|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku | |||
Aldrin |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 25,93% |
Kakusia |
0 | 0% |
Berenika_26 |
4 | 14,81% |
agaaga89 |
2 | 7,41% |
Ramona_85 |
0 | 0% |
eweden |
0 | 0% |
Prowansja88 |
0 | 0% |
Pradip |
0 | 0% |
Sola1 |
2 | 7,41% |
pater86 |
6 | 22,22% |
TroppoSensibile |
0 | 0% |
sylvuniaa84 |
0 | 0% |
kamilla123 |
0 | 0% |
beat@ |
0 | 0% |
NecroKitty |
0 | 0% |
Anteria |
0 | 0% |
Kucyk_Truskawkowy |
1 | 3,70% |
malin30 |
3 | 11,11% |
alingles |
0 | 0% |
Monica80 |
0 | 0% |
poziomkka |
0 | 0% |
Mala_Czarno_Biala |
0 | 0% |
Majkela12 |
1 | 3,70% |
zaaaabcia |
0 | 0% |
Sylwia__88 |
1 | 3,70% |
Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cytat:
i jeszcze coś takiego: http://www.ciazowy.pl/kalkulator,plci-dziecka.html Co do chłopca, to mi się sprawdziło, więc... teraz...dziewczynka(?) takie nieśmiałe Jupi! Cytat:
![]() |
#1502 |
Zadomowienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Wlasnie sobie szybko obliczylam, z bedzie chlopak
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P710 |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi na jednym wyszła dziewczynka a na drugim chłopiec ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Raczkowanie
|
Ja genetyczne mam 19.12, ginka mówiła że w zasadzie nie ma u mnie wskazań, ale nie zaszkodzi bo zaleca się robić. A na tym usg bejbik wierzgał nóżkami i pomachał nam rączką
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tętno na wszystkich badaniach narazie powyżej 140 nawet 150. Mi chyba narazie dobrze z tym, że nie wiem, bo mogę mieć nadzieję. A jak już zobaczymy w styczniu na USG, to będzie jasne. Tzn wiadomoo, 100% dopiero na porodówce ![]() Wczoraj byłam u Gin powiedziec o tych bólach brzucha, zbadał mnie, zrobił krótkie USG i na szczęscie nie dzieje się nic złego.
Mama Ssaka CÓRKA 14.06.14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Promotorka zdrowego stylu życia i biznes mam! Chcesz czuć się, wyglądać i żyć lepiej? Praca z domu, praca przy dzieciach, dodatkowa podpora finansowa-> napisz! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Ja tak może z innej beczki czy Wy już kupujecie, zamawiacie ubrania ciążowe? bo mam problem ze zmieszczeniem się w spodnie a nie wiem czy jak zamówię to te spodnie z pasem nie będą za duże
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
hej hej ;-)
Dziś ma mega powera ![]() Super dziewczyny, że wizyty udane, róbcie genetyczne USG, to dokładne badanie i warto je zrobić! Ja niedługo będę się wybierała na połówkowe, ale ten czas leci, już 15tc, jeszcze chwila i będzie połowa ![]() ![]() Brzuch rośnie, choć przytyłam dopiero 1kg, już noszę spodnie ciążowe, bo miałam wrażenie, że go uciskam ![]() U mnie tętno wyszło 162/min - więc wskazuje na dziewczynkę, hehe Dobrego dnia! ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Ja do pracy, gdzie ruszam się więcej, noszę właśnie ciążowe, są super wygodne i mam poczucie, że nigdzie nie cisną.. a kupiłam sobie z dopasowanymi nogawkami i w pupie- w h&m jest spory wybór i chyba w c&a |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli spodnie przymierzałaś, dzięki za informacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty już szukasz? Zastanawia mnie czy te spodnie na szerokiej gumie nie zsuwają się :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Spodnie mierzyłam w h&m jakiś miesiąc temu- miałam jeszcze w sumie płaski brzuch, badałam grunt i asortyment, hehe
a wczoraj zajechałam po 2 koszulki i postanowiłam je kupić, bo już brzuch robi się większy, a potem w tej gonitwie przedświątecznej stać w kolejkach nie uśmiecha mi się... Myślę, że jak ciasno Ci w spodniach które nosisz, to koniecznie trzeba zaliczyć zakupy... malucha i brzucha nie powinno nic uciskać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie też mam kilka tunik, swetry szerokie i jakoś daje radę ale w spodnie niby się mieszczę ale mnie w brzuch cisną i nie chce tak ugniatać maluszka a że codziennie do pracy trzeba chodzić, to rozglądam się za spodniami ale raczej na allegro i też nie wiem czy mi to nie zjedzie z brzucha ![]() Ja sobie jedne wybrałam już, ale nie wiem jak będę się w nich czuła i myślałam, że dziewczyny już mają jakieś sprawdzone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ten pas jest z takiej mięciutkiej bawełny troszkę grubszej i o dziwo się nie zsuwa, bo też się tym matrwiłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zadomowienie
|
Aldrin póki co polecam legginsy, nie dość, że nie uciskają brzucha, że są wszędzie dostępne, niedrogie, to jeszcze można bez problemu chodzić w nich po porodzie. No i jest wielki wybór wzorów i kolorów, na zimę, na lato, także same superlatywy
![]() ![]() czarno_biała śliczności ![]() ![]() Jeśli chodzi o kalkulatory, to ten pierwszy wydaje mi się bardziej wiarygodny, może to przez tą "przedmowę" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
http://www.hm.com/pl/product/08310?article=08310-A
ja kupiłam ten model, ale w ciemniejszym kolorze ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
a od 14 jest i nie znika, hehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i do tego nie można go wciągnąć bo on ciągle jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zadomowienie
|
zophiee Ja już bym chciała, żeby brzuchol mi wyskoczył, ale póki co nic z tego...a te spodnie z h&m bardzo fajne, ale chyba nie w każdym h&m jest h&m mama... albo nigdy nie zwracałam na to uwagi, muszę się rozejrzeć
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Raczkowanie
|
Ale się u Was dzieje!
Gratuluje wszystkim kolejnych udanych wizyt, usg - niech dzieciaki dalej tak pięknie i szybko rosną! ![]() ![]() Z tym tętnem to ja nie wiem od początku mam wysokie powyżej 160, a dalej czuję i nastawiam się na chłopaka ![]() ![]() Generalnie muszę Wam się wyżalić. Mam ciężkie momenty ostatnio... do nauki siły brak, a czas goni... przedwczoraj pożegnałam moją najukochańszą sunię... ![]() ![]() Ale są też u nas dobre momenty ![]() ![]() Brzuch mi jeszcze nie rośnie, ale mieszczę się już tylko w dwie pary spodni. Będę musiała coś zakupić, ale czekam na brzuchol żeby kupić już coś na dłużej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Wam, że tak mało tyjecie
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
hormony nam buzują, wiele rzeczy nas denerwuje nie możemy się skupić ale to minie spokojnie ![]() Przykro mi z powodu suni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
Aldrin ja nawet nie będąc w ciąży uwielbiałam chodzić w legginsach i tregginsach, w f&f była taka fajna elegancka kolekcja tych legginsów i zakupiłam sobie 2 pary, na święta będą w sam raz. W spódnicach chodze tylko latem i ew. na uroczystości, także na pewno bliżej maja będę miała problem z kieckami, wtedy zakupię sobie coś fajnego ciążowego
![]() czarno_biała też się zastanawiam co się stanie z moim ciałem w zaawansowanej ciąży. Moja mama w każdej z 3 ciąż bardzo dużo tyła i wyglądała jak foka, mam nadzieję, że ja nie będę miała takiego problemu ![]() Troppo współczuję odejścia suni, na pewno byłaś bardzo przywiązana do niej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurtce nawet nie pomyślałam, mam nadzieje, że zima będzie krótka i brzuszki nam nie wyrosną za duże abyśmy się nie zmieściły w kurtki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja już od dłuższego czasu chce kupić sobie ciążowe spodnie ale jakoś zabrać się nie mogę, ciągle jestem zmęczona i jakoś nie mam motywacji do niczego ![]() TroppoSensibile Przykro mi z powodu suni. Ale gratuluje też decyzji o ślubie i witam w klubie ![]() ![]()
#1527 |
Zadomowienie
|
Aha, tak z innej beczki, to chciałam zauważyć, że nasze mamuśki jakoś mało szaleją na forum
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawa jestem czy to z tętnem dziecka nam się będzie zgadzać bo widzę, że każda ma powyżej 140 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zadomowienie
|
Monica80 a z Tobą co się dzieje?? Już dawno nic nie pisałaś
![]() Ma ktoś jeszcze dzisiaj wizyty oprócz mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na lipcowe mamuśki nie patrzyłam ale fakt maj- czerwiec strasznie szaleje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.