![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Nadrobię potem.
Chciałam tylko ogłosić że byłam w biedrze i są tam takie lampki na okno wiszące jakie ma Lady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-12 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Raczkowanie
|
Przewertowałam kilka portali zdrowotnych i raczej nie ma przeciwskazań patrz tu
http://www.poradnikzdrowie.pl/eksper...ersia/85389/1/ [QUOTE=pstryczek84;4413177 8]a ile przytyl przez miesiac? teraz dzieciaki duzo mniej beda przybierac przeciez... Hmmmm jak miał te trzydniówkę to było miesiąc temu to ważył 8200 a teraz 8700 |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja 100 ml gotuje a 50 ml mieszam z łyżką stołową mąki i dodaje do reszty. Cytat:
Cytat:
A może to z nadmiaru wrażeń ten brak apetutu i niechęć do spania . Moze woli się bawić z dziecmi niż "tracić czas" ![]() Ehh godz chyba pisalam tego posta, Blanka jak tylko widzi że jestem przed kompem to płacze |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4565 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() gojka, fajnie że jesteś. Współczuję Ci bardzo przeżyć ![]() ![]() bijkora, super że Nada ma praprababcię ![]() ![]()
![]() |
#4566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukam zdjęć aniołków które kiedyś dawno temu robiłam, ale chyba skasowałam ![]()
![]() |
#4568 |
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj z Boryniem na jarmarku świątecznym (dzisiaj kończy 11 miesięcy), ale był szał, tyle "brum brum brum" , i misie, i choinki.
A ja z koleżanką grzańca wypiłam. Dzień idealny ![]() Ps. Próbuję Was podczytywać, ale cięzko z czasem .. No i nie mogę się wbić w temat tyle mnie czasu tu nie było.
#4569 | |
Zakorzenienie
|
podalam mlodmu pulneo na noc i co? piekny rzyg
![]() wcale sie nie dziwie ![]() Cytat:
![]() Blogerko - 100 latek dla Boryska kochanego!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zakupów tesco online. Też lubie robić. A jaki przystojny dostawca przyjezdza ![]()
![]() |
#4571 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,mam problem z telefonem,jak chce zaladowac strone to trwa to 100lat! WMam nadzieje,ze w weekend to ogarne. Przepraszam,ze pisze nieskladnie,ale to tak na chybcika:p
Marcinkowy mi sie pochorowal ![]() ![]() ![]() Do zobaczenie pozniej,mam nadzieje ze u Was wsio ok i ze wszystkie chorowitki juz zdrowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Pięknie ![]() Nooo... Ale i tak idziesz? ![]() Czekamy i wracaj! ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak, tyle że dla Poli chyba za kwaśne, bo je je tylko w połączeniu z jakimś innym słodkim owocem, np. bananem, i najlepiej w owsiance albo kaszce. Heeej! ![]() Bardzo współczuję straty futrzaka, ja się strasznie przywiązuje i pewnie na Twoim miejscu bym do tej pory ryczała po nocach ![]() I straszne to oparzenie... Pewnie masz bliznę po tym? Cytat:
I tez mam 5% ![]() Łał! ![]() A mnie dalej swędzi blizna po szyciu, ta na zewnątrz ![]() Cytat:
![]() ![]() ----------------------------- Co do zaręczyn, to u nas zero romantyzmu i spontaniczności - data żadna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie zawsze inny dostawca ![]() ehhh nic nie posprzątałam bo młoda mi nie dała. Mam taki sajgon w domu ![]()
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
ogłaszam,że frida poszła do lamusa i od dziś przyłączam się do grana fanow katarku, aż mnie korci by samej sprobować
Leo pod wrażeniem, starszy mimo iz 12 lat to chlop smarkać nie umie a alergik, jak zassało to zaczął obawiać się czy oby z kawałkami mózgu coś nie poleciało ![]() Laurko, pięknie to wygląda ![]() Cytat:
widzę,że na tapecie zakupy w tesco on line- tez polecam, a jacy dostawcy czasem si,ę zdarzają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
aż zamówiłam dostawę, ale małą tylko to co będę potrzebować do jutrzejszych pierniczków i wody mineralne
![]() a mój oświadczył mi się przy sztucznych ogniach, przy tym całym zamieszaniu prawie ich nie pamiętam ![]()
#4576 |
Zakorzenienie
|
Dziec spi
![]() Z ostatniej drzemki wstal o 14, potem juz niiiic i troche sie boje, ze obecny sen traktuje jako kolejna drzemke ![]() ![]() nancy, jestes? Mam sprawe... A w G.nie mozna zrobic zakupow w tesco online:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam 4% ale została mi jeszcze jedna wizyta i będę mieć 5 ![]() Cytat:
![]() i ![]() ![]() Cytat:
