|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Powiesz, że dla Ciebie to jest najmniejsza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz mamy tydzień Dziewczyński? ![]() Basta!!! wychodzę z tej strony darmowej dostawy, wydałam 150 zł w top secret (3 rzeczy dla męża ![]()
#4233 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mebelki fajne Cytat:
właśnie ostatnio się zastanawiałam, ze trzeba będzie kupić przynajmniej 1 paczkę pampków na początek, wszystkie kupujecie? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny wy tu już wyprawki do szpitala przygotowane, a przynajmniej zamówione, a ja nic, z jednej str zaczynam się stresować a z drugiej ciągle mi się wydaje że mam jeszcze tyyyyyleeee czasu ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zadomowienie
|
No nie mam a powinnam
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może na porodówkę jedną torbę z rzeczami potrzebnymi do porodu, a drugą większą już na pobyt po porodzie mąż na salę zaniesie? Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4236 |
Zadomowienie
|
gratulacje
![]() ![]() jaką koszulę kupiłaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jaki rozmiar kombinezonu kupowałyście/będziecie kupować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
gratuluję kolejnych potwierdzonych panienek
![]() może jeszcze siły na wątku się wyrównają ![]() DDD mnie załamał. spędziłam mnóstwo czasu przy kompie, a zrobiłam zakupy tylko w aptece. książki taniej mi wyjdą na aros.pl z dostawą do paczkomatu, a prezent dla małża musze na żywo obejrzeć i pomacać, zanim zdecyduję. najbardziej wkurza mnie fakt, że dziś musiałam siedzieć w domu i czekać na przesyłki, które małżowi z all miały przyjść, a przyszła tylko 1 z 2. psuje mi to jutrzejsze zakupowe plany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wrzucam do koszyka teraz, ale zakupy w gemini będę czynić w styczniu ![]() A jeszcze apropos zakupów aptecznych, kupujecie od razu witaminki dla dziecka? Bo nam na SR mówili i gdzieś jeszcze czytałam, że dziecku karmionemu piersią należy podawać wit. K od 8 dnia do końca 3 miesiąca i wit. D najlepiej jak najdłużej, nawet w lecie, ale w mniejszej dawce wtedy. ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Ja akurat mam 56, bo taki w ciucholandzie mi wpadł w łapy - a że śliczny to sobie nie mogłam odmówić. I mam plan dokupić teraz na promocjach poświątecznych kurtkę jeszcze w roz. 62 i będzie na wiosnę do spodni z rajstopkami ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie nie planuję zakupu. tp na połowę marca, więc nie wiem, czy kombinezon w ogóle będzie potrzebny. ale jakbym kupowała to chyba 62
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Asienka gratuluję córy!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z witaminkami wszystko się zgadza - wit. k od 8doby, a wit. D nawet do 3rż na początku kupowałam wit. D (k zresztą też) w kapsułkach twist off. teraz kupuję wit. D na receptę w kropelkach (daję 1-2 krople). nieporównywalnie taniej wychodzi - kropelki jakieś 4 zł buteleczka na 3-4 mce, a kapsłki na 30 dni ok 30 zł
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Koszulę wzięłam tą http://www.mamitati.pl/koszula-dla-m...l-p-29967.html
a piżamę taką http://www.mamitati.pl/pizama-ciazow...l-p-27300.html tylko z pomarańczem. Ja lubię takie z misiami ![]() Myślę czy kupować więcej... koszul nie znoszę, jakby się w szpitalu bardzo kłócili ze mną, powiem że nie mam więcej i co mi zrobią ![]() A piżamę wzięłam, bo jak szukałam na allegro to ceny się zaczynały od 55 zł za jakieś normalne. Ja nie kupiłam ani jednego, mam 2 od koleżanek - chyba oba 62 ![]()
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam 62, bo taki był w lumpie za 12 zł
![]() ![]() Bo ta wiosna u nas taka niewiadomojaka będzie ![]() ![]() Cytat:
