|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
nooo! ja już umieram
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam, że siad W, czyli dupa pomiędzy zgiętymi kolanami i właśnie siad płotkarski powoduje koślawość kolan. Trzeba uczyć dziecko przekładać nóżkę i siadać normalnie.
|
|
|
|
#454 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tż mówi że on już swoje wie :PCytat:
Właśnie trochę mi się to nie pokrywa z owulacją. W ogóle dziwny był ten cykl bo zawsze wiedziałam kiedy jest owu a w tym miesiącu miałam wrażenie ze 3 razy że to już. Ale jest to całkiem prawdopodobne. Jutro chyba pójdę po test, ale się cykam no haha, ja też
|
||
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
marsi roczkowe cmokasy dla Leosia!! yellow trzymam kciuki, zeby bylo tak, jak sobie tego zyczysz! |
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana Marsi!
To już roczek minął, od kiedy Wasza pociecha jest członkiem Rodziny. W tym uroczystym dniu Rodziców i Pierwszego Roczku Leosia wszystkie wizazowe ciocie składaja serdeczne życzenia! Niechaj Wasze maleństwo nadal wypełnia radością i śmiechem każdy kącik mieszkania i serca. Niech rośnie zdrowo, szczęśliwie w otoczeniu najbliższych mu osób. Wszystkiego najlepszego Leosiu!!!!!!!! dzien dobry baaaardzo
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szybcika- Leosiu zdrowo rosnij kochany
|
|
|
|
#458 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem włąśnie strasznie ciekawa jak Olwika na choinkę zareaguje ![]() Cytat:
Oli waży myśle że 10 może 11 i tez wieczoram plecy siadają chociaż teraz ma faze na chodzenie, oczywiście z pomocą albo trzeba za ręce oprowadzać albo przy pchaczu przytrzymywać ![]() Mi tez taka pogoda odpowiada żeby tylko mniej wiało bo u mne piździ jak nie wiem.
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Leo!
Wszystkiego co najlepsze nasz Skarbeńku ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Silver, masakra po prostu i współczuję Ci takich przeżyć Kochana ![]() Nina oglądałąm to już kiedyś, ale dzięki za odkopwanie tego to jest czyta najprawdziwsza prawda ![]() Yellow, mi też sie strony przestawiły, mało tego wizaż mi nie działa na mozilli ![]() Zabiłaś mnie infrmacją, że chcesz czekać do wigilli. Dyć wszystkie tu z ciekawości poupadamy ![]() Sylwietta, wzięłąbym tego dupka.... ZATŁUKABYM BURAKA! |
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Leosiu, skarbenku, sto lat nasz maly misiaczku!!!!!!!!!!!!!!!
Jesiuuuuuu... Roczek..... Dokladnie rok temu od Marsi tak wczesnie rano smsa dostalam, ze to juz..... Gdzie ten czas zlecial??? ![]() Silver, jestem w szoku, oni maja w ogole pojecia o takich malych dzieciach? Roczne dziecko 40min bez ruchu? Gdziekolwiek? Nienormalni po prostu..... Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- U nas super nocka, jedna pobudka o 3 na mleczko Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
co do roczku:
Ja robię o 16:00. Najpierw kawa i tort. Robię sałatkę, albo dwie. Przekąski. No i zastanawiam się czy jest sens robić gorące danie jak posiedzą u mnie ludzie pewnie do 20? Moi rodzice, Bomba, t., siostra TZ z chłopakiem... , kuzyn mój (chrzestny Dadola) i pewnie jeszcze babcia przyjedzie. Tak to łajzie dałam zaproszenie ale ona z Oliwią nie przyjdzie bo do Włoch jedzie. Babcia z mojej strony nie przyjdzie bo dyżur ma, i Kraków na bank też nei przyjdzie. Tak to Daduś nie ma kogo zaprosić ![]() Chyba że wszystkie wątkowe Bąble
|
|
|
|
#462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Czy tylko my jeszcze nie myslimy o roczku??? Kurka, my bysmy chcieli bardzo skromnie, ale pewnie t.zas nas namowi na impreze, jak bylo na chrzcinach
ehh...Jeloł, roooooob teeeeeeeeestttttttttttttt tttttttt bo tu padniemy z niecierpliwosci ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
magnolis ahoj!
Jak tam?
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
no jak to gdzie?
na all ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Wlasnie wrocilysmy z bilansu na 10mscy. Yae dokazywala z rowiesnikami a teraz odsypia. Wazy 8200g i mierzy 68,8cm i jest dokladnie na 50 centylu. Widzicie jakie roznice w stosunku do siatek polskich? Rozwija sie tez doskonale i byle tak dalej. |
|
|
|
#467 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Leosiu wszystko co najlepsze dla Ciebie Cytat:
biedna Daria![]() no ale jak Oni sobie wyobrazają utrzymanie Dziecka w jednej pozycji przez 40 minut???? Cytat:
![]() Cytat:
Kochałabym go![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hej, Noc koszmar.... ale to wina górnej dwójki, już ją widzę. Słuchajcie, a czy Wy wysyłacie zaproszenia na roczek???????? bo nie wiem czy wysylac czy zadzwonic;p Wszystkiego najlepszego dla Leosia ![]() ![]() ![]() a ja pieke chleb, nie chce mi sie do sklepu jechać, a mialam akurat taka mieszanke z lidla;>
|
|
|
#469 |
|
Wtajemniczenie
|
Leosiu, wszystkiego najwspanialszego na kolejny Rok!!!!!
Dalej bądź taki dzielny i przekochany!!! Ps. Marsi, rok temu utknęłaś w lesie ![]() :roll eyes: w drodze do szpitala. Zleciało jak jeden dzień...
|
|
#470 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44201500]Nancy, o co cho ze świeczką [/QUOTE]Doczytałam , nieźle, no al eprzynajmniej się starał ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
Cytat:
Kurcze prawie na bieżąco jestem ale musze spadać na wigilię z Dyrektorem
|
|
#471 | |||
|
Zakorzenienie
|
ciiiiiii
![]() Cytat:
dla Yae![]() Cytat:
![]() a jaka mieszanka? Cytat:
|
|||
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Silver ku*wa no jak tak małe dziecko ma wytrzymać 40 min bez ruchu??? Moja nawet minuty nie wytrzyma, jeszcze w obcym miejscu, wśród obcych ludzi ![]() Yellow rób teścik bom ciekawa strasznie
|
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
troszkę pofewciowałam (ale tylko troszkę), napiłabym się teraz kawki, tylko podłoga mokra :/
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to ja chyba tez tylko dryndne ![]() JEEEEEEEELLOŁ RÓB TEST !@!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Leosiu wszystkiego najlepszego
![]() ![]() dużo zdrówka, dużo zabawek :p i miłości w całym Twoim życiu. 100 lat ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Ja będę robić koło 15-16. I nie będzie ciepłego dania. Mam to gdzieś. Kawa, herbata tort, ciasteczka, owoce. Sałatki, jakieś przekąski i wsio. Wiem że to roczek, ale wiem jak to u mnie wygląda w rodzinie i nie ma sensu robić wielkiej imprezy. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, tylko wode.
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
LEOSIU!!!! Czego Ci życzyć?
Na roczek - niebieski smoczek. Na trzy latka - \"Chatka Puchatka\". Na pięć latek - parostatek. Na siedem lat - rowerek \"Skrzat\" A na osiemnastkę co? Harley, skóra to jest to! Ćwieki, chromy, zimna stal. Dajesz kopa, no i w dal! Zdrówka..i uśmiechu na zawsze! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-18 o 10:23 |
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
![]() A tak Was podczytuje, i nic nie pisze bo za szybkie macie tempo jak na mnie ![]() Widziałam że wczoraj była dyskusja na temat bliźniaków, chyba gojka chciałaby mieć, no cóż łatwo nie jest- wiadomo, zwłaszcza teraz, bo wszędzie włażą i każdy w inne miejsce ale są strasznie kochane,niedawno zaczęły się do siebie przytulać buźkami cudownie jest wtedy na nie patrzeć![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Sto latek dla Leosia Marsi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

kiedy to zleciało?
Dzieci są brutalnie szczere 

tż mówi że on już swoje wie :P

Uważam, że nasza fotografka ma niesamowity talent.

22.05.2008![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ehh...

Kochałabym go
Potem znów do poczekalni (musiałam dużo Darii dawać pić przed tym badaniem). Czekaliśmy następne 40 min
) BEZ RUCHU!! Nawet jak troszeczkę się poruszy to badanie nie wyjdzie! Masakra. Myśmy w dwójkę z tatą nie potrafili jej utrzymać tak się bała, tak się wyrywała... Mówimy im że nie da rady. To podali jej lek na uspokojenie po którym znów godzinę musieliśmy czekać aż Daria się uspokoi... Potem już była tak zmęczona że zaczęła mi zasypiać na rękach ( od 7 rano nie spała bidulka). W końcu zasnęła (o godz 12.00). I znów na badanie. Kładę ją na tym stole. Śpi. Myślę se "Ufff"... No i lekarka musiała jej wpuścić kontrast i jak jej złapała za rączkę to ona się obudziła i znów ryk i znów to samo. Była już zmęczona i to potęgowało jeszcze bardziej ten płacz..... Nie dało rady zrobić badania bo znów nie umieliśmy jej utrzymać