![]() kciuki za badania, na pewno to od zębów ![]() widziałam, że już kisiel zrobiony i zjedzony ale zacytowałam to odpowiem a co ![]() ![]() Cytat:
![]() byliśmy na rehabilitacji, jeden wielki przeraźliwy płacz, na rękach było ok, wczepiony we mnie, próba odłożenia na ten stół do ćwiczeń - masakra, łzy jak grochy więc większości ćwiczeń nawet nie przećwiczyliśmy tylko pani nam na sucho powiedziała, jak robić (tzn pokazała na miśku). Zobaczymy... Pytałam o sadzanie, specjalnie przy tż, jakież było Jego zdziwienie jak pani powiedziała, żeby nie sadzać ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() jestem, jestem, co tam? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja matula dzis tez zachwalala katarek, BOZE JAKIE TO WSPANIALE URZADZENIE i tak chodzila po chalupie i tak sie modlila z dobre 5 minut ![]() w sobote mielismy miec ta sesje ale chyba odwolam, tzn raczej na pewno bo mlody nie wyglada zbyt apetycznie z ciaglym gilem pod nosem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |||
Zakorzenienie
|
aaaaa, piekny Ci wyszedł
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
Nomen - zdrowka dla Marcinka! pierwszy katar najgorszy, nastepne beda juz lajtowe
![]() Cytat:
![]() wyobrazilam sobie te cwiczenia na misku ![]() i co, trudne? cwiczyliscie juz w domu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
próbowaliśmy ale kurdę jak on walczy z nami :/ my go z brzuszka na plecki a ten się tak zapiera, że boję się, że mu coś złamię :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (nie musze chyba mowic, ze u nas na reh jest identyko? ![]() Chodzi mi o wyniki... Neurolog zlecila jakies tam swoje+jak juz pobieralismy to przy okazji kontrolnie morfologia, itp. I Kubie wyszla hemoglobina 13 (obok jest norma 14-18). I teraz tak: 1. przejrzalam oczywiscie caly internet i wszedzie jest napisane, ze norma dla 9miesieczniaka jest o wiele nizsza (?); 2. czyli co - anemia? z tym, ze wszedzie pisza, ze anemia jest zwiazana z niskiem poziomem czerwonych krwinek, a u Kuby RBC jest 4,95 (przy normie 3,5-5,1) 3. lekarz dopiero za 5 dni... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam. Wybaczcie że tak mało cytowałam ale dziś z telefonu pisze i jest masakra :/
#4586 |
Zakorzenienie
|
Nancy: super zrobilas ze zapytalas reh o sadzanie!
Super, wreszcie z ciebie zejda wszyscy! Kurde, dzewczyny, chyba mam opryszczke, tylko czy ona w nosie sie moze zrobic? juz przerazona jestem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zadomowienie
|
Silver a nie wiesz od kiedy je maja w ofercie, bo bylam w niedziele i jestem pewna ze ich nie widzialam .. wogole niemota jestem, bo jestem na ich stronie a nie umiem gazetki aktualnej zrobic
![]() ![]() Bokeh jakie pierniczki, bo ja zrobilam juz wczesniej te z przepisu Evel, ale powinnam chyba jeszcze dorobic, bo chce dac jako prezent ... dasz przepisa ![]() No way w obeliksach juz zadnych paczek nie przyjme .... teraz jak cos ledziny obcisle co by trudniej bylo sciagnac .... Aha kupilam sobie gacie i body w lidlu ... moje 1 body, mama uwielbia moja ![]() ![]()
Chcesz wygladac jak swinia !!! - ZRYJ DALEJ ![]() Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-12-12 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czesto gesto mam problem zeby go przewinac na przewijaku a mowa o cwiczeniach... ale dacie rade. Kubus w szoku jest zapewne, powoli powoli i sie przekona... a cwiczycie z jakimis gadzetami typu pilka, walek itd? ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() spoko, ta w nosie jest o wiele lagodniejsza, przynajmnej u mnie. ale W nosie a nie pod ![]() natomiast tej na ustach sie boje przeokrutnie ![]() hi hi, przypomniala mis ie jesczze pewna historyja. swego czasu jak jesczze bylam panienka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak mnie na wspominiki wzielo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Hm, boli, podpuchniete, czerwone na zewnatrz - mimowolnie dotykalam nosa, ze 2 dni to juz jest, nie wiedzialam ze to moze byc opryszczka az zaczelam po necie szukac i wlasnie nastapilo przerazenie...dotykalam tego, dotykam dziecka, masakra.
Masci nie mam zadnej bo nigdy nie mialam opryszczki. Jutro kupie, tylko musze wiedziec co mozna przy kp.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Silver ales nazbierala % na karcie rosne ... ja sie musze bardzo pilnowac, zeby regularnie te zakupy robic bo zawsze zapomne ... Dzieki dziewczyny za info o mleczku, musze kupic jutro bo zaraz zabraknie dla pijka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.