Też chciałam książkę sobie kupić, ale na allegro jest z przesyłką tańsza o 17 zł niż tutaj bez przesyłki ![]() Co do siedzenia w domu jakbym tak miała, to chyba tylko korzystałabym z paczkomatów, ewentualnie z poczty polskiej, chociaż uwielbiam kurierów ![]() Z paczkomatu nic nie miałam, bo najbliższy mam 10km ode mnie ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | |||
Moderator
|
Ja robie ostatnie podejscie - kiedys mowil ze chcialby tego sprobowac, to niech ma... Jak nie pomoze to tez sie poddaje
![]() Cytat:
Na szczescie ten najblizszy Lidl mam od 8 - cala godzina spania dluzej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam 2 kombinezony - cienszy i gruby, oba 62. Cytat:
![]() Ja glownie Kadarke Rozentalera polslodka pilam, bo balam sie eksperymentowac - trudno znalezc dobre wino. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do kombinezonów to Ja też dostanę od siostry męża nawet jeszcze nie wiem jaki rozmiar bo ma dopiero wysłać. Jakbym kupowała to pewnie wzięłabym na 62cm ![]() Lecę dziewczyny do wyrka i oglądać mój serial bo za dwie minuty się zaczyna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeżdżę do miasta obok, tam są 3 lidle i wszystkie od 7. Ale to musi być naprawdę super okazja aby się tak poświęcić, bo na paliwo mnie dużo może wyjść.
![]() |
#4249 |
Moderator
|
Elunka - sliczne te zakupy
![]() Ja tez lubie z misiami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na temat witaminek niestety nic nie wiem ![]() ![]() niezły pomysł z tym mniejszym kombinezonem i większą kurteczką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jeśli chodzi o darmową przesyłkę to przy mniejszych gabarytach rzeczywiście niewiele można zaoszczędzić, ale zamawiając coś wielkiego np. meble to myślę że się opłaca dziś zamawiać ![]() ja np zamówiłam dziś materac z darmową przesyłką ![]() Edytowane przez mona1 Czas edycji: 2013-12-02 o 21:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie tyż na I miejscu Lenka, ale nie będziemy się kłócić ![]() Nie wiem, ale zauwazyłam, że w poniedziałki najczęściej rozdają dziewczynki ![]() Cytat:
A ja idę po skierowanie, powiem, że nie z uwagi na ciążę, a z uwagi na stan zdrowia, bo sie ostatnio źle czuję - musi wypisać, nie ma wyjścia ![]() Przymusu niejakiego nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam uprzejmie w gronie moich wielbicielek ![]() ![]() ![]() Dziewczyny za niedługo zaczynam walkę z ciążowymi kilogramami. Nie zamierzam chudnąć, ale na pewno ograniczyć przyrost wagi. Przedstawiam mojego najlepszego przyjaciela ![]() W końcu zakupiłam taki: http://allegro.pl/rower-treningowy-s...669006402.html I muszę się pilnować, bo na aukcji napisali, że wytrzymuje do 100 kg, a mnie zostało tylko 30 do tej granicy! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uciekam, maż wrócił ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam wlasnie tylko na rekach taka sucha skore Co roku w zimie ten sam problem ![]() ![]() na to wyglada ![]() Cytat:
![]() Dziekuje dziewczyny za wszystkie gratulacje, ogromnie sie ciesze ![]() maggie ![]() ![]() elunka pizamy slodkieeee
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w ogóle pierwsze słyszę o tym morskim czymś ![]() Rowerek bardzo ładny ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli po porodach, w okolicach wakacji umawiamy się na perłę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzialyscie https://wizaz.pl/Mama-z-klasa/Porod-...zbolesny-porod ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez mona1 Czas edycji: 2013-12-02 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję kolejnej Dziewczynki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4260 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O masz, nie chwaliłas się, że materac kupiłaś. Nie pomyślałam o tym akurat... Jaki wzięłaś? A co kurteczki, to myślę, że się to sprawdzi, bo ponoć dziewczynki często mniejsze się rodzą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale kiedyś czytałam z ciekawości opinie o tym i szału nie ma ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.