|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta plaż południowych - kto ze mną?
czy na I fazie SB mozna jesc truskawki?? bo jak nie to zaczynam az sie sezon truskawkowy skonczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj chyba za bardzo dałam się ponieść truskawkom ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Rozeznanie
|
megi81 tylko pozazdrościć takiego teżecika...
![]() ![]() ![]() ![]() Megi a Tobie z tego co widzę już niedużo zostało do końca I fazy ![]() ![]()
![]() |
#4297 |
Zadomowienie
|
mozecie mnie zbiczowac i zwyzywac od najgorszych, skusilam sie dzis i zjadla m5 bulek i do tego loda i prince polo ;/ nie ze bylam glod,a ale poszlam po sniadanie z pracy do sklepu i nie wiedzialam co wlasciwie zjesc. no glupio mi teraz ale wlasciwie wrocilam do domu i juz nic z niedozwolonych rzeczy nie tknelam. przegladalam sie w wystawie i widzialam moje grube ramiona i golonka [lydki] ehhh.... a moja mama to tez jest "kochana" najpierw mi mowi z czego sie mam odchudzac bo jestem chuda a dzis mstalam i mowi do mnie ale ci sadelko wisi [mowa o brzuchu moim] to ja do niej : "widzisz, jednak mam sie z czego odchudzac"
#4298 |
Zadomowienie
|
Anusia, dziś mija ostatni dzień I fazy
![]() ![]() ![]() elffee, ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aa bo nie pamietam czy mi ktoras odpowiedziala, co z tymi kotletami sojowymi? mozna czy nie? bo ja jadam w jajku.
![]() |
#4300 |
Wtajemniczenie
|
no niestety tak to jest w SB, ze jesli nie przejdzie sie tych magicznych 14 dni (kurcze to tylko 14 dni!!!- sama do siebie tez to mowie) bez wiekszych grzechow to trudno jest stracic wiecej niz 1 czy 2 kg. No niestety tak to jest. Na pewno sie cos straci ale wtedy robi sie juz troche inna dieta, bo na tych 14 dniach chodzi o cos innego niz jedzenie mniej. Dodam jeszcze, ze sama to do siebie pisze, bo wcale nie jestem lepsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zadomowienie
|
dziewczyny damy radę!!
elfee .. oj Ty, Ty ![]() ![]() chociaż ja dzisiaj też poszłam do pracy tylko z kefirem i mieszanką orzeszków i ziarenek no i butlą wody.. bo stwierdziłam, że w taki upał nie będę głodna i primo-okazało się, że nie lubię kefiru.. secundo-to nie był dobry pomysł na obiad mimo upału.. jak wróciłam do domu złapało mnie takie osłabienie i chęć na słodycze, że hej.. ale oszukałam to figurą z kakaem, orzeszkami (znów..) i aromatem..później na kolację zrobiłam smażone pieczarki z serem i wielkim pomidorem.. ale już wiem, że MUSZĘ zjadać normalny obiad, bo potem odbija mi się to wieczorkiem... handrą, głodem i wogóle przybiciem... dlatego ten 10 dzień kończę w nastroju.. lepiej nie mówić jakim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zadomowienie
|
dokladnie! u mnie to samo, o ile do tej godziny 15 czy 17 nawet dam rade to potem mnie jakas taka dziwna chetka na jakies smakolyki nachodzi ;/ zla jestem na to bo chodze i szukam tylko czegos slodkiego, a ze wstyd poprosic moja mame o czekolade [ona zawsze ma] to chodze i chodze i kombinuje, wczoraj po tymn moim wielkim grzeszeniu nic nie zjadlam niedozwolonego
![]()
#4303 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki dietkujace.
![]() Przyłączam się do tak zacnego grona ![]() Jestem od poniedziałku 14.05.2007 na 1 fazie plaż ![]() Waże 72 kg chciałabym 60 a potem 55.Jeszcze daleka droga. Właśnie zrobiłam sobie rybke z piekarnika pychotka zaleję herbatka zilona a potem kawką i obiad gotowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Raczkowanie
|
Możecie mi powiedziec jak się robi opis pod kreską na dole bo nie mogę wpaść na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Raczkowanie
|
w panelu uzytkownika masz opcje -edytuj podpis i to tam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Zadomowienie
|
ale mialam teraz dylemat, mama dostala cale pudlo ciastek takich dobrych w czekoladzie.... nie skusilam sie...
#4307 |
Rozeznanie
|
No i to się chwali elffee
![]() ![]() Ja też mam się czym pochwalić, robiłam dzisiaj tort dla mamy i nawet najmniejszego palca nie oblizałam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4308 |
Raczkowanie
|
Gratuluje wytrwałym ja wczoraj ugryzłam kawałek ciasta a dziś zjadłam 1/3 naleśnika.Ale i tak nadal trwam w dietce i na śniadanko wszamałam michę sałaty z pomidorami i ogórkami,rzodkiewkami i fetą.Pychotka
Wczoraj zjadłam z grila kawałek karczku - mysle ze mozna hmmm?
#4309 |
Zadomowienie
|
hm to ja się raczej nie pochwalę i czekam na ostre kopy...
mieliśmy wczoraj bankiet w teatrze po premierze.. i nie wiem już jak to wyszło, ale popłynęło spooorroo wina.. a później.. no cóż, stoły były nasze ![]() ![]() ![]() co prawda, zabawa była wspaniała, premiery nie są codziennie, ja staram się pilnować ostro zasad na co dzień.. ale zgrzeszyłam i to ostro ![]() i mam dziś podwójnego kaca- do normalnego dochodzi moralniak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty Tu kochana masz nas wspierać i siebie przedewszytkim a Ty nam takie rzeczy no no ![]() Zeby to sie wiecej nie powtórzyło!! ![]() ![]() Ja juz 8 dzien na diecie 1 faza ![]() ![]() I jeszcze sie nie wazyłam ale boje sie ze nic nie schudłam bo nic nie cwicze a wy coś cwiczyliscie ze takie ładne efekty mieliście??;( ![]()
![]() |
#4311 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam tak samo i waze tyle samo ![]() ![]() hehe i zaczełam 1 faze we wtorek;]
![]() |
#4312 |
Raczkowanie
|
mam pytanie czy w drugiej fazie mozna truskawki...?? kurcze kiedys na SB schudlam 9 kilo i chce znow wrocic do tej wagi, ale sezon truskawkowy jest raz w roku i napewno na nie sie skusze wiec zastanawiam sie czy od etapu II diety nie zaczac...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zadomowienie
|
możesz truskawki od 2 fazy jeść
![]() a ja swoją pierwszą o jeden dzień przedłużam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Raczkowanie
|
dzieki za informacje !!
![]() czyatalam ze mozna zaczac od drugiej fazy, tez sie chudnie tylko wolniej, czy to prawda ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zadomowienie
|
w książce jest chyba napisane coś takiego, że można np z dziećmi zacząć od 2fazy
![]() chociaż tak naprawdę, wydaje mi się, że jeśli ma być sensownie to lepiej od pierwszej zacząć w końcu po coś ona jest.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Rozeznanie
|
jakie IG ma piwo bezalkoholowe? ktos wie?
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem, ale ogolnie piwo jest calkowicie zabronione na SB..dlatego, ze ma maltoze (chyba dobrze pamietam) czyli cukier, ktory jest najgorszy i on wlasnie powoduje brzuszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Zadomowienie
|
ja tam juz wole piwa nie dotykac, odkąd je porzucilam mam plasciutki brzuch a wczesniej az mi sie wylewal
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Raczkowanie
|
achh ja już 2 dzien na 1 fazie i nie zamierzam rezygnować a jak mam jakies podlamania to na takiej stronce wchodze na efekty jak laseczki sie wymodelowaly i odrazu sie odechiwewa jesc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dacie radę
![]() ![]() ja mam już za soba I fazę ![]() I faza zakończyła się małym spadkiem wagi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.