła do karty :/ Z MCV coś było.... Limfocytów też było ponad normę. Zapomniałam, żeby się Ciebie poradzić
bo właśnie podwyższone erytrocyty, hemogl., hematokryt świadczą o zagęszczeniu organizmu czyli o niedoborze płynów, płytki niby też o tym świadczą ale zwykle występuje jedno i drugie
limfocytów niemowlęta mają zwykle więcej, powinni to uwzględnić na wyniku podając normy adekwatne dla wieku pacjenta.

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

ninag jak Ci się mieszka w Skarżysku?
Stary 2013-11-26, 10:29   #707
mala_19kw
Zakorzenienie

Aaa Sylwietta kochanie-sto lat nasza iskierko

A jeśli o noc chodzi to była ok. Jedna pobudka. Ale za to usypianie... Oskar usnął o 18 40 i ja jak wam pisałam poszłam się myć. Zdąrzyłam wyjść z łaźni i mąż z uśmiechem mnie woła. Przychodzę do pokoju a Oskar stoi w łożeczku i coś tam tłumaczy. Zrobiłam mleko i miałam nadzieję że uśnie(przeważnie tak jest) ale że mąż szamotał się z laptopami próbując jeden naprawić, całkowicie małego rozproszył. Podjełam dwie próby uspania i nic. Potem mąż jeszcze dwie i też bez skutku. W końcu ja położyłam się na chwilę jak mąż usypiał małego i odjechałam,no to ten go do łożeczka ... Dał mu tego lwa z fp i w tle słyszałam tylko potem łomotanie o szczebelki. Oskar tak się bawił że w końcu usnął-sam
Ale to zupełnie nie jego pora bo była godz 22.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Ciągle zapominam...
Nancy-mąż pieprzył mi o częściach jakie wymieni w laptopie
Jak słyszę karta graficzna,matryca itp to mnie krew zalewa

Bokeh-dostanę ten korektor w rossmannie? I jaka jego cena?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:30   #708
LadyWhisper
Zakorzenienie

Sylwietta kochanie, sto lat!!!
Polewaj polewaj!!! :drink: :wino:

MARSI pytałaś o to, jak małż usypia, siada na fotelu, bąbel tyłem do niego, i tak sobie siedzą przytuleni, Pietraszko nawet nie ma czasu zamarudzić, bo od razu się przytula i odpływa tak naprawdę nawet nie trzeba mu szuszać
dzisiaj spróbowałam uspać go w ten sposób (od kilku dobrych miesięcy tylko wózek dawał radę w dzień) i....5min i spał jestem w szoku. No i śpi w łóżeczku , w dzień!!!!! Sukces jak pieron

Ale się przeziębiłam

Debrah, ale fajny ten pchacz, jakoś tak właśnie go sobie wyobrażałam nie większy

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:33   #709
Debrah
Zakorzenienie

Czyli taki jest okej?
http://allegro.pl/fotelik-maxi-cosi-...736082516.html
Macie tą wkładkę pod głowę czy bez?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:33   #710
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Debrah, pierwsze spodnie - cudo! też chcę
Wózeczek rewelacja

BOkeh, wcale nie musi chcieć butelki trzymać, Agatka nie trzymala nigdy
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:43   #711
LadyWhisper
Zakorzenienie

Debrah, pierwsze spodnie super!!!
A fotelik mamy taki jak Deli - tzn Deli ma taki jak my (chicco xpace)

Bokeh, mój trzyma butlę tylko wtedy, jak je na śpiocha

Wiecie, co mój małż robi tak jest niemal codziennie umówiliśmy się, że ja wstaję do bąbla w tygodniu, on w weekendy. I jak młody zapłacze, jakimś cudem on zawsze słyszy wcześniej ode mnie, wstaje, ja się wtedy budzę, pytam "co Ty robisz?!" a on aaaaaaaaaaaa, w sumie Ty masz go w tygodniu w nocy karmić i wraca do łóżka zazwyczaj zanim ja się obudzę on jest w połowie drogi do kuchni

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:49   #712
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
bo właśnie podwyższone erytrocyty, hemogl., hematokryt świadczą o zagęszczeniu organizmu czyli o niedoborze płynów, płytki niby też o tym świadczą ale zwykle występuje jedno i drugie
limfocytów niemowlęta mają zwykle więcej, powinni to uwzględnić na wyniku podając normy adekwatne dla wieku pacjenta.

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

ninag jak Ci się mieszka w Skarżysku?
O dzięki, że pytasz
Bardzo bobrze, miasteczko jest dużo mniejsze niż Kielce. Nie ma tyle kurzu i w domu też mi się tak nie brudzi.
Jest dużo sklepów, wszędzie blisko, taniej niż w Kielcach. A dojazd do CK mam super. Wszystko na plus a dużo tańsze mieszkanie niż w CK.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Czyli taki jest okej?
http://allegro.pl/fotelik-maxi-cosi-...736082516.html
Macie tą wkładkę pod głowę czy bez?
Mój ma zagłówek regulowany zarazem z pasami.

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
Stary 2013-11-26, 10:52   #713
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
dostaniesz on z burżuła, kosztował mnie chyba z 35 zł normalnie więc na promo trochę mniej. Fajnie rożświetla.

SIlver, fajny ten podkład healty mix? może też sobie kupię, będę wtedy mieć 3 ale ten Revlon co kupiłam ostatnio... nie wiem była taka babka tam znająca się na rzeczy i sprawdzała mi odień na szyji no i dobrała mi o ton jaśniejszy niż mialam kiedyś a kiedyś miałam najjaśniejszy, no i jakoś tak źle się czuję w nim i troche za cięzki jest nie wiem czy wczęsniej też taki był. ALe raczej zostawię go sobie na jakieś imprezy (ha ha ha) lub dłuższe wyjścia

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43889838]Debrah, pierwsze spodnie - cudo! też chcę
Wózeczek rewelacja

BOkeh, wcale nie musi chcieć butelki trzymać, Agatka nie trzymala nigdy [/QUOTE]

dzięki Ci za odpowiedź ! bo jak widziałam takie malce w tramwajach ce same duldały z butli to gupłam już

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Debrah, pierwsze spodnie super!!!
A fotelik mamy taki jak Deli - tzn Deli ma taki jak my (chicco xpace)

Bokeh, mój trzyma butlę tylko wtedy, jak je na śpiocha

Wiecie, co mój małż robi tak jest niemal codziennie umówiliśmy się, że ja wstaję do bąbla w tygodniu, on w weekendy. I jak młody zapłacze, jakimś cudem on zawsze słyszy wcześniej ode mnie, wstaje, ja się wtedy budzę, pytam "co Ty robisz?!" a on aaaaaaaaaaaa, w sumie Ty masz go w tygodniu w nocy karmić i wraca do łóżka zazwyczaj zanim ja się obudzę on jest w połowie drogi do kuchni
hehehe my kupimy ten lub romera, zalezy ile będzie hajsiwa....

Hania jest strasznie senna dziś nie dość że w nocy tylko raz się obudziła prawie o 4 potem o 6 40 myslam juz że koniec spania będzie, ale usnęła jeszcze tak do 7 20, potem z niecałą godzine buszowała i 8 15 znów zasnęła, no i teraz znów śpi pewnie wieczorem pójdzie spać jak wczoraj o 21.....
Stary 2013-11-26, 10:53   #714
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
no niby masz rację tylko, że na państwowe przedszkole/żłobek nie mam co liczyć (oboje z tż pracujemy) a prywatne to już wychodzi koło 1000 miesięcznie. Jedynie co nas trzyma to praca tutaj, bo jednak oboje ją mamy.
Mi to się marzy domek na wsi, żeby mieć działkę malutką, swoje warzywka, takie sprawy
TZ tez tego chce?
Jesli tak, to kombinujcie

Fakt, w Gd zlobek tez tani nie jest, 800zl minimum...

za zębolki, oby teraz lepiej Wam sie zylo!

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
a kto tu niedawno płakał na brak umiejętnosci? Brawa dla Hanulki
Moja też butli nie trzyma:/ tzn wodę wypiję sama, mleko nie

oj
właśnie też miałam pytać co z tym żłobkiem?
U nas tak samo

Cytat:

Ile dzieci wątkowych śpi z rodzicami?
Pytam bo Dawid zasypia u nas, przekładam do łóżeczka, ale jak się budzi i... ja go z przyjemnością do siebie biorę, bo lubię się do niego tulać
Moj Kubus

Cytat:
mój śpi ze mną tzn był ostatnio czas, że spał w łóżeczku ale potem znowu było pierdyliard pobudek i nieodkładalność wysokiego stopnia więc kam bek do łóżka i spanie z mamusią ale mi to nie przeszkadza, lubię go przytulać i lubię jak mnie rano budzi
Tak, jak u nas
Wnerwialo mnie to ciagle wstawanie i Kuba znow wyladowal u nas

U nas nocka podobna do wczorajszej - pobudka o polnocy (godzinne wiszenie na uu+nieodkladalnosc), potem o 7 i spalismy do 9:30.
Z tym, ze w nocy jeszcze wiercil sie przez sen, plakal, rzucal sie jakby cos mu sie snilo...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:56   #715
misia1505
Rozeznanie

Neti prościutka droga, z Radzymińskiej (obok mc donalda) kierunek na wołomin. jakieś 300-400 metrów (na oko ;-) ) naprzeciwko cpn Optima. Zapraszamy po weekendzie ;-)
Stary 2013-11-26, 10:57   #716
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Aaa Sylwietta kochanie-sto lat nasza iskierko

A jeśli o noc chodzi to była ok. Jedna pobudka. Ale za to usypianie... Oskar usnął o 18 40 i ja jak wam pisałam poszłam się myć. Zdąrzyłam wyjść z łaźni i mąż z uśmiechem mnie woła. Przychodzę do pokoju a Oskar stoi w łożeczku i coś tam tłumaczy. Zrobiłam mleko i miałam nadzieję że uśnie(przeważnie tak jest) ale że mąż szamotał się z laptopami próbując jeden naprawić, całkowicie małego rozproszył. Podjełam dwie próby uspania i nic. Potem mąż jeszcze dwie i też bez skutku. W końcu ja położyłam się na chwilę jak mąż usypiał małego i odjechałam,no to ten go do łożeczka ... Dał mu tego lwa z fp i w tle słyszałam tylko potem łomotanie o szczebelki. Oskar tak się bawił że w końcu usnął-sam
Ale to zupełnie nie jego pora bo była godz 22.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Ciągle zapominam...
Nancy-mąż pieprzył mi o częściach jakie wymieni w laptopie
Jak słyszę karta graficzna,matryca itp to mnie krew zalewa

bardzo interesujące tematy widzę
Stary 2013-11-26, 10:58   #717
misia1505
Rozeznanie

Bokeh a jakiego macie niekapka? musze kupić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 11:01   #718
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
O dzięki, że pytasz
Bardzo bobrze, miasteczko jest dużo mniejsze niż Kielce. Nie ma tyle kurzu i w domu też mi się tak nie brudzi.
Jest dużo sklepów, wszędzie blisko, taniej niż w Kielcach. A dojazd do CK mam super. Wszystko na plus a dużo tańsze mieszkanie niż w CK.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Mój ma zagłówek regulowany zarazem z pasami.
to fajnie, ja jakoś tego miasta nie lubię a gdzie dokładnie mieszkasz?
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
TZ tez tego chce?
Jesli tak, to kombinujcie

Fakt, w Gd zlobek tez tani nie jest, 800zl minimum...

za zębolki, oby teraz lepiej Wam sie zylo!

U nas tak samo

Moj Kubus

Tak, jak u nas
Wnerwialo mnie to ciagle wstawanie i Kuba znow wyladowal u nas

U nas nocka podobna do wczorajszej - pobudka o polnocy (godzinne wiszenie na uu+nieodkladalnosc), potem o 7 i spalismy do 9:30.
Z tym, ze w nocy jeszcze wiercil sie przez sen, plakal, rzucal sie jakby cos mu sie snilo...
tż też właśnie chce
co do pogrubionego to u nas identyko
Stary 2013-11-26, 11:04   #719
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Kurdę żałuje tego lewka.....pewnie to było pod moja nieobecność.... Przegapilam ..ale jestem zla

Wczoraj kupiłam małemu od tesciow jeździk na gwiazdkę..fajny jest http://allegro.pl/disney-jezdzik-pch...711006886.html
Tyko ze teściowa źle mi opisała i nie mogłam na all znalesc a jak pojechałam do reala to okazalo sie ze tam 30zl taniej niz w realu.... No ale cóż....
my też przegapiliśmy Lewka
mamy podobny jeździk z biedronki, ostatnia oferta myszka miki

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Hej

my śpimy w 3 ale chyba będziemy próbować znowu w łóżeczku spać bo Lenka już się mniej rzuca. zobaczymy jak nam wyjdzie, ja uwielbiam patrzeć jak ona śpi w nocy
Stary 2013-11-26, 11:05   #720
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
to fajnie, ja jakoś tego miasta nie lubię a gdzie dokładnie mieszkasz?

tż też właśnie chce
co do pogrubionego to u nas identyko
Ja mieszkam na Tysiąclecia. Niedaleko Domu Kultury

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości