Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-17, 08:01   #751
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
gosius raczej wyciekow nie mam, ale ostatnio z ciekawosci ogladalam swoje piersi i po scisnieciu delikatnie cos przezroczystego wyciekło... ale malutko... wiec mozliwe ze to jest to

a zbuntowanego aniola ogladam codziennie w południe na pulsie

Ooo ja też oglądam hehe

Dzisiaj wizyta !

I witam się z rana i trzymam kciuki za reszte wizyt!!!

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 08:03   #752
Myska0
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

No, poodpisywałam mniej więcej.. Ufff...

Znowu pewnie za wiele w pracy nie zrobię siedząc na wizażu

Obudziłam się dziś z jakąś wysypką na lewym udzie.. Nie mam pojęcia co to może być. Dodatkowo chyba jęczmień mi się robi na prawym oku. Głowa trochę ćmi, plecy nadal swędzą. No normalnie jakoś wszystko się mnie czepia..
TŻet mnie w aucie z rana zdenerwował wyciągając radio. Nie mógł znaleźć kanału i pykał całą drogę, co mi działało mega na nerwy.. No normalnie myślałam, że go wysadzę po drodze..

Jestem totalnie niewyspana..

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 08:07   #753
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
melduję, że po wizycie wszystko w porządku, dzidzia nadal jest córką waży 360g

Niki poproszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15 stycznia, a imię Emilka
Coraz wiekszy dzidziol

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Mój też pil z lovi i jestem bardzo zadowolona. Na spacer jak najbardziej, dlaczego nie? Ten kubek jest o tyle fajny, ze nie gromadzi się tyle bakterii jak w zwykłym smoczku czy ustniku z niekapka.[COLOR="Silver"]
O tak te bakterie, resztki, w ogóle myc niekapka to cieżka filozofia

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
Oby nie upodobała sobie Twojego
Narazie się nei boję Nawet miał zaproszenie do tego składu na spotkanie wigilijne w pt o 19 a to 4 h od nas i odmówił

Witam wtorkowo
Nie wiem czemu terminator wstaje o 6, ja nie mam mocy do 7 kulam się w łożku

A co do kebaba to nie jest zły, same warzywka, mięsko, bułka No jedynie sosik troche knoci

Teraz i mnie brzuch twardnieje

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 08:10   #754
Aldrin
Zakorzenienie

Witajcie we wtorkowy ranek
Wczorajszy dzień był beznadziejny, mam nadzieję, że dzisiaj już wszystko się unormuje

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
jeszcze dziś do 15 i urlop
ale jutro i tak intensywny dzień nas czeka...
A ja nadal nie czuję świąt :/ Wy tu takie przygotowania, choinki, pierniki a u mnie jakoś nic ciekawego się nie dzieje...

Miłego dnia
Zazdroszczę urlopu
Stary 2013-12-17, 08:23   #755
paulka0212
Wtajemniczenie

Zapomniałam się pochwalić moim wczorajszym zakupem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1387265002836.jpg (47,8 KB, 29 załadowań)

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 08:24   #756
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość

Cuudne!!!!

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 08:28   #757
Nikii89
Zakorzenienie

Dziewczyny mam nadzieję że się nie pogniewacie jak nie będę cytować, i przyznam Was że w miarę możliwości czytam Was pobieżnie.
Teraz mam trochę czasu bo Młody męczy dziadka.
Madziula tak bierzemy leki - antybiotyk dość mocny, syrop Clemastinum, Tantum Verde do psikania, syrop prawoślazowy, jak jest gorączka to mamy Ibum i czopki. Nawilżacza nie mamy niestety musimy go chyba zakupić.
Wczoraj wywaliłam TŻ do drugiego pokoju bo już mnie wkurzył na maksa , ale rozpisywać się tu nie będę.
Nocka nawet nie taka zła chociaż się budził z kaszlem i widać że ciężko się mu oddycha jak śpi bo nosek zatkany. Ale pobudki tylko 2 o 24 i 5 no i potem 6.30 na dobre. Wieczór był ciężki bo musiałam już iść z nim spać przed 21.

Ilkas co do kubeczka Lovi 360 to my właśnie kupiliśmy go jakoś jak Oskar miał 10m. przez tydzień kubeczek był do zabawy, aż załapał o co chodzi. Codziennie nalewałam wodę do niego i kładłam na stolik a ten próbował. Kubek jest dobry bo może go obracać i nic się nie wyleje , no chyba że nim rzuci lub baaardzo mocno wstrząśnie to wtedy pod wpływem ciśnienia ten silikon się podniesie i coś się wyleje. Kubek używaliśmy wszędzie, ile razy spadł na ziemię lub został mocno rzucony i jest cały ja go polecam... chociaż wiem że nie wszystkie dzieci potrafią załapać o co chodzi.

Wczoraj przyszedł Nam prezent już do Oskara

za dzisiejsze wizyty
Stary 2013-12-17, 08:30   #758
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
dobry wieczór

melduję, że po wizycie wszystko w porządku, dzidzia nadal jest córką waży 360g

Niki poproszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15 stycznia, a imię Emilka
Super bardzo ładne imię

Cytat:

Jakie cudne

Śliczne macie choinki, u mnie dopiero zacznie się sprzatanie od soboty, bo teściu jedzie w piątek wieczorem . Okna, firany, za łóżkami, drzwi, kurze, dosłownie wszystko. ..
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 08:35   #759
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Śliczne macie choinki, u mnie dopiero zacznie się sprzatanie od soboty, bo teściu jedzie w piątek wieczorem . Okna, firany, za łóżkami, drzwi, kurze, dosłownie wszystko. ..
Mąż pomoże, szybko pójdzie

Nikii oby Oskarek był szybko zdrowy nie lubie jak dzieci muszą sie tak męczyć
Stary 2013-12-17, 08:38   #760
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Podwójne mamusie, mam do Was pytanie
Z czego piły Wasze 10-cio miesięczne dzieci? Bo u nas Mila jest wyjątkowo wybredna. Chodzi mi oczywiście o picie wody, soczku itp. Z butelki od mleka nie chce, nie ma mowy – nigdy nie chciała. Chce pić z normalnego kubka. Ok, tak jej podaję..ale wygląda to tak że połowa picia ląduje w buzi a połowa na niej. Zawsze po piciu murowane przebieranie bo śliniak to mało pomaga. Pozwalam jej na takie picie ale czasem jak chcę na szybko żeby coś popiła, albo zrobiła kilka łyków to nie uśmiecha mi się jej całej przebierać...nie mówiąc już o piciu gdzieś w knajpce czy na spacerze. Wchodzi w grę również picie z kubeczka łyżeczką. Tą formę też toleruje, ale w niektórych miejscach publicznych ciężko mieć ze sobą zawsze łyżeczkę Mam niekapek – nie ogarnia go, przechyla..nie leci..(no bo niekapek ) więc ona ciągnąć nie będzie Próbowałam też picia ze słomki..też nie ogarnia. Hm...jak ja mam jej dawać pić?
Mówię..w domu to nie problem bo pijemy z kubka i potem ją przebieram..ale u kogoś, poza domem to to już nie wchodzi w grę.
Może ktoś już odpowiedział, ale zanim nadrobię Was to ku pamięci odpowiadam
Kuba około roczku zaczął pić z kubka Lovi 360 - dla mnie to super wynalazek.

Wtedy odstawiłam juz całkowicie butelkę ze smoczkiem (ja świrnięta jestem pod tym kątem ). Także od roczku płynne pił kubkiem, a stałe jadł łyżeczką

Witajcie

Obudziłam się dziś z bólem gardła - propolis poszedł w ruch i oby mi minęło.
Dziś w pracy tylko do 12.00, bo mamy jasełka u Kubusia w przedszkolu

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Idę Was nadrobić...

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 08:49   #761
kasiab91
Zakorzenienie

Hej

Ja u mamy jak codzień rano
Muszę coś tu ugotować bo później na zakupy jadę i do szkoły na trochę Mam już dość, a w domu nic nie ogarnięte. W ogóle święta to jedna wielka katasrofa w tym roku
No i nie wiem czy ja się kiedyś wyśpię...
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 08:59   #762
Light Limara
Zadomowienie

Ja już po pierwszym praniu. Umyłam też jedno dwuskrzydłowe okno. Koszmar. Nie wiem co lepsze plamy po deszczu czy mazy, ale w sumie dobre to jest. Teraz odpocznę przed następnym oknem w kuchni

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość

Ja też nie...
Życzę zdrowia dla Oskara

Cytat:

Ale słodkie
Stary 2013-12-17, 09:06   #763
martuszka0
Rozeznanie

lolitka no rzeczywiście drogie są, no ale jak to jedyne wyjście... w takimr azie trzymam kciuki, zeby Wam się udało
a jesli chodzi o ruchy dzidziusia to zawsze jak jakiejś koleżance kopało i przykłądałam rękę to zaraz przestawało... Moje ostatnio też przestało jak połozyłam rękę na brzuszku :P

madziuuula rozumiem, że terminator to Twój syn????

Nikii to zrozumiałe, że teraz nie masz nastroju i sił na forum... Bądź przy Oskarze i zdrówka jeszcze raz dla niego
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 09:24   #764
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
śliczne

Mąż pomoże, szybko pójdzie

Oczywiście już na powiedziane co będzie robił,a moi rodzice przyjdą i umyja nam okna i powiesza firany. Ciężkie rzeczy i wysokosciowe mąż robi a ja przy reszcie pomogę
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 09:27   #765
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Ojej A leki bierze?
Macie nawilżacz powietrza, na krtań na noc pomocny...

Wrzucam naszą choinę Lampki też powinny być tylko dwukolorowe :p No i artysta się wbił
Jaki piękny prezent pod choinką macie

Ilkas, jeszcze mi się przypomniało...my do roczku używaliśmy niekapka TT Tez byłam bardzo zadowolona, ale ten 360 potem sprawdził się rewelacyjnie

Kasian, co do filmów(dobrze kojarzę Ty pytałaś?) , to któraś wspominała o filmach Kusturicy i potwierdzam są świetne Almodovara również bardzo lubię, ale to jest ciężkie kino...'raczej' dalekie od komedii
Nietykalni faktycznie dobry film. My ostatnio oglądaliśmy 'Supermarket', polski...ale do lekkich to też nie należy. Oglądałaś Imagine, Jakimowskiego? Polecam Ostatnio oglądałam też polski film 'Nieulotne' i zapowiadał się świetnie...jako ciekawa historia, ale skończył się tak banalnie, że pożałowałam czasu na ten film
Ja jeszcze lubię filmy Allena

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 09:31   #766
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Ja już po pierwszym praniu. Umyłam też jedno dwuskrzydłowe okno. Koszmar. Nie wiem co lepsze plamy po deszczu czy mazy, ale w sumie dobre to jest. Teraz odpocznę przed następnym oknem w kuchni [COLOR="Silver"]
Light widzę, że też dzis dzień rozpoczęty praniem hehe

Witam się z rana
wstałam, nastawiłam pranie, znów cały wsad, masakra, a co dopiero w pt robiłam pranie i co gorsza 3/4 bębna rzeczy męża, a to chłopy podobno się nie stroją

wczoraj jeszcze wpadłam do lumpka, kupiłam dwie koszulki takie basic na długi rękaw pod ta sukienkę Justynkową, kolor taka kawa z mlekiem, więc myślę, że będzie pasować

miałam rano jechać z mężem, ale jadę później po 13 z teściową, najpierw wizyta, potem zakupy, jadę autem teścia, więc stresik będzie
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 09:43   #767
kasiab91
Zakorzenienie

Laseczki a ja tak z innej beczki
Jakie plany na sylwestra w tym roku??

My mamy zaproszenie do siostry męża na takie posiedzenie i pogadanie
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-12-17, 09:45   #768
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

My z TŻ zawsze bierzemy 1 zestaw powiększony i do tego drugą kanapkę i cheessa. Mamy wtedy po kanapce, TŻ ma dodatkowo cheessa, a colę i frytki/ziemniaczki mamy na spółkę. Wtedy jest dla nas akurat. Całej koli ani frytek bym nie wciągnęła. A teraz są ziemniaczki ale takie w posypce czosnkowej. Dostaliśmy do tego sos śmietanowy.
Dzisiaj będę sporo w drodze, więc może na obiad wskoczę do mcd to straszne, mogłam nie wracać do Twojego posta!!!! ale ta posypka czosnkowa mnie uwiodła... jami

Co do kubka 360 z lovi, to mimo, że nie raz przeciekał, ten silikon na górze jakoś nie zasysał mi się jak należy (może miałam trefny model?) to generalnie mam dobre odczucia. Filipek nie umiał z początku zaskoczyć o co chodzi, ale gdzieś na forum podłapałam pomysł, żeby smarować brzeg kubeczka gęstym soczkiem i Mały zaczął ssać i poszło Jak już się pilnował, że nie może nim rzucać, to mokrych plam też było dużo mniej i wszyscy byli szczęśliwi

Dzisiaj całym stadem widzę idziecie wizyty, więc trzymam kciuki x7, wracajcie z samymi dobrymi wieściami !!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 09:46   #769
meniaa94
Wtajemniczenie

Witamy się w 20 tygodniu !

lolitka tak planowaliśmy,ale wcześniej jakoś tak nie było ... jakoś tak się nie zachowywał,dobra jakieś małe wywinięcia z jego strony były na pewno,ale wybaczałam - przymykałam oko ... Wiem,że to też moja wina bo mogłam przemyśleć i niestety teraz trzeba się męczyć . Czas po prostu pokaże jak to będzie ... W każdym razie mam pomoc ze strony rodziców w razie czegoś ...

Lucynka 3mam kciuki za wizytę !

paulka super te skarpetki ! kurczę muszę ja się zebrać,porobić zdjęcia i też Wam się pochwalić
Stary 2013-12-17, 09:49   #770
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość

My niestety zostajemy w domu.... Mąż idzie do pracy 1 stycznia na 7 rano :/

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 09:51   #771
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj w klubie Mojego elegancko ominęłaby służba 31 i 1 stycznia, ale przechodzi na inną zmianę od Nowego Roku i musi iść pierwszego

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 10:00   #772
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie Mojego elegancko ominęłaby służba 31 i 1 stycznia, ale przechodzi na inną zmianę od Nowego Roku i musi iść pierwszego
Hmm... To niefajnie Ja to chciałam na jakiś bal się wybrać, ale mąż sceptycznie do tego podchodził. A ja kurcze poszłabym dla tego jedzonka
Muszę jeszcze mężulkowi prezenty kupić... Na gwiazdkę i urodzinki bo ma 1 stycznia Tylko, że mój budyń nie ogarnia tego w ogóle...
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-12-17, 10:09   #773
asia27100
Zakorzenienie

Och tz pod prysznicen a mi sie tak do toalety chce....

Co do zbuntowanego aniola: igladam i sie oburzam... jaki ten ivo jest beznadziejny i dwulicowy a milagros zaslepiona.... jako dziecko tego nie widzialam....... :p

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 10:12   #774
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
miałam rano jechać z mężem, ale jadę później po 13 z teściową, najpierw wizyta, potem zakupy, jadę autem teścia, więc stresik będzie
Nie lubię jeździć "obcymi" autami..
Powodzenia na wizycie Tobie i pozostałej 6 o ile dobrze pamiętam

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:

My jeszcze planów nie mamy, chociaż pewnie wylądujemy ze szwagrem i z jego narzeczoną u nas.... W tamtym roku siedzieliśmy u nas i coś czuję, że będzie powtórka z rozrywki, chociaż chętnie bym gdzieś z domu wyszła.. Ostatnie podrygi...

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
lolitka tak planowaliśmy,ale wcześniej jakoś tak nie było ... jakoś tak się nie zachowywał,dobra jakieś małe wywinięcia z jego strony były na pewno,ale wybaczałam - przymykałam oko ... Wiem,że to też moja wina bo mogłam przemyśleć i niestety teraz trzeba się męczyć . Czas po prostu pokaże jak to będzie ... W każdym razie mam pomoc ze strony rodziców w razie czegoś ...
Trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło i TŻ zmądrzał...

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-17, 10:13   #775
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubię jeździć "obcymi" autami..
Powodzenia na wizycie Tobie i pozostałej 6 o ile dobrze pamiętam
Też nienawidzę jeździc, zwłaszcza, że ten samochód żyje własnym życiem mam nadzieję, że mi nie stanie gdzieś na środku skrzyżowania
nie dziękuję
Stary 2013-12-17, 10:15   #776
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Prześliczne Ja jeszcze nie chodzę po sklepach z ciuszkami czy zabawkami, bo bym nigdy z tych sklepów nie wyszła

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Też nienawidzę jeździc, zwłaszcza, że ten samochód żyje własnym życiem mam nadzieję, że mi nie stanie gdzieś na środku skrzyżowania
nie dziękuję
A takich auto to wręcz nienawidzę.... Obyś dojechała w całości i bez przygód

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-17, 10:16   #777
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:

my też mamy zaproszenie do szwagierki, w zeszłym roku byliśmy u moich, ale mąż w tym roku oznajmił, że lepiej, jak zostaniemy w domu, bo boi się, żebym nie oberwała od jakiegoś pijanego, zataczającego się chłopa
w sumie mnie pasuje, już mi się nie chce nigdzie chodzić, w domu posiedzimy, żarełko jakieś zrobię, taką kolację romantyczną sobie zrobimy we dwójkę w końcu pierwszy i ostatni sylwester
Stary 2013-12-17, 10:16   #778
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Och tz pod prysznicen a mi sie tak do toalety chce....
Ja tam bym się nie krępowała Chyba, że drzwi zamknął

Cytat:
Co do zbuntowanego aniola: igladam i sie oburzam... jaki ten ivo jest beznadziejny i dwulicowy a milagros zaslepiona.... jako dziecko tego nie widzialam....... :p
Ehhh.. Ten serial to były czasy... A Ivo też mnie wkurzał, ale miał to coś

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-17, 10:17   #779
monijaaa
Zadomowienie

Witam sie w 16 tygodniu

Nie moglam wczoraj wrzucic tych fotek, zaraz sprobuje jeszcze raz.

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 10:19   #780
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
A takich auto to wręcz nienawidzę.... Obyś dojechała w całości i bez przygód
no niestety to auto jest masakrycznie zapuszczone, młodsze od naszego, a wygląda na 10-15 lat więcej ale tak jest, jak się o samochód nie dba
aż strach tam wsiąść, by się nie ubrudzić, ale jak ma się podejście, że to baba ma czyścić samochód, bo sprzątanie to jej obowiązki
chyba coś jest w powiedzeniu, że faceta można poznać po tym, jaki ma porządek w aucie